God påske! Påskeegget er i sin største karamell med toppkampen fra Premier League.
    73%
    Nei.
    27%
    Antall stemmer: 2302
    Etter alle solemerker starter selvfølgelig Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard. Sistnevnte har gjort et intervju før kampen.
    – Det vi har gjort i den siste perioden gir oss mye selvtillit inn i denne kampen. Vi skal gå for det. Jeg gleder meg. Alle liker å spille slike kamper. Det er en vakker ting å få være med på, sier Ødegaard i et intervju vist på Viaplay.
    VG Live svarer
    Ludvig
    Når kommer lagoppstillingen?
    16.30
    Ødegaard og Haaland starter.
    Man City (4-1-4-1): Ortega – Akanji, Dias, Aké, Gvardiol – Rodri – Silva, De Bruyne, Kovacic, Foden – Haaland
    City-benken: Carson, Stones, Nunes, Lewis, Bobb, Gomez, Alvarez, Grealish, Doku.
    Arsenal (4-3-3): Raya – White, Saliba, Gabriel, Kiwior – Ødegaard, Jorginho, Rice – Saka, Havertz, Jesus
    Arsenal-benken: Ramsdale, Zintsjenko, Tomiyasu, Vieira, Partey, Smith Rowe, Martinelli, Trossard, Nketiah.
    Antall stemmer: 13224
    Lagene har entret matta på Etihad. Det nærmer seg kampstart!
    Kampen er i gang! Arsenal med avsparket.
    1'
    Ødegaard ser etter Saka på høyrekanten. Bommer med pasningen.
    1'
    Haaland i offside. Svært sjelden at nordmannen er på feil side, for øvrig.
    2'
    City i angrep.
    3'
    Bernardo Silva danser seg forbi på høyrekanten og blir stoppet av tidligere City-spiller Gabriel Jesus. Frispark i god posisjon. Foto: Reuters
    3'
    De Bruyne og Foden står ved kula. Skal komme et innlegg fra høyre her.
    4'
    Blir førstnevnte som skal slå inn.
    4'
    Ser etter Haaland, De Bruyne, men White kommer i forkjøpet og header til corner.
    4'
    Inn fra venstresiden.
    5'
    Klareres, men City vinner igjen ballen.
    5'
    Frispark til Arsenal ved midtstreken. Tas raskt.
    6'
    City overtar.
    7'
    Saliba bryter.
    7'
    Brukbar sjanse for Jesus! White er på et godt løp på høyrekanten og slår inn mot bakerste. Gabriel Jesus får tatt ned ballen og løsner et skudd, men får ikke skikkelig trøkk. Går så vidt til side for stolpen. Foto: EPA
    7'
    Frispark imot Havertz på Citys halvdel.
    9'
    De Bruyne spilles fri på høyresiden og slår inn. Raya plukker enkelt.
    9'
    Kristine
    Hvor vises kampen?
    Kampen sendes på Viasport Premier League og Viaplay.
    City triller på Arsenals halvdel.
    11'
    Declan Rice bryter. Arsenal overtar.
    12'
    Jesus går i bakken etter en duell med Akanji. Vil ha frispark, får ikke det.
    13'
    Ganske rolig i åpningsminuttene her. Arsenal nærmest scoring ved Jesus' sjanse etter seks spilte minutter.
    14'
    Gvardiol utfordrer og slår inn, men Saka blokkerer. Corner til City.
    15'
    Igjen inn fra venstre.
    15'
    Stor City-sjanse! De Bruynes corner er glimrende slått. Han prikker den inn rett på Aké foran mål, men midtstopperens avslutning går rett på Raya!
    15'
    Arsenal-corner.
    17'
    Ortega plukker.
    17'
    Gvardiol slår inn og sikter på Haaland, men går forbi spissen. City beholder ballen i laget.
    18'
    Arsenal kontrer...
