3 250
10 183

Ble dekket av Hans Christian Boge-Fredriksen

Hei og velkommen til livedekningen av storkampen mellom Manchester City og Tottenham!
    Et visst press på Manchester City i kveld, for etter Liverpools seier mot Norwich nå nettopp så skiller det bare seks poeng fra serielederne fra Manchester og tabelltoerne fra Liverpool.
    Pep Guardiola og co. har også sitt å revansjere i denne kampen. Sist røk seiersrekken da det ble 0-0 mot Southampton, og i det motsatte oppgjøret tidligere i sesongen ble det seier til Tottenham.
    Gjestene tar avspark.
    1'
    Son avvinkes for offside.
    2'
    Cancelo kommer til innlegg, men den går over alt og alle. Femmeter fra Lloris.
    3'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Manchester City 0 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Dejan Kulusevski
    Målgivende: Son Heung-min
    Gjestene sjokkerer på Etihad! Son er plutselig alene gjennom i bakrom. Uselvisk triller han ballen på tvers til nysigneringen Kulusevski, som triller inn 1-0!
    4'
    Det var svenskens første scoring i Tottenham-drakten etter overgangen fra Juventus i januar.
    5'
    Hjørnespark til Manchester City.
    7'
    Laporte får hodet på den, men Tottenham får ryddet unna.
    7'
    De Bruyne svinger ballen inn mot Foden som får hodet på den. Stussen mot Gundogan fanges opp av Lloris.
    8'
    Laporte løfter langt, men den går helt inn til Lloris - som for øvrig spiller sin 400. kamp for Tottenham i aften.
    11'
    Flott langpasning fra Kane over til Emerson. Han slår tilbake mot Sessegnon i feltet, men avleveringen til den venstre vingbacken går utover dødlinja.
    13'
    Gundogan får ballen i feltet og prøver å slå inn. Via Romero og ut til corner.
    14'
    Hjørnesparket stanges ut, men vertene holder trykket oppe. Ender til slutt med et skudd fra Bernardo Silva som går til side for mål.
    15'
    Kane og Tottenham kan kontre, men spissen stoppes raskt.
    16'
    Se på Cancelo da! Kjører slalåm mellom Kulusevski og Emerson før han sikter på det lengste krysset. Nærme at han lykkes med det, men ballen går noen meter på feil side for portugiseren.
    16'
    Kane finner nok en gang Emerson med en flott crosser, men innlegget til brasilianeren stanges unna av City-forsvaret.
    17'
    Cancelo kommer alene med Lloris i feltet, men skuddet reddes av Tottenham-keeperen. Blir uansett blåst for offside.
    19'
    I stolpen fra Gundogan! Får tråklet seg fri i feltet før han prøver å sette ballen i det lengste hjørnet. Bare stolpen står i veien for tyskeren!
    20'
    Walker vinner et hjørnespark mot sin gamle klubb.
    21'
    Nok et skuddforsøk fra City og Cancelo. Hjørnesparket ender til slutt opp hos venstrebacken, som klemmer til. Suser noen meter til side for mål.
    22'
    Nesten så Son kommer seg fri i bakrom igjen, men Walker løper han opp.
    23'
    Cancelo spiller til de Bruyne i feltet, men touchen sitter ikke for den normalt så teknisk begavede de Bruyne.
    24'
    Foden kommer til skudd i feltet, men den går rett i blokka.
    24'
    De Bruyne legger inn mot Foden, men den blir litt for lang for den engelske unggutten.
    24'
    Emerson på farten for Tottenham, og han velger å gå på skudd i det han nærmer seg sekstenmeteren. Suser noen meter over målet til Ederson.
    25'
    City ruller opp og er nærme å få løsnet skudd et par ganger, men hver gang kaster Tottenham-spillerne seg inn og forhindrer det.
    29'
    Rodri legger inn mot Gundogan som prøver seg på noe som ligner litt på et skorpionspark. Går noen meter til side for mål.
    30'
    Lang ball opp på Kane som vinner i luften. Prøver å stikke gjennom Kulusevski, men den går ikke helt riktig sted for svensken.
    31'
    Cancelo med en stikker inn i feltet, men den er ingen av hams lagkamerater med på. Triller inn til Lloris.
    32'
    Mål for Manchester City!
    Manchester City 1 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Ilkay Gündogan
    Der sitter utligningen! Sterling legger inn, og de Bruyne er såpass tett på den at Lloris må gi retur. Den faller til Gundogan, som sikkert banker ballen i mål!
