0-2
1-2
1-3
    Batuhan Kirdaroglu
    Sjanse i Menemen! Batuhan Kirdaroglu (Menemen Belediyespor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    2'
    Istanbulspor AS, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Oguzhan Aksu signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark for Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    5'
    Menemen Belediyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    I Menemen slår Abdullah Aydin en corner fra venstre.
    9'
    Jetmir Topalli
    Jetmir Topalli (Istanbulspor AS) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Valon Ethemi
    Istanbulspor AS angriper i Menemen. Valon Ethemi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    11'
    Menemen Belediyespor, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Batuhan Kirdaroglu (Menemen Belediyespor) kommer seg fri på Menemen Ilce Stadi, men avslutningen går utenfor.
    13'
    Muammer Sarikaya
    Sjanse til Istanbulspor AS! Muammer Sarikaya er nær ved å score, men keeper redder.
    14'
    14'
    Oguzhan Aksu tildeler Istanbulspor AS en corner. Valon Ethemi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Oguzhan Aksu signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor.
    18'
    Skudd på mål, Menemen Belediyespor
    19'
    19'
    Frispark til Istanbulspor AS på halvdelen til Menemen Belediyespor.
    20'
    Jetmir Topalli (Istanbulspor AS) kommer til avslutning på Menemen Ilce Stadi, men headingen blir reddet.
    21'
    21'
    Valon Ethemi (Istanbulspor AS) slår en corner fra venstre side på Menemen Ilce Stadi.
    21'
    21'
    Emir Kaan Gultekin
    Sjanse! Istanbulspor AS avanserer forover, men Emir Kaan Gultekin avslutter utenfor.
    23'
    Oguzhan Aksu signaliserer et frispark til Istanbulspor AS på egen banehalvdel.
    25'
    26'
    Dommer Oguzhan Aksu venter med å sette i gang spillet fordi Abdullah Aydin ligger nede.
    27'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mahamadou Ba (Menemen Belediyespor) vrir seg av smerte i gresset.
    27'
    Menemen Belediyespor slipper å klare seg uten Abdullah Aydin som kommer tilbake på banen i Menemen.
    28'
    Mahamadou Ba er tilbake i kampen igjen.
    28'
    Skudd på mål, Istanbulspor AS
    29'
    29'
    30'
    Abdullah Aydin (Menemen Belediyespor) løfter inn en corner fra venstre på Menemen Ilce Stadi.
    32'
    Skudd utenfor mål, Menemen Belediyespor
    33'
    Mahamadou Ba ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    34'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Menemen fordi Eduard Rroca får behandling for en skade på banen.
    36'
    Mål for Istanbulspor AS!
    Menemen Belediyespor 0 - 1 Istanbulspor AS
    Mål: Jetmir Topalli
    Målgivende: Muammer Sarikaya
    I Menemen tar Istanbulspor AS ledelsen 0-1 etter et mål av Jetmir Topalli. Muammer Sarikaya var nest sist på ballen.
    37'
    Eduard Rroca er på beina igjen og fortsetter kampen.
    38'
    Mahamadou Ba er tilbake på banen igjen.
    38'
    Gult kort til Menemen Belediyespor
    Ahmet Sen
    Ahmet Sen (Menemen Belediyespor) pådrar seg et gult kort.
    39'
    I Menemen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    40'
    Oguzhan Aksu tildeler Menemen Belediyespor en corner. Abdullah Aydin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Ferhat Yazgan ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    43'
    Istanbulspor AS slipper å klare seg uten Ferhat Yazgan som kommer tilbake på banen igjen.
    44'
    Frispark Menemen Belediyespor.
    45'
    45'+1
    Gult kort til Istanbulspor AS
    Eduard Rroca
    Dommer Oguzhan Aksu gir Eduard Rroca (Istanbulspor AS) et gult kort.
    45'+2
    Muhammed Erturk (Menemen Belediyespor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Menemen Ilce Stadi.
    45'+1
    Muhammed Erturk er tilbake i kampen igjen.
    45'+3
    Abdullah Aydin (Menemen Belediyespor) løfter inn en corner fra høyre på Menemen Ilce Stadi.
    45'+4
    Muhammed Himmet Erturk
    Menemen Belediyespor angriper, men avslutningen til Muhammed Erturk går utenfor.
    45'+5
    45'+6
    Istanbulspor AS tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+6
    Spillerbytte - Menemen Belediyespor
    Inn: Toni Gomes
    Ut: Batuhan Kirdaroglu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Menemen Belediyespor. Inn kommer Toni Gomes, mens Batuhan Kirdaroglu tar plass på benken.
    46'
    Frispark Istanbulspor AS.
    47'
    Melih Kabasakal
    Istanbulspor AS angriper i Menemen. Melih Kabasakal fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    48'
    Oguzhan Aksu signaliserer et frispark til Istanbulspor AS.
    49'
    Frispark til Menemen Belediyespor på halvdelen til Istanbulspor AS.
