Ble dekket av Jens Friberg

Hei og velkommen til denne live-dekningen av kvinnenes Champions League-semifinale mellom Manchester City og Lyon! Kampstart er klokken 14.00 og vi tar for oss lagene om litt.
    MANCHESTER CITY (4-3-3): Bardsley - McManus, Houghton (K), Beattie, Stokes - Scott, Walsh, Stanway - Parris, Christiansen, Lawley
    Vertene gjør én endring fra forrige rundes returoppgjør, mot Linköping, når Christiansen erstatter Ross på topp. De slo svenskene 5-3 den 28. mars, 7-3 sammenlagt. Siden da har de røket ut av FA Cupen mot Chelsea, som også leder damenes "Super League" i England.
    LYON (5-3-2): Bouhaddi - Bronze, Bathy, Henry, Renard (K), Bacha - Le Sommer, Marozsán, Majri - HEGERBERG, van de Sanden
    Lyon har vunnet 18 av 18 kamper i deres Ligue 1 og er favoritter til å forsvare også Champions League-tittelen for andre gang på tre år. Til England kommer de imidlertid uten Saki Kumagai, Emelyne Laurent og Melvine Malard.
    Fem minutter igjen til kampstart på Academy Stadium.
    Dette er for øvrig den tilsvarende semifinalen som forrige sesong. Da vant Lyon 3-2 sammenlagt.
    Solen titter frem over Manchester før kampstart, det er rundt tolv grader og flott spilletemperatur. Den ene langsiden på akademistadionet er tilnærmet fullsatt.
    Dommer er for øvrig tyske Bibiana Steinhaus - som var videodommer under den famøse kampen mellom Mainz og Freiburg forrige uke, da førstnevnte fikk straffespark i pausen.
    3'
    Manchester City holder i ballen fra start og får slått inn, med det går over alle i feltet.
    3'
    Bacha blir felt på vei frem i banen - frispark til Lyon.
    4'
    Første involvering for Ada Hegerberg. Hun forsøker å slå inn, men det blir blokkert.
    6'
    NESTEN FOR LYON! Hegerberg og Le Sommer kombinerer fint i sekstenmeteren til vertene, men sistnevnte klarer ikke unngå at avslutningen blir blokkert.
    7'
    Frisparket slås inn i feltet, men over alle og enhver.
    7'
    Le Sommer blir felt på vei frem i banen og Steinhaus blåser Lyons vei.
    8'
    Nesten for Hegerberg! Lyon stjeler ballen høyt i banen og forsøker å spille seg gjennom forsvaret, men pasningen mot Ada mangler en meter med presisjon.
    8'
    Nok en gang slås innlegget for langt. Femmeter til City.
    9'
    Jill Scott feller Henry og lager frispark på Citys halvdel. Lyon har grep om denne kampen nå.
    10'
    Bacha forsøker å spille inn til Hegerberg, men finner bare Beattie.
    10'
    God Lyon-kontring når City igjen slurver i pasningsspillet, men le Sommer klarer ikke utnytte overtallet. Svakt.
    12'
    Christensen fyrer! City kommer seg fint fremover i banen, Lyons Renard, men Christensen plukker returen og skyter fra seksten meter. Keepermat, dog.
    14'
    Majri forsøker å finne Hegerberg i boksen, men finner bare keeper Bardsley.
    15'
    Hegerberg fyrer! Le Sommer legger igjen perfekt på nordmannens venstre fot på om lag tjue meter, men skuddet blir en skikkelig lompe.
    16'
    Scott blir holdt og får frispark på midtbanen.
    16'
    Marozsan får en halvsjanse på ti meters hold, men blir forstyrret nok til at hun ikke treffer ballen. Lyon har alt spillet, men sliter med å komme til de store sjansene.
    17'
    BRA SKUDD! Marozsan får ballen på halvspretten tjue meter fra mål og klinker til, men ballen går like utenfor!
    17'
    Majri presser vertenes kaptein Houghton og vinner et innkast.
    18'
    Le Sommer felles på midtbanen.
    19'
    Nytt frispark. Bacha felt denne gangen.
    19'
    Manchester City forsøker å etablere et angrep og lykkes halvveis med det, men det renner ut i sanden når Christensen slurver ballen ut over sidelinjen.
    20'
    van de Sanden får en brukbar innleggsmulighet på pasning fra Hegerberg, men finner bare City-keeperen.
