Sjanse til Boluspor! Dejvi Bregu er nær ved å score, men keeper redder.
    I Menemen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Mehmet Turkmen signaliserer et frispark til Boluspor.
    19'
    Kabongo Kassongo
    Kabongo Kasongo (Boluspor) avanserer forover på Menemen Ilce Stadi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    20'
    20'
    Mål for Menemen Belediyespor!
    Menemen Belediyespor 1 - 0 Boluspor
    Mål: Muhammed Himmet Erturk
    Muhammed Erturk dundrer ballen i mål og Menemen Belediyespor tar ledelsen 1-0 på Menemen Ilce Stadi.
    21'
    Boluspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Offside! Kabongo Kasongo (Boluspor) er alene igjennom, men dommer Mehmet Turkmen ser at linjemannen er oppe med flagget.
    25'
    I Menemen slår Abdullah Aydin en corner fra høyre.
    29'
    Mahamadou Ba
    Mahamadou Ba (Menemen Belediyespor) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    30'
    Gult kort til Menemen Belediyespor
    Abdoulaye Cisse
    Abdoulaye Cisse (Menemen Belediyespor) får et gult kort av dommer Mehmet Turkmen.
    33'
    Abdullah Aydin (Menemen Belediyespor) slår en corner fra høyre side på Menemen Ilce Stadi.
    33'
    33'
    35'
    Frispark til Boluspor på halvdelen til Menemen Belediyespor.
    37'
    Berk Yildiz
    Boluspor angriper i Menemen. Berk Yildiz avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    38'
    I Menemen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    39'
    Boluspor fosser forover og Kabongo Kasongo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    40'
    40'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mahamadou Ba (Menemen Belediyespor) vrir seg av smerte i gresset.
    40'
    Menemen Belediyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Mahamadou Ba er på beina igjen og fortsetter kampen på Menemen Ilce Stadi.
    42'
    Abdullah Aydin ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    42'
    Frispark for Boluspor på egen banehalvdel.
    43'
    Menemen Belediyespor slipper å klare seg uten Abdullah Aydin som kommer tilbake på banen i Menemen.
    43'
    Mehmet Turkmen signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    43'
    Skudd utenfor mål, Boluspor
    45'
    45'+1
    45'+2
    Boluspors Kabongo Kasongo blåses av for offside på Menemen Ilce Stadi.
    45'+2
    Abdullah Aydin (Menemen Belediyespor) løfter inn en corner fra venstre på Menemen Ilce Stadi.
    46'
    Abdullah Aydin
    Menemen Belediyespor angriper. Abdullah Aydin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    Boluspor, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Mehmet Turkmen tildeler Menemen Belediyespor en corner. Abdullah Aydin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Menemen Belediyespor 2 - 0 Boluspor
    Mål: Oguzhan Capar
    Målgivende: Abdullah Aydin
    Mål! Oguzhan Capar gir Menemen Belediyespor en komfortabel 2-0 ledelse. Abdullah Aydin var nest sist på ballen.
    47'
    Gokhan Karadeniz (Boluspor) løfter inn en corner fra høyre på Menemen Ilce Stadi.
    49'
    51'
    Gult kort til Boluspor
    Ali Keten
    Dommeren gir Ali Keten (Boluspor) et gult kort.
    51'
    Menemen Belediyespor 3 - 0 Boluspor
    Mål: Abdoulaye Cisse
    Abdoulaye Cisse header ballen i mål og Menemen Belediyespor øker ledelsen til 3-0. Abdullah Aydin sto for den målgivende pasningen.
    52'
    Spillerbytte - Boluspor
    Inn: Kemal Ruzgar
    Ut: Eray Ataseven
    Boluspor gjør sitt første bytte. Eray Ataseven erstattes av Kemal Ruzgar.
    55'
    Andre gule kort til Boluspor
    Ali Keten
    Ali Keten (Boluspor) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    57'
    Mål for Boluspor!
