Målsjanse! Ahmad Abed (Giresunspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    3'
    Hjørnespark til Giresunspor
    5'
    Hakan Baris
    Giresunspor avanserer forover i Manisa. Hakan Baris avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    Offside! Slavko Perovic (Manisaspor) er alene igjennom, men dommer Burak Seker ser at linjemannen er oppe med flagget.
    8'
    Manisaspor, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Henrique Almeida
    Sjanse til Giresunspor! Henrique Almeida er nær ved å score, men keeper redder.
    9'
    Burak Seker tildeler Giresunspor en corner. Caglar Birinci sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Panajotis Dimitriadis
    Giresunspor angriper i Manisa. Panajotis Dimitriadis avslutter på mål, men greier ikke å score.
    10'
    10'
    11'
    Målsjanse på Manisa 19 Mayis! Henrique Almeida fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    11'
    I Manisa slår Hakan Baris en corner fra venstre.
    12'
    Manisaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark for Giresunspor på sin egen banehalvdel.
    16'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Manisaspor.
    17'
    Manisaspor angriper, men Burak Seker blåser for offside.
    18'
    Dodo
    Giresunspor angriper og Dodo får avsluttet. Headingen treffer ikke Manisaspor-målet.
    19'
    Hakan Baris (Giresunspor) løfter inn en corner fra venstre på Manisa 19 Mayis.
    22'
    Mål for Giresunspor!
    Manisaspor 0 - 1 Giresunspor
    Mål: Panajotis Dimitriadis
    Målgivende: Dodo
    Mål! Panajotis Dimitriadis gir Giresunspor ledelsen 0-1 etter en velplassert heading. Flott spill fra Dodo definere målet.
    22'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Giresunspor på sin egen banehalvdel.
    23'
    25'
    Sjanse i Manisa! Henrique Almeida (Giresunspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    25'
    Manisaspor scorer selvmål!
    Manisaspor 0 - 2 Giresunspor
    Mål: Ilkay Gul
    Et uheldig selvmål av Ilkay Gol gjør at det står 0-2 på Manisa 19 Mayis.
    25'
    Frispark til Manisaspor på halvdelen til Giresunspor.
    28'
    Spillerbytte - Manisaspor
    Inn: Akin Acik
    Ut: Berk Cambaz
    Manisaspor bytter ut Berk Cambaz med Akin Acik. Dette er det første byttet som Taner Taskin gjør i dagens kamp.
    33'
    Bilal Sebaihi (Manisaspor) løfter inn en corner fra høyre på Manisa 19 Mayis.
    36'
    Giresunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    37'
    Ahmad Abed
    Giresunspor fosser forover og Ahmad Abed fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    Henrique Almeida (Giresunspor) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Hjørnespark til Manisaspor
    40'
    Gult kort til Manisaspor
    Umit Arslan
    Umit Arslan (Manisaspor) pådrar seg et gult kort.
    40'
    I Manisa har et frispark blitt tildelt Manisasporet.
    41'
    42'
    Henrique Almeida (Giresunspor) avanserer forover på Manisa 19 Mayis. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    43'
    44'
    Inn: Furkan Parsak
    Ut: Asim Hamzacebi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Manisaspor. Inn kommer Furkan Parsak, mens Asim Hamzacebi tar plass på benken.
    46'
    Skudd utenfor mål, Giresunspor
    48'
    Frispark Manisaspor.
    49'
    Giresunspor, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Umit Arslan
    Målsjanse til Manisaspor! Umit Arslan treffer mål, men keeper redder.
    49'
    I Manisa slår Timur Karagulmez en corner fra venstre.
    50'
    Offside! Kofi Amoako Atta blir vinket av og Giresunspor må dermed bygge opp et nytt angrep.
    50'
    53'
    Caglar Birinci (Giresunspor) løfter inn en corner fra høyre på Manisa 19 Mayis.
    53'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Manisaspor på sin egen banehalvdel.
    53'
    54'
    58'
    Bilal Sebaihi (Manisaspor) slår en corner fra venstre side på Manisa 19 Mayis.
    59'
    I Manisa slår Bilal Sebaihi en corner fra venstre.
    60'
    Caglar Birinci (Giresunspor) slår en corner fra høyre side på Manisa 19 Mayis.
    61'
    Dommer Burak Seker ser at linjemannen løfter flagget og Giresunsporets Henrique Almeida blåses av for offside.
    62'
    Sjanse! Giresunspor avanserer forover, men Henrique Almeida avslutter utenfor.
    64'
    Billal Sebaihi
    Manisaspor angriper. Bilal Sebaihi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    66'
    66'
    Frispark for Manisaspor på sin egen banehalvdel.
    67'
    68'
    Spillerbytte - Giresunspor
    Inn: Recep Aydin
    Ut: Hakan Baris
    Giresunsporet gjør sitt første bytte. Hakan Baris erstattes av Recep Aydin.
    68'
    69'
    Inn: Ugur Pamuk
    Ut: Akin Acik
    Taner Taskin gjør dagens tredje bytte i Manisa, når han tar ut Akin Acik og setter inn Ugur Pamuk.
    69'
    Manisaspor 0 - 3 Giresunspor
    Mål: Henrique Almeida
    Mål! Henrique Almeida øker ledelsen til 0-3.
    70'
    Skudd utenfor mål, Manisaspor
    71'
    72'
    72'
    Recep Aydin
    Sjanse i Manisa! Recep Aydin (Giresunspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    73'
    73'
    74'
    Gult kort til Giresunspor
    Dommeren gir Henrique Almeida (Giresunspor) et gult kort.
    74'
    75'
    Recep Aydin
    Giresunspor angriper i Manisa. Recep Aydin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    76'
    76'
    I Manisa har et frispark blitt tildelt Giresunsporet.
    77'
    78'
    Manisasporets Slavko Perovic blåses av for offside på Manisa 19 Mayis.
    80'
    Recep Aydin
    Sjanse! Giresunspor avanserer forover, men Recep Aydin avslutter utenfor.
    82'
    83'
    Kofi Amoako Atta (Giresunspor) vinkes av for offside i Manisa.
    83'
    Slavko Perovic
    Slavko Perovic (Manisaspor) kommer til en målsjanse på Manisa 19 Mayis, men klarer ikke å score.
    84'
    Recep Aydin (Giresunspor) løfter inn en corner fra venstre på Manisa 19 Mayis.
    85'
    85'
    Henrique Almeida (Giresunspor) kommer seg fri på Manisa 19 Mayis, men avslutningen går utenfor.
    86'
    86'
    Inn: Sinan Ozkan
    Ut: Kofi Amoako Atta
    Giresunspor bytter ut Kofi Amoako Atta med Sinan Ozkan.
    87'
    87'
    88'
    Manisaspor fosser forover, men Slavko Perovic går rett i offsidefella.
    88'
    Slavko Perovic (Manisaspor) får et gult kort av dommer Burak Seker.
    88'
    89'
    Recep Aydin
    Recep Aydin (Giresunspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    89'
    Inn: Murat Gurbuzerol
    Ut: Ahmad Abed
    Ahmad Abed (Giresunspor) erstattes av Murat Gurbuzerol.
    89'
    90'+1
    Manisaspor 0 - 4 Giresunspor
    Mål: Dodo
    Målgivende: Caner Arici
    Dodo header ballen i mål og Giresunspor går opp til en komfortabel 0-4-ledelse i Manisa. Caner Arici var nest sist på ballen.