Diallo120'+2
23 297
25 297

Ble dekket av Fredrik Schjesvold

God søndag og velkommen til livedekningen av rivaloppgjøret mellom Manchester United og Liverpool i kvartfinalen av FA-cupen.
    Lagoppstillingene er klare!
    Manchester United (4-2-3-1): Onana - Wan-Bissaka, Lindelöf, Varane, Dalot - McTominay, Mainoo - Garnacho, Bruno Fernandes, Rashford - Højlund
    Liverpool (4-3-3): Kelleher - Gomez, van Dijk, Quansah, Robertson - Szoboszlai, Endo, Mac Allister - Salah, Núnez, Diaz
    Vi registrerer at Uniteds Rasmus Højlund er tilbake fra en skade. Han var i god form før han ble tvunget til en liten pause. Dansken scoret i fem PL-kamper på rad.
    VG Live svarer
    VG Live Bruker
    Når trekkes semifinale kampene?
    Etter denne kampen.
    Roger
    Er det evt ny kamp v/uavgjort eller skal det avgjøres i dag?
    Antall stemmer: 3808
    Nest siste United-Liverpool-derby for Klopp. Foto: AP.
    Remi
    Føler vel det er mer på spill for ten Hag enn Klopp her. Taper Liverpool så har de fremdeles liga og Europa League å spille for. Taper United så har de ingenting igjen bortsett fra CL kvalik.
    Bjørnar Ø
    Ved U blir det ekstraomganger før evt straffe?
    Ståle
    Vinner Liverpool blir det 3 dagers landesorg I VG redaksjonen har jeg hørt fra interne kilder
    Jasså, viktig å være kildekritisk, Ståle! God kamp.
    John Brooks er dagens dommer.
    Fernandes sparker i gang kampen. Kjør!
    1'
    United med ball i innledningen. Liverpool står høyt.
    1'
    Mainoo kommer seg forbi tre hvitkledde og United kommer seg i angrep. Foto: Pa Photos
    1'
    God United-sjanse allerede! Meget gode kombinasjoner mellom Fernandes, Mainoo og Wan-Bissaka. Dessverre for United er det sistnevnte som kommer til avslutning. Den blir for løs.
    2'
    Diaz får frispark på egen halvdel. McTominay blir for ivrig.
    3'
    Robertson med klønete balltap. United vinner ball høyt.
    3'
    United ypper seg! Rashford denne gangen. Skyter fra 16-17 meter. Tvinger Kelleher til en god redning.
    4'
    Liverpools første skudd! Szoboszlai prøver seg fra drøyt 20 meter. Grei for Onana, den.
    5'
    Mainoo som roter bort ball. Liverpool overtar og roer spillet litt.
    6'
    Nesten-sjanse for gjestene! Farlig innlegg på høyresiden, men United avverger og får dessuten frispark.
    7'
    Kjempenære for Salah! Kommer et innlegg over Dalot og mot bakerste, og han avslutter på helvolley. Den stryker akkurat stolpen.
    9'
    McTominay får frispark og United setter raskt i gang.
    9'
    Mål for Manchester United!
    Manchester United 1 - 0 Liverpool
    Mål: Scott McTominay
    PANGÅPNING! Rashford timer pasningen perfekt mot Garnacho, som er på et flott løp innenfor Liverpools 16-meter. Han prøver å skru den i lengste, men en god redning fra Kelleher stopper kanten. Men hva betyr det når McTominay selvfølgelig er på plass fra to meter. 1-0! Foto: AP
    10'
    Hjørnespark til Manchester United
    10'
    United får corner, men de maser om straffe.
    12'
    De vil ha straffe på Robertson som blokkerer Garnachos avslutning. Ser ok ut med corner. Foto: Pa Photos.
    12'
    Bruno som skal slå inn.
    13'
    Ender med et Dalot-skudd fra PSG-hold. Skuddet er like svakt, men denne gangen går den langt over mål og ikke i en arm.
    13'
    Mainoo er fryktelig god! Lurer to Liverpool-forsvarere. Men ender til slutt i en skummel kontring.
    14'
    Nå kan Liverpool kontre.
    14'
    Robertson med kjempesjanse! Diaz legger fint 45 grader ut til Robertson, som fra en meget god posisjon, banker ballen langt over mål. Bør utnytte den bedre.
    14'
    Herre så det svinger her!
