Hei og velkommen til dekningen av Premier League-møtet mellom Manchester United og Arsenal på Old Trafford denne mandagskvelden.
    MANCHESTER UNITED XI (4-2-3-1): De Gea - Tuanzebe, Lindelöf, Maguire, Young - McTominay, Pogba - Pereira, Lingard, James - Rashford
    ARSENAL XI (4-3-3): Leno - Chambers, Sokratis, David Luiz, Kolasinac - Guendouzi, Xhaka, Torreira - Pepe, Aubameyang, Saka
    Ole Gunnar Solskjær har hatt en liten spisskrise den siste tiden. Anthony Martial er ute med skade, Mason Greenwood mistet søndagens kamp på grunn av sykdom og Marcus Rashford måtte forlate banen etter en times spill. Heldigvis for Manchester United og Solskjær ble altså Rashford kampklar i tide til møtet med Arsenal.
    Tre endringer i hjemmelagets lagoppstilling fra tapet mot West Ham: Tuanzebe tar plass på høyrebacken for Wan-Bissaka, Paul Pogba kommer inn på midtbanen for Nemanja Matic og Jesse Lingard erstatter Juan Mata.
    Arsenal gjør to endringer fra 3-2-seieren mot Aston Villa forrige helg: Calum Chambers kommer inn for Ainsley Maitland-Niles på høyreback og Lucas Torreira erstatter Dani Ceballos på midtbanen.
    Tre poeng skiller altså Arsenal på 8. plass og Manchester United på 11. plass før dagens kamp.
    Det bøtter ned regn her i Manchester - og det er spådd enda kraftigere nedbør i løpet av kvelden. Det blir spennende å se hvordan det kan påvirke spillet.
    This is the One av Stone Roses runger ut over Old Trafford-anlegget. Det betyr at kampstart nærmer seg!
    Lagene er ute på banen, Solskjær har gitt Emery en god klem, og vi er straks klare for en av Premier Leagues virkelige klassikere.
    Let's go! Det er stappfullt på Old Trafford, og både hjemme- og bortefansen bidrar til en flott atmosfære idet Manchester United sparker i gang dette meget viktige oppgjøret.
    1'
    Tuanzebe spiller venstreback, ikke høyre, slik mange trodde da laget kom. Den posisjonen er det Young som bekler.
    2'
    Rotete start på kampen med mange feilpasninger.
    3'
    Arsenal vinner kampens første corner.
    4'
    Kort corner som deretter slås inn. United rydder enkelt unna.
    4'
    Høyt press fra Arsenal når United har ballen i forsvar. Ikke vært helt komfortable med det så langt, hjemmelaget.
    5'
    Aubameyang vrir spillet fint til Pépé som skjærer inn og legger ballen inn i feltet, men der fanger De Gea den enkelt.
    7'
    Det er tydelig at det er glatt på gresset.
    7'
    Småskummelt fra De Gea som med nød og neppe får klarert foran en rusende Aubameyang.
    8'
    Daniel James dribler seg inn fra venstre og skaffer Uniteds første corner.
    8'
    Nesten-mulighet for Rashford etter corneren! Maguire header den inn mot bakerste stolpe, der Rashford ikke klarer å få kontroll på ballen, som går ut over sidelinjen.
    10'
    Gult kort til Arsenal
    Calum Chambers
    River ned Daniel James.
    10'
    Solskjær har allerede vært ute i teknisk område for å formidle noen instruksjoner til spillerne sine. Det er uvanlig til nordmannen å være, han pleier som regel å bli sittende gjennom hele første omgang, mens assistent Phelan tar seg av ropingen.
    12'
    Ashley Youns elendige innlegg fører til murring fra tribunene. Dette har de sett før.
    12'
    Kolasinac slår et tidlig innlegg langs bakken som plukkes enkelt av De Gea. Arsenal hadde ikke nok spillere i boksen der.
    14'
    Både Phelan og Solskjær er ute og kommanderer på sidelinjen nå.
    15'
    Lite betydningsfullt som skjer akkurat nå.
    19'
    Lingard lager frispark til Arsenal da han avbryter en kontring. Heldig som slipper gult kort.
