Ezeh53'
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Menemen.
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Kadeem Harris (Tuzlaspor) vrir seg av smerte i gresset.
    3'
    Oguzhan Cakir signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    4'
    Tuzlaspor slipper å klare seg uten Kadeem Harris som kommer tilbake på banen igjen.
    4'
    Okwuchukwu Ezeh
    Målsjanse til Tuzlaspor! Okwuchukwu Ezeh treffer mål, men keeper redder.
    5'
    Menemen Belediyespor, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Abdullah Aydin (Menemen Belediyespor) slår en corner fra høyre side på Menemen Ilce Stadi.
    8'
    Mål for Menemen Belediyespor!
    Menemen Belediyespor 1 - 0 Tuzlaspor
    Mål: Ahmet Sagat
    Målgivende: Abdullah Aydin
    Mål! Menemen Belediyespor tar ledelsen 1-0 ved Ahmet Sagat. Abdullah Aydin sto for den målgivende pasningen.
    8'
    Frispark Tuzlaspor.
    10'
    Frispark for Tuzlaspor på egen banehalvdel.
    11'
    Skudd utenfor mål, Tuzlaspor
    15'
    Menemen Belediyespor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Tuzlaspor.
    16'
    I Menemen slår Ahmet Yazar en corner fra høyre.
    18'
    Ahmet Yazar
    Tuzlaspor avanserer forover i Menemen. Ahmet Yazar avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Frispark til Menemen Belediyespor på halvdelen til Tuzlaspor.
    21'
    Cekdar Orhan (Tuzlaspor) løfter inn en corner fra høyre på Menemen Ilce Stadi.
    23'
    23'
    Menemen Belediyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Oguzhan Cakir signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor.
    27'
    Skudd utenfor mål, Menemen Belediyespor
    28'
    I Menemen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Gult kort til Tuzlaspor
    Ismail Konuk
    Dommer Oguzhan Cakir viser Ismail Konuk (Tuzlaspor) det gule kortet.
    30'
    31'
    Frispark i en god posisjon for Tuzlaspor!
    32'
    Gult kort til Menemen Belediyespor
    Toni Gomes
    Toni Gomes (Menemen Belediyespor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    32'
    Tuzlaspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    34'
    Abdullah Aydin
    Menemen Belediyespor fosser forover og Abdullah Aydin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    35'
    Tuzlaspor, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Tuzlaspor angriper i Menemen. Okwuchukwu Ezeh avslutter på mål, men greier ikke å score.
    36'
    36'
    Oguzhan Cakir tildeler Tuzlaspor en corner. Okwuchukwu Ezeh sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Frispark Menemen Belediyespor.
    37'
    Frispark for Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    45'+1
    Spillerbytte - Menemen Belediyespor
    Inn: Mohamed Sabbah
    Ut: Emre Batuhan Adiguzel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Menemen Belediyespor. Inn kommer Mohamed Sabbah, mens Emre Batuhan Adiguzel tar plass på benken.
    46'
    Oguzhan Cakir signaliserer et frispark til Tuzlaspor på egen banehalvdel.
    47'
    49'
    50'
    52'
    Mål for Tuzlaspor!
    Menemen Belediyespor 1 - 1 Tuzlaspor
    Mål: Okwuchukwu Ezeh
    Målgivende: Kadeem Harris
    Okwuchukwu Ezeh utligner til 1-1 på Menemen Ilce Stadi. Det er en fin assist fra Kadeem Harris.
    53'
    56'
    Tuzlaspor angriper i Menemen, men blir avblåst for offside.
    56'
    Sinan Akgol
    Dommer Oguzhan Cakir gir Sinan Akgol (Menemen Belediyespor) et gult kort.
    59'
    Oguzhan Cakir tildeler Menemen Belediyespor en corner. Abdullah Aydin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Tuzlaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    Abdullah Aydin (Menemen Belediyespor) mottar sitt første gule kort for dagen på Menemen Ilce Stadi.
    62'
    62'
    65'
    Oguzhan Cakir signaliserer et frispark til Tuzlaspor.
    65'
    66'
    Spillerbytte - Tuzlaspor
    Inn: Sedat Sahinturk
    Ut: Cekdar Orhan
    Senol Fidan (Tuzlaspor) gjør sitt første bytte for dagen. Sedat Sahinturk erstatter Cekdar Orhan.
    66'
    67'
    68'
    70'
    Inn: Lanre Kehinde
    Ut: Muhammed Himmet Erturk
    Menemen Belediyespor bytter ut Muhammed Erturk med Lanre Kehinde. Dette er det andre byttet som Dilaver Mutlu gjør i dagens kamp.
    74'
    Skudd på mål, Tuzlaspor
    76'
    76'
    Rajko Rotman
    Dommeren gir Rajko Rotman (Tuzlaspor) et gult kort.
    76'
    Oguzhan Cakir signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor like utenfor Tuzlaspor-området.
    77'
    Lanre Kehinde
    Sjanse til Menemen Belediyespor! Lanre Kehinde er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    78'
    Sedat Sahinturk (Tuzlaspor) slår en corner fra venstre side på Menemen Ilce Stadi.