    33'
    City fortsetter å presse på, og Cancelo prøver seg fra distanse. Ballen går igjen utenfor mål, men ser ut som vertene blir snytt for et klart hjørnespark. Cancelo fortviler.
    36'
    Veldig nærme at Son eller Kane kommer seg alene gjennom, men marginene er på Manchester Citys side.
    39'
    Tottenham er dype nå.
    41'
    Ballen trilles på tvers i Tottenham-feltet, og Sterling kommer stormende på bakerste. Han banker til, men skuddet blokkeres av Emerson.
    42'
    Emerson tar telling etter den blokkeringen. Får behandling på gresset nå.
    42'
    Bernardo Silva går i bakken i feltet etter en duell med Dier, og da blir det ropt på straffe fra hjemmesupporterne. Dommer Taylor ser aldri ut som han er i nærheten av å blåse, og det ser ut som en riktig vurdering.
    43'
    Det legges til to minutter.
    45'+1
    Kane får masse plass, men spissen vinkes av for offside.
    45'+2
    Det står 1-1 halvveis på Etihad.
    Hvem vinner denne kampen?
    Manchester City, så klart!
    39%
    Det ender uavgjort.
    17%
    Tottenham overrasker og tar alle tre poengene!
    44%
    Antall stemmer: 4886
    Bernardo Silva sparker i gang de siste 45.
    46'
    Cancelo legges i bakken av Kulusevski, og vertene får frispark høyt i banen. Tas kort.
    47'
    Foden legger inn, men den stanges bort.
    47'
    Hjørnespark til City.
    48'
    Emerson får hodet på den, men header bare ballen ut til nok et hjørnespark.
    48'
    Det andre hjørnesparket tas kort, før Foden slår inn mot Dias på bakerste. Han får hodet på ballen, men det blir keepermat for Lloris.
    49'
    De Bruyne legger inn via en Tottenham-fot, før Dier header unna.
    49'
    City-press fra start i denne omgangen. Tottenham skal slite med å stå unna hvis det fortsetter sånn her i store deler av omgangen.
    50'
    Nok et de Bruyne-innlegg som går via en Tottenham-fot. Ut til hjørnespark denne gangen.
    50'
    Mye knuffing i feltet før hjørnesparket skal slås. Dommer Taylor med både en og to tilsnakk.
    52'
    Hjørnesparket slås på første stolpe, før ballen stusses videre fra Dias. Foran mål får ingen City-spillere kontakt med ballen, og Tottenham holder unna litt til.
    52'
    Kane starter en kontring for Tottenham, og Son sendes i bakrom. Han utfordrer mot Walker, og får også løsnet skudd. Det blir en grei redning for Ederson.
    54'
    Praktfullt City-angrep hvor de broderer seg inn i feltet, men til slutt er det ingen som får skutt.
    55'
    Bernardo Silva prøver å løfte til Sterling, men ballen går utover dødlinja.
    56'
    Nok en gang får Tottenham store kontringsrom, men Kanes bakromspasning mot Kulusevski blir for lang.
    58'
    Sterling sin tur til å slå mot Bernardo Silva. Han blir passet godt på av Sessegnon, og da får han aldri kontakt med ballen. Femmeter fra Lloris.
    59'
    Manchester City 1 - 2 Tottenham Hotspur
    Mål: Harry Kane
    Tottenham er tilbake i ledelsen! Kane slår langt mot Son, men Dias avverger den. Sessegnon fanger opp ballen, og gir til Son. Han løfter helt perfekt til Kane, som på halvvolley flukter ballen i det lengste krysset! Praktfull scoring!
    59'
    Cancelo legger inn til Bernardo Silva, som skyter et godt stykke utenfor fra skrå vinkel.
    63'
    Kjempesjanse for Tottenham! Kane får ballen midt inne i 16-meteren og prøver å få avsluttet forbi Ederson, men keeperen får akkurat en fot på ballen! Det er så nære for Tottenham! Kane blir også taklet hardt i etterkant, men det dømmes ikke noe på det.
    64'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Pierre Højbjerg
    Stanser De Bruyne på vei fremover.
    65'
    Så er det nesten for City! Gündogan skyter fra 20 meter og ballen er på vei opp mot hjørnet, men Lloris strekker seg så lang han er og får slått ballen unna.
    66'
    Den påfølgende corneren blir ikke farlig.
    66'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Riyad Mahrez
    Ut: Raheem Sterling
    68'
    Innlegg fra venstre. Gündogan flikker ballen videre, og ballen treffer Ben Davies inne i 5-meteren. Heldigvis for Tottenham får han en ganske "myk" berøring og ballen spretter rolig inn til Lloris.