    20'
    James slår hardt inn foran mål, men Leno tar den enkelt.
    22'
    Frispark i god innleggsposisjon for Pépé, men ballen går forbi alt og alle og til utspark fra keeper.
    24'
    Gult kort til Manchester United
    Marcus Rashford
    Spissen feier ned Sokratis nede ved cornerflagget.
    27'
    Andreas Pereira! Der kom kampens første store sjanse. United vinner ball og Pereira stormer mot mål. Fra inngangen av 16-meteren avslutter han med venstre og tvinger keeper til en god redning. Sir Alex Ferguson var i ferd med å brute ut i full jubel på tribunen!
    29'
    Pépé brenner en mulighet. Får ballen i god skuddposisjon, men blåser den langt over med venstrefoten.
    30'
    Nå bølger det mer frem og tilbake her!
    31'
    Saka viser seg frem for Arsenal. Slår et innlegg som blokkeres av McTominay. Arsenal-fansen ber om hands, men blir ikke hørt.
    31'
    Grusom utspill av De Gea. Arsenal vinner ballen igjen umiddelbart.
    32'
    Hei, hvor det går! To Arsenal-spillere feies over ende av hver sin United-spiller. Ampert på Old Trafford nå. Det blir nok kort …
    32'
    Andreas Pereira
    Får for en saftig sklitakling på Guendouzi.
    33'
    Tre gule kort allerede. Det trøkkes til i duellene.
    33'
    Tilløp til en god Arsenal-kontring, men Aubameyang spiller bort ballen. Upresist.
    35'
    Pépé får ta ned ballen på bakerste stolpe og avslutter. De Gea redder og holder ballen fast.
    36'
    Det kan se ut til at Rashford sliter med noe.
    36'
    Pépé og McTominay smeller sammen. Dommer gir frispark til United.
    38'
    Ashley Young
    Smeller inn i en takling på Guendouzi. Ikke i nærheten av ballen. Klassisk overtenning.
    42'
    Så settes det fart hos United! Pogba gjør en strålende prestasjon da han vinner ballen fra Guendouzi, setter fart og trer igjennom Rashford perfekt, men spissen sklir idet han skal avslutte.
    43'
    Nå har Pogba våknet.
    43'
    Franskmannen setter nok en gang fart og serverer Pereira, som skaffer corner.
    44'
    Kort corner til Pereira som slår inn. Arsenal klarerer.
    44'
    David De Gea! United-keeperen leverer en imponerende dobbelredning etter en farlig Arsenal-kontring. Først er det Saka som tvinger De Gea ned i en god énhåndsredning, før han stopper returen til Guendouzi også.
    45'
    Mål for Manchester United!
    Manchester United 1 - 0 Arsenal
    Mål: Scott McTominay
    Målgivende: Marcus Rashford
    Old Trafford tar helt av! United kontrer med nærmest hele laget. Først er innlegget fra James til Rashford altfor langt, men spissen løper igjen ballen og slår ut 45 grader til McTominay, som banker ballen i nettaket på vakkert vis.
    45'
    Etter en rolig start har denne kampen virkelig tatt seg opp!
    45'+2
    Ingen bytter i pausen.
    46'
    Kort corner fra Pépé til Saka. Ballen havner hos Pepé igjen, han slår inn, United klarerer, men Arsenal beholder trykket.
    50'
    God inngripen av Sokratis som hindrer Rashford i å komme alene med keeper.
    51'
    Kjempesjanse for Arsenal! Aubameyang slår et presist innlegg til Torreira som prøver å avslutte på halvspretten fra meget farlig hold, men midtbanespilleren bommer på ballen.
    52'
    United-fansen roper på hands i 16-meteren, men dommeren vinker spillet videre. Ingen tegn til at VAR bryter inn heller.
    54'
    Dani Ceballos gjør seg klar til å komme inn for gjestene.
    54'
    Saka kjører karussel med Young og McTominay og skaffer et frispark i skuddposisjon. David Luiz-hold.
    55'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Dani Ceballos
    Ut: Lucas Torreira
    55'
    Luiz-skuddet klareres til corner av Lindelöf.
