1-4
    Dagens dommer, Tugay Kaan Numanoglu, blåser i gang kampen.
    I Menemen slår Sinan Kurt en corner fra høyre.
    6'
    Sinan Kurt (Adana Demirspor) slår en corner fra høyre side på Menemen Ilce Stadi.
    6'
    Mål for Adana Demirspor!
    Menemen Belediyespor 0 - 1 Adana Demirspor
    Mål: Pa Amat Dibba
    Pa Dibba setter ballen i nettet og Adana Demirspor leder nå 0-1.
    6'
    Offside! Pa Dibba (Adana Demirspor) er alene igjennom, men dommer Tugay Kaan Numanoglu ser at linjemannen er oppe med flagget.
    8'
    Menemen Belediyespor 0 - 2 Adana Demirspor
    Mål: Okwuchukwu Ezeh
    Målgivende: Sinan Kurt
    I Menemen øker Adana Demirspor ledelsen til 0-2 takket være et mål av Okwuchukwu Ezeh. Sinan Kurt var nest sist på ballen.
    11'
    En av Menemen Belediyespors spillere blir avblåst for offside.
    13'
    Hjørnespark til Menemen Belediyespor
    15'
    Pa Amat Dibba
    Pa Dibba (Adana Demirspor) kommer til en målsjanse på Menemen Ilce Stadi, men klarer ikke å score.
    16'
    Sinan Kurt (Adana Demirspor) løfter inn en corner fra høyre på Menemen Ilce Stadi.
    21'
    Adana Demirspor har fått straffe!
    22'
    Adana Demirspor scorer på straffe!
    Menemen Belediyespor 0 - 3 Adana Demirspor
    Mål: Hasan Kilic
    Straffe og mål! Adana Demirspor øker ledelsen til 0-3 i Menemen. Målscorer: Hasan Kilic.
    23'
    Tugay Kaan Numanoglu tildeler Adana Demirspor en corner. Sinan Kurt sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Okwuchukwu Ezeh
    Målsjanse! Okwuchukwu Ezeh (Adana Demirspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    31'
    Murat Yilmaz (Menemen Belediyespor) vinkes av for offside i Menemen.
    32'
    Aydin Yilmaz
    Sjanse i Menemen! Aydin Yilmaz (Menemen Belediyespor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    Adana Demirspor, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    32'
    Yunus Akgun
    Sjanse til Adana Demirspor! Yunus Akgun er nær ved å score, men keeper redder.
    34'
    Menemen Belediyespor, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Menemen Belediyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Cem Celik
    Cem Celik (Menemen Belediyespor) avanserer forover på Menemen Ilce Stadi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    36'
    36'
    Muhammed Sengezer vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    36'
    Bekir Can Sonmez (Menemen Belediyespor) løfter inn en corner fra høyre på Menemen Ilce Stadi.
    37'
    Muhammed Sengezer ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Menemen.
    37'
    Menemen Belediyespor fosser forover og Aydin Yilmaz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    39'
    Tugay Kaan Numanoglu signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    44'
    Dommer Tugay Kaan Numanoglu ser at linjemannen løfter flagget, og Adana Demirspors Okwuchukwu Ezeh blåses av for offside.
    45'+1
    Spillerbytte - Menemen Belediyespor
    Inn: Yusuf Talum
    Ut: Ridvan Kocak
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Menemen Belediyespor. Inn kommer Yusuf Talum, mens Ridvan Kocak tar plass på benken.
    46'
    Inn: Simon Zenke
    Ut: Murat Yilmaz
    Murat Yilmaz (Menemen Belediyespor) erstattes av Simon Zenke.
    46'
    Hasan Kilic
    Adana Demirspor angriper, men avslutningen til Hasan Kilic går utenfor.
    47'
    Frispark Menemen Belediyespor.
    50'
    Aydin Yilmaz (Menemen Belediyespor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Menemen Belediyespor 0 - 4 Adana Demirspor
    Mål: Sinan Kurt
    Målgivende: Yunus Akgun
    Mål! Adana Demirspor øker ledelsen til 0-4 etter en scoring av Sinan Kurt på Menemen Ilce Stadi. Yunus Akgun sto for den målgivende pasningen.
    53'
    Yunus Akgun
    Målsjanse på Menemen Ilce Stadi! Yunus Akgun fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    Adana Demirspor angriper i Menemen. Okwuchukwu Ezeh avslutter på mål, men greier ikke å score.
    53'
    53'
    I Menemen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    57'
    Spillerbytte - Adana Demirspor
    Inn: Volkan Sen
    Ut: Okwuchukwu Ezeh
    Bytte for Adana Demirspor. Volkan Sen kommer inn for Okwuchukwu Ezeh på Menemen Ilce Stadi.
    57'
    Inn: Samet Akaydin
    Ut: Joher Khadim Rassoul
    Adana Demirspor gjør sitt andre bytte. Joher Khadim Rassoul erstattes av Samet Akaydin.
    57'
    Cem Celik
    Menemen Belediyespor angriper og Cem Celik får avsluttet. Headingen treffer ikke Adana Demirspor-målet.
    58'
    Inn: Hamza Ok
    Ut: Cem Celik
    Menemen Belediyespor bytter ut Cem Celik med Hamza Ok.
    60'
    Frispark for Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    69'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Fatih Demirlek (Menemen Belediyespor) vrir seg av smerte i gresset.
    70'
    Inn: Okan Alkan
    Ut: Suleyman Koc
    Adana Demirspor gjør sitt tredje bytte. Suleyman Koc erstattes av Okan Alkan.
    70'
    Fatih Demirlek er på beina igjen og fortsetter kampen på Menemen Ilce Stadi.
    71'
    Inn: Sedat Sahinturk
    Ut: Yunus Akgun
    Yunus Akgun (Adana Demirspor) erstattes av Sedat Sahinturk.
    71'
    Mål for Menemen Belediyespor!
    Menemen Belediyespor 1 - 4 Adana Demirspor
    Mål: Simon Zenke
    Menemen Belediyespor reduserer til 1-4 etter et mål av Simon Zenke.
    76'
    Inn: Sergen Batın Kiradi
    Ut: Gokhan Inler
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Adana Demirspor. Inn kommer Sergen Batın Kiradi, mens Gokhan Inler tar plass på benken.
    77'
    Inn: Emir Han Topcu
    Ut: Tayfun Aydogan
    Menemen Belediyespor bytter ut Tayfun Aydogan med Emir Han Topcu.
    79'
    Inn: Alper Bugan
    Ut: Aydin Yilmaz
    Menemen Belediyespor gjør sitt femte bytte. Aydin Yilmaz erstattes av Alper Bugan.
    79'
    Adana Demirspors Pa Dibba blåses av for offside på Menemen Ilce Stadi.
    80'
    Sergen Batın Kiradi
    Sjanse! Adana Demirspor avanserer forover, men Sergen Batın Kiradi avslutter utenfor.