2-1
    Den første omgangen er nå i gang.
    En av Menemen Belediyespors spillere går i offside.
    2'
    Menemen Belediyespor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Balikesirspor.
    3'
    Gult kort til Menemen Belediyespor
    Omer Sahbas
    Dommer Furkan Aksuoglu gir Omer Sahbas (Menemen Belediyespor) et gult kort.
    4'
    Abdul Ozgen
    Abdul Ozgen (Balikesirspor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    4'
    Furkan Aksuoglu tildeler Balikesirspor en corner. Halil Colak sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Oguz Han Aynaoglu
    Oguz Han Aynaoglu (Balikesirspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Dommer Furkan Aksuoglu venter med å sette i gang spillet fordi Adamu Alhassan ligger nede.
    6'
    Adamu Alhassan er tilbake i kampen igjen.
    7'
    I Menemen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Birol Parlak
    Målsjanse! Birol Parlak (Balikesirspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Mål for Menemen Belediyespor!
    Menemen Belediyespor 1 - 0 Balikesirspor
    Mål: Ahmet Sagat
    Målgivende: Abdullah Aydin
    Menemen Belediyespor leder 1-0 etter en scoring av Ahmet Sagat. Flott spill fra Abdullah Aydin før målet.
    11'
    Frispark for Balikesirspor på egen banehalvdel.
    16'
    Menemen Belediyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark til Balikesirspor på halvdelen til Menemen Belediyespor.
    18'
    Furkan Aksuoglu signaliserer et frispark til Balikesirspor på egen banehalvdel.
    19'
    Erdem Gokce
    Balikesirspor angriper, men avslutningen til Erdem Gokce går utenfor.
    22'
    Abdullah Aydin
    Menemen Belediyespor avanserer forover i Menemen. Abdullah Aydin avslutter, men treffer ikke mål.
    24'
    Balikesirspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Halil Colak (Balikesirspor) løfter inn en corner fra høyre på Menemen Ilce Stadi.
    26'
    Roman Bezjak
    Roman Bezjak (Balikesirspor) kommer seg fri på Menemen Ilce Stadi, men avslutningen går utenfor.
    26'
    Mete Celik (Menemen Belediyespor) slår en corner fra høyre side på Menemen Ilce Stadi.
    27'
    Spillet på Menemen Ilce Stadi er stoppet midlertidig fordi Muhammed Dogan ligger nede.
    28'
    Muhammed Dogan ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Menemen.
    29'
    Ahmet Sagat
    Menemen Belediyespor angriper i Menemen. Ahmet Sagat avslutter på mål, men greier ikke å score.
    29'
    Balikesirspor, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    I Menemen slår Abdullah Aydin en corner fra venstre.
    30'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Menemen fordi Muhammed Erturk får behandling for en skade på banen.
    31'
    Muhammed Erturk er tilbake på banen igjen.
    31'
    32'
    36'
    38'
    Furkan Aksuoglu signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor.
    40'
    Furkan Aksuoglu signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    42'
    Rasheed Ibrahim Akanbi (Menemen Belediyespor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Menemen Ilce Stadi.
    45'
    Rasheed Ibrahim Akanbi er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+3
    45'+3
    Rasheed Ibrahim Akanbi
    Sjanse til Menemen Belediyespor! Rasheed Ibrahim Akanbi er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+4
    45'+4
    Adamu Alhassan
    Menemen Belediyespor angriper. Adamu Alhassan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+4
    45'+4
    Gult kort til Balikesirspor
    Muhammed Dogan
    Dommer Furkan Aksuoglu viser Muhammed Dogan (Balikesirspor) det gule kortet.
    45'+5
    Spillerbytte - Balikesirspor
    Inn: Foxi Kethevohama
    Ut: Oguz Han Aynaoglu
    Oguz Han Aynaoglu (Balikesirspor) erstattes av Foxi Kethevohama.
    46'
    Inn: Cedric Kore
    Ut: Abdul Ozgen
    Balikesirspor gjør sitt andre bytte. Abdul Ozgen erstattes av Cedric Kore.
    46'
    Frispark for Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    46'
    Frispark Balikesirspor.
    47'
    Sjanse! Menemen Belediyespor avanserer forover, men Rasheed Ibrahim Akanbi avslutter utenfor.
    48'
    I Menemen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    Abraham Nwankwo
    Abraham Nwankwo (Balikesirspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Frispark til Menemen Belediyespor på halvdelen til Balikesirspor.
    51'
    Dommeren gir Roman Bezjak (Balikesirspor) et gult kort.
