I Abidjan slår Kamory Doumbia en corner fra venstre.
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Sikou Niakate (Mali) vrir seg av smerte i gresset.
    VAR sjekker om det er straffe til Elfenbenskysten
    Ingen straffe til Elfenbenskysten
    13'
    En av Malis spillere blir avblåst for offside på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    13'
    Sikou Niakate er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    13'
    Elfenbenskysten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark for Mali på egen banehalvdel.
    15'
    Straffe til Mali
    16'
    Gult kort til Elfenbenskysten
    Odilon Kossounou
    Dommer Mohamed Adel viser Odilon Kossounou (Elfenbenskysten) det gule kortet.
    16'
    Mali får tildelt et straffespark på Stade Olympique Alassane Ouattara. Adama Traore tar straffen ... og bommer!
    18'
    Mohamed Adel signaliserer et frispark til Elfenbenskysten.
    18'
    20'
    Frispark for Elfenbenskysten på egen banehalvdel.
    25'
    Mohamed Adel tildeler Mali en corner. Falaye Sacko sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    28'
    29'
    Mali tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Christian Kouame
    Christian Kouame (Elfenbenskysten) pådrar seg et gult kort.
    33'
    33'
    33'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Abidjan fordi Sikou Niakate får behandling for en skade på banen.
    35'
    Sikou Niakate kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    35'
    Elfenbenskysten fosser fremover, men Christian Kouame går rett i offsidefella.
    36'
    Elfenbenskysten må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Mali.
    37'
    Serge Aurier
    Serge Aurier (Elfenbenskysten) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    37'
    Gult kort til Mali
    Adama Traore
    Adama Traore (Mali) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    39'
    Seko Fofana
    Seko Fofana (Elfenbenskysten) kommer til en målsjanse på Stade Olympique Alassane Ouattara, men klarer ikke å score.
    42'
    43'
    Det blir farlig! Frispark for Mali er nær straffområde.
    44'
    Andre gule kort til Elfenbenskysten
    Utvisning! Odilon Kossounou (Elfenbenskysten) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    44'
    Adama Traore (Mali) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Elfenbenskysten
    Inn: Wilfried Stephane Singo
    Ut: Nicolas Pepe
    Elfenbenskysten gjør sitt første bytte. Nicolas Pepe erstattes av Wilfried Stephane Singo.
    45'+3
    Amadou Haidara
    Amadou Haidara (Mali) får et gult kort av dommer Mohamed Adel.
    45'+3
    45'+4
    Inn: Willy Boly
    Ut: Serge Aurier
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Elfenbenskysten. Inn kommer Willy Boly, mens Serge Aurier tar plass på benken.
    46'
    Inn: Sebastian Haller
    Ut: Christian Kouame
    Christian Kouame (Elfenbenskysten) erstattes av Sebastian Haller.
    46'
    47'
    Hjørnespark til Mali
    49'
    Kiki
    I Abidjan får Kiki Kouyate (Mali) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    49'
    Sjanse til Mali! Amadou Haidara er nær ved å score, men keeper redder.
    51'
    Elfenbenskysten, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Mohamed Adel signaliserer et frispark til Mali på egen banehalvdel.
    53'
    58'
    60'
    Spillerbytte - Mali
    Inn: Fousseni Diabate
    Ut: Amadou Haidara
    Mali bytter ut Amadou Haidara med Fousseni Diabate.
    62'
    Inn: Nene Dorgeles
    Ut: Adama Traore
    Mali bytter ut Adama Traore med Nene Dorgeles. Dette er det andre byttet som Eric Chelle gjør i dagens kamp.
    62'
    Hjørnespark til Elfenbenskysten
    63'
    64'
    Mohamed Adel tildeler Mali en corner. Fousseni Diabate sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    I Abidjan slår Fousseni Diabate en corner fra høyre.
    66'
    66'
    Mål for Mali!
    Mali 1 - 0 Elfenbenskysten
    Mål: Nene Dorgeles
    Målgivende: Diadie Samassekou
    I Abidjan tar Mali ledelsen 1-0 etter et mål av Nene Dorgeles. Det er en fin assist fra Diadie Samassekou.
