2-0
Han (sm)45'+3
3-0
3-1
    Beijing Guoan FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Meizhou Hakka.
    2'
    Beijing Guoan FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark til Beijing Guoan FC på halvdelen til Meizhou Hakka.
    5'
    Frispark for Meizhou Hakka på egen banehalvdel.
    7'
    Yige Dai signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    7'
    Yige Dai signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC like utenfor Meizhou Hakka-området.
    9'
    Tyrone Conraad
    Sjanse i Meizhou! Tyrone Conraad (Meizhou Hakka) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    Beijing Guoan FC, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Yin Hongbo (Meizhou Hakka) slår en corner fra venstre side på Wuhua County Olympic Sports Centre.
    12'
    Mohemait Naibijiang (Beijing Guoan FC) løfter inn en corner fra venstre på Wuhua County Olympic Sports Centre.
    14'
    Yige Dai signaliserer et frispark til Meizhou Hakka på egen banehalvdel.
    14'
    Offside! Tze Nam Yue (Meizhou Hakka) er alene igjennom, men dommer Yige Dai ser at linjemannen er oppe med flagget.
    15'
    Rodrigo Henrique Santana da Silva
    Sjanse! Meizhou Hakka avanserer forover, men Rodrigo Henrique Santana da Silva avslutter utenfor.
    18'
    Mål for Meizhou Hakka!
    Meizhou Hakka 1 - 0 Beijing Guoan FC
    Mål: Tyrone Conraad
    Målgivende: Ye Chugui
    I Meizhou tar Meizhou Hakka ledelsen 1-0 etter et mål av Tyrone Conraad. Det er en fin assist fra Ye Chugui.
    19'
    Wang Ziming
    Beijing Guoan FC angriper. Wang Ziming får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    20'
    Meizhou Hakka, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Meizhou Hakka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    I Meizhou slår Mohemait Naibijiang en corner fra venstre.
    22'
    Michael Ngadeu
    Sjanse til Beijing Guoan FC! Michael Ngadeu er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    22'
    Yige Dai tildeler Beijing Guoan FC en corner. Mohemait Naibijiang sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    23'
    Tyrone Conraad (Meizhou Hakka) vinkes av for offside i Meizhou.
    24'
    I Meizhou har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Meizhou Hakka 2 - 0 Beijing Guoan FC
    Målgivende: Tze Nam Yue
    Tyrone Conraad setter ballen i mål og øker Meizhou Hakkas ledelse til 2-0 i Meizhou. Tze Nam Yue var nest sist på ballen.
    31'
    Frispark Beijing Guoan FC.
    34'
    35'
    Tianyi Gao
    Tianyi Gao (Beijing Guoan FC) kommer til en målsjanse på Wuhua County Olympic Sports Centre, men klarer ikke å score.
    35'
    Yige Dai signaliserer et frispark til Meizhou Hakka.
    38'
    Tyrone Conraad (Meizhou Hakka) kommer til en målsjanse på Wuhua County Olympic Sports Centre, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Frispark for Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    41'
    41'
    Offside! Tyrone Conraad (Meizhou Hakka) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    44'
    Beijing Guoan FC scorer selvmål!
    Meizhou Hakka 3 - 0 Beijing Guoan FC
    Mål: Jiaqi Han
    Mål! Jiaqi Han øker Meizhou Hakkas ledelse til 3-0 på Wuhua County Olympic Sports Centre.
    45'+3
    Spillerbytte - Beijing Guoan FC
    Inn: Gang Wang
    Ut: Feng Boxuan
    Ricardo Soares (Beijing Guoan FC) gjør sitt første bytte for dagen. Gang Wang erstatter Feng Boxuan.
    46'
    Inn: Arijan Ademi
    Ut: Chi Zhongguo
    Bytte for Beijing Guoan FC. Arijan Ademi kommer inn for Chi Zhongguo på Wuhua County Olympic Sports Centre.
    46'
    Inn: Samuel Adegbenro
    Ut: Mohemait Naibijiang
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Beijing Guoan FC. Inn kommer Samuel Adegbenro, mens Mohemait Naibijiang tar plass på benken.
