1-1
15 538
9 499

Ble dekket av Kristian Arnesen Strømshoved

Velkommen til livedekningen av 4. runde i FA-cupen mellom Manchester United og Middlesbrough.
    Det sportslige har havnet i skyggen denne uken etter at Manchester United-spiller Mason Greenwood ble arrestert, mistenkt for seksuelle overgrep og drapstrusler mot sin kjæreste. I dagens kampprogram er Greenwood fullstendig fjernet fra troppen.
    Hvis vi skal se på det sportslige, så kan det være hyggelige nyheter for Ralf Ragnick at Paul Pogba er tilbake for første gang siden oktober. Han har med andre ord ikke spilt under Ragnick ennå.
    Nettsiden til den offisielle supporterklubben i Norge, United.no, spår at Pogba går rett inn i startoppstillingen.
    Paul Pogba starter for United! Dette er 11eren: Henderson - Dalot, Maguire, Varane, Shaw - McTominay, Pogba, Fernandes - Sancho, Ronaldo, Rashford
    Det er første gang Paul Pogba spiller for Manchester United siden 2. november i fjor.
    Ti minutter til kampstart. Sist disse to lagene møttes var i 2017 i Premier League (ja, Middlesbrough var i PL i 2017, du hadde glemt det du også ja?), da vant United 3-1. I ligacupen i 2015 var det Boro som trakk det lengste strået, på straffer.
    Det er Middlesbrough-fansen som lager mest lyd her før avspark.
    United-fansen bretter ut det berømte siste lagbildet av "Busby Babes" på Stretford End.
    Boro sparker i gang kampen.
    1'
    Enorm United-sjanse! Jadon Sancho i tverrliggeren! Det er Luke Shaw som slår en hail mary-pasning fra egen halvdel, og Boro surrer det til for seg selv da keeper Lumley krasjer med egen midtstopper. Ballen faller ned til Sancho, som prøver å lobbe den over keeper - men den går i tverrliggeren!
    2'
    Sporar stjeler ballen, og bortelaget avanserer. Blir stoppet enkelt av McTominay.
    4'
    McTominay hektes på midten. Frispark.
    5'
    Ronaldo viser seg frem med en liten hælflikk midt på banen.
    6'
    Rashford kjører to luker, kombinerer med Pogba, som ruller opp videre mot venstre og Bruno Fernandes. Stikker gjennom Sancho, som flikker videre til Luke Shaw på overlappen. Backen slår inn med utsiden av foten. Cristiano Ronaldo stiger til værs, med kroppen opp-ned, og går for et brassespark. Enkelt for Lumley. Antiklimaks.
    6'
    Middlesbrough-frispark. Slås inn, og Varane klarerer med bakhodet. Men flagget er uansett oppe.
    9'
    Nytt frispark. Mer fiksfakseri denne gangen, og Sporar går i bakken. Dommer vinker spillet videre.
    10'
    Dalot til høyre. Finner landsmann Ronaldo, som tror han har keeper på halvdistanse. Det har han ikke, og da blir den frekke lobben veldig merkelig.
    11'
    Manchester United roter bort en god mulighet. Scott McTominay ble feid ned på vei fremover, men dommer gir en god fordel. Den klarer ikke resten av laget å dra nytte av.
    14'
    Pogba gjør en mesterlig jobb da han jobber hjem og stopper en Isaiah Jones på full fart fremover med en strålende sklitakling.
    15'
    Luke Shaw med utoverskrudd corner. Den heades over av Maguire.
    17'
    Sancho i løpsduell med Dael Fry. Den vinner stopperen - så vidt.
    18'
    Pogba danser på 18 meter. Spiller vegg. Så felles han - straffe!
    19'
    Straffe til Manchester United
    19'
    Cristiano Ronaldo skyter utenfor! Joe Lumley går riktig vei, men han hadde nok ikke rukket helt bort i hjørnet. Det gjør dog ikke ballen heller, stryker utsiden av metallet!
    20'
    Småsur CR7 her nå.
    22'
    Fernandes byr opp til dans ute til venstre. Crooks sier nei takk og klarerer ut til innkast.
    23'
    Så er Bruno Fernandes plutselig gjennom! Han er helt alene, og avslutter på direkten slik Robin Van Persie gjorde da Wayne Rooney slo pasningen i 2013. Denne avslutningen går langt over, men der hadde du mye bedre tid, Fernandes!
