Ble dekket av Camilla Vesteng

Hei og hopp! Lillelørdag og Ligacup.
    Manchester United starter slik: Heaton - Shaw, Martinez, Varane, Wan-Bissaka - Fred, Casemiro, Fernandes - Garanacho, Weghorst, Anthony.
    Nottingham Forest starter slik på Old Trafford: Hennessey - Lodi, Boly, McKenna, Williams, Scaroa, Freuler, Mangala, Lingard - Surridge, Johnson.
    Manchester United starter returkampen med et tilnærmet toppet lag, Marcus Rashford og David de Gea starter på benken. Tom Heaton står i mål, mens Weghorst starter i midten på top, Antony og Garnacho på hver sin side.
    Jesse Lingard skal altså spille mot gamle lagkamerater. Tidligere Liverpool-spiller Neco Williams er også Forest-spiller nå.
    Manchester United vant 3-0 i den første kampen, så det er et småtungt utgangspunkt for gjestene.
    Har Nottingham Forest noen sjanse?
    Ja, selvsagt.
    16%
    Det er tynt altså.
    19%
    Nei, kjære vene. Å hente inn 0-3 - det går ikke.
    65%
    Antall stemmer: 2830
    Lagene står på banen.
    Hjemmelaget hadde avspark.
    Nottingham Forest er altså nummer 13 i Premier Legaue etter 20 kamper. Det er jammen meg bra! Men nå er det Ligacupen det handler om i kveld. Semifinale nummer to.
    2'
    Casemiro litt hissig på grøten, eventuelt ankelen i en duell. Frispark mot.
    3'
    Draktene, ser ut som en landskamp mellom Sverige og Danmark dette!
    4'
    Innkast til hjemmelaget. Kaster hjemover. Korte pasninger, Wan-Bissaka nesten stoppet. Så stopper det opp, men United får innkast.
    5'
    Det regner som bare det i Manchester.
    6'
    Så spiller United kort og kjapt, Wan-Bissaka med et hælspark. Men går akkurat ikke gjennom.
    6'
    Innkast til hjemmelaget ved cornerflagget til gjestene.
    7'
    Frispark til Nottingham Forest. Fred ligger nede etter en duell med Boly.
    7'
    Antall stemmer: 1583
    Neco Williams legger inn. Men et hjemmelagsben får ballen ut.
    11'
    Newcastle ble klare for finalen i går, etter at de slo ut Southampton.
    12'
    Gjestene får frispark på cirka 30 meter etter at Denis blir taklet.
    13'
    Frispark til gjestene, Scarpa slår inn, får ballen igjen, slår inn igjen. Men Casemiro rydder opp. Innkast til gjestene.
    13'
    United og Shaw frem og i angrep, men Boly er på jobb i gjestenes forsvar.
    15'
    Neco Williams med en takling av United-spiller, men ikke straffe.
    17'
    Antony tester skuddfoten fra 18 meter med venstrefoten. Ble aldri farlig, ikke nok trøkk i det skuddet og ikke godt nok plassert.
    17'
    Hva syns du om Jorghino fra Chelsea til Arsenal?
    Fabelaktig for Arsenal!
    34%
    For et sjokk, bare trist.
    13%
    Jeg kunne ikke brydd meg mindre, jeg ser på United-Forest.
    53%
    Antall stemmer: 1968
    Forest spiller seg ut. Men ballen havner hos Wan-Bissaka. United bygger opp.
    19'
    Fernandes tråkker Scarpa på foten, ser ut som om det gikk fint.
    20'
    Dennis og Fernandes skulder mot skulder, og de har tøffe skuldre nå.
    22'
    United har et overtak, men de har fortsatt ikke hatt et ordentlig forsøk av betydning.
    22'
    Hjemmelaget har corner. Rett på et Forest-hode. Nytt hjørnespark.
    23'
    Nok et dårlig forsøk av United på corner der. Lite hissig på mål. Har jo en solid ledelse fra sist da.
    24'
    Fred prøver et innlegg. Der var det ingen.
    25'
    Det er litt amper stemning mellom spillerne, litt mye knuffing, litt tøffe dueller, litt mye bruk av skuldre. Det står om en finale. Og United er nesten der - etter 3-0 sist.
    26'
    Neco Williams med en hands. Men armen bare "en del av kroppen" på den lovlige siden av fotball-reglene, så ikke noe VAR på den.
    28'
    Frispark til Casemiro som header på mål, Hennessey redder med benet. Kampen største sjanse. God redning.
    29'
    Sjanse til United. Williams blir lurt av Weghorst. Kjempesjanse.
    33'
    Så er det gjesten som kommer til en avslutning. Brennan Johnson fyrer løs, men det er rett på Tom Heaten. Den kom litt plutselig, skvatt litt.
    34'
    Gult kort til Manchester United
    Fred
    34'
    United kommer, men Neco Williams rydder opp. Innkast til Forest.
    35'
    Shaw slår et hjørnespark, ballen havner hos Antony som kliner til med venstrefoten. Dæææven for et treff, ballen rett over mål.
    36'
    Kjedelig start på kampen, men nå dominerer Manchester United fullstendig.
    Enig!
    56%
    Dominerer ikke, men er best.
    26%
    Skjerpings, ingen som dominerer her. Begge like gode så langt.
    18%
    Antall stemmer: 1410
    United kommer igjen, men Antony bruker litt for lang tid på å få snudd seg. Han var litt presset, men de beste danser med ballen der, og finner rom.
    40'
    Shaw tester skuddfoten, men treffer egen spiller, Weghorst.
    42'
    Noen tyvtriks. Johnson drar i skjorta til Martinez.
    42'
    Kjempesjanse til Forest. Freuler skyter, men Surridge står i veien og stanser et kjempeskudd fra egen lagkamerat på vei mot mål. Du verden, den ballen hadde kjemperetning, skudd på halv volley fra Freuler.
