0-2
121
100
    Luke Ayling
    I Middlesbrough header Luke Ayling (Middlesbrough FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    3'
    Mål for Plymouth Argyle!
    Middlesbrough 0 - 1 Plymouth Argyle
    Mål: Matthew Sorinola
    Mål! Matthew Sorinola gir Plymouth Argyle ledelsen 0-1 i Middlesbrough.
    7'
    Sunny Singh Gill signaliserer et frispark til Plymouth Argyle på egen banehalvdel.
    10'
    Morgan Whittaker
    Målsjanse på Riverside! Morgan Whittaker fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    Middlesbrough, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Frispark for Plymouth Argyle på egen banehalvdel.
    21'
    Plymouth Argyle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Gult kort til Plymouth Argyle
    Mikel Miller
    Dommer Sunny Singh Gill gir Mikel Miller (Plymouth Argyle) et gult kort.
    26'
    Middlesbrough FC fosser fremover, men Sunny Singh Gill blåser for offside på Riverside.
    27'
    Frispark for Middlesbrough FC på egen banehalvdel.
    27'
    Middlesbrough 0 - 2 Plymouth Argyle
    Mål: Ryan Hardie
    Målgivende: Darko Gyabi
    Ryan Hardie øker Plymouth Argyles ledelse til 0-2! Det er en fin assist fra Darko Gyabi.
    31'
    Adam Randell
    Sjanse i Middlesbrough! Adam Randell (Plymouth Argyle) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    Hjørnespark til Plymouth Argyle
    33'
    Sunny Singh Gill signaliserer et frispark til Middlesbrough FC på egen banehalvdel.
    34'
    35'
    Plymouth Argyle angriper i Middlesbrough. Morgan Whittaker avslutter på mål, men greier ikke å score.
    36'
    36'
    Gult kort til Middlesbrough
    Luke Ayling
    Luke Ayling (Middlesbrough FC) får et gult kort av dommer Sunny Singh Gill.
    37'
    Frispark til Plymouth Argyle på halvdelen til Middlesbrough FC.
    38'
    Lewis Gibson
    Lewis Gibson (Plymouth Argyle) avanserer forover på Riverside. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    38'
    38'
    Darko Gyabi
    Darko Gyabi (Plymouth Argyle) kommer seg fri på Riverside, men avslutningen går utenfor.
    38'
    Jordan Houghton
    Målsjanse på Riverside! Jordan Houghton fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    38'
    En av Middlesbrough FCs spillere blir avblåst for offside.
    41'
    Plymouth Argyle angriper, men blir avblåst for offside.
    42'
    Morgan Whittaker (Plymouth Argyle) løfter inn en corner fra venstre på Riverside.
    47'
    En av Middlesbrough FCs spillere blir avblåst for offside på Riverside.
    48'
    Sunny Singh Gill tildeler Middlesbrough FC en corner. Daniel Barlaser sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Finn Azaz
    Middlesbrough FC angriper i Middlesbrough. Finn Azaz fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    En av Middlesbrough FCs spillere går i offside.
    52'
    I Middlesbrough slår Morgan Whittaker en corner fra venstre.
    53'
    Riley McGree
    Riley McGree (Middlesbrough FC) kommer til en målsjanse på Riverside, men klarer ikke å score.
    54'
    55'
    55'
    Middlesbrough FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Spillerbytte - Middlesbrough
    Inn: Emmanuel Latte Lath
    Ut: Finn Azaz
    Finn Azaz (Middlesbrough FC) erstattes av Emmanuel Latte Lath.
    59'
    Inn: Sam Greenwood
    Ut: Riley McGree
    Middlesbrough FC bytter ut Riley McGree med Sam Greenwood. Dette er det andre byttet som Michael Carrick gjør i dagens kamp.
    59'
    Sjanse! Plymouth Argyle avanserer forover, men Jordan Houghton avslutter utenfor.
    60'
    I Middlesbrough har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    61'
    Adam Randell (Plymouth Argyle) slår en corner fra venstre side på Riverside.
    63'
    Adam Randell (Plymouth Argyle) løfter inn en corner fra venstre på Riverside.
    64'
    Skudd utenfor mål, Plymouth Argyle
    64'
    Sunny Singh Gill signaliserer et frispark til Middlesbrough FC.
    65'
    67'
    71'
    Frispark Plymouth Argyle.
    72'
    Spillerbytte - Plymouth Argyle
    Inn: Joe Edwards
    Ut: Matthew Sorinola
    Ian Foster (Plymouth Argyle) gjør sitt første bytte for dagen. Joe Edwards erstatter Matthew Sorinola.
    73'
    Inn: Alfie Devine
    Ut: Morgan Whittaker
    Plymouth Argyle bytter ut Morgan Whittaker med Alfie Devine.
    73'
    74'
    75'
    I Middlesbrough slår Lewis O'Brien en corner fra høyre.
    76'
    Sam Silvera
    Sam Silvera (Middlesbrough FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Inn: Anfernee Dijksteel
    Ut: Luke Ayling
    Middlesbrough FC gjør sitt tredje bytte. Luke Ayling erstattes av Anfernee Dijksteel.
    80'
    Inn: Alexander Gilbert
    Ut: Sam Silvera
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Middlesbrough FC. Inn kommer Alexander Gilbert, mens Sam Silvera tar plass på benken.
    80'
    Inn: Lukas Engel
    Ut: Luke Thomas
    Bytte for Middlesbrough FC. Lukas Engel kommer inn for Luke Thomas på Riverside.
    80'
    Daniel Barlaser (Middlesbrough FC) løfter inn en corner fra høyre på Riverside.
    81'
    Anfernee Dijksteel
    Middlesbrough FC angriper. Anfernee Dijksteel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    81'
    Plymouth Argyle, prøver et skudd, men det reddes
    81'
    I Middlesbrough slår Daniel Barlaser en corner fra høyre.
    82'
    82'
    Inn: Ben Waine
    Ut: Ryan Hardie
    Ryan Hardie (Plymouth Argyle) erstattes av Ben Waine.
    82'
    Inn: Bali Mumba
    Ut: Darko Gyabi
    Plymouth Argyle bytter ut Darko Gyabi med Bali Mumba.
    83'
    84'
    Inn: Ashley Phillips
    Ut: Julio Pleguezuelo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Plymouth Argyle. Inn kommer Ashley Phillips, mens Julio Pleguezuelo tar plass på benken.