    23'
    Mål for Manchester United!
    Manchester United 1 - 0 Middlesbrough
    Mål: Jadon Sancho
    Så sitter den! Igjen er Middlesbrough-backfireren så malplassert at Jadon Sancho får massevis av rom. Litt hjelp får han dog, da det som nok var et hardt innlegg mot Ronaldo treffer foten til Isaiah Jones, og overlister Lumley.
    25'
    Så er det nesten to! Lang ball mot Marcus Rashford, som slår mot Ronaldo på første touch. Lumley kaster seg ut i siste liten, og får en strak Ronaldo-vrist rett i skulderen.
    27'
    Paul Pogba er i humør her i dag, ballen sitter klistret til foten hans.
    28'
    Ronaldo gjennom til venstre, går for borterste hjørne. Treffer dårlig.
    29'
    Marcus Rashford skyter ballen med spikerpistol under beina på Joe Lumley, men flagget er oppe.
    30'
    Så sitter Pogba på gresset... Old Trafford holder pusten. Hjelpes opp igjen av Cristiano Ronaldo. Ser ut til å gå bra.
    32'
    Lumley stopper Ronaldo igjen! United beveger seg brennkvikt fremover, og Ronaldo er så godt som alene gjennom igjen. Men Lumley vinner duellen med en benparade!
    33'
    Balogun prøver seg. Brenner ballen over.
    34'
    United prøver å satse kvikt fremover igjen, men denne gangen går det litt for fort. Rashford slår vekk ballen.
    37'
    Marcus Rashford strekker vristen - rett i en Middlesbrough-spiller.
    38'
    Hjemmelaget får en corner. Harry Maguire spankulerer inn i feltet, sammen med stoppermakker Varane.
    38'
    Fry stuper inn foran hodet til Maguire, og klarerer.
    39'
    Cornervariant av United! Shaw langs bakken, Fernandes hopper over. Der er Marcus Rashford, men skuddet går over.
    40'
    Så får Rashford nok en mulighet på den påfølgende corneren, denne gangen går skuddet rett i hanskene til Lumley.
    41'
    Gult kort til Manchester United
    Paul Pogba
    Går for en unødvendig hælflikk på midten, så sklir han, og da går han for hekten på Tavernier.
    42'
    Så stempler Pogba Howson... dommeren later som han ikke så det.
    44'
    Ronaldo og Sancho er på full fart fremover, men så stopper angrepet opp.
    45'
    Ett minutt tillegg.
    45'+1
    Ronaldo slår inn, Fernandes header rett på Lumley.
    45'+1
    Så er det bare å kondolere til alle som er på plass på Old Trafford - der er det nemlig teknisk krøll med kortterminalene, som gjør at ingen får kjøpt verken pai eller øl i pausen. United-fansen velger å skylde på Glazers med en bitter sang mens spillerne går i garderoben.
    Der er vi i gang igjen!
    46'
    Ohhh! Jones legger inn fra høyre, og en lagkamerat får nesten foten på den ballen inne i feltet. Men Uniteds sisteskanse, han har kontroll.
    47'
    Kalde og rolige, United. Bruker tiden de har, triller kula.
    48'
    Stemninga er god den, selv om ingen fikk kjøpt øl i pausen.
    49'
    "Denne veien, denne veien" ropes det fra en United-spiller til en annen, uten at ballen går den veien.
    51'
    Så går Boros keeper i bakken etter en duell med Ronaldo. Jager ballen der, Ronaldo, men ser ut til å treffe keeperen. Det går bra, han er på bena igjen.
    51'
    Pogba prøver seg på en stikker til Rashford. Fin retning, men litt for lang.
    52'
    United er det førende laget også i starten av den andre omgangen.
    53'
    DU VERDEN! For en mulighet! Sancho sender en helt utsøkt passning til Rashford inne i boksen, som er forbi og har kun keeperen og målet foran seg, men han setter den utenfor... Der kunne og skulle det stått 2-0.
    54'
    IGJEN! Så treffer Ronaldo på utsiden av mål. Får ballen fra Rashford, kliner til, men den treffer nettveggen. To store sjanser nå.