    51'
    Menemen Belediyespor 2 - 0 Balikesirspor
    Mål: Emre Ozer
    Menemen Belediyespor går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Emre Ozer.
    52'
    Atilla Ozmen
    Atilla Ozmen (Balikesirspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    54'
    Ahmet Sagat
    Ahmet Sagat (Menemen Belediyespor) får et gult kort av dommer Furkan Aksuoglu.
    54'
    Cem Celik
    Cem Celik fra Menemen Belediyespor er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    56'
    56'
    Birol Parlak (Balikesirspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    56'
    Ahmet Sagat (Menemen Belediyespor) vinkes av for offside i Menemen.
    57'
    Målsjanse på Menemen Ilce Stadi! Abraham Nwankwo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    Menemen Belediyespor, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    58'
    59'
    Halil Colak
    Halil Colak (Balikesirspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Menemen Ilce Stadi.
    59'
    Abraham Nwankwo (Balikesirspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Menemen Ilce Stadi.
    61'
    Inn: Cemal Kizilates
    Ut: Muhammed Dogan
    Balikesirspor bytter ut Muhammed Dogan med Cemal Kizilates.
    62'
    Inn: Mahatma Otoo
    Ut: Roman Bezjak
    Ismet Kamak (Balikesirspor) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mahatma Otoo erstatter Roman Bezjak.
    63'
    63'
    Sinan Akgol
    Dommer Furkan Aksuoglu viser Sinan Akgol (Menemen Belediyespor) det gule kortet.
    63'
    Mål for Balikesirspor!
    Menemen Belediyespor 2 - 1 Balikesirspor
    Mål: Abraham Nwankwo
    Målgivende: Foxi Kethevohama
    Mål! Abraham Nwankwo reduserer til 2-1 på Menemen Ilce Stadi i Menemen. Foxi Kethevohama sto for den målgivende pasningen.
    63'
    Frispark Menemen Belediyespor.
    65'
    Sjanse i Menemen! Abdullah Aydin (Menemen Belediyespor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    68'
    68'
    Abdullah Aydin (Menemen Belediyespor) slår en corner fra høyre side på Menemen Ilce Stadi.
    69'
    Furkan Aksuoglu tildeler Menemen Belediyespor en corner. Mete Celik sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    70'
    Halil Colak
    Halil Colak (Balikesirspor) avanserer forover på Menemen Ilce Stadi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    70'
    70'
    Mahatma Otoo
    Mahatma Otoo (Balikesirspor) avanserer forover på Menemen Ilce Stadi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    73'
    73'
    Balikesirspor angriper i Menemen. Mahatma Otoo fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Spillerbytte - Menemen Belediyespor
    Inn: Mohamed Sabbah
    Ut: Rasheed Ibrahim Akanbi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Menemen Belediyespor. Inn kommer Mohamed Sabbah, mens Rasheed Ibrahim Akanbi tar plass på benken.
    74'
    75'
    Inn: Cem Celik
    Ut: Emre Ozer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Menemen Belediyespor. Inn kommer Cem Celik, mens Emre Ozer tar plass på benken.
    77'
    Sinan Akgol
    Menemen Belediyespor fosser forover og Sinan Akgol fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    79'
    79'
    I Menemen slår Halil Colak en corner fra høyre.
    80'
    Balikesirspor angriper på Menemen Ilce Stadi. Abraham Nwankwo header utenfor.
    80'
    81'
    82'
    Foxi Kethevohama
    Foxi Kethevohama (Balikesirspor) kommer til en målsjanse på Menemen Ilce Stadi, men klarer ikke å score.
    82'
    Inn: Mickael Pote
    Ut: Ahmet Sagat
    Menemen Belediyespor bytter ut Ahmet Sagat med Mickael Pote. Dette er det tredje byttet som Cenk Laleci gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Toni Gomes
    Ut: Muhammed Himmet Erturk
    Menemen Belediyespor gjør sitt fjerde bytte. Muhammed Erturk erstattes av Toni Gomes.
    83'
    Furkan Aksuoglu signaliserer et frispark til Balikesirspor.
    84'
    84'
    Balikesirspor angriper, men Abraham Nwankwo vinkes av for offside.
    87'
    Ahmet Sen
    Ahmet Sen (Menemen Belediyespor) får et gult kort av dommer Furkan Aksuoglu.
    90'
    90'
    Batuhan Isciler
    Sjanse i Menemen! Batuhan Isciler (Balikesirspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+2
    90'+2
    90'+3
    90'+6
    Offside! Foxi Kethevohama (Balikesirspor) er alene igjennom, men dommer Furkan Aksuoglu ser at linjemannen er oppe med flagget.