0-1
    Dagens kamp på Estadi de Son Moix i Palma er i gang.
    Frispark for RCD Mallorca på egen banehalvdel.
    1'
    Salva Sevilla (RCD Mallorca) slår en corner fra venstre side på Estadi de Son Moix.
    2'
    Lago Junior
    RCD Mallorca angriper. Lago Junior får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    2'
    Las Palmas, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Iddrisu Baba
    Iddrisu Baba (RCD Mallorca) kommer seg fri på Estadi de Son Moix, men avslutningen går utenfor.
    2'
    Aitor Gorostegui Fernandez Ortega signaliserer et frispark til UD Las Palmas på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark til RCD Mallorca på halvdelen til UD Las Palmas.
    6'
    Roberto Gonzalez
    Sjanse i Palma! Roberto Gonzalez (UD Las Palmas) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    8'
    Mallorca, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Hjørnespark til Las Palmas
    9'
    Eric Curbelo
    UD Las Palmas avanserer forover i Palma. Eric Curbelo avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    UD Las Palmas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    RCD Mallorca tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    En av RCD Mallorcas spillere blir avblåst for offside på Estadi de Son Moix.
    10'
    12'
    Alvaro Lemos (UD Las Palmas) løfter inn en corner fra venstre på Estadi de Son Moix.
    15'
    UD Las Palmas angriper i Palma, men blir avblåst for offside.
    15'
    Sergio Araujo
    UD Las Palmas angriper, men avslutningen til Sergio Araujo går utenfor.
    18'
    19'
    20'
    Mål for Las Palmas!
    Mallorca 0 - 1 Las Palmas
    Mål: Sergio Araujo
    Sergio Araujo setter ballen i nettet og UD Las Palmas leder nå 0-1.
    21'
    Målet til Las Palmas sjekkes av VAR
    23'
    Målet til Las Palmas blir stående
    23'
    Sergio Araujo (UD Las Palmas) fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    RCD Mallorca fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    25'
    26'
    RCD Mallorca fosser fremover, men Aitor Gorostegui Fernandez Ortega blåser for offside på Estadi de Son Moix.
    27'
    Frispark i en god posisjon for RCD Mallorca!
    28'
    Salva Sevilla
    RCD Mallorca angriper i Palma. Salva Sevilla avslutter på mål, men greier ikke å score.
    29'
    29'
    30'
    Aitor Gorostegui Fernandez Ortega signaliserer et frispark til RCD Mallorca på egen banehalvdel.
    32'
    33'
    I Palma har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    Frispark for UD Las Palmas på egen banehalvdel.
    36'
    38'
    Dani Rodriguez
    Dani Rodriguez (RCD Mallorca) kommer til en målsjanse på Estadi de Son Moix, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Lago Junior
    Sjanse! RCD Mallorca avanserer forover, men Lago Junior avslutter utenfor.
    41'
    Abdon
    Målsjanse på Estadi de Son Moix! Abdon fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    42'
    42'
    42'
    45'+1
    Spillerbytte - Mallorca
    Inn: Murilo
    Ut: Lago Junior
    RCD Mallorca bytter ut Lago Junior med Murilo. Dette er det første byttet som Luis Garcia gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Brian Olivan
    Ut: Brian Cufre
    Luis Garcia (RCD Mallorca) gjør sitt andre bytte for dagen. Brian Olivan erstatter Brian Cufre.
    46'
    50'
    Frispark RCD Mallorca.
    50'
    Abdon
    Målsjanse! Abdon (RCD Mallorca) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Aitor Gorostegui Fernandez Ortega signaliserer et frispark til UD Las Palmas.
    53'
    53'
    Aitor Gorostegui Fernandez Ortega signaliserer et frispark til RCD Mallorca like utenfor UD Las Palmas-området.
    55'
    Skudd på mål, Mallorca
    56'
    56'
    57'
    Gult kort til Mallorca
    Joan Sastre
    Joan Sastre (RCD Mallorca) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadi de Son Moix.
    57'
    59'
    Det blir farlig! Frispark for UD Las Palmas er nær straffområde.
    61'
    Martin Valjent
    Dommer Aitor Gorostegui Fernandez Ortega gir Martin Valjent (RCD Mallorca) et gult kort.
    61'
    RCD Mallorca angriper, men Aitor Gorostegui Fernandez Ortega blåser for offside.
    65'
    Inn: Aleix Febas
    Ut: Salva Sevilla
    Bytte for RCD Mallorca. Aleix Febas kommer inn for Salva Sevilla på Estadi de Son Moix.
    71'
    Hjørnespark til Mallorca
    72'
    73'
    74'
    74'
    Inn: Ibrahim Diabate
    Ut: Dani Rodriguez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Mallorca. Inn kommer Ibrahim Diabate, mens Dani Rodriguez tar plass på benken.
    75'
    Gult kort til Las Palmas
    Dani Castellano
    Dani Castellano (UD Las Palmas) pådrar seg et gult kort.
    76'
    Brian Olivan
    Sjanse i Palma! Brian Olivan (RCD Mallorca) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    Ibrahim Diabate
    Ibrahim Diabate (RCD Mallorca) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Spillerbytte - Las Palmas
    Inn: Benito Ramirez
    Ut: Oscar Clemente
    UD Las Palmas bytter ut Oscar Clemente med Benito Ramirez.
    78'
    Kan UD Las Palmas utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    78'
    Skade: Las Palmas
    79'
    Inn: Fabio Gonzalez
    Ut: Roberto Gonzalez
    Pepe Mel gjør dagens andre bytte i Palma, når han tar ut Roberto Gonzalez og setter inn Fabio Gonzalez.
    81'
    Inn: Eduardo Espiau
    Ut: Sergio Araujo
    UD Las Palmas bytter ut Sergio Araujo med Eduardo Espiau. Dette er det tredje byttet som Pepe Mel gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Aleksandar Trajkovski
    Ut: Amath Ndiaye
    RCD Mallorca gjør sitt femte bytte. Amath Ndiaye erstattes av Aleksandar Trajkovski.
    83'
    Brian Olivan (RCD Mallorca) løfter inn en corner fra venstre på Estadi de Son Moix.
    84'
    84'
    Frispark UD Las Palmas.
    87'
    88'
    88'
    Ibrahim Diabate (RCD Mallorca) får et gult kort av dommer Aitor Gorostegui Fernandez Ortega.
    89'
    89'
    Tilbake fra skade: Las Palmas
    90'
    90'
    Inn: Pau Miguelez
    Ut: Kirian Rodriguez
    Kirian Rodriguez (UD Las Palmas) erstattes av Pau Miguelez.
    90'+1
    Brian Olivan (RCD Mallorca) slår en corner fra venstre side på Estadi de Son Moix.