    55'
    Der går det andre veien og! Matt Crooks dundrer til, og det er et godt skudd, men keeperen i buret lar seg ikke lure. Strålende redning.
    57'
    Hjørnespark til Middlesbrough
    58'
    Den heades ut.
    58'
    Presser på her nå, Boro. Skal jo for all del ikke føle seg for trygge med en 1-0-ledelse, United.
    58'
    Shaw med innlegg på bakerste. Det blir ikke den største sjansen.
    61'
    Spillerbytte - Middlesbrough
    Inn: Duncan Watmore
    Ut: Folarin Balogun
    62'
    Mål for Middlesbrough!
    Manchester United 1 - 1 Middlesbrough
    Mål: Matt Crooks
    Målgivende: Duncan Watmore
    HÆ! Altså, det er strålende spill av Boro, som setter ballen i nettet, men det er da vitterlig og soleklart hands på Watmore der. Dommer mener ikke det, men jeg sjekket synet for kun fire dager siden. 10 av 10 syn. Men applaus for strålende spill, bare så det er klart. For oppspillet og målet var bra.
    64'
    Der er jammen Boro frempå igjen. De har fått troen de nå!
    70'
    Det blir litt for meget for en skarve journalist dette, med handsen altså.
    71'
    Så fyrer Rashford av en suser, går rett på keeper, men du verden det koker nå!
    72'
    ER DET MULIG! Keeper er langt ute og Fernandes snapper ballen. Så og si åpent mål, men setter den utenfor!
    72'
    Det har rett og slett blitt et ordentlig cup-drama dette.
    76'
    Fernandes sender en fin ball til Ronaldo inne i boksen. Sistnevnte får tatt ned ballen, men stoppes i det han skal fyre av.
    76'
    Så er Boro frempå, spiller fra høyre til venstre, holder på ballen.
    78'
    Inn: Martin Payero
    Ut: Matt Crooks
    79'
    Der skal hjemmelaget bytte litt og. Straks i alle fall.
    80'
    Hjørnespark til Manchester United
    81'
    Innoverskrudd. Pogba får hodet på den, men keeper får og hendene på den.
    81'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Fred
    Ut: Paul Pogba
    82'
    Inn: Anthony Elanga
    Ut: Marcus Rashford
    83'
    Fernandes stormer nedover venstrekanten. Til slutt blir det innlegg fra Dalot, men det vil seg ikke for United.
    83'
    Klokka tikker og går, klokka tikker og går mot ekstraomganger. Men kampen lever, så ikke hold meg til det, hvis det blir mål.
    87'
    Ai ai ai! Så er United på farten inne i Boros boks, men det knotes og knotes. Det blir ingenting. For en nerve!
    89'
    Og der prøver Elanga seg på en stupheading. Men den går til side for mål.
    90'
    Så er det Sporars tur. Fyrer av fra distanse. Utenfor.
    90'
    Der er vi i gang igjen, dere!
    90'
    Det legges til fire minutter.
    90'+1
    United presser og presser nå.
    90'+1
    Å DU VERDEN! Elanga på hodet, strålende spill, men den ender i klypene på Boros sisteskanse.
    90'+2
    Tiden går, og Boro bruker tiden.
    90'+4
    Så nære så nære! Men det blir ekstraomganger.
    90'+5
    1. ekstraomgang
    91'
    Fernandes krasjer i en Boro-spiller. Kommer seg på bena, men hinker litt.
    91'
    Inn: Aaron Connolly
    Ut: Andraz Sporar
    93'
    Inn: Phil Jones
    Ut: Raphael Varane
    94'
    Ikke like mye futt og fart i United for øyeblikket, presses lave av Boro.
    95'
    Boro bryter på Uniteds banehalvdel, og stormer fremover. Men det blir verken ett ordentlig skudd eller ordentlig innlegg.
    97'
    Så går Fernandes i baken etter en duell. Holder seg til ryggen og ser ut til å få kneet til en Boro-spiller i nettopp ryggen.
    98'
    Blir liggende og får behandling.
    98'
    Kommer seg på bena igjen der og spillet er i gang igjen.
    99'
    Inn: Juan Mata
    Ut: Jadon Sancho
    100'
    Elanga går i bakken, men dommeren lar fordelen gå. Ronaldo får ballen og kliner til, men i nettveggen, nok en gang.
