Manchester City(4-1-4-1): Caballero - Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov - Fernandinho - Sterling, De Bruyne, Gündogan, Silva - Agüero.
    Barcelona(4-3-3): Ter Stegen - Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne - Rakitic, Busquets, Gomes - Messi, Suarez, Neymar.
    Barcelona har hatt ballen mest i åpningsminuttene. Foreløpig uten å skape noen målsjanser.
    4'
    Sterling dras ned. Frispark City.
    7'
    Neymar med noen småfine finter. Men foreløpig har det vært en tilbakelent start på kampen med tanke på all den offensive X-faktoren på Etihad i kveld.
    9'
    Messi med et usedvanlig svakt frispark fra i overkant av 30 meter. Prøver å lempe ballen inn i bakrom, men ender utover dødlinjen.
    10'
    Sterling slår inn. Innlegget er svakt. Fanges lett av Ter Stegen.
    17'
    City har kommet mer inn i kampen nå.
    17'
    Umtiti med solid stopperspill i duell med Aguero. Skjermer ballen ut til utspill for Ter Stegen.
    18'
    Gult kort til Barcelona
    Ivan Rakitic
    Rakitic med dårlig ballbehandling. Prøver å vinne den igjen, men feller i stedet Gündogan og får gult kort.
    20'
    Mål for Barcelona!
    Manchester City 0 - 1 Barcelona
    Mål: Lionel Messi
    Målgivende: Neymar
    Så kontrer Barcelona inn ledermålet! Og det skjer bare sekunder etter at Aguero har forsøkt seg med et skuddforsøk. Messi klarerer nærmest til Neymar. Så løper Messi over nesten hele banen, får den tilbake fra Neymar - og sender gjestene i ledelsen.
    21'
    Gündogan med et brukbart skuddforsøk fra rundt 30 meter. Ter Stegen har kontroll.
    23'
    Barcelona triller ball.
    26'
    Neymar med et godt skuddforsøk via Caballero til hjørnespark. Og det skjer etter at Barcelona bryter et dårlig pasningsforsøk fra Otamendi.
    28'
    De Bruyne med et innleggsforsøk på et frispark som ikke treffer noen.
    33'
    Fin fotball fra Barcelona. Gomes drar seg fri, legger til Neymar, men brasilianeren får ikke avsluttet. Der så et par City-spillere svimle ut.
    33'
    Barcelona nærmer seg 0-2. Først blokkeres skuddet fra Gomes. Så header Suarez utenfor.
    35'
    Suarez frempå igjen. Skuddet fra skrått hold blokkeres av Stones. Innkast Barcelona.
    36'
    Mål for Manchester City!
    Manchester City 1 - 1 Barcelona
    Mål: Ilkay Gündogan
    Målgivende: Raheem Sterling
    Så utligner City! Forferdelig tversoverpasning av Roberto snappes opp av Aguero. Han spiller videre til Sterling, som igjen finner Gündogan. Setter inn 1-1.
    39'
    Stor City-mulighet! Nok en gang vinner hjemmelaget ballen på Barcelonas banehalvdel. Fernandinho avslutter like utenfor mål.
    41'
    Messi felles av Fernandinho. Vil ha straffe. Får ingenting.
    43'
    Kolarov vinner et frispark på Barcelonas banehalvdel.
    45'
    45'+1
    46'
    Stor City-mulighet. Aguero finner Sterling. Men et dårlig mottak av engelskmannen gjør at skuddet ikke blir optimalt. Ender i nettveggen.
    47'
    Aguero forsøker seg med en avslutning. Utenfor.
    48'
    Busquets feller Silva på 18-19 meter. Frispark i gunstig posisjon for City.
    49'
    Manchester City 2 - 1 Barcelona
    Mål: Kevin De Bruyne
    De Bruyne setter frisparket rett i mål! Faktisk ikke så veldig bra plassert, og heller ikke kjempehardt, men Ter Stegen klarer ikke å avverge. Barcelona-keeperen burde ha reddet.
    51'
    City nær en god mulighet på en innsvinger fra De Bruyne. Men ender med corner.
    53'
    Bra City-trøkk på Etihad nå!
    54'
    Messi prøver å finne Rakitic på bakerste stolpe, men ballen går til utspill fra keeper.
    55'
    Silva slår inn et frispark fra venstre. Aguero header like utenfor.
    57'
    Gult kort til Manchester City
    Aleksandar Kolarov
    Får gult kort for å stoppe Rakitic.
    60'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Fernando
    Ut: Fernandinho
    60'
    Suarez lager litt liv og røre i Citys 16-meter, men hjemmelaget får avverget på et vis.
    60'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Arda Turan
    Ut: Ivan Rakitic
    61'
    Enorm mulighet for City til å gå opp til 3-1! Kolarov legger inn til Kevin de Druyne som kun mangler et par skostørrelser på å sette ballen i mål. Heller ikke Aguero på bakerste stolpe lykkes.
    63'
    Og der står det nesten 2-2! Barcelona kontrer og det er til slutt Gomes som kan avslutte. Men skuddet går i tverrliggeren.
    65'
    Nå er det full sjansebonanza på Etihad. City går rett i angrep etter Barcelonas megasjanse, men skuddet fra Kevin de Bruyne stryker utsiden av stolpen.
    66'
    Nok en gang varter City opp med et farlig angrep. Men Silva klarer ikke å utnytte pasningen i bra posisjon.
    67'
    Inn: Jesus Navas
    Ut: Raheem Sterling
    71'
    Manchester City 3 - 1 Barcelona
    Målgivende: Sergio Aguero
    Nydelig City-angrep! Og det går fort fremover med Guardiolas gutter. De Bruyne til Navas på høyrekanten. Slår inn foran mål, der ballen går vi Aguero og ut i returrommet. Der banker Gündogan inn 3-1. Og det koker på Etihad.
    74'
    Inn: Rafinha
    Ut: Andre Gomes
    77'
    For en heftig match dette har vært. Barcelona må score to mål på drøyt ti minutter for å få med seg ett poeng.
    79'
    Aguero fra spiss vinkel. Skyter i nettveggen.
    80'
    Messi-frispark går via muren og til corner.
    82'
    Caballero slår corneren til ny corner.
    82'
    Barcelona presser på - uten å skape all verden.
    85'
    Caballero er ute i feltet og snapper ballen foran Messi.
    86'
    Suarez legger inn, men treffer ikke innbytter Rafinha.
    87'
    Inn: Nolito
    Ut: Kevin De Bruyne
    89'
    Suarez prøver seg med et brassespark, men treffer knapt ballen.
    89'
    City kjemper heroisk og ser ut til å kontrollere inn seieren.
    90'
    Tre minutter tilleggstid.
    90'
    Messi er først på et frispark slått inn i feltet, men treffer dårlig. Lett for Caballero.