    52'
    I Menemen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    Skudd utenfor mål, Istanbulspor AS
    53'
    54'
    56'
    56'
    57'
    Menemen Belediyespor 0 - 2 Istanbulspor AS
    Mål: Muammer Sarikaya
    Målgivende: Ali Yasar
    Mål! Istanbulspor AS øker ledelsen til 0-2 etter en velplassert heading fra Muammer Sarikaya. Flott spill fra Ali Yasar før målet.
    58'
    Mål for Menemen Belediyespor!
    Menemen Belediyespor 1 - 2 Istanbulspor AS
    Mål: Toni Gomes
    Målgivende: Cem Celik
    Mål! Menemen Belediyespor reduserer til 1-2 etter et mål av Toni Gomes på Menemen Ilce Stadi. Det er en fin assist fra Cem Celik.
    60'
    62'
    Inn: Emir Senocak
    Ut: Cem Celik
    Menemen Belediyespor bytter ut Cem Celik med Emir Senocak. Dette er det andre byttet som Dilaver Mutlu gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Mohamed Sabbah
    Ut: Sinan Akgol
    Dilaver Mutlu gjør dagens tredje bytte i Menemen, når han tar ut Sinan Akgol og setter inn Mohamed Sabbah.
    63'
    64'
    Menemen Belediyespor 1 - 3 Istanbulspor AS
    Målgivende: Eduard Rroca
    Mål! Jetmir Topalli øker ledelsen til 1-3. Eduard Rroca sto for den målgivende pasningen.
    65'
    67'
    Mahamadou Ba
    Menemen Belediyespor avanserer forover i Menemen. Mahamadou Ba avslutter, men treffer ikke mål.
    68'
    69'
    Spillet på Menemen Ilce Stadi er stoppet midlertidig fordi Emir Kaan Gultekin ligger nede.
    70'
    71'
    Seyfettin Anil Yasar
    Anil Yasar (Menemen Belediyespor) mottar sitt første gule kort for dagen på Menemen Ilce Stadi.
    71'
    Istanbulspor AS slipper å klare seg uten Emir Kaan Gultekin som kommer tilbake på banen igjen.
    71'
    Inn: Lanre Kehinde
    Ut: Ahmet Sagat
    Ahmet Sagat (Menemen Belediyespor) erstattes av Lanre Kehinde.
    71'
    72'
    Valon Ethemi (Istanbulspor AS) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    75'
    75'
    Emir Kaan Gultekin (Istanbulspor AS) kommer til en målsjanse på Menemen Ilce Stadi, men klarer ikke å score.
    77'
    Spillerbytte - Istanbulspor AS
    Inn: Eslem Ozturk
    Ut: Eduard Rroca
    Istanbulspor AS bytter ut Eduard Rroca med Eslem Ozturk.
    77'
    Inn: Berkay Gormez
    Ut: Valon Ethemi
    Bytte for Istanbulspor AS. Berkay Gormez kommer inn for Valon Ethemi på Menemen Ilce Stadi.
    77'
    Melih Kabasakal (Istanbulspor AS) kommer til avslutning på Menemen Ilce Stadi - i stolpen! Oi, oi, oi.
    78'
    Istanbulspor AS fosser fremover, men Oguzhan Aksu blåser for offside på Menemen Ilce Stadi.
    78'
    Toni Gomes
    Menemen Belediyespor angriper, men avslutningen til Toni Gomes går utenfor.
    79'
    Lanre Kehinde
    Menemen Belediyespor angriper i Menemen. Lanre Kehinde avslutter på mål, men greier ikke å score.
    80'
    80'
    I Menemen slår Abdullah Aydin en corner fra høyre.
    80'
    Eslem Ozturk
    Istanbulspor AS angriper i Menemen. Eslem Ozturk fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Inn: Tuncer Duhan Aksu
    Ut: Ali Yasar
    Mehmet Huseyin Dalgic (Istanbulspor AS) gjør sitt tredje bytte for dagen. Duhan Aksu erstatter Ali Yasar.
    83'
    Inn: Mertan Caner Ozturk
    Ut: Emir Kaan Gultekin
    Istanbulspor AS gjør sitt fjerde bytte. Emir Kaan Gultekin erstattes av Mertan Ozturk.
    83'
    84'
    Inn: Mahmut Akan
    Ut: Emre Batuhan Adiguzel
    Menemen Belediyespor gjør sitt femte bytte. Emre Batuhan Adiguzel erstattes av Mahmut Akan.
    85'
    Hjørnespark til Menemen Belediyespor
    86'
    86'
    Istanbulspor AS angriper, men Oguzhan Aksu blåser for offside.
    87'
    88'
    Inn: Kagan Miray Bagis
    Ut: Jetmir Topalli
    Bytte for Istanbulspor AS. Kagan Miray Bagis kommer inn for Jetmir Topalli på Menemen Ilce Stadi.
    88'
    90'
    90'
    90'+2
    Muammer Sarikaya (Istanbulspor AS) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Menemen Ilce Stadi.
    90'+2
    Muammer Sarikaya kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Menemen Ilce Stadi.
    90'+3
    90'+4
    Dommer Oguzhan Aksu venter med å sette i gang spillet fordi Eslem Ozturk ligger nede.
    90'+6
    Eslem Ozturk ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Menemen.