    14'
    Garnacho får frispark.
    15'
    United flytter opp folk.
    16'
    Innsvingeren fra Bruno er altfor lang. Femmeter.
    16'
    Frans
    Hvor kan man se kampen?
    Vsport1 / Viaplay.
    Godt Liverpool-angrep. Ender med at det er Gomez som avslutter. Da blir det som regel ikke mål, og det var også tilfelle nå.
    18'
    United-kontring.
    19'
    Quansah sterk i duellen mot Rashford, og Liverpool får femmeter.
    20'
    Højlund i offside.
    20'
    Ny United-overgang!
    21'
    Men det blir for upresist, og Liverpool vinner kast.
    21'
    Højlund og McTominay i fryktelig uenigheter.
    21'
    United-kast høyt i banen.
    22'
    Fernandes får frispark. Lovende innleggsposisjon.
    22'
    Tråkkes av skoa av Gomez, så ikke noe å si på.
    23'
    Fernandes ... usikker på om han prøver på skudd eller innlegg. Havner uansett på nettaket.
    23'
    Liverpool med ball.
    24'
    Er inne på Uniteds halvdel.
    25'
    Liverpool spiser seg innover i banen. Men så presses de utover igjen.
    25'
    Nunez vinner en corner.
    26'
    Hjørnespark til Liverpool
    26'
    Stanges unna.
    26'
    Offside for Liverpool
    27'
    «Hva i helv... var det der» synger United-supporterne etter Liverpools hjørnespark.
    27'
    United kommer!
    27'
    Højlund sklir da han avslutter! Blir spilt i en god posisjon av Garnacho.
    27'
    Nunez tester skuddfoten fra 20 meter. I blokka.
    28'
    Tobye
    ...når han avslutter.
    Nei, skuddet har skjedd i fortid.
    Brian
    Hvem har vært best hittil?
    United.
    Gode Liverpool-muligheter! Robertson med et farlig innlegg, som stanges unna av Varane. I returrommet står Szoboszlai. Skuddet reddes av Onana.
    30'
    Gult kort til Liverpool
    Alexis MacAllister
    Feller McTominay på vei fremover i banen. Fernandes står ved ballen.
    31'
    Kelleher fanger en løs avslutning.
    32'
    Liverpool kommer!
    32'
    Men United får mange på riktig side av ball.
    32'
    Diaz tvinger frem en corner. Liverpool mer med.
    32'
    33'
    Robertson med en svak corner.
    33'
    Hjemmelaget triller.
    34'
    Fernandes fra langt hold. Kelleher tar det enkelt.
    35'
    Kjempesjanse for McTominay! Avslutter fra 6-7 meter, men skuddet går nesten rett på Kelleher. Mainoo med strålende finter før Rashford tar ball og legger igjen til skotten.
    36'
    Liverpool kontrer!
    36'
    Diaz prøver seg på en frekk løsning! Men Onana er med og redder.
    36'
    Petter.
    Hvis du skal bruke «da» må du også bruke «skled» i stede for «sklir».
    Endo setter ballen i mål, men det vinkes!
    37'
    Denne blir tight.
    37'
    Sjekkes om Salah var i offside eller ikke før han sentret til Endo. Foto: AFP
    38'
    Salah er i offside. Det forblir 1-0.
    38'
    Dette er bra underholdning.
    39'
    Salah i offside på ny.
    40'
    United i angrep.
    41'
    Rashford slår inn. Heades unna.
    41'
    Blir en femmeter til slutt.
    41'
    Lindelof klarerer. Liverpool står høyt nå.
    42'
    Kast høyt.
    43'
    Sam
    Hva synest du om at Liverpool forsetter og være det laget som er mest påvirket av VAR på en dårlig måte? Både i PL og andre ligaer/cup ligaer
    Dette ble uansett dømt offside av dommerne på banen, så VAR hadde egentlig ikke noe med dette å gjøre.
    Robertsons innlegg stoppes av Dalot.
    43'
    Lite Liverpool-press.
    44'
    Mål for Liverpool!
    Manchester United 1 - 1 Liverpool
    Mål: Alexis MacAllister
    Målgivende: Darwin Nunez
    SÅ SMELLER DET! Quansah med et nydelig forarbeid. Avanserer flere meter med ball. Samtidig er det noe passivt av Rashford. Han slår i retning Nunez, som legger igjen til Mac Allister. Han hamrer løs, og via en United-spiller går det i nærmeste hjørnet!