    21'
    Hegerberg slår inn denne gangen, men det går over alle og ut til innkast på motsatt side.
    21'
    Marozsan er full av selvtillit og fyrer fra over tretti meter ... Ikke i nærheten av å true.
    21'
    Bra dømming av Steinhaus når hun henter opp en forseelse fra tidligere i sekvensen. Gir tilsnakk til Walsh.
    22'
    God kontringsmulighet for City, men Scotts pasning ut mot Lawley er altfor hard.
    23'
    Bra City-press her nå. Christensen tvinger Majri til en feil og vertene vinner kastet.
    25'
    Lawley har god oversikt, men er likevel i offsideposisjon. Slurvete.
    25'
    GOD CITY-SJANSE! Lawley blir spilt gjennom og strekker seg langt for å tuppe ballen mot mål. Den har en god retning og blir så vidt reddet ut til corner!
    26'
    Hjørnespark til Manchester City LFC. Fyrtårnet Renard klarerer.
    26'
    Stokes leser gjennombruddspasningen fra Henry. Strålende backspill.
    27'
    Gult kort til Lyon
    Ex-City-spiller Lucy Bronze høvler ned Parris og får korrekt gult kort. Stopper en god overgangsmulighet der.
    27'
    Renard mener hun er på ball, dommer er uenig. Frispark City på midtbanen.
    29'
    Lyon slurver i spillet bak denne gangen. City biter seg fast.
    31'
    Lekkert av Hegerberg! Hun vinner ballen fra McManus og følger opp med en lekker Zidane-piruett forbi Houghton. Hjørnespark blir resultatet.
    32'
    ... corneren klareres lett både en og to ganger.
    32'
    Henry felles av Scott, sistnevnte har laget flere frispark så langt.
    33'
    Hegerberg gjør en bra jobb når hun holder i ballen slik at Lyon får løftet laget. Men hun har ikke vært spesielt målfarlig så langt.
    34'
    Stokes gir bort en corner til Lyon.
    34'
    Ny corner, via Scott.
    35'
    NESTEN FOR LYON! Bachas presise venstrefot finner tårnhøye Renard på fem meter, men headingen går over! Der burde gjestene tatt ledelsen.
    37'
    Til Lyon, langt inne på deres halvdel.
    37'
    Hegerberg forsøker å finne pasningsalternativer, men før hun klarer det, blir hun taklet av Scott.
    37'
    Hegerberg fyrer løs en kraftsalva mot unge Bacha, som velger å skyte i stedet for å slå inn. Ada mildt sagt misfornøyd med sin lagkamerat der - og med god grunn!
    39'
    Denne gangen slår Bacha inn, men hun finner bare keeper Barnsley. Manglet kvalitet i de siste pasningene så langt, Lyon.
    39'
    Dette er for øvrig bare andre gang Manchester Citys damelag stiller i Champions League. Begge gangene har de kommet til semifinalen.
    41'
    NESTEN FOR LE SOMMER! Bacha forserer fint og slår inn langs bakken, men Le Sommer avslutter utenfor fra sju meters hold!
    43'
    Halvsjanse for City når Scott forsøker å finne Christensen i feltet, men pasningen blir blokkert. Så lovende ut.
    43'
    En flott crosspasning fra Marozsan mot van den Sanden løser opp til høyre, men sistnevntes innlegg blir keepermat, det også.
    44'
    Lyon spiller seg fint inn på vertenes halvdel, men le Sommers gjennombruddsforsøk mot Hegerberg og Majri blir for upresist. Går mot målløst til pause.
    44'
    Nesten til Parris, men hun får ikke kontakt og Lyon overtar. Hadde blitt farlig om hun hadde gått kontroll.
    45'+2
    Pause. Sjansefattig omgang, men et par brukbare åpninger til begge lag. Vi håper det blir mer underholdning i andre omgang - følg med oss da!
    45'+2
    Vi gjør klar for andre omgang. Hamraoui skal komme inn for van de Sanden.
    Andre omgang er underveis!
    46'
    Marozsan forsøker en hælflikk til Bacha, men den er upresis.
    46'
    Lyon spiller seg fint frem, men City gjør en god jobb i å blokkere innspillene. Gjestene biter seg fast, dog.
    48'
    Frispark til Lyon. Innleggsposisjon.
    49'
    Ballen havner i farlig område, men ingen av Lyons spillere klarer å klemme til en avslutning.