    20'
    Men Saka stoppes av Gvardiol. Strålende takling.
    21'
    Raya presses av Haaland og slår ballen ut av banen. Innkast til City på egen halvdel.
    22'
    Aké ser ut til å slite. Rico Lewis gjøres klar fra benken.
    24'
    Ny Arsenal-kontring.
    25'
    Jesus prøver å tre gjennom Havertz, men pasningen blir for lang. Arsenal-spilleren dundrer inn i keeperen med kneet!
    25'
    Ser ut til å gå bra med City-keeperen.
    26'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Rico Lewis
    Ut: Nathan Ake
    Aké må gi seg. Foto: Reuters
    26'
    Gabriel stopper De Bruyne, som får frispark. Både belgieren og Haaland vil at Arsenal-stopperen skal få det gule kortet der. Amper stemning! Foto: AFP
    27'
    Nytt frispark for City. Kiwior som feller Silva denne gangen.
    28'
    Arsenal kontrer igjen.
    31'
    God Arsenal-sjanse! ... og igjen er det Jesus som får den. Ødegaard setter opp kontringen før Kiwior legger igjen til Jesus. Utfordrer og drar seg inn i feltet, og skyter med venstrefoten. Går til side for mål!
    31'
    Arsenal bryter.
    35'
    Gvardiol slår et godt innlegg og finner Haaland. Får ikke presset headingen på mål.
    37'
    Nytt City-frispark på Arsenals halvdel.
    38'
    Akanji slår inn fra høyre. Rodri får hodet på ballen, men stuper frem og tar med seg Gabriel i bakken.
    39'
    Brasilianeren får seg en trøkk, men er klar til å fortsette. Foto: AFP
    40'
    Gvardiol slår et nytt innlegg. Treffer ikke like godt denne gangen, og Raya plukker enkelt.
    41'
    Corner til Arsenal!
    43'
    Declan Rice står klar fra venstre.
    43'
    Heades ut på første stolpe.
    43'
    Arsenal vinner igjen ballen, før Rice mislykkes med en pasning i bakrom. Ortega snapper opp ballen og setter i gang et City-angrep.
    43'
    Rice stopper en City-kontring. Viktig involvering.
    45'
    Det legges til to minutter.
    45'+1
    Frispark til Saka etter at De Bruyne stopper ham på vei fremover.
    45'+1
    Kampen er i gang igjen!
    46'
    Nære på for City! Hjemmelaget mønstrer et fint angrep før Kovacic mottar ballen utenfor feltet. Midtbanespilleren prøver lykken, og skuddet stryker stolpen!
    47'
    Frispark til City og Haaland.
    47'
    Ødegaard ser etter Havertz og slår en pasning forbi flere City-spillere. Havertz er litt på etterskud, og Ortega plukker opp.
    50'
    Nesten for Arsenal! Saka spilles fri på høyresiden inne i 16-meteren. Vingen ser etter Jesus foran mål, og spissen er centimeter unna å skli inn ledermålet! Foto: Reuters
    52'
    Saka vinner et kast høyt i banen for Arsenal. Setter i gang tidlig og finner Havertz, men tyskeren blåses av for hands.
    53'
    City-corner.
    56'
    White header ut på første stolpe. City vinner igjen andreballen.
    56'
    City triller – Arsenal presser.
    58'
    Silva på farten på høyrekanten nå.
    59'
    Kiwior og Jesus stopper portugiseren.
    59'
    Rodri pøver skuddet med venstrefoten, men blir blokkert.
    59'
    Foden får frispark i god posisjon etter en takling fra Ødegaard.
    60'
    Klareres etter et innlegg fra De Bruyne.
    60'
    Nytt innlegg fra belgieren, denne gang langt over mål.
    61'
    Inn: Jack Grealish
    Ut: Phil Foden
    61'
    Inn: Jeremy Doku
    Ut: Mateo Kovacic
    62'
    Charlie George
    Noen i oppvarming på Arsenal-benken?