    44'
    Det legges til fire minutter.
    45'
    Frispark fra Fernandes stanges unna.
    45'+1
    Manchester United 1 - 2 Liverpool
    Mål: Mohamed Salah
    FOR EN KAMPUTVIKLING! Joe Gomez vinner ball på høyresiden fra Bruno Fernandes. Det er en ren takling. Høyrebacken slår inn før Nunez får ball fra Diaz og avslutter. Onana varter opp med enhåndsredning. På returen er Salah der, som sleiver ballen i mål!
    45'+2
    45'+2
    Gult kort til Manchester United
    Bruno Fernandes
    For protester.
    45'+3
    Målet står.
    45'+4
    Vi er fem minutter på overtid.
    45'+5
    Det er pause! Wow, hvilken omgang med fotball. Etter at United åpnet klart best, kom Liverpool seg skikkelig inn i kampen. Mye å ta tak i etter de første 45.
    Trond
    Hvorfor er alle dommerne, VAR og journalister mot Liverpool? Vi får aldri fordel og der gjjør at Klopp blir sint.
    Ref. det annullerte målet på stillingen 1-0 var Salah i en offsideposisjon.
    Ole Gunnar S
    "Dette ble uansett dømt offside av dommerne på banen, så VAR hadde egentlig ikke noe med dette å gjøre". Hvorfor svarer du ikke på spørsmålet til vedkommende? Arsenal, City, Tottenham. Åpenbart VAR mot Liverpool.
    Liverpool ble ikke påvirket av VAR der. Assistentdommer vinket for offside umiddelbart. VAR sjekker i praksis alle scoringer.
    Erlend
    Kjør på med historisk presens! Ikke hør på besserwissere (som tar feil).
    Hyggelig at språk engasjerer! Det skal vi ikke ta for gitt i 2024.
    Petter.
    Hvordan var høyskolen i Volda?
    Sunnmøringer er hyggelige - og det er et flott studentmiljø! Anbefaler en tur dit.
    Koker i innboksen. Så vi kan kjøre poll. Synes du det burde vært frispark til United på 1-2-målet?
    Antall stemmer: 8035
    Ser flere som diskuterer om det var frispark til Fernandes i oppbygningen til målet. Så ikke målet selv men, hva mener du?
    Synes det er greit å la scoringen stå.
    Når avgjørelser går imot eget lag påstår man at dommer (og spesielt VAR) har en agenda mot laget sitt. Det minner om kontroversene til Mourinho. Det er så lite objektivt, og jeg anbefaler dem å telle til hundre før man klager
    Alexander
    Føler at Liverpool er det laget som får flest fordeler av VAR og dommerteamet igjennom en sesong jeg.
    Straks annnenomgang!
    Ingen endringer ser det ut til.
    Da er vi i gang. Liverpool angriper mot bortefeltet.
    46'
    United umiddelbart i angrep!
    46'
    Corner.
    46'
    46'
    Kort variant.
    46'
    Rashford stoppes. United må restarte.
    47'
    47'
    Nunez prøver seg på en skikkelig frekk en! Veldig god i duellen mot Varane før han prøver å score fra tilnærmet død vinkel. Onana slår til corner.
    48'
    48'
    Ender i klypene på Onana.
    48'
    Liverpool fortsetter i det samme sporet. Står høyt på Uniteds halvdel.
    49'
    Her kommer Garnacho!
    49'
    van Dijk strålende da han takler Højlund.
    49'
    Liverpool tar over igjen.
    49'
    Det bølger skikkelig i dag.
    50'
    Garnacho spiller gjennom til Rashford på siden.
    50'
    Innlegget klareres.
    51'
    51'
    Sløvt av McTominay, nå kommer Liverpool.
    51'
    Salahs pasning i 16-meteren er litt for upresis. Liverpool må bygge angrepet på nytt.
    51'
    McTominay med innlegg mot Højlund. Kelleher når ballen og fanger.
    52'
    NESTEN 2-2! Fernandes' forsøk fra kloss hold blokkeres av Quansah! Højlund er en halv meter unna å kunne styre ballen i mål.
    53'
    54'
    Nunez! Prøver seg i lengste, men blir en meter til side for mål.
    54'
    Så er plutselig United i angrep igjen. Højlunds forsøk går i blokka.
