Manchester City FC angriper i Manchester. Kyle Walker fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Frispark for Manchester City FC på egen banehalvdel.
    12'
    Offside! Riyad Mahrez (Manchester City FC) er alene igjennom, men dommer Michael Oliver ser at linjemannen er oppe med flagget.
    16'
    Ilkay Gündogan (Manchester City FC) slår en corner fra venstre side på Etihad Stadium.
    16'
    Aymeric Laporte
    Manchester City FC angriper og Aymeric Laporte får avsluttet. Headingen treffer ikke West Ham United FC-målet.
    16'
    Målet til Manchester City sjekkes av VAR
    17'
    Målet til Manchester City blir annullert
    17'
    West Ham United FC angriper i Manchester, men blir avblåst for offside.
    20'
    Frispark til Manchester City FC på halvdelen til West Ham United FC.
    20'
    Manchester City FC angriper, men Michael Oliver blåser for offside.
    21'
    Bernardo Silva
    Sjanse til Manchester City FC! Bernardo Silva er nær ved å score, men keeper redder.
    23'
    West Ham United, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Said Benrahma
    West Ham United FC angriper i Manchester. Said Benrahma avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    Manchester City, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Ilkay Gündogan
    Manchester City FC avanserer forover i Manchester. Ilkay Gündogan avslutter, men treffer ikke mål.
    24'
    I Manchester har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    En av Manchester City FCs spillere blir avblåst for offside.
    27'
    Raheem Sterling
    Raheem Sterling (Manchester City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Det blir farlig! Frispark for West Ham United FC er nær straffområde.
    29'
    Gult kort til Manchester City
    Aymeric Laporte (Manchester City FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    29'
    I Manchester slår Aaron Cresswell en corner fra høyre.
    30'
    West Ham United FC angriper, men blir avblåst for offside.
    30'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til West Ham United FC på egen banehalvdel.
    31'
    Manchester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Mål for Manchester City!
    Manchester City 1 - 0 West Ham United
    Mål: Ilkay Gündogan
    Mål! Ilkay Gündogan gir Manchester City FC ledelsen 1-0 i Manchester.
    33'
    Offside! Pablo Fornals blir vinket av og West Ham United FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    38'
    Michael Oliver tildeler West Ham United FC en corner. Aaron Cresswell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Joao Cancelo
    Manchester City FC angriper. Joao Cancelo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    41'
    41'
    Riyad Mahrez
    Manchester City FC angriper på Etihad Stadium og Riyad Mahrez skyter i stolpen!
    41'
    Bernardo Silva (Manchester City FC) løfter inn en corner fra høyre på Etihad Stadium.
    48'
    52'
    Gabriel Jesus
    Målsjanse til Manchester City FC! Gabriel Jesus treffer mål, men keeper redder.
    56'
    56'
    Aaron Cresswell vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    56'
    58'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Manchester City FC.
    59'
    Spillerbytte - West Ham United
    Inn: Manuel Lanzini
    Ut: Said Benrahma
    David Moyes gjør dagens første bytte i Manchester, når han tar ut Said Benrahma og setter inn Manuel Lanzini.
    59'
    Aaron Cresswell kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Etihad Stadium.
    59'
    West Ham United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Joao Cancelo (Manchester City FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    Inn: Vladimir Coufal
    Ut: Aaron Cresswell
    David Moyes (West Ham United FC) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Vladimir Coufal erstatter Aaron Cresswell som sannsynligvis er skadet.
    61'
    West Ham United FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    67'
    Bernardo Silva (Manchester City FC) slår en corner fra venstre side på Etihad Stadium.
    69'
    Målsjanse! Raheem Sterling (Manchester City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    I Manchester slår Ilkay Gündogan en corner fra venstre.
    71'
    73'
    Inn: Jarrod Bowen
    Ut: Arthur Masuaku
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for West Ham United FC. Inn kommer Jarrod Bowen, mens Arthur Masuaku tar plass på benken.
    74'
    75'
    75'
    75'
    76'
    Declan Rice
    West Ham United FC fosser forover og Declan Rice fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    78'
    Sjanse til Manchester City FC! Ilkay Gündogan er nær ved å score, men keeper redder.
    80'
    80'
    Michael Oliver tildeler Manchester City FC en corner. Riyad Mahrez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Manchester City FC på egen banehalvdel.
    82'
    Jarrod Bowen (West Ham United FC) løfter inn en corner fra høyre på Etihad Stadium.
    85'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Fernandinho
    Ut: Raheem Sterling
    Bytte for Manchester City FC. Fernandinho kommer inn for Raheem Sterling på Etihad Stadium.
    87'
    90'
    Manchester City 2 - 0 West Ham United
    Mål: Fernandinho
    Målgivende: Ilkay Gündogan
    I Manchester øker Manchester City FC ledelsen til 2-0 takket være et mål av Fernandinho. Det er en fin assist fra Ilkay Gündogan.