Frispark i en god posisjon for SC Freiburg!
    58'
    Roland Sallai
    Roland Sallai (SC Freiburg) fyrer av et skudd på Opel Arena – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    59'
    Leandro Martins (FSV Mainz) avanserer forover på Opel Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    60'
    60'
    61'
    FSV Mainz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    64'
    64'
    Robert Glatzel
    FSV Mainz angriper i Mainz. Robert Glatzel fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Benjamin Cortus signaliserer et frispark til SC Freiburg.
    66'
    Roland Sallai (SC Freiburg) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    67'
    Mainz 05, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    68'
    Gult kort til Mainz 05
    Stefan Bell
    Stefan Bell (FSV Mainz) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    68'
    Jonathan Schmid
    Målsjanse på Opel Arena! Jonathan Schmid fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    69'
    69'
    71'
    Spillerbytte - Freiburg
    Inn: Ermedin Demirovic
    Ut: Roland Sallai
    SC Freiburg bytter ut Roland Sallai med Ermedin Demirovic.
    72'
    Inn: Alexander Hack
    Ut: Stefan Bell
    Bo Svensson (FSV Mainz) gjør sitt andre bytte for dagen. Alexander Hack erstatter Stefan Bell.
    72'
    Inn: Robin Quaison
    Ut: Jonathan Burkardt
    Jonathan Michael Burkardt (FSV Mainz) erstattes av Robin Quaison.
    72'
    Inn: Kevin Stoger
    Ut: Leandro Martins
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FSV Mainz. Inn kommer Kevin Stoger, mens Leandro Martins tar plass på benken.
    72'
    73'
    74'
    75'
    76'
    78'
    Christian Günter (SC Freiburg) løfter inn en corner fra høyre på Opel Arena.
    79'
    Ermedin Demirovic
    SC Freiburg angriper. Ermedin Demirovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    79'
    79'
    80'
    Inn: Chang-Hoon Kwon
    Ut: Woo-yeong Jeong
    SC Freiburg bytter ut Woo-yeong Jeong med Chang-Hoon Kwon. Dette er det andre byttet som Christian Streich gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Baptiste Santamaria
    Ut: Vincenzo Grifo
    Christian Streich gjør dagens tredje bytte i Mainz, når han tar ut Vincenzo Grifo og setter inn Baptiste Santamaria.
    81'
    Inn: Nils Petersen
    Ut: Lucas Holer
    SC Freiburg bytter ut Lucas Holer med Nils Petersen. Dette er det fjerde byttet som Christian Streich gjør i dagens kamp.
    81'
    82'
    82'
    Inn: Daniel Brosinski
    Ut: Danny Da Costa
    Bo Svensson gjør dagens femte bytte i Mainz, når han tar ut Danny Da Costa og setter inn Daniel Brosinski.
    82'
    Mål for Mainz 05!
    Mainz 05 1 - 0 Freiburg
    Mål: Robin Quaison
    Robin Quaison dundrer ballen i mål og FSV Mainz tar ledelsen 1-0 på Opel Arena.
    84'
    I Mainz slår Christian Günter en corner fra høyre.
    86'
    86'
    Benjamin Cortus tildeler SC Freiburg en corner. Christian Günter sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.