Dommeren blåser i gang dagens kamp i Backa Topola.
    I Backa Topola har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Ismael Kandouss
    Ismael Kandouss (KAA Gent) mottar sitt første gule kort for dagen på TSC Arena.
    2'
    Eran Zahavi
    Eran Zahavi (Maccabi Tel Aviv) prøver å heade ballen i mål på TSC Arena, men mislykkes.
    3'
    Gent, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Pieter Gerkens
    Pieter Gerkens (KAA Gent) fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    Maccabi Tel Aviv fosser fremover, men Jesus Gil Manzano blåser for offside på TSC Arena.
    7'
    Avishay Cohen
    Sjanse! Maccabi Tel Aviv avanserer forover, men Avishay Cohen avslutter utenfor.
    8'
    Dor Peretz
    Dor Peretz skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Maccabi Tel Aviv.
    9'
    Mål for Maccabi Tel Aviv!
    Maccabi Tel Aviv 1 - 0 Gent
    Mål: Gavriel Kanichowsky
    Mål! Maccabi Tel Aviv tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Gavriel Kanichowsky på TSC Arena.
    9'
    KAA Gent tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark til Maccabi Tel Aviv på halvdelen til KAA Gent.
    12'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til KAA Gent på egen banehalvdel.
    17'
    Eran Zahavi
    Eran Zahavi (Maccabi Tel Aviv) kommer seg fri på TSC Arena, men avslutningen går utenfor.
    19'
    Frispark for Maccabi Tel Aviv på egen banehalvdel.
    20'
    Dan Biton (Maccabi Tel Aviv) slår en corner fra høyre side på TSC Arena.
    21'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Maccabi Tel Aviv like utenfor KAA Gent-området.
    23'
    Maccabi Tel Aviv fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    24'
    Maccabi Tel Aviv 2 - 0 Gent
    Mål: Eran Zahavi
    Målgivende: Gavriel Kanichowsky
    I Backa Topola øker Maccabi Tel Aviv ledelsen til 2-0 takket være et mål av Eran Zahavi. Flott spill fra Gavriel Kanichowsky før målet.
    24'
    Noah Fadiga
    KAA Gent avanserer forover i Backa Topola. Noah Fadiga avslutter, men treffer ikke mål.
    26'
    Kan Maccabi Tel Aviv utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    28'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Maccabi Tel Aviv.
    29'
    Milson
    Milson (Maccabi Tel Aviv) kommer til en målsjanse på TSC Arena, men klarer ikke å score.
    31'
    Frispark Maccabi Tel Aviv.
    32'
    32'
    KAA Gent må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Maccabi Tel Aviv.
    33'
    Maccabi Tel Aviv tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    En av Maccabi Tel Avivs spillere blir avblåst for offside på TSC Arena.
    37'
    Frispark for KAA Gent på egen banehalvdel.
    38'
    Maccabi Tel Aviv angriper i Backa Topola. Avishay Cohen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    41'
    41'
    Gift Emmanuel Orban
    Målsjanse! Gift Emmanuel Orban (KAA Gent) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Det blir farlig! Frispark for KAA Gent er nær straffområde.
    45'+1
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Malick Fofana
    Ut: Andrew Hjulsager
    Hein van Haezebrouck gjør dagens første bytte i Backa Topola, når han tar ut Andrew Hjulsager og setter inn Malick Fofana.
    46'
    Inn: Jordan Torunarigha
    Ut: Ismael Kandouss
    Hein van Haezebrouck (KAA Gent) gjør sitt andre bytte for dagen. Jordan Torunarigha erstatter Ismael Kandouss.
    46'
    Frispark til KAA Gent på halvdelen til Maccabi Tel Aviv.
    46'
    Jesus Gil Manzano tildeler KAA Gent en corner. Pieter Gerkens sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Maccabi Tel Aviv på egen banehalvdel.
    47'
    48'
    Tarik Tissoudali
    Målsjanse på TSC Arena! Tarik Tissoudali fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    Maccabi Tel Aviv, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Mål for Gent!
    Maccabi Tel Aviv 2 - 1 Gent
    Mål: Julien De Sart
    Målgivende: Noah Fadiga
    KAA Gent reduserer til 2-1 etter et mål av Julien De Sart. Noah Fadiga sto for den målgivende pasningen.
    49'
    51'
    52'
    53'
    53'
    Dan Biton
    Sjanse til Maccabi Tel Aviv! Dan Biton er nær ved å score, men keeper redder.
    54'
    54'
    I Backa Topola slår Dan Biton en corner fra høyre.
    55'
    Dan Biton (Maccabi Tel Aviv) løfter inn en corner fra høyre på TSC Arena.
    55'
    58'
    58'
    Gult kort til Maccabi Tel Aviv
    Dan Biton
    Dan Biton (Maccabi Tel Aviv) får et gult kort av dommer Jesus Gil Manzano.
    58'
    Joris Overeem
    Maccabi Tel Aviv angriper i Backa Topola. Joris Overeem fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Maccabi Tel Aviv 3 - 1 Gent
    Målgivende: Dan Biton
    Eran Zahavi setter ballen i mål og øker Maccabi Tel Avivs ledelse til 3-1 i Backa Topola. Det er en fin assist fra Dan Biton.
    61'
    Inn: Sven Kums
    Ut: Julien De Sart
    KAA Gent bytter ut Julien De Sart med Sven Kums. Dette er det tredje byttet som Hein van Haezebrouck gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Hyeon-seok Hong
    Ut: Pieter Gerkens
    KAA Gent bytter ut Pieter Gerkens med Hyeon-seok Hong.
    64'
    Malick Fofana (KAA Gent) løfter inn en corner fra venstre på TSC Arena.
    67'
    Eran Zahavi
    Maccabi Tel Aviv fosser forover og Eran Zahavi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    72'
    72'
    Inn: Hugo Cuypers
    Ut: Omri Gandelman
    Bytte for KAA Gent. Hugo Cuypers kommer inn for Omri Gandelman på TSC Arena.
    74'
    Malick Fofana
    Målsjanse til KAA Gent! Malick Fofana treffer mål, men keeper redder.
    75'
    75'
    76'
    Jordan Torunarigha
    Dommer Jesus Gil Manzano gir Jordan Torunarigha (KAA Gent) et gult kort.
    78'
    Frispark i en god posisjon for Maccabi Tel Aviv!
    78'
    Dommer Jesus Gil Manzano venter med å sette i gