Frispark til Hoffenheim på halvdelen til FSV Mainz.
    Mål for Hoffenheim!
    Mainz 05 0 - 1 Hoffenheim
    Mål: Pavel Kaderabek
    Målgivende: Andrej Kramaric
    Mål! Hoffenheim tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Pavel Kaderabek. Andrej Kramaric sto for den målgivende pasningen.
    19'
    Tilbake fra skade: Mainz 05
    20'
    Nadiem Amiri (FSV Mainz) slår en corner fra høyre side på Opel Arena.
    21'
    Philipp Mwene
    FSV Mainz angriper i Mainz. Philipp Mwene avslutter på mål, men greier ikke å score.
    22'
    22'
    Felix Zwayer tildeler FSV Mainz en corner. Nadiem Amiri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Nadiem Amiri (FSV Mainz) løfter inn en corner fra venstre på Opel Arena.
    23'
    24'
    Hoffenheim må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FSV Mainz.
    25'
    Anthony Caci
    Sjanse! FSV Mainz avanserer forover, men Anthony Caci avslutter utenfor.
    26'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til Hoffenheim like utenfor FSV Mainz-området.
    29'
    I Mainz slår Anton Stach en corner fra venstre.
    30'
    Frispark for FSV Mainz på egen banehalvdel.
    31'
    Dominik Kohr
    Sjanse til FSV Mainz! Dominik Kohr er nær ved å score, men keeper redder.
    33'
    33'
    33'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til FSV Mainz.
    36'
    37'
    39'
    Gult kort til Hoffenheim
    Grischa Promel
    Grischa Promel (Hoffenheim) pådrar seg et gult kort.
    39'
    Nadiem Amiri (FSV Mainz) løfter inn en corner fra høyre på Opel Arena.
    41'
    I Mainz slår Nadiem Amiri en corner fra høyre.
    42'
    En av FSV Mainzs spillere blir avblåst for offside på Opel Arena.
    42'
    44'
    45'
    45'
    Spillerbytte - Hoffenheim
    Inn: Marius Bulter
    Ut: David Jurasek
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hoffenheim. Inn kommer Marius Bulter, mens David Jurasek tar plass på benken.
    46'
    Frispark FSV Mainz.
    46'
    Jae-sung Lee
    Jae-sung Lee (FSV Mainz) avanserer forover på Opel Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    47'
    Mål for Mainz 05!
    Mainz 05 1 - 1 Hoffenheim
    Mål: Jonathan Michael Burkardt
    Målgivende: Anthony Caci
    Mål! Jonathan Michael Burkardt (FSV Mainz) utligner med en heading på Opel Arena. Flott spill fra Anthony Caci før målet.
    47'
    49'
    49'
    Hoffenheim fosser fremover, men Felix Zwayer blåser for offside på Opel Arena.
    49'
    Nadiem Amiri (FSV Mainz) slår en corner fra venstre side på Opel Arena.
    51'
    Mainz 05 2 - 1 Hoffenheim
    Mål: Philipp Mwene
    Målgivende: Nadiem Amiri
    Philipp Mwene dundrer ballen i mål og FSV Mainz tar ledelsen 2-1 på Opel Arena. Det er en fin assist fra Nadiem Amiri.
    51'
    Kan Hoffenheim utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    55'
    58'
    I Mainz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    60'
    Leandro Martins
    FSV Mainz avanserer forover i Mainz. Leandro Martins avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    Inn: Ihlas Bebou
    Ut: Wout Weghorst
    Bytte for Hoffenheim. Ihlas Bebou kommer inn for Wout Weghorst på Opel Arena.
    60'
    Inn: John Anthony Brooks
    Ut: Tim Drexler
    Pellegrino Matarazzo (Hoffenheim) gjør sitt tredje bytte for dagen. John Anthony Brooks erstatter Tim Drexler.
    60'
    Inn: Umut Tohumcu
    Ut: Grischa Promel
    Grischa Promel (Hoffenheim) erstattes av Umut Tohumcu.
    60'
    Anton Stach (Hoffenheim) slår en corner fra høyre side på Opel Arena.
    62'
    Mainz 05 3 - 1 Hoffenheim
    Mål: Brajan Gruda
    Målgivende: Jonathan Michael Burkardt
    Brajan Gruda header ballen i mål og FSV Mainz øker ledelsen til 3-1. Jonathan Michael Burkardt var nest sist på ballen.
    63'
    Frispark til FSV Mainz på halvdelen til Hoffenheim.
    65'
    Det blir farlig! Frispark for FSV Mainz er nær straffområde.
    66'
    Hoffenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    70'
    72'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til FSV Mainz på egen banehalvdel.
    73'
    Spillerbytte - Mainz 05
    Inn: Silvan Widmer
    Ut: Anthony Caci
    FSV Mainz bytter ut Anthony Caci med Silvan Widmer.
    77'
    Inn: Karim Onisiwo
    Ut: Brajan Gruda
    FSV Mainz gjør sitt andre bytte. Brajan Gruda erstattes av Karim Onisiwo.
    77'
    Inn: Robert Skov
    Ut: Pavel Kaderabek
    Pellegrino Matarazzo gjør dagens femte bytte i Mainz, når han tar ut Pavel Kaderabek og setter inn Robert Skov.
    81'
    83'
    Ozan Kabak
    Dommer Felix Zwayer gir Ozan Kabak (Hoffenheim) et gult kort.
    83'
    84'
    Inn: Edimilson Fernandes
    Ut: Andreas Hanche-Olsen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FSV Mainz. Inn kommer Edimilson Fernandes, mens Andreas Hanche-Olsen tar plass på benken.
    85'
    Inn: Tom Krauss
    Ut: Nadiem Amiri
    FSV Mainz gjør sitt fjerde bytte. Nadiem Amiri erstattes av Tom Krauss.
    85'
    88'
    Mainz 05 4 - 1 Hoffenheim
    Mål: Karim Onisiwo
    Målgivende: Tom Krauss
    Mål! Karim Onisiwo gir FSV Mainz en komfortabel 4-1 ledelse. Det er en fin assist fra Tom Krauss.
    88'
    90'
    Inn: Ludovic Ajorque
    Ut: Jae-sung Lee
    FSV Mainz bytter ut Jae-sung Lee med Ludovic Ajorque. Dette er det femte byttet som Bo Henriksen gjør i dagens kamp.
    90'
    Felix Zwayer tildeler Hoffenheim en corner. Marius Bulter sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.