    101'
    United presser og presser på nå, men Boro står i mot med alt de makter.
    103'
    Ronaldo er på hugget nå, drar seg fint inn i Boro-boksen, legger mot en medspiller, men keeper får en hånd på den ballen.
    103'
    Balanserer på en knivsegg nå, denne kampen.
    104'
    Det første kvarteret er straks ferdigspilt.
    105'
    Det legges til ett minutt.
    105'
    Fred går på skudd! Fra distanse med høyre, men ballen går til side for mål.
    105'+1
    2. ekstraomgang
    Okei, 15 minutter til. Blir det ikke mål, så skal det hele avgjøres på straffer.
    106'
    Heading over mål! Fra Fernandes. Men det blåses uansett for offside.
    107'
    United presser på nå! Sender alt de har i retning Boro-målet, men bortelaget står i mot.
    108'
    Shaw legger inn fra venstre, men det er for upresist. Ronaldo har ikke sjans på den.
    110'
    Frispark til Boro nå. På høyde med 16-meteren, men det blir hjørnespark.
    112'
    112'
    Den corneren heades ut.
    113'
    Nå høljer det ned i Manchester! For et vær som plutselig kom.
    114'
    Fred
    115'
    Stor mulighet til Boro! Får slengt ballen inn i boksen, og der er det jammen meg en som får foten på den. Men Uniteds målmann rydder opp.
    115'
    Frispark til United inne på Boros banehalvdel. Men en Boro-spiller ligger nede, så det drøyer litt.
    118'
    Inn: Souleymane Bamba
    Ut: Isaiah Jones
    119'
    119'
    Mata slår på bakre, men den klareres.
    119'
    Mata slår mot bakre, og der kommer Elanga. Men det blir ingenting denne gangen heller!
    120'+1
    Det legges til to minutter!
    120'+1
    120'+2
    Den klareres, den. Fernandes får den igjen, men fyrer av, mot huet til Jones. Ballen over mål.
    120'+2
    Det er klart! Det blir straffer på Old Trafford!
    Straffene skal tas mot Stretford End.
    Straffesparkkonkurranse
    Middlesbrough scorer på straffe!
    Manchester United 0 - 1 Middlesbrough
    Mål: Paddy McNair
    Setter den iskaldt til høyre. Henderson går andre veien.
    Manchester United scorer på straffe!
    Mål: Juan Mata
    Hardt oppe til høyre, 1-1.
    Manchester United 1 - 2 Middlesbrough
    Mål: Martin Payero
    DU VERDEN! Henderson er på den, men ballen sniker seg i mål. Den burde han tatt!
    Manchester United 2 - 2 Middlesbrough
    Mål: Harry Maguire
    Sikker der, setter den til venstre. Keeper går andre veien.
    Manchester United 2 - 3 Middlesbrough
    Mål: Jonny Howson
    Klink ned til høyre. Jubler der, nyter øyeblikket!
    Manchester United 3 - 3 Middlesbrough
    Mål: Fred
    DEN SNIKER SEG INN DEN. Keeper velger riktig hjørne, men ballen går i mål.
    Manchester United 3 - 4 Middlesbrough
    Mål: Marcus Tavernier
    Ikke verdens beste straffe, men den går i mål den.
    Manchester United 4 - 4 Middlesbrough
    Mål: Cristiano Ronaldo
    FYTTI KATTA! Knallhardt fra Ronaldo. Han skulle ikke bomme på sin andre straffe i kveld.
    Manchester United 4 - 5 Middlesbrough
    Mål: Souleymane Bamba
    37 år gammel og rolig som skjæra på tunet.
    Mål: Scott McTominay
    Nok en gang velger keeper rett hjørne, men ballen går i nettet! For et drama!
    Manchester United 6 - 7 Middlesbrough
    Mål: Dael Fry
    Vært i klubben siden han kunne gå, og setter naturligvis straffen sin.
    Manchester United 7 - 7 Middlesbrough
    Mål: Diogo Dalot
    Setter den sikkert som banken, nede til høyre. Ikke noe fiksfakseri der.
    Manchester United 7 - 8 Middlesbrough
    Mål: Lee Peltier
    Du verden! Den så ut til å gå over mål den, men neida, sniker seg under tverrliggeren.