    54'
    Liverpool med ball nå.
    55'
    Strålende underholdning!
    55'
    Gomez med innlegg mot Nunez, men lykkes ikke helt.
    55'
    Wan-Bissaka med flotte dragninger før han spiller Garnacho. Han mister ball, men United-supporterne er rasende. De vil ha frispark.
    55'
    Szoboszlai fra langt hold! Keeper slår til corner.
    56'
    56'
    Resulterer ikke i noe større enn et innkast.
    57'
    Arild Hansen
    Ved uavgjort er det omkamp?
    Nei, ekstraomganger.
    Fernandes er veldig sen i Szoboszlai.
    57'
    Liverpool-spillerne vil ha ham utvist.
    58'
    Frispark i god posisjon. Szoboszlai ligger nede.
    58'
    Lever farlig, Fernandes. Men greit at han forblir på banen, synes jeg.
    58'
    Mac Allister som prøver seg. Halvmeter over målet til Onana.
    59'
    Per arne
    Fikk han ikke gult
    Fikk gult i 1. omg for protester.
    Joe Gomez
    Wan-Bissaka får juling av Gomez, som er for sen. Grei den. Foto: Reuters.
    61'
    Kristian
    Hvem møter vinneren av denne kampen i semifinalen?
    Semifinalene trekkes like etter denne kampen.
    62'
    Nunez rundlurer Varane før han banker til! Onana må redde til corner.
    63'
    63'
    Nunez header, før Diaz kommer til avslutning. Men det er noen United-spillere mellom ham og Onana. Blokkeres.
    63'
    Liverpool beholder ball.
    64'
    Dere lesere engasjerer dere mye for VAR. Liker du videodømming i fotballen?
    Ja.
    37%
    Nei.
    63%
    Antall stemmer: 4382
    Salah avslutter mot lengste. Den har Onana kontroll på.
    65'
    Liverpool har et overtak her nå. United har ikke greid å komme helt på det nivået de hadde i starten av kampen.
    65'
    Szoboszlai stoppes av Mainoo og United klarerer. Men da tar Liverpool over på ny.
    67'
    – Maguire blir kalt bort, sier Viaplays Andreas Toft.
    67'
    Antony også, visstnok.
    68'
    Garnacho slår ut med armene. Muligens ikke fornøyd med presset til sine lagkompiser.
    68'
    Onana ute 20 meter fra mål og sleiver ballen totalt. Men han slipper med skrekken.
    68'
    Her kommer gjestene!
    68'
    Robertson prøver å flikke med hælen til Nunez innenfor 16, men lykkes ikke.
    69'
    Hver gang Liverpool mister ball i angrep, vinner de den tilbake så å si med en gang.
    69'
    Elliott skal på for Liverpool straks.
    70'
    United låner ballen litt nå.
    70'
    Bygger opp et angrep.
    71'
    Slås langt mot Rashford ... blir femmeter.
    71'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Antony
    Ut: Rasmus Højlund
    71'
    Inn: Harry Maguire
    Ut: Aaron Wan-Bissaka
    71'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Harvey Elliott
    Ut: Dominik Szoboszlai
    71'
    Liverpool fortsetter å styre matchen.
    72'
    Nå kommer United!
    73'
    Garnacho slår inn. Van Dijk må klarere til kast.
    73'
    Antony markerer seg raskt. Skyter fra 18 meter. Går like til side for mål. Den har Kelleher kontroll på.
    73'
    Salah vinner frispark på midten. Mainoo som synder.
    74'
    Flyttet til spissposisjon nå, Rashford. Foto: AFP
    74'
    Elliots forsøk går via Lindelöf og til et hjørnespark.
    75'
    75'
    Kort corner. Salahs innlegg blir for langt. Onana snapper.
    75'
    Innkast, Liverpool.
    76'
    Gakpo og Bradley skal på.
    76'
    Inn: Conor Bradley
    Ut: Andy Robertson
    76'
    Inn: Cody Gakpo
    Ut: Mohamed Salah
    76'
    Trønder
    Hvem spiller best nå?
    Liverpool.
    United med ball. Mainoo høster applaus.
    77'
    Garnacho er et uromoment. Vinner corner.
    78'
    78'
    United står etter.
    78'
    Farlig innlegg! van Dijk klarerer.
    78'
    79'
    5 mot 2!!