    56'
    Ufarlig corner igjen fra Arsenal.
    56'
    Nesten en ny suksesss-kontring for United, men Guendouzi header ut til corner.
    56'
    Heades unna av Arsenal, men Pereira får ballen i returrommet. Skuddet går milevis over mål.
    57'
    Aubameyang setter ballen i mål, men avvinkes for offside. Det stemmer IKKE, ifølge bildene. VAR i aksjon....
    59'
    Mål for Arsenal!
    Manchester United 1 - 1 Arsenal
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Målgivende: Bukayo Saka
    Utligning! Linjedommeren var oppe med flagget på Sakas gjennombruddspasning til Aubameyang, men reprisene viste at det var en fullstendig feil avgjørelse. Etter litt ventetid rettes avgjørelsen opp - og lagene er like langt. Arsenal-fansen hyller VAR i bortesvingen.
    59'
    Gigantsjanse for unggutten Saka! Han får avslutte upresset fra 10 meter, men skuddet treffer en United-spiller og går til corner.
    61'
    Ny kort corner. Pépé slår hardt inn, men United klarerer. Til slutt går ballen ut til utspill fra keeper.
    61'
    Nå er det Arsenal som kjører kampen. Solskjær er på bena igjen. Ikke fornøyd.
    61'
    James kommer til avslutning. Det blokkeres.
    62'
    Pogba skyter like utenfor fra 17 meter. Stor-stor sjanse!
    64'
    United har tatt over kommandoen igjen.
    66'
    Arsenal og Matteo Guendouzi får frispark ved egen 16 meter. Franskmann spiller på små marginer. Det gikk fint denne gang.
    68'
    Jesse Lingard
    Får kortet for taklingen på Guendouzi.
    68'
    United vinner en corner
    69'
    Så nære for McTominay å sette sin andre. Han er helt alene på bakre fra fem meter, men header over.
    70'
    Rashford skyter utenfor fra skrå vinkel 17-18 meter. Roper på corner. Får ikke det. United-fansen lar dommerne høre det. Med god grunn. Den gikk via Luiz.
    71'
    McTominay legges i bakken 20-22 meter fra mål. Får frispark.
    71'
    Young slår inn og finner Maguire. Andreballen får Luiz rensket unna.
    72'
    Ny United-corner. Spill mot et mål nå.
    73'
    Maguire til skudd fra distanse. Leno får armen opp i tide. God redning!
    74'
    Leno får frispark i duell med Maguire på Uniteds corner
    74'
    Inn: Reiss Nelson
    Ut: Nicolas Pepe
    75'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Mason Greenwood
    Ut: Andreas Pereira
    76'
    Inn: Fred
    Ut: Jesse Lingard
    76'
    Et kvarter gjenstår.
    76'
    James får lagt inn og vinner en ny corner for vertene.
    78'
    Inn: Joseph Willock
    Ut: Bukayo Saka
    80'
    Luiz vinner en duell etter dårlig pasning fra Lindelof
    81'
    Young finner Rashford tidlig. Luiz vinner den.
    83'
    Rashford meget oppgitt etter at han får frispark mot seg.
    83'
    Arsenal vinner en corner. Deres sjette i kampen
    85'
    Det blir litt kaos på Arsenals corner, men vertene får avverget til ny corner
    86'
    United får en kontringsmulighet etter hjørnesparket til gjestene, men Arsenal gjør gode returløp og rydder opp.
    86'
    Ceballos skyter fra 18 meter. Det går noen meter utenfor.
    88'
    Luiz klarerer en ball fra Greenwood.
    89'
    McTominay til skudd fra 20 meter. Det blokkeres.
    89'
    Frispark i perfekt posisjon for United. McTominay legges i bakken av Luiz. 18 meter fra mål.
    90'
    Rashford og Fred stiller seg ved ballen
    90'+1
    Frisparket til Rashford er bra, men Leno redder mesterlig i keeperhjørnet.
    90'+2
    Lindelof med en meget svak pasning. Arsenal tar over.
    90'+3
    Nelson får en bra mulighet på tampen, men pasningen fra Aubameyang er litt hard. Det går utover Nelsons skudd. Keepermat.