    46'
    Inn: Jiang Wenhao
    Ut: Zhang Chengdong
    Beijing Guoan FC bytter ut Zhang Chengdong med Jiang Wenhao. Dette er det fjerde byttet som Ricardo Soares gjør i dagens kamp.
    46'
    46'
    48'
    52'
    Meizhou Hakka angriper, men Yige Dai blåser for offside.
    54'
    Frispark til Meizhou Hakka på halvdelen til Beijing Guoan FC.
    54'
    I Meizhou har et frispark blitt tildelt bortelag.
    55'
    Yige Dai signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC.
    56'
    59'
    Spillerbytte - Meizhou Hakka
    Inn: Yin Congyao
    Ut: Tyrone Conraad
    Meizhou Hakka bytter ut Tyrone Conraad med Yin Congyao.
    63'
    Inn: Yihu Yang
    Ut: Yin Hongbo
    Yin Hongbo (Meizhou Hakka) erstattes av Yihu Yang.
    64'
    Inn: Yu Dabao
    Ut: Fang Hao
    Beijing Guoan FC gjør sitt femte bytte. Fang Hao erstattes av Yu Dabao.
    64'
    Skudd utenfor mål, Beijing Guoan FC
    64'
    66'
    Yu Dabao
    Yu Dabao (Beijing Guoan FC) kommer seg fri på Wuhua County Olympic Sports Centre, men avslutningen går utenfor.
    70'
    Rodrigo Henrique Santana da Silva (Meizhou Hakka) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Wuhua County Olympic Sports Centre.
    71'
    Rodrigo Henrique Santana da Silva kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Wuhua County Olympic Sports Centre.
    72'
    73'
    Inn: Chen Jie
    Ut: Liang Shi
    Milan Ristic gjør dagens tredje bytte i Meizhou, når han tar ut Liang Shi og setter inn Chen Jie.
    74'
    Yige Dai tildeler Beijing Guoan FC en corner. Tianyi Gao sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    Souza
    Souza (Beijing Guoan FC) header utenfor.
    76'
    Meizhou Hakka fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    79'
    81'
    81'
    Gult kort til Beijing Guoan FC
    Michael Ngadeu (Beijing Guoan FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    84'
    Mål for Beijing Guoan FC!
    Meizhou Hakka 3 - 1 Beijing Guoan FC
    Mål: Wang Ziming
    Målgivende: Yu Dabao
    Beijing Guoan FC reduserer til 3-1 etter et mål av Wang Ziming. Flott spill fra Yu Dabao før målet.
    85'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Rodrigo Henrique Santana da Silva (Meizhou Hakka) vrir seg av smerte i gresset.
    86'
    Inn: Cui Wei
    Ut: Rodrigo Henrique Santana da Silva
    Cui Wei (Meizhou Hakka) erstatter Rodrigo Henrique Santana da Silva som ser ut til å måtte forlate Wuhua County Olympic Sports Centre med en skade.
    87'
    Inn: Yang Chaosheng
    Ut: Ye Chugui
    Meizhou Hakka gjør sitt femte bytte. Ye Chugui erstattes av Yang Chaosheng.
    87'
    Det blir farlig! Frispark for Beijing Guoan FC er nær straffområde.
    88'
    Gult kort til Meizhou Hakka
    Weihui Rao
    Weihui Rao (Meizhou Hakka) får et gult kort av dommer Yige Dai.
    88'
    89'
    Nebojsa Kosovic
    Nebojsa Kosovic (Meizhou Hakka) mottar sitt første gule kort for dagen på Wuhua County Olympic Sports Centre.
    90'
    90'
    Frispark i en god posisjon for Beijing Guoan FC!
    90'
    90'+2
    Arijan Ademi
    Beijing Guoan FC fosser forover og Arijan Ademi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+3
    90'+3
    I Meizhou slår Tianyi Gao en corner fra venstre.
    90'+4
    Samuel Adegbenro
    Beijing Guoan FC angriper i Meizhou. Samuel Adegbenro avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+4
    90'+4
    Tianyi Gao (Beijing Guoan FC) slår en corner fra venstre side på Wuhua County Olympic Sports Centre.
    90'+6
    Gang Wang
    Målsjanse på Wuhua County Olympic Sports Centre! Gang Wang fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.