I Melbourne har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Zhejiang Prof. tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    I Melbourne slår Tolgay Arslan en corner fra høyre.
    6'
    Hee-Gon Kim tildeler Melbourne City FC en corner. Hamza Sakhi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    En av Melbourne City FCs spillere blir avblåst for offside på Ikon Park.
    10'
    Frispark for Melbourne City FC på egen banehalvdel.
    12'
    Gult kort til Zhejiang Professional
    Wang Dongsheng
    Wang Dongsheng (Zhejiang Prof.) får et gult kort av dommer Hee-Gon Kim.
    12'
    Frispark til Melbourne City FC på halvdelen til Zhejiang Prof..
    14'
    Franko Andrijasevic
    Franko Andrijasevic (Zhejiang Prof.) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    14'
    Hee-Gon Kim signaliserer et frispark til Zhejiang Prof. på egen banehalvdel.
    15'
    Tolgay Arslan (Melbourne City FC) løfter inn en corner fra venstre på Ikon Park.
    16'
    Hamza Sakhi (Melbourne City FC) slår en corner fra høyre side på Ikon Park.
    17'
    18'
    Nyasha Mushekwi
    Nyasha Mushekwi (Zhejiang Prof.) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    21'
    Dommer Hee-Gon Kim venter med å sette i gang spillet fordi Zhang Jiaqi ligger nede.
    28'
    Zhang Jiaqi er tilbake på banen igjen.
    29'
    Frispark Melbourne City FC.
    32'
    32'
    Frispark for Zhejiang Prof. på egen banehalvdel.
    33'
    Jean Evrard Kouassi
    Zhejiang Prof. angriper. Jean Evrard Kouassi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    35'
    Melbourne City FC, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Frispark i en god posisjon for Zhejiang Prof.!
    36'
    Qian Jiegei
    Qian Jiegei (Zhejiang Prof.) kommer seg fri på Ikon Park, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Melbourne City FC fosser fremover, men Marin Jakolis går rett i offsidefella.
    38'
    Melbourne City FC angriper, men Hee-Gon Kim blåser for offside.
    39'
    Gu Bin
    Sjanse til Zhejiang Prof.! Gu Bin er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    41'
    42'
    Melbourne City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    En av Melbourne City FCs spillere går i offside.
    49'
    Nyasha Mushekwi (Zhejiang Prof.) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Melbourne City FC fosser fremover, men Hee-Gon Kim blåser for offside på Ikon Park.
    51'
    Offside! Steven Ugarkovic (Melbourne City FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    52'
    Mål for Melbourne City FC!
    Melbourne City FC 1 - 0 Zhejiang Professional
    Mål: Tolgay Arslan
    Målgivende: Steven Ugarkovic
    Mål! Melbourne City FC tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Tolgay Arslan på Ikon Park. Steven Ugarkovic sto for den målgivende pasningen.
    54'
    Hee-Gon Kim signaliserer et frispark til Melbourne City FC.
    58'
    Tolgay Arslan
    Melbourne City FC fosser forover og Tolgay Arslan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    59'
    Zhejiang Professional, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    Mathew Leckie vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    60'
    Spillerbytte - Melbourne City FC
    Inn: Jamie MacLaren
    Ut: Mathew Leckie
    Jamie MacLaren (Melbourne City FC) erstatter Mathew Leckie som ser ut til å måtte forlate Ikon Park med en skade.
    61'
    Franko Andrijasevic (Zhejiang Prof.) kommer til avslutning på Ikon Park, men headingen blir reddet.
    63'
    63'
    Melbourne City FC angriper i Melbourne, men blir avblåst for offside.
    63'
    Leo Natel
    Målsjanse på Ikon Park! Leo Natel fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    65'
    Inn: Alessandro Lopane
    Ut: Tolgay Arslan
    Melbourne City FC gjør sitt andre bytte. Tolgay Arslan erstattes av Alessandro Lopane.
    65'
    Inn: Harry Politidis
    Ut: Leo Natel
    Bytte for Melbourne City FC. Harry Politidis kommer inn for Leo Natel på Ikon Park.
    66'
    Spillerbytte - Zhejiang Professional
    Inn: Li Tixiang
    Ut: Zhang Jiaqi
    Jordi Vinyals gjør dagens første bytte i Melbourne, når han tar ut Zhang Jiaqi og setter inn Li Tixiang.
    69'
    Inn: Gao Di
    Ut: Gu Bin
    Zhejiang Prof. bytter ut Gu Bin med Gao Di.
    69'
    Inn: Jin Haoxiang
    Ut: Haofan Liu
    Jordi Vinyals (Zhejiang Prof.) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jin Haoxiang erstatter Haofan Liu.
    69'
    70'
    Hee-Gon Kim tildeler Melbourne City FC en corner. Hamza Sakhi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    VAR sjekker om det er straffe til Melbourne City FC
    75'
    Ingen straffe til Melbourne City FC
    76'
    78'
    Franko Andrijasevic (Zhejiang Prof.) avanserer forover på Ikon Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    79'
    79'
    Hjørnespark til Zhejiang Professional
    79'
    I Melbourne header Nyasha Mushekwi (Zhejiang Prof.) mot mål, men ballen går utenfor.
    82'
    82'
    Inn: Scott Galloway
    Ut: Marin Jakolis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Melbourne City FC. Inn kommer Scott Galloway, mens Marin Jakolis tar plass på benken.
    84'
    Inn: Wang Yudong
    Ut: Qian Jiegei
    Zhejiang Prof. bytter ut Qian Jiegei med Wang Yudong. Dette er det fjerde byttet som Jordi Vinyals gjør i dagens kamp.
    86'
    Gao Di
    Zhejiang Prof. angriper på Ikon Park. Gao Di header utenfor.
    88'
    Hee-Gon Kim signaliserer et frispark til Zhejiang Prof. like utenfor Melbourne City FC-området.
    90'
    Skudd utenfor mål, Zhejiang Professional
    90'+1
    90'+3
    Skade: Zhejiang Professional
    90'+3
    Gult kort til Melbourne City FC
    Jamie MacLaren
    Jamie MacLaren (Melbourne City FC) pådrar seg et gult kort.
    90'+3
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    90'+4
    Ikke rødt kort likevel
    90'+5
    Tilbake fra skade: Zhejiang Professional
    90'+5
    90'+6
    Li Tixiang (Zhejiang Prof.) slår en corner fra venstre side på Ikon Park.
    90'+9
    Mål for Zhejiang Professional!
    Melbourne City FC 1 - 1 Zhejiang Professional
    Mål: Nyasha Mushekwi
    Målgivende: Li Tixiang
    Nyasha Mushekwi (Zhejiang Prof.) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Ikon Park. Li Tixiang var nest sist på ballen.
    90'+9
    Rødt kort til Zhejiang Professional
    Utvisning! Zhejiang Prof. må klare seg uten Wang Dongsheng resten av kampen etter et direkte rødt kort.