Manchester Citys startoppstilling: Muric, Walker, Otamendi, Garcia, Zinchenko, Gundogan, Silva, Sane, De Bruyne, Mahrez, Jesus
    Manchester Citys reserver: Ederson, Danilo, Stones, Sterling, Delph, Bernardo, Foden.
    Burton Albions startoppstilling: Collins, Brayford, Buxton, Allen, Turner, Fraser, Akins, Harness, Hutchinson, Wallace, Boyce.
    Burton Albions reserver: Bywater, McFadzeanm Sbarra, Templeton, Fox, Mccrory, Miller.
    Hjemmelaget stiller med et veldig sterkt lag, og Burton Albion fra nivå tre får ingenting gratis her.
    Ikke helt ukjente Nigel Clough er manager for bortelaget.
    Burton går rett i angrep, og Lucas Akins skyter fra distanse - rett i fanget til keeper.
    1'
    Mahrez får ballen inne feltet. Perfekt pasning, og han er ikke offside. Men klarer ikke å få kontroll på ballen. Ville blitt en stor sjanse.
    2'
    Sane legger inn fra venstre, og Burton halvklarerer. Zinchenko skyter på direkten - utenfor stolpen til høyre for keeper.
    3'
    Tett inne i Burton-feltet, og City med en rekke avslutninger som blokkeres.
    5'
    Mål for Manchester City!
    Manchester City 1 - 0 Burton Albion
    Mål: Kevin De Bruyne
    Målgivende: David Silva
    David Silva legger inn, og Kevin De Bruyne styrer ballen enkelt forbi keeper med et hodetstøt.
    5'
    Det var vel ikke den åpningen de som har håpet på spenning trengte.
    6'
    Frispark til City på venstrekanten.
    7'
    Ballen løftes inn i feltet, men Burton får klarert.
    8'
    Voldsom enveiskjøring så langt, men Pep Guardiola ser ikke særlig fornøyd ut på sidelinjen.
    10'
    Jesus, De Bruyne og Sane kombinerer fint før sistnevnte spilles frem. Keeper er fint ute og rydder opp.
    10'
    Hjemmelaget får corner nå.
    11'
    Burton vinner ballen, og prøver en overgang. Kommer seg NESTEN over midtbanen før de brytes.
    12'
    Men så får bortelaget en stor mulighet. Fint spill før Akins slår på tvers inne i feltet. Der står Marcus Harness helt fri, men blåser ballen over fra syv meter!!! For en sjanse!
    13'
    Sane velger å avslutte selv, istedenfor å spille til bedre plasserte lagkamerater. Treffer ikke målet, og får et stygt blikk fra David Silva der.
    14'
    Burton spiller småfint her nå, altså. Akins har vært mye involvert.
    16'
    Akins kommer til innlegg igjen, men Liam Boyce sin avslutning blokkeres til corner.
    17'
    Den påfølgende corneren blir klarert.
    17'
    Mahrez setter ballen lekkert i det lengste hjørnet, men vinkes korrekt av for offside.
    19'
    Jamie Allen skyter fra 19 meter - fryktelig høyt over.
    20'
    Gundogan prøver seg i motsatt ende - langt utenfor.
    21'
    Farlige innlegg for hjemmelaget, men Ben Turner er våken og god - måker unna ved to anledninger på kort tid.
    22'
    Gabriel Jesus viser seg frem for første gang i kampen. Skyter lavt fra kanten av 16-meteren - ballen triller like utenfor målet. Skuddet er løst, men kunne fort ha sneket seg inn det.
    25'
    Nesten så en stikker fra De Bruyne kommer seg igjennom til Sane på vei alene mot mål. En Burton-forsvarer får blokkert.
    26'
    Sane skaffer hjemmelaget en corner.
    28'
    En kort corner-variant. De Bruyne slår inn, men keeper redder og holder.
    29'
    Manchester City 2 - 0 Burton Albion
    Mål: Gabriel Jesus
    Sane og Gundogan kombinerer herlig før Sane er alene med keeper inne i feltet. Keeper Collins kommer ut og blokkerer, men returen header Jesus enkelt i nettet.