    Tomiyasu gjøres klar.
    Haaland mottar ballen feilvendt i feltet og får løsnet ett skudd. Blokkeres.
    63'
    Innbytter Grealish får frispark i en duell med Saka. For sent inne der, Arsenal-vingen.
    64'
    Slås inn fra De Bruyne. Ryddes unna.
    65'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Thomas Partey
    Ut: Jorginho
    65'
    Inn: Takehiro Tomiyasu
    Ut: Jakub Kiwior
    66'
    Havertz river ned Rodri på vei fremover. Frispark til City på egen halvdel.
    66'
    Gult kort til Arsenal
    Gabriel Jesus
    Dommer Anthony Taylor har fått nok. Gabriel Jesus får kampens første gule kort når han kaster bort ballen før frisparket.
    67'
    Lewis går i bakken midt i banen og får frispark.
    69'
    Fine tendenser i City-angrepet nå, men det lugger fortsatt på siste tredel.
    69'
    Saka felles på vei fremover av Bernardo Silva. City-spilleren slipper unna det gule kortet.
    71'
    Inn: Leandro Trossard
    Ut: Gabriel Jesus
    72'
    Corner til Arsenal! Gjestenes første i andre omgang.
    72'
    Dårlig slått av Rice. Heades unna på første stolpe.
    73'
    De Bruyne slår inn mot Haaland to ganger, men nordmannen når ikke først frem.
    75'
    Corner til City.
    75'
    Raya er først på den, men klarer ikke holde ballen i klypene. Slipper med skrekken og plukker opp like etterpå.
    76'
    Martinelli gjøres klar fra Arsenal-benken.
    76'
    City-kontring nå.
    77'
    De Bruyne finner Doku i 16-meteren, som legger ballen til rette på venstrefoten. Skyter, men er ikke i nærheten av å treffe mål.
    77'
    Inn: Gabriel Martinelli
    Ut: Bukayo Saka
    78'
    David Raya
    Bruker for lang tid på 5-meteren.
    78'
    Frispark imot Haaland. Smeller til i en duell med Saliba.
    79'
    Ny Arsenal-corner!
    80'
    Klareres.
    80'
    Ødegaard prøver å spille Havertz gjennom, men mislykkes.
    81'
    Haaland og Grealish kombinerer før sistnevnte slår inn mot Doku. Innbytteren får til en slags avslutning, men blir aldri farlig.
    82'
    Corner til City!
    83'
    Antall stemmer: 8392
    Stor mulighet for Haaland! City-spissen står umarkert på bakerste stolpe og får en kjempesjanse fra kort hold, men bommer på ballen! Foto: AP
    84'
    Nesten for Trossard! Ødegaard slår en god ball i bakrom og belgieren setter på turboen. Kommer seg til avslutning fra skrått hold, men Ortega redder!
    85'
    Ny City-corner. Svinger her nå!
    87'
    Slås inn på bakerste og klareres.
    88'
    Haaland får seg en trøkk i hodet. Blir liggende nede.
    88'
    City-spissen ligger fortsatt nede på gresset. Får behandling nå.
    88'
    Alvarez gjøres klar fra benken.
    90'
    Haaland er oppe på beina igjen.
    90'
    Nordmannen er på banen igjen.
    90'+1
    Det er lagt til fem minutter.
    90'+1
    90'+1
    Etihad roper på straffe når Haaland går ned i feltet. Blir nok ikke det.
    90'+1
    90'+1
    Haaland rager høyest i feltet, men får ikke presset headingen på mål. Raya plukker opp kula.
    90'+2
    De Bruyne sikter på Haaland igjen når han kommer seg til innlegg fra høyre. Arsenal stanger unna.
    90'+3
    Tomiyasu stopper Doku og tar med seg ballen fremover. Får frispark også, Arsenal-forsvareren.