Hahn25'
186
109
    Den første omgangen er nå i gang.
    Daniel Schlager tildeler FC Augsburg en corner. Daniel Caligiuri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Daniel Caligiuri (FC Augsburg) løfter inn en corner fra høyre på Opel Arena.
    2'
    FC Augsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for FC Augsburg på egen banehalvdel.
    6'
    Kevin Stoger
    Målsjanse! Kevin Stoger (FSV Mainz) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Danny Latza (FSV Mainz) slår en corner fra venstre side på Opel Arena.
    10'
    Frispark til FSV Mainz på halvdelen til FC Augsburg.
    14'
    Danny Latza
    FSV Mainz angriper. Danny Latza får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    15'
    FC Augsburg, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    FSV Mainz angriper, men blir avblåst for offside.
    17'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til FC Augsburg på egen banehalvdel.
    18'
    En av FC Augsburgs spillere går i offside.
    19'
    Skudd utenfor mål, Mainz 05
    22'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til FSV Mainz på egen banehalvdel.
    24'
    Mål for FC Augsburg!
    Mainz 05 0 - 1 FC Augsburg
    Mål: Andre Hahn
    Målgivende: Florian Niederlechner
    Mål! Andre Hahn gir FC Augsburg en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Florian Niederlechner.
    25'
    I Mainz slår Danny Latza en corner fra venstre.
    28'
    Frispark for FSV Mainz på egen banehalvdel.
    36'
    En av FC Augsburgs spillere blir avblåst for offside.
    38'
    Skudd på mål, Mainz 05
    39'
    39'
    Frispark i en god posisjon for FC Augsburg!
    42'
    I Mainz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    Gult kort til Mainz 05
    Danny Latza
    Danny Latza (FSV Mainz) får et gult kort av dommer Daniel Schlager.
    44'
    Kan FSV Mainz utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'
    Gult kort til FC Augsburg
    Raphael Framberger
    Raphael Framberger (FC Augsburg) pådrar seg et gult kort.
    45'
    Florian Niederlechner ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    46'
    Florian Niederlechner er tilbake på banen igjen.
    47'
    I Mainz slår Kevin Stoger en corner fra høyre.
    47'
    Florian Niederlechner
    Målsjanse på Opel Arena! Florian Niederlechner fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    Mainz 05, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Daniel Caligiuri (FC Augsburg) slår en corner fra venstre side på Opel Arena.
    51'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til FC Augsburg.
    53'
    Laszlo Benes
    Laszlo Benes (FC Augsburg) kommer til en målsjanse på Opel Arena, men klarer ikke å score.
    54'
    FSV Mainz fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    62'
    62'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Rafal Gikiewicz (FC Augsburg) vrir seg av smerte i gresset.
    62'
    Spillerbytte - Mainz 05
    Inn: Jean-Paul Boetius
    Ut: Stefan Bell
    Stefan Bell (FSV Mainz) erstattes av Jean-Paul Boetius.
    64'
    Inn: Robert Glatzel
    Ut: Adam Szalai
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FSV Mainz. Inn kommer Robert Glatzel, mens Adam Szalai tar plass på benken.
    64'
    65'
    FC Augsburg slipper å klare seg uten Rafal Gikiewicz som kommer tilbake på banen igjen.
    65'
    Danny Latza (FSV Mainz) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Opel Arena.
    67'
    Spillerbytte - FC Augsburg
    Inn: Robert Gumny
    Ut: Raphael Framberger
    FC Augsburg bytter ut Raphael Framberger med Robert Gumny. Dette er det første byttet som Heiko Herrlich gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Reece Oxford
    Ut: Laszlo Benes
    FC Augsburg gjør sitt andre bytte. Laszlo Benes erstattes av Reece Oxford.
    68'
    69'
    Danny Latza er på beina igjen og fortsetter kampen.
    71'
    73'
    Danny Latza (FSV Mainz) løfter inn en corner fra høyre på Opel Arena.
    75'
    Danny Latza
    Danny Latza (FSV Mainz) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    76'
    Tobias Strobl
    Dommer Daniel Schlager gir Tobias Strobl (FC Augsburg) et gult kort.
    77'
    Jean-Paul Boetius
    Sjanse i Mainz! Jean-Paul Boetius (FSV Mainz) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    79'
    79'
    Inn: Jonathan Burkardt
    Ut: Danny Latza
    Bo Svensson (FSV Mainz) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Jonathan Michael Burkardt erstatter Danny Latza som sannsynligvis er skadet.
    80'
    83'
    Inn: Levin Oztunali
    Ut: Danny Da Costa
    Bytte for FSV Mainz. Levin Oztunali kommer inn for Danny Da Costa på Opel Arena.
    84'
    Inn: Michael Gregoritsch
    Ut: Florian Niederlechner
    FC Augsburg bytter ut Florian Niederlechner med Michael Gregoritsch.
    84'
    Andre Hahn
    FC Augsburg angriper på Opel Arena og Andre Hahn skyter i stolpen!
    85'
    87'
    Daniel Schlager tildeler FSV Mainz en corner. Levin Oztunali sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    87'
    Karim Onisiwo
    Karim Onisiwo (FSV Mainz) avanserer forover på Opel Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    88'
    88'
    Leandro Martins
    FSV Mainz angriper i Mainz. Leandro Martins avslutter på mål, men greier ikke å score.