    Menemen Belediyespor 3 - 1 Boluspor
    Mål: Kabongo Kassongo
    Målgivende: Gokhan Karadeniz
    Kabongo Kasongo setter inn en redusering på Menemen Ilce Stadi. Stillingen er nå 3-1. Det er en fin assist fra Gokhan Karadeniz.
    59'
    Inn: Bertu Ozyurek
    Ut: Gokhan Karadeniz
    Boluspor bytter ut Gokhan Karadeniz med Bertu Ozyurek.
    62'
    Hjørnespark til Boluspor
    62'
    Inn: Arda Hilmi Sengul
    Ut: Berk Yildiz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Boluspor. Inn kommer Arda Hilmi Sengul, mens Berk Yildiz tar plass på benken.
    62'
    65'
    65'
    Abdurrahman Canli
    Dommer Mehmet Turkmen viser Abdurrahman Canli (Boluspor) det gule kortet.
    65'
    Skade: Menemen Belediyespor
    66'
    Tilbake fra skade: Menemen Belediyespor
    66'
    Kemal Ruzgar
    Sjanse! Boluspor avanserer forover, men Kemal Ruzgar avslutter utenfor.
    67'
    Spillerbytte - Menemen Belediyespor
    Inn: Toni Gomes
    Ut: Batuhan Kirdaroglu
    Bytte for Menemen Belediyespor. Toni Gomes kommer inn for Batuhan Kirdaroglu på Menemen Ilce Stadi.
    68'
    Boluspor fosser fremover, men Kabongo Kasongo går rett i offsidefella.
    69'
    70'
    Mehmet Turkmen signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor.
    70'
    Kemal Ruzgar (Boluspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Oguzhan Capar vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    76'
    Oguzhan Capar kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Menemen Ilce Stadi.
    77'
    Dommer Mehmet Turkmen ser at linjemannen løfter flagget, og Menemen Belediyespors Muhammed Erturk blåses av for offside.
    77'
    Målsjanse til Boluspor! Kabongo Kasongo treffer mål, men keeper redder.
    79'
    79'
    Frisparket tildelt Menemen Belediyespor er farlig nær Boluspors målområde.
    80'
    Inn: Cem Celik
    Ut: Mahamadou Ba
    Mahamadou Ba (Menemen Belediyespor) erstattes av Cem Celik.
    81'
    Inn: Jakob Novak
    Ut: Dejvi Bregu
    Boluspor bytter ut Dejvi Bregu med Jakob Novak. Dette er det fjerde byttet som Reha Erginer gjør i dagens kamp.
    81'
    81'
    82'
    Menemen Belediyespor 3 - 2 Boluspor
    Mål: Kemal Ruzgar
    Målgivende: Bulent Cevahir
    Mål! Boluspor reduserer til 3-2 etter et mål av Kemal Ruzgar på Menemen Ilce Stadi. Flott spill fra Bulent Cevahir før målet.
    83'
    Mehmet Zahit Cinar
    Boluspor avanserer forover i Menemen. Mehmet Zahit Cinar avslutter, men treffer ikke mål.
    85'
    Skudd på mål, Boluspor
    87'
    87'
    Inn: Lanre Kehinde
    Ut: Ahmet Sagat
    Dilaver Mutlu gjør dagens tredje bytte i Menemen, når han tar ut Ahmet Sagat og setter inn Lanre Kehinde.
    89'
    Inn: Mahmut Akan
    Ut: Muhammed Himmet Erturk
    Dilaver Mutlu (Menemen Belediyespor) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mahmut Akan erstatter Muhammed Erturk.
    89'
    90'
    90'+3
    90'+4
    Bulent Cevahir
    Bulent Cevahir (Boluspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Menemen Ilce Stadi.
    90'+5
    En av Menemen Belediyespors spillere blir avblåst for offside.
    90'+7
    I Menemen slår Bulent Cevahir en corner fra venstre.
    90'+8
    Eray Ataseven
    Eray Ataseven fra Boluspor har fått et gult kort etter kampen har blitt avsluttet.