    79'
    Dårlig løst av Liverpool!
    79'
    Klopp veiver med fingre og armer på sidelinjen.
    79'
    Inn: Christian Eriksen
    Ut: Kobbie Mainoo
    Fy så god han Mainoo er.
    79'
    Liverpool er høyt i banen.
    82'
    Bortesupporterne høres godt.
    82'
    Endo med mesterlig takling på Antony.
    82'
    Gakpo skyter... til corner!
    83'
    83'
    Skal det bli noe av disse cornerne da?
    83'
    Nunez header utenfor.
    83'
    Onana slår langt mot Garnacho, men Liverpool har kontroll og vinner ball.
    84'
    United med ball.
    85'
    Elliott stresser og presser forsvaret. Onana spiller seg pent ut av presset.
    85'
    Inn: Amad Diallo
    Ut: Raphael Varane
    85'
    Jonas
    Synes du Mainoo burde ha blitt tatt ut på det engelske landslaget?
    Ja.
    Are
    Hvem er best for øyeblikket?
    Liverpool.
    Nunez og Elliott angriper. Ender med et skudd fra Diaz, som United har kontroll over.
    86'
    United nå.
    87'
    Manchester United 2 - 2 Liverpool
    Mål: Antony
    ANTONY AV ALLE!! Han har fått høre det av samtlige. Her utligner han i en av sesongens største kamper! Garnachos skudd går i blokka. Den «løse» ballen tar Antony og skyter fra nesten feilvendt posisjon. Vanskelig for Kelleher, den.
    87'
    Liverpool går rett i angrep etter scoringen. Elliott med innlegg i stolpen!!
    87'
    88'
    Antony slår et innlegg, som styres videre av van Dijk. Ingen som når ballen og Liverpool kan puste ut.
    89'
    90'+1
    90'+1
    Garnacho i bakken. Blir ikke mer enn et innkast.
    90'+1
    90'+2
    Lukter mer 3-2 enn 2-3 i øyeblikket.
    90'+2
    Eriksens corner bokses ut av Kelleher.
    90'+2
    United presser på! Det er et skikkelig trykk fra vertene nå. Liverpool har mer enn nok med å få ut ballen av egen 16-meter.
    90'+3
    Blir smått kaotisk i boksen etter et langt kast fra Lindelöf.
    90'+4
    United står etter!
    90'+4
    30 sekunder igjen.
    90'+4
    United med noen svake pasninger gjør at Liverpool kan puste noe ut.
    90'+4
    RASHFORD, HVILKEN SJANSE HAN FÅR!!! Plutselig er han helt alene. Sender ballen utenfor målet alene med Kelleher! Wow!! Der var jeg sikker på at det skulle stå 3-2.
    90'+4
    37%
    Nei, dette er ikke nok underholdning for min del.
    25%
    Antall stemmer: 5210
    Andre
    VVD er vel på slutten av sin karriere? Trist å se han spille til tider....
    Da har vi to forskjellige meninger. van Dijk har vært en av verdens beste denne sesongen, synes jeg.
    1. ekstraomgang
    Lindelöf med knockout på Nunez. United med ball.
    91'
    Slås langt fra Eirksen.
    92'
    Quansah med en svak klarering. United presser.
    92'
    Antony med skudd like over tverrliggeren!
    92'
    Liverpool som triller nå.
    93'
    Gomez chipper over United-forsvaret mot Mac Allister. Først på ball er imidlertid Onana.
    93'
    Liverpool bygger opp.
    94'
    Gakpo med innlegg mot verdensmester Mac Allister. Header et lite stykke til side for mål.
    95'
    Nesten linjedommeren går i bakken etter at Gomez havner utenfor banen.
    96'
    United har ball.
    96'
    van Dijk header unna. Eriksen tar imot.
    96'
    Mac Allister får frispark ved egen 16-meter. Det liker ikke United-supporterne.
    97'
    Garnacho ordner corner.
    97'
    98'
    Diallo tar seg til ansiktet. Et lite stopp.
    98'
    Heades vekk fra Bradley på første stolpe.
    98'
    Maguire blir igjen i angrep. Prøver å pirke ballen mot Rashford, men den tar Kelleher. Nesten!
    98'
    Liverpool og Diaz får frispark på venstresiden i banen.
    99'
    Tsimikas skal straks på, ifølge Viaplay.
    99'
    Det blir straffer ved uavgjort her eller ?
