2-0
5 270
1 828

Ble dekket av Kristian Arnesen Strømshoved

Hei og hjertelige velkommen til denne cupkampen mellom Manchester United og Burnley!
    Det er altså den fjerde runden i Ligacupen, og Manchester Uniteds første tellende kamp etter å ha sendt et knippe spillere til VM i Qatar.
    Manchester United møtte Aston Villa i den tredje runden av cupen, og tok seg videre til kveldens kamp etter å ha vunnet 4-2 den gangen.
    Du visste det nok, men det er altså tidligere Manchester City-spiller, Vincent Kompany, som er Burnley-manager.
    Der er vi i gang, folkens!
    Starter det hele med et frispark til Bruno Fernandes ved midtsirkelen.
    1'
    United spiller ballen helt tilbake til keeper, og rykker tilbake til start.
    2'
    Så kommer Burnley til både innlegg (fra venstre) og heading (i feltet). Men headingen går til side for mål, og det blåses for offside. Selv om bildene viser at den offsiden vel trolig ikke var en offside.
    4'
    Det er veldig "ta og føle på"-stemning utpå Old Trafford-matta nå.
    7'
    Stor sjanse! Fernandes plukker opp en feilpasning, fryktelig feil, så finner Fernandes Garnacho. Han kommer alene med keeper, men en svak svak avslutning går rett på sisteskansen. Den skal sitte i nota!
    9'
    Hjørnespark til Manchester United
    10'
    Kort variant til Fernandes, som finner Rashford utenfor 16-meteren. En lur variant, for Rashford kommer til skudd, men det går i blokka.
    11'
    11'
    Nytt hjørnespark blir det etter at Fernandes chipper inn, etter nok en kort variant.
    12'
    12'
    På første stolpe, men alle gode ting er ikke tre akkurat nå for United.
    12'
    United presser høyt, men er ikke superaggressive i det høye presset. Ikke en umulig oppgave for Burnley å spille seg ut fra egen 16-meter, akkurat.
    14'
    Martial med en strålende pasning, jeg gjentar strålende. Fra midtsirkelen slipper han den til Garnacho som går på løp, men det går helt i stå for den unge argentineren når han nærmer seg 16-meteren. Holder på å snuble og får dårlig touch. Da blir det keepermat.
    17'
    United får et frispark godt inne på Burnleys banehalvdel, tar det raskt. Får ikke noe ut av det.
    20'
    Nærmer oss halvspilt første omgang, United har hatt de største mulighetene, men det har ikke vært en eksplosiv omgang så langt.
    23'
    Mål for Manchester United!
    Manchester United 1 - 0 Burnley
    Mål: Christian Eriksen
    Målgivende: Aaron Wan-Bissaka
    Et vakkert angrep! Fernandes finner Wan-Bissaka helt nede ved dødlinja med til side for Burnleys mål. Wan-Bissaka får slengt frem en fot og legger perfekt inn foran mål til Eriksen som enkelt setter kampens første scoring.
    27'
    Martial prøver seg på et skudd, fra distanse, rett på keeper.
    31'
    United ruller vakkert opp på høyresiden til Rashford. Han går selv, og går seg fast. Antiklmaks.
    32'
    Så kommer Burnley til en sjelden sjanse. Får en overgangsmulighet, spiller ut høyre og til Benson. Han drar seg inn i feltet, kjører en skuddfinte, før han avslutter. Men skuddet går i nettveggen.
    34'
    Nå har Benson våknet ute til høyre for Burnley. Får fatt i ballen, utfordrer, rett og slett prøver seg.
    36'
    Og du verden, der kommer skuddet også! Skjærer inn i feltet og legger ballen til rette for venstreslegga. Prøver å skru den i nærmeste hjørne, men Dubravka er på den.
    36'
    Hjørnespark til Burnley
    36'
    Hjørnesparket blir det ikke noe ut av, men Burnley kommer til innlegg etter å ha gjenvunnet ballen, og da blir det nesten trøbbel for United. Dubravka ute og bokser, langt ute, bommer på ballen, den faller ned i boksen og det blir en avslutning. Men keeperen reddes av gode lagkamerater som akkurat får sparket den unna.
    37'
    I alle dager!?? Så er det nesten så Dubravka kløner det til igjen. Får et tilbakespill, skal bare stoppe ballen, men det klarer han ikke. Så den triller videre mot nettet, men rekker da å hente den inn igjen. Er shaky.
    38'
    Martial! Nå er det litt mer futt i gutten! Får ballen inne i Burnleys 16-meter, vender av en forsvarsspiller og banker ballen i retning det lengste hjørnet. Men Peacock-Farrell er på den!