    43'
    Ballen i stolpen fra Weghorst. Du og du, Hennessey i Forest-målet ikke i nærheten der, så den hadde gått inn, men ballen smalt i stolpen til venstre for Forest-keeperen.
    44'
    Gult kort til Nottingham Forest
    Sam Surridge
    45'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Hent deg et glass vann og litt pottings. Det er lillelørdag. Beroligende trenger du ikke for denne kampen! Dette var stolpetreffet til Weghorst like før pause. Foto: Pa Photos
    45'+2
    Strålende takling av Antony, vinner ballen elegant. Fred ligger nede etter en tidligere duell med Scarpa. Han har vært i overkant skarp i duellene Scarpa i denne kampen.
    Der var Mark Hughes og Steve Bruce fanget opp av TV-linsen. Hvem av dem er størst legende?
    Hughes!!
    53%
    Bruce!!
    47%
    Antall stemmer: 1226
    Fernandes ligger nede etter en kollisjon med Dennis. Og nesten en egen spiller. Går bra.
    50'
    Denne mannen. En helt? Erik ten Hag. Han har fått til en god del. 4. plass i Premier League nå. Og styrer stødig mot finale i Lagcupen. Foto:REUTERS
    51'
    Hvilken manager har vært best i United av disse?
    Antall stemmer: 2506
    For å si det sånn, her må alle mann i angrep for Nottingham Forest nå. Det er rundt 40 minutter igjen, de må score tre mål.
    53'
    Corner til Forest, Scarpa slår. Nesten.
    54'
    Weghorst forbannet etter at han blir taklet, men ikke får noe.
    55'
    Weghorst blir sparket i leggen.
    55'
    Ble United snytt for en straffe der?! McKenna heldig som slapp unna? Men det var helt stille fra VAR-rommet later det til.
    57'
    Men så er VAR inne på en situasjon. Passerte gjorde den.
    57'
    Nå er det altså så mye stopp i spillet.
    59'
    Ballen mot Surrigde, som kaster seg frem, men når ikke ballen.
    59'
    Garnacho med en god mulighet, skyter med venstre, litt for spist muligens, men god sjanse. Hennessy redder.
    61'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Jadon Sancho
    Ut: Antony
    62'
    Inn: Marcus Rashford
    Ut: Alejandro Garnacho
    63'
    Inn: Anthony Martial
    Ut: Wout Weghorst
    63'
    Spillerbytte - Nottingham Forest
    Inn: Serge Aurier
    Ut: Renan Lodi
    63'
    Inn: Alexander Mighten
    Ut: Brennan Johnson
    65'
    Inn: Danilo Oliveira
    Ut: Remo Freuler
    65'
    Corner United etter byttebonanza hos begge lag.
    66'
    Casemiro header! Utenfor.
    66'
    Nesten for United etter feilpasning i Forest-forsvaret! Martial holder på å få fri bane, Rashford overtar ballen og skyter. Blokkert. Old Trafford vil også ha straffe. Får ikke det.
    66'
    Nydelig United-angrep! Rashford hælsparker til Martial som triller videre til Casemiro. Brassen er i avslutningshumør i kveld og skyter! Redning.
    67'
    Hjemmelaget finner åpninger hele veien her. Rart om de ikke rekker å score før slutt.
    68'
    Casemiro
    Sklir – og "takler" motstander med kneet. Frispark og advarsel til vår brasilianske venn.
    69'
    Tungt flagg betyr sen offsideavvinkning etter et nytt godt United-angrep. Bruno skyter, uansett utenfor, men ville ikke talt. Pasningslegger Martial var i offside.
    70'
    Mål for Manchester United!
    Manchester United 1 - 0 Nottingham Forest
    Mål: Anthony Martial
    Målgivende: Marcus Rashford
    Martial og Rashford kombinerer! Franskmannen triller til Rashford, som starter åpenbart akkurat på riktig side av forsvareren. Martial får den tilbake og skyver inn 1-0 med venstrebenet nede i hjørnet!
    73'
    Manchester United 2 - 0 Nottingham Forest
    Mål: Fred
    To kjappe! Nok et United-angrep med presisjon og god bevegelse. Fernandes får ballen og vrir den på bakre. Der kommer Rashford og guider ballen foran mål. Selv 2017-versjonen av Fred hadde scoret på den! Åpent mål fra 30 centimeter sikrer han definitivt ligacupfinalen!
    76'
    Inn: Harry Maguire
    Ut: Casemiro
    76'
    Inn: Victor Lindelöf
    Ut: Raphael Varane
    80'
    En midtbanespiller og en midtstopper ut, to midtstoppere inn.
    80'
    Lindelöf som tilsynelatende går inn på midtbanen i Casemiro-rollen her!
    81'
    ÅT SKOGEN FOR FOREST! Bør, kan og skal redusere her. Danilo skyter fra 17 meter. Heaton parerer den, men returen går rett til Forest-spiller Surridge! Han skyter over!
    82'
    Rashford prøver seg fra venstre. Triller tilbake til Fred, som løfter inn i boksen. Heades ut.
    83'
    Bruno Fernandes skyter fra spiss vinkel etter fin pasning fra Martial. Godt utenfor!
    86'
    Inn: Alexander Gibson Hammond
    Ut: Gustavo Scarpa
    Spent på hvor finstemt Gibson Hammond viser seg å være på disse få minuttene.
    86'
    Manchester United ruller opp igjen. Fernandes' innlegg når ikke frem.
    89'
    Slutt! United så overlegne i denne kampen at Victor Nilsson Lindelöf går inn på sentral midtbane for den fire ganger Champions League-mester Casemiro uten å svekke laget.