    69'
    City begynner å få dårlig tid, i hvert fall virker det slik på spillerne. Publikum jager frem hjemmelaget nå.
    73'
    En nydelig langpasning ut mot Kulusevski gjør at Tottenham får en god mulighet. Innlegget/skuddet hans går via en City-spiller, men inne i feltet får Kane tak i ballen og fra ti meter skyter han ballen ned i det nærmeste hjørnet. Men så kommer VAR inn og bildene viser at Kulusevski var litt for langt fremme og målet annulleres for offside.
    75'
    Cancelo fyrer av fra 25 meter og treffer bra! Lloris får så vidt slått unna, men City kommer på igjen og skaffer til slutt en corner.
    76'
    Cristian Romero
    For litt knuffing før hjørnesparket, virker det som.
    76'
    Tas kort. Ingen umiddelbar suksess.
    77'
    Mahrez slår inn fra høyre. Lloris kommer ut og holder ballen.
    78'
    De Bruyne går hardt til i en duell mot Emerson. Frispark til Tottenham dypt inne på egen halvdel.
    79'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Lucas Moura
    Ut: Son Heung-min
    80'
    Hugo Lloris
    For drøying av tid.
    80'
    Kane tar telling. Tar seg til korsryggen.
    81'
    Betancur stormer ut i en takling på De Bruyne. Ampert ute på banen nå.
    81'
    Gündogan kommer seg inn i 16-meteren, men får ikke avsluttet skikkelig. Ballen triller inn til Lloris.
    81'
    Kane har lagt seg ned igjen. Romero sitter også nede.
    82'
    Issprayen er fremme for å få Kane opp på beina igjen.
    82'
    Inn: Matt Doherty
    Ut: Emerson
    83'
    Spillet er i gang igjen. Kane kommer inn på banen.
    83'
    Et par farlige City-innlegg, men det er ingen City-spillere som får avsluttet. Davies header ut til corner.
    85'
    Tas kort. Blir ufarlig til slutt.
    85'
    Davies og Dier krasjer når begge forsøker å heade en ball unna. Den så ikke god ut for Dier, som blir liggende.
    86'
    Kampen er i gang igjen, med Dier på banen.
    87'
    Rodri river ned Betancur like utenfor Tottenhams 16-meter. En etterlengtet pustepause for gjestene.
    87'
    Laporte halter litt. Fikk seg en smell i kneet.
    88'
    Det ropes på hands og straffe fra City-fansen! Men spillet vinkes videre.
    89'
    Bernardo Silva som skjøt hardt inn i feltet der.
    89'
    Stopp i spillet. Det skal sjekkes av VAR.
    89'
    Og ballen går definitivt i armen til Christian Romero, som kaster seg ned og har armen over hodet.
    90'
    Det er lagt til syv minutter.
    90'+1
    Det blir straffe!
    90'+1
    Da får City sjansen til å utligne her.
    90'+1
    Ser ut som det er Mahrez som skal ta straffen.
    90'+1
    Manchester City scorer på straffe!
    Manchester City 2 - 2 Tottenham Hotspur
    Mål: Riyad Mahrez
    FOR EN STRAFFE! Det der er så skyhøyt nivå. Han går rolig opp til ballen og smeller den opp mot krysset. Lloris går riktig vei, men han er sjanseløs. Nær perfekt straffe!
    90'+2
    Inn: Davinson Sanchez
    Ut: Ryan Sessegnon
    90'+4
    Manchester City 2 - 3 Tottenham Hotspur
    Målgivende: Dejan Kulusevski
    TOTTENHAM TAR LEDELSEN IGJEN! Tottenham tar seg tid med ballen og bygger opp et fint angrep. Kulusevski svinger inn fra høyre - denne gangen er han ikke i offside - og Kane stanger ballen i mål fra fem meter.
    90'+5
    Og fremdeles er det tid igjen her.
    90'+7
    Cancelo løfter ballen inn i feltet, men for langt og hele veien inn til Lloris.
    90'+7
    Syv overtidsminutter er passert.
    90'+7
    Frispark til City 30 meter fra mål, ute på høyresiden. God innleggsposisjon.
    90'+8
    Tottenham får ballen unna.
    90'+8
    Højbjerg kriger og får ballen ut til kast på Citys halvdel.
    90'+9
    Tottenham vinner 3-2 etter en helt utrolig kamp, og for et drama vi fikk i den andre omgangen! Harry Kane blir den store helten for Tottenham, med den avgjørende scoringen dypt inne i overtiden.