    51'
    Hegerberg-avslutning! Hun får et relativt slapt innlegg og headingens kraftig blir deretter, at hun må bak og hente ballen hjelper heller ikke. Relativt godt spill i forkant.
    51'
    Gjestene presser City hardt nå. Tydelig at de har gjort gode grep i pausen.
    52'
    GOD LYON-SJANSE! Le Sommer får en veldig bra sjanse etter at Beattie gjør en stor feil, men ytterskru-skuddet går rett i havnet på Bardsley.
    53'
    Hamroui i ryggen på Christensen, det så ikke så veldig stygt ut, men frispark er blåst.
    55'
    Innspillet fra Stanway finner nesten Houghton, men det skyter ingen mann av hesten og femmeter til gjestene.
    57'
    Bacha felles av Lawley.
    57'
    Felt igjen, Bacha. Får kjørt seg hardt nå.
    58'
    FLOTT LYON-SPILL! Le Sommer og Marozsan kombinerer fint, men førstnevntes innlegg langs bakken finner bare keeper Bardsley.
    59'
    Hegerberg ser en åpning fra tjue meter og klemmer til med venstre, men det er svakt og utenfor mål.
    60'
    Manchester City forsøker å spille gjennom Christensen, men Lyons solide stoppere har god kontroll. Vanskelige arbeidsforhold for City-spissen.
    61'
    NESTEN FOR HEGERBERG! Henrys innlegg leter etter nordmannens pannebrask, men hun kommer akkurat for sent til å støte den i mål!
    64'
    Etter et innledende Lyon-press har kampen roet seg ned nå. Det meste skjer på midtbanen, der begge lag har flere feilpasninger.
    65'
    Godt City-spill! Parris blir spilt gjennom, men M'Bach sklir ballen perfekt og ut til corner.
    67'
    Hegerberg er for tøff i duellen. Blir avblåst og er synlig irritert.
    68'
    Christiansen får en brukbar skuddmulighet på halvspretten fra tjuefem meter, men rett på keeper.
    68'
    Cascarino erstatter Majri. Stille andreomgang fra vingen.
    70'
    Senere i kveld skal Chelsea møte Wolfsburg i den andre semifinalen. Der har vi flere norske innslag - blant andre Maren Mjelde og Caroline Graham Hansen.
    72'
    Cascarino er aktiv innledningsvis. Tvinger fram en corner via Stokes.
    73'
    Houghton ligger nede i feltet og dommer Steinhaus blåser av. Kunne se ut som en hodeskade.
    74'
    Frispark til Lyon på Citys halvdel.
    75'
    Og corner etter frisparket.
    75'
    Marozsan har vanligvis en glitrende dødballfot, men i dag har den vært upresis.
    76'
    SÅ NÆRE FOR LYON! Litt flipperspill i feltet gir en ball Hegerberg kan jage, men hun kommer akkurat for sent til å pirke inn ballen! Modig keeperspill av Bardsley.
    76'
    Frispark til City. Parris blir felt.
    77'
    SKUMMELT FOR LYON! Manchester City slår inn og Karmoui forlenger ballen - så vidt at ikke den blir snappet opp av en City-spiller. Corner!
    78'
    Hegerberg går inn i duell med keeper Bardsley og blir avblåst. Så ut som en fair duell.
    80'
    God Lyon-sjanse! Karmoui får en mulighet på ti meter, men skuddet treffer blokka.
    81'
    DER SKAL DET VÆRE 1-0! Lyon spiller perfekt gjennom, Hegerbergs innlegg er nydelig mot Cascarino, men Stokes blokkerer tap-in-forsøket!
    84'
    Marozsan har gjort sitt. Abilly inn for playmakeren.
    85'
    Lawley går ut for vertene.
    87'
    STOR LYON-SJANSE! Hegerberg header ned til Abilly på fem meter, men hun treffer helt feil og får ingen kraft i skuddet!
    89'
    Tre minutter er lagt til.
    90'+1
    UTROLIG DOBBELSJANSE! Henry header kraftfullt mot mål fra fem meter, men Bardsley redder mesterlig! Returen går i nettveggen!
    90'+2
    Går mot 0-0 her. City har klart mest grunn til å være fornøyde med det.
    90'+4
    Kampen er ferdig og det ender 0-0 mellom Manchester City og Lyon. Gjestene var best, men manglet den siste tidelen for å sette ballen i mål.