Kampen er i gang på Old Trafford.
    Derby County, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Romelu Lukaku
    Romelu Lukaku (Manchester United) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    2'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Derby County på egen banehalvdel.
    3'
    Mål for Manchester United!
    Manchester United 1 - 0 Derby County
    Mål: Juan Mata
    Målgivende: Jesse Lingard
    Juan Mata dundrer ballen i mål og Manchester Unitedtar ledelsen 1-0 på Old Trafford. Flott spill fra Jesse Lingard før målet.
    3'
    Mason Bennett
    Sjanse i Manchester! Mason Bennett (Derby County) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    Sergio Romero ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    7'
    Sergio Romero er på beina igjen og fortsetter kampen.
    8'
    Juan Mata
    Manchester United angriper i Manchester. Juan Mata avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    Anthony Martial (Manchester United) løfter inn en corner fra venstre på Old Trafford.
    10'
    Stuart Attwell tildeler Manchester United en corner. Juan Mata sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Nemanja Matic
    Manchester United angriper på Old Trafford, men Nemanja Matic header utenfor.
    10'
    I Manchester slår Mason Mount en corner fra venstre.
    11'
    Kan Derby County utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    12'
    Mason Mount
    Målsjanse på Old Trafford! Mason Mount fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    Manchester United, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Manchester United angriper i Manchester. Romelu Lukaku fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Derby County angriper, men David Nugent vinkes av for offside.
    15'
    Frispark for Derby County på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark til Manchester United på halvdelen til Derby County.
    16'
    Frispark Derby County.
    17'
    Offside! Romelu Lukaku (Manchester United) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    18'
    Derby County tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    I Manchester har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Craig Bryson
    Målsjanse! Craig Bryson (Derby County) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Manchester United på egen banehalvdel.
    22'
    Romelu Lukaku (Manchester United) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Frispark i en god posisjon for Manchester United!
    25'
    Gult kort til Derby County
    Mason Bennett (Derby County) får et gult kort av dommer Stuart Attwell.
    25'
    Juan Mata (Manchester United) slår en corner fra venstre side på Old Trafford.
    26'
    Eric Bailly
    Eric Bailly (Manchester United) kommer til en målsjanse på Old Trafford, men klarer ikke å score.
    27'
    27'
    Offside! Diogo Dalot blir vinket av og Manchester United må dermed bygge opp et nytt angrep.
    34'
    Frispark for Manchester United på egen banehalvdel.
    36'
    37'
    38'
    40'
    Manchester United fosser fremover, men Jesse Lingard går rett i offsidefella.
    45'
    45'+2
    Juan Mata (Manchester United) slår en corner fra høyre side på Old Trafford.
    45'+2
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Derby County.
    46'
    Stuart Attwell tildeler Derby County en corner. Mason Mount sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    48'
    Craig Forsyth
    Craig Forsyth (Derby County) pådrar seg et gult kort.
    48'
    Derby County angriper, men Craig Forsyth vinkes av for offside.
    51'
    Harry Wilson
    Derby County angriper. Harry Wilson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    53'
    I Manchester slår Mason Mount en corner fra høyre.
    53'
    Harry Wilson (Derby County) løfter inn en corner fra høyre på Old Trafford.
    53'
    54'
    Gult kort til Manchester United
    Jesse Lingard
    Dommer Stuart Attwell gir Jesse Lingard (Manchester United) et gult kort.
    54'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Anthony Martial (Manchester United) vrir seg av smerte i gresset.
    56'
    Anthony Martial er på beina igjen og fortsetter kampen på Old Trafford.
    58'
    Det blir farlig! Frispark for Derby County i nærheten av straffesparkkassen.
    59'
    Mål for Derby County!
    Manchester United 1 - 1 Derby County
    Mål: Harry Wilson
    Harry Wilson scorer og utligningen er et faktum på Old Trafford. 1-1.
    59'
    Bradley Johnson
    Derby County avanserer forover i Manchester. Bradley Johnson avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Marouane Fellaini
    Ut: Ander Herrera
    Manchester United bytter ut Ander Herrera med Marouane Fellaini.
    63'
    Inn: Fred
    Ut: Jesse Lingard
    Jesse Lingard (Manchester United) erstattes av Fred.
    63'
    Anthony Martial
    Anthony Martial (Manchester United) kommer seg fri på Old Trafford, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Derby County avanserer forover på Old Trafford og Mason Bennett kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Manchester United.
    65'
    65'
    Manchester United må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Derby County.
    67'
    Rødt kort til Manchester United
    Sergio Romero
    Rødt kort! Sergio Romero (Manchester United) blir utvist.
    67'
    Inn: Lee Grant
    Ut: Juan Mata
    Manchester United gjør sitt tredje bytte. Juan Mata erstattes av Lee Grant.
    70'
    Romelu Lukaku skyter i stolpen! Nesten mål for Manchester United.
    73'
    Anthony Martial (Manchester United) kommer til en målsjanse på Old Trafford, men klarer ikke å score.
    73'
    Spillerbytte - Derby County
    Inn: Florian Jozefzoon
    Ut: Mason Bennett
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Derby County. Inn kommer Florian Jozefzoon, mens Mason Bennett tar plass på benken.
    77'
    Florian Jozefzoon
    Derby County avanserer forover og Florian Jozefzoon kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    78'
    78'
    Mason Mount (Derby County) løfter inn en corner fra høyre på Old Trafford.
    79'
    Inn: Jack Marriott
    Ut: David Nugent
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Derby County. Inn kommer Jack Marriott, mens David Nugent tar plass på benken.
    79'
    I Manchester har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    80'
    Manchester United angriper, men avslutningen til Anthony Martial går utenfor.
    82'
    83'
    85'
    Manchester United 1 - 2 Derby County
    Mål: Jack Marriott
    Jack Marriott header ballen i mål og Derby Countyleder dermed 1-2.
    85'
    Inn: Andre Wisdom
    Ut: Jayden Bogle
    Frank Lampard gjør dagens tredje bytte i Manchester, når han tar ut Jayden Bogle og setter inn Andre Wisdom.
    87'
    I Manchester slår Fred en corner fra høyre.
    89'
    90'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Manchester United.
    90'+1
    Offside! Harry Wilson blir vinket av og Derby County må dermed bygge opp et nytt angrep.
    90'+2
    Spillet på Old Trafford er stoppet midlertidig fordi Harry Wilson ligger nede.
    90'+3
    Derby County slipper å klare seg uten Harry Wilson som kommer tilbake på banen i Manchester.
    90'+3
    90'+4
    Manchester United 2 - 2 Derby County
    Mål: Marouane Fellaini
    Målgivende: Diogo Dalot
    Marouane Fellaini (Manchester United) utligner med en heading på Old Trafford. Stillingen er nå 2-2. Diogo Dalot var nest sist på ballen.