    30'
    Manchester City 3 - 0 Burton Albion
    Den scoringen er leken og fin. Og i overkant enkel. Gundogan vipper inn i feltet til David Silva som ser ut til å være hårfint onside. Han triller ballen til Jesus, som dribler litt før han banker inn 3-0 via stolpen. Dommerteamet studerer VAR-bildene før scoringen godkjennes.
    34'
    Manchester City 4 - 0 Burton Albion
    Mål: Oleksandr Zinchenko
    Målgivende: Leroy Sane
    Vakkert! Sane spiller til Zinchenko, som skyter fra hjørnet av 16-meteren. Ballen seiler i en perfekt bue over Collins og lander i det lengste hjørnet.
    37'
    Scott Fraser kommer til avslutning for Burton, men keeper redder enkelt.
    39'
    Der er det nesten 5-0! Sane legger inn foran målet, og Hutchinson bommer stygt før Mahrez får trikset litt og avsluttet - keeper slår til corner.
    42'
    To cornere for hjemmelaget - Burton Albion får klarert.
    44'
    Jesus går over ende inne i feltet, og VAR-bildene studeres før dommeren vinker spillet videre.
    45'+1
    Det legges til tre minutter.
    45'+1
    Hjemmelaget presser voldsomt i starten av 2. omgang. Ikke snakk om å slappe av her.
    47'
    Scott Fraser skyter fra 15 meter. Helt greit forsøk det, men over målet til Muric.
    52'
    Frispark til City på hjørnet av 16-meteren. Gundogan sender det rett i muren.
    53'
    Manchester City 5 - 0 Burton Albion
    Målgivende: Riyad Mahrez
    Mahrez spiller vegg med David Silva før han legger perfekt inn til Jesus. Brasilianeren header behersket forbi keeper, og scorer sitt tredje for kvelden.
    57'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Phil Foden
    Ut: Kevin De Bruyne
    58'
    David Silva vinkes av for offside.
    61'
    Manchester City 6 - 0 Burton Albion
    Mål: Phil Foden
    Innbytter Phil Foden scorer etter få minutter på banen. Jesus er alene inne i feltet, men blåser ballen rett på keeper. Returen ender hos Foden, som scorer enkelt fra kloss hold.
    62'
    David Silva får ballen servert av Sane, men fra åtte meter sender han ballen høyt over.
    63'
    Manchester City 7 - 0 Burton Albion
    Dette er i ferd med å bli meget, meget stygt for Burton. Sane tar ned ballen i feltet, og slår en perfekt pasning mellom bena til Brayford. Inne foran målet er Jesus på plass, og styrer inn sitt fjerde mål for kvelden.
    65'
    Inn: Bernardo Silva
    Ut: Leroy Sane
    66'
    Spillerbytte - Burton Albion
    Inn: David Templeton
    Ut: Liam Boyce
    68'
    Inn: Ben Fox
    Ut: Jamie Allen
    68'
    Manchester City 8 - 0 Burton Albion
    Mål: Kyle Walker
    Der sitter den igjen. Fint City-angrep, og Mahrez slår lavt inn fra venstre. Walker er på plass og bredsider inn fra seks meter.
    69'
    Skal vi få tosifret her da? Det er minst 20 minutter igjen ...
    71'
    Inn: Danilo
    Ut: Kyle Walker
    74'
    Burton med sjeldent angrep, men innlegget fra Harness er det ingen som er på.
    75'
    David Silva skyter fra skrått hold - via en forsvarer før ballen treffer stolpen. Corner til City.
    78'
    Inn: Joe Sbarra
    Ut: Scott Fraser
    79'
    Jesus spiller tilbake til Mahrez, men en forsvarer kaster seg og blokkerer.
    81'
    Foden kommer til avslutning, men skyter rett på Collins. Enkel redning.
    81'
    Manchester City 9 - 0 Burton Albion
    Mål: Riyad Mahrez
    Bernardo Silva raider på venstrekanten. Innlegget bommer Mahrez på, men får en ny mulighet og ballen triller forbi keeper.
    83'
    Mahrez slår hardt inn foran målet, men Buxton får klarert.
    87'
    Otamendi kommer til heading inne foran målet, men klarer ikke å styre den til en av sidene. Keeper redder.