    41'
    41'
    Rett i grepet på Påfuglen-Farrell.
    41'
    United har tatt tilbake initiativet etter at Burnley presset på i noen minutter.
    44'
    Det legges til ett minutt.
    45'+1
    Der er vi i gang, med andre omgang.
    45'+1
    Så er Benson på farten igjen, kommer seg fri på høyresiden og drar seg inn i feltet, men stoppes før det blir innlegg.
    45'+2
    Gult kort til Burnley
    Josh Cullen
    Alt for sen der i en takling på Martial.
    48'
    Fernandes kliner en ball fra venstre mot bakre, lang blir den, så lang at den går gjennom hele feltet og ut over dødlinjen.
    49'
    Så fyrer McTominay av, men stryker over mål.
    52'
    Benson snapper opp en fæl feilpasning like utenfor Uniteds 16-meter, går for skuddet, det stryker til side for mål.
    53'
    Antony gjør seg klar på sidelinjen!
    57'
    Fikk noen innhopp for Brasil i VM, han. Men ikke alt for mye spilletid. Trenger kampminutter.
    57'
    Manchester United 2 - 0 Burnley
    Mål: Marcus Rashford
    UT AV DET BLÅ (RØDE)! Praktmål! Fanger opp en feilpasning, på EGEN banehalvdel. Setter på turboen og setter kursen for Burnleys 16-meter. Drar seg hele veien inn og banker ballen i det lengste hjørnet.
    57'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Antony
    Ut: Alejandro Garnacho
    59'
    United vinner et innkast høyt i banen.
    60'
    Nesten en flott crosser fra Eriksen, men blir et par centimeter for lang for Antony ute til høyre.
    61'
    Benson ligger nede, får litt tilsyn. Fikk seg vel en "vrikk" der, i en vending.
    63'
    Spillerbytte - Burnley
    Inn: Darko Churlinov
    Ut: Manuel Benson
    Jaa, Benson må ut! Han som klart har vært piggest og mest farlig for gjestene.
    64'
    65'
    Det blir rett og slett ny corner det.
    66'
    66'
    Kort variant til Bruno, til bake til Eriksen, så kommer innlegget fra Casemiro, og det blir nytt hjørnespark.
    66'
    Eriksen slår inn denne gangen, blir for langt.
    67'
    Så er det nesten for Burnley! Strålende pasning fra Gudmundsson til Churlinov. Men han er presset og i møte med Dubravka går ballen til side for mål.
    69'
    Barnes for Burnley! Ballen kriges inn til inne i Untiteds 16-meter, får vendt opp og skutt, men går over mål.
    70'
    Inn: Anthony Elanga
    Ut: Anthony Martial
    72'
    Inn: Luke Shaw
    Ut: Aaron Wan-Bissaka
    72'
    Rashford vinner et frispark i en spennende posisjon. God innleggsmulighet. Eller skal Fernandes fyre?
    74'
    Det gjør Fernandes! Men den er aldri i nærheten av å bli farlig. Langt over mål.
    75'
    Antony går og går og går! Slipper til slutt, men da havner ballen bak Fernandes.
    76'
    Men United kriger til seg nok et hjørnespark. Er vel nummer syv eller åtte for kvelden.
    77'
    77'
    Det blir det ikke noe ut av.
    78'
    Gult kort til Manchester United
    Antony
    Tidenes etterslenger.
    81'
    Burnley ypper seg litt, Maatsen fyrer av. Men skuddet går til side for mål.
    82'
    82'
    Klareres.
    82'
    Kjempemulighet! Gudmundsson spiller inn foran Dubravka, der er Barnes. Han kliner til med alt han har, fra kort hold, og klarer å sette den til side for mål. Enorm mulighet!
    83'
    Antony går alene og prøver skuddet, men det går rett på keeper.
    84'
    Inn: Fred
    Ut: Marcus Rashford
    85'
    Inn: Brandon Williams
    Ut: Tyrell Malacia
    86'
    United tar det lungt nå.
    87'
    Bruno Fernandes
    Litt røff der.
    89'
    Inn: Conrad Egan-Riley
    Ut: Jack Cork
    90'
    Inn: Samuel Bastien
    Ut: Josh Brownhill
    90'
    Inn: Charlie Taylor
    Ut: Ian Maatsen
    90'
    Tre bytter, tre meget sene bytter, av Vincent Kompany.
    90'
    Det legges til fire minutter.
    90'+1
    Så ender Dubravka nesten i trøbbel igjen, klønete pasning til Shaw, som han får tilbake, som igjen blir snappet opp av Burnley. Men de roter det også til, så da står det fortsatt 2-0.