Ohashi (sm)82'
1-2
    Sanfrecce Hiroshima tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Koei Koya tildeler Machida Z en corner. Kai Shibato sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Skudd utenfor mål, Sanfrecce Hiroshima
    7'
    Koei Koya signaliserer et frispark til Sanfrecce Hiroshima på egen banehalvdel.
    7'
    Hayato Araki vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    13'
    Spillerbytte - Sanfrecce Hiroshima
    Inn: Naoto Arai
    Ut: Hayato Araki
    Sanfrecce Hiroshima gjør sitt første bytte. Hayato Araki erstattes av Naoto Arai.
    15'
    Hayato Araki er tilbake på banen igjen.
    15'
    I Tokyo slår Makoto Mitsuta en corner fra høyre.
    16'
    Frispark for Machida Z på egen banehalvdel.
    17'
    Koei Koya signaliserer et frispark til Sanfrecce Hiroshima.
    19'
    Gult kort til Machida Zelvia
    Kai Shibato
    Kai Shibato (Machida Z) mottar sitt første gule kort for dagen på Machida Stadium.
    19'
    Skade: Sanfrecce Hiroshima
    20'
    Tilbake fra skade: Sanfrecce Hiroshima
    21'
    22'
    24'
    Frispark Machida Z.
    26'
    Frispark for Sanfrecce Hiroshima på egen banehalvdel.
    27'
    I Tokyo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Yu Hirakawa
    Yu Hirakawa (Machida Z) kommer til en målsjanse på Machida Stadium, men klarer ikke å score.
    28'
    Mål for Sanfrecce Hiroshima!
    Machida Zelvia 0 - 1 Sanfrecce Hiroshima
    Mål: Yuki Ohashi
    Yuki Ohashi setter ballen i nettet og Sanfrecce Hiroshima leder nå 0-1.
    31'
    34'
    38'
    Frispark til Sanfrecce Hiroshima på halvdelen til Machida Z.
    39'
    Naoto Arai
    Naoto Arai (Sanfrecce Hiroshima) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Naoto Arai
    Sanfrecce Hiroshima angriper, men avslutningen til Naoto Arai går utenfor.
    45'
    En av Sanfrecce Hiroshimas spillere går i offside.
    45'+3
    Spillerbytte - Machida Zelvia
    Inn: Hokuto Shimoda
    Ut: Kai Shibato
    Go Kuroda gjør dagens første bytte i Tokyo, når han tar ut Kai Shibato og setter inn Hokuto Shimoda.
    46'
    46'
    47'
    Skade: Machida Zelvia
    48'
    Tilbake fra skade: Machida Zelvia
    49'
    Shunki Higashi (Sanfrecce Hiroshima) slår en corner fra venstre side på Machida Stadium.
    49'
    49'
    50'
    VAR sjekker om det er straffe til Sanfrecce Hiroshima
    52'
    Dommeren dømmer straffe til Sanfrecce Hiroshima
    54'
    Straffe til Sanfrecce Hiroshima
    54'
    Hokuto Shimoda
    Hokuto Shimoda (Machida Z) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    Sanfrecce Hiroshima scorer på straffe!
    Machida Zelvia 0 - 2 Sanfrecce Hiroshima
    Mål: Makoto Mitsuta
    Mål! Makoto Mitsuta scorer på straffe. Sanfrecce Hiroshimas ledelse øker dermed til 0-2.
    55'
    Inn: Junya Suzuki
    Ut: Gen Shoji
    Gen Shoji (Machida Z) erstattes av Junya Suzuki.
    58'
    Inn: Sangho Na
    Ut: Kazuki Fujimoto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Machida Z. Inn kommer Sangho Na, mens Kazuki Fujimoto tar plass på benken.
    58'
    Skudd på mål, Machida Zelvia
    60'
    Sanfrecce Hiroshima, prøver et skudd, men det reddes
    60'
    61'
    Hjørnespark til Sanfrecce Hiroshima
    64'
    Machida Z tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    64'
    66'
    69'
    Ibrahim Dresevic
    Dommer Koei Koya gir Ibrahim Dresevic (Machida Z) et gult kort.
    70'
    70'
    Machida Z må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sanfrecce Hiroshima.
    71'
    Skudd på mål, Sanfrecce Hiroshima
    72'
    Machida Zelvia, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    Inn: Shunta Araki
    Ut: Keiya Sento
    Machida Z bytter ut Keiya Sento med Shunta Araki. Dette er det fjerde byttet som Go Kuroda gjør i dagens kamp.
    73'
    73'
    Hjørnespark til Machida Zelvia
    75'
    76'
    77'
    Inn: Mitchell Duke
    Ut: Shota Fujio
    Machida Z bytter ut Shota Fujio med Mitchell Duke.
    80'
    Skudd utenfor mål, Machida Zelvia
    80'
    Sanfrecce Hiroshima scorer selvmål!
    Machida Zelvia 1 - 2 Sanfrecce Hiroshima
    Selvmål! Yuki Ohashi kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 1-2!
    82'
    Machida Z fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    85'
    86'
    Inn: Sota Koshimichi
    Ut: Taishi Matsumoto
    Taishi Matsumoto (Sanfrecce Hiroshima) erstattes av Sota Koshimichi.
    87'
    Koei Koya tildeler Sanfrecce Hiroshima en corner. Shunki Higashi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.