    71'
    Inn: Oumar Diakite
    Ut: Max Gradel
    Elfenbenskysten bytter ut Max Gradel med Oumar Diakite.
    73'
    74'
    74'
    75'
    En av Malis spillere går i offside.
    78'
    79'
    80'
    Lassana Coulibaly
    Lassana Coulibaly (Mali) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    80'
    Frispark til Mali på halvdelen til Elfenbenskysten.
    81'
    82'
    83'
    Oumar Diakite
    I Abidjan header Oumar Diakite (Elfenbenskysten) mot mål, men ballen går utenfor.
    83'
    Kan Elfenbenskysten utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    84'
    85'
    Wilfried Stephane Singo
    I Abidjan får Wilfried Stephane Singo (Elfenbenskysten) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    85'
    Mali, prøver et skudd, men det reddes
    85'
    Inn: Simon Adingra
    Ut: Jean Seri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Elfenbenskysten. Inn kommer Simon Adingra, mens Jean Seri tar plass på benken.
    86'
    87'
    Fousseni Diabate (Mali) slår en corner fra høyre side på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    88'
    Inn: Mamadou Fofana
    Ut: Lassine Sinayoko
    Eric Chelle gjør dagens tredje bytte i Abidjan, når han tar ut Lassine Sinayoko og setter inn Mamadou Fofana.
    88'
    Inn: Boubacar Traore
    Ut: Lassana Coulibaly
    Mali gjør sitt fjerde bytte. Lassana Coulibaly erstattes av Boubacar Traore.
    89'
    Mål for Elfenbenskysten!
    Mali 1 - 1 Elfenbenskysten
    Mål: Simon Adingra
    Mål! Elfenbenskysten utligner på Stade Olympique Alassane Ouattara. Målscorer: Simon Adingra.
    90'
    Målet til Mali sjekkes av VAR
    90'+2
    Målet til Mali blir stående
    90'+3
    90'+4
    90'+6
    Inn: Yves Bissouma
    Ut: Kamory Doumbia
    Kamory Doumbia (Mali) erstattes av Yves Bissouma.
    90'+7
    1. ekstraomgang
    91'
    94'
    Sebastian Haller
    På Stade Olympique Alassane Ouattara header Sebastian Haller (Elfenbenskysten) ballen i tverrliggeren!
    96'
    Offside! Simon Adingra (Elfenbenskysten) er alene igjennom, men dommer Mohamed Adel ser at linjemannen er oppe med flagget.
    97'
    Dommer Mohamed Adel venter med å sette i gang spillet fordi Yahia Fofana ligger nede.
    97'
    Elfenbenskysten slipper å klare seg uten Yahia Fofana som kommer tilbake på banen i Abidjan.
    98'
    Fousseni Diabate (Mali) løfter inn en corner fra høyre på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    100'
    Kiki
    Kiki (Mali) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    100'
    101'
    Inn: Ibrahim Sissoko
    Ut: Diadie Samassekou
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Mali. Inn kommer Ibrahim Sissoko, mens Diadie Samassekou tar plass på benken.
    102'
    Frispark Elfenbenskysten.
    102'
    Elfenbenskysten avanserer forover i Abidjan. Wilfried Stephane Singo avslutter, men treffer ikke mål.
    103'
    Boubacar Traore
    Boubacar Traore (Mali) avanserer forover på Stade Olympique Alassane Ouattara. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    105'
    105'
    2. ekstraomgang
    Frisparket tildelt Mali er farlig nær Elfenbenskystens målområde.
    107'
    Frispark i en god posisjon for Mali!
    108'
    110'
    111'
    Oumar Diakite (Elfenbenskysten) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    111'
    112'
    Nene Dorgeles
    Mali angriper i Abidjan. Nene Dorgeles fyrer av et skudd som går utenfor.
    114'
    117'
    Hamari Traore ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    118'
    Hamari Traore ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Abidjan.
    120'
    Mohamed Adel signaliserer et frispark til Elfenbenskysten like utenfor Mali-området.
    120'+1
    Mali 1 - 2 Elfenbenskysten
    Mål: Oumar Diakite
    Målgivende: Seko Fofana
    Mål! Elfenbenskysten tar ledelsen 1-2 ved Oumar Diakite. Flott spill fra Seko Fofana før målet.