    Jepp!
    Ballen spretter ved femmeteren før Onana tar den i fast grep.
    100'
    Lindelöf måker ballen hardt i nettveggen! God avslutning, like til side for stolpen.
    100'
    Inn: Kostas Tsimikas
    Ut: Joe Gomez
    101'
    Tsimikas lager frispark umiddelbart. Antony har vært skikkelig påskrudd.
    101'
    22-24 i avslutninger.
    102'
    Frispark til Liverpool på egen halvdel.
    102'
    Klopp Jr
    Ved myntkast før kampen synes jeg det nesten alltid går mot Liverpool. Har du noe statistikk på det ? MU får ihvertfall nesten alltid myntkastet i sin fordel.
    Nei. Da er ikke VG riktig nettside å besøke, dessverre.
    Rashford med ny god mulighet! Men han er i solid offside, så det er jo egentlig ikke noe spennende.
    103'
    Liverpool vinner kast like ved hjørneflagget.
    104'
    Bruker litt tid, gjestene.
    104'
    Manchester United 2 - 3 Liverpool
    Mål: Harvey Elliott
    Målgivende: Conor Bradley
    LITT UT AV INGENTING! Denne gangen er det også via en United-spiller. Bradley slipper ballen til Elliott, som står totalt umarkert fra drøyt 20 meter. Han smeller til - via foten til Eriksen og mellom beina til Lindelöf - og i lengste hjørnet! 2-3!!
    105'
    United rett i angrep!
    105'
    Legges til ett minutt.
    105'+1
    Lov å kalle dette et offensivt bytte?
    105'
    Bare Maguire og Dalot igjen av forsvarsspillere her.
    106'
    Forsvarsfireren er Dalot-Bruno-Maguire-Antony! Artig vri.
    107'
    108'
    Håpløs pasning. Femmeter, Kelleher.
    109'
    Caoimhin Kelleher
    Får det for å drøye tid.
    109'
    Sindre
    Er det straffer ved u nå?
    Ja, ved uavgjort.
    Rashford får frispark i midten av banen.
    110'
    NESTEN FOR MAGUIRE! Banker til, men Kelleher er med på notene.
    110'
    111'
    Diallo med bra returløp! Stjeler ballen fra Nunez.
    111'
    Liverpool skal gjøre et til bytte straks.
    111'
    Manchester United 3 - 3 Liverpool
    Mål: Marcus Rashford
    Målgivende: Scott McTominay
    SENDER OLD TRAFFORD TIL HIMMELS! Hva er det Darwin Nunez driver med? Har god tid på egen halvdel før han spiller en stygg feilpasning i midten av banen. Den plukker McTominay opp, som serverer til Rashford. Denne gangen er ballen på riktig side av stolpene for Rashfords del. Veldig bra satt av engelskmannen.
    112'
    Inn: Bobby Clark
    Ut: Luis Díaz
    113'
    Maguire og Mac Allister i en voldsom kollisjon.
    114'
    Liverpool som får frisparket.
    114'
    xStraffer her a
    Fotball fan
    For en fotballkamp!
    Fem minutter igjen av ordinær tid.
    115'
    Liverpool med nytt frispark på midten.
    115'
    Amad Diallo
    116'
    Her kommer United!
    116'
    FOR EN ELLEVILL SJANSE!! Denne gangen er rollene snudd. Rashford med en strøken pasning til McTominay. Sender ballen like utenfor! Kjempesjanse.
    116'
    Tsimikas med halvfarlig innlegg. Akkurat litt for langt for Nunez.
    117'
    Helt ellevill sinnssyk fotballkamp.
    118'
    Bradley legger Garnacho i gresset.
    118'
    Frispark, United.
    119'
    119'
    Ikke mye bra spill akkurat nå.
    119'
    Liverpool presser frem en corner!
    120'
    120'
    Corneren klareres.
    120'
    120'
    To mot en!!
    120'
    Manchester United 4 - 3 Liverpool
    Mål: Amad Diallo
    Målgivende: Alejandro Garnacho
    WOW, HVILKEN DRAMATIKK! KONTRER INN 4-3! Elliott med en involvering som kan minne om Bech Riisnæs mot Lillestrøm ved 16-meteren. Da kommer Garnacho og Diallo to mot én. Diallos avslutning sniker seg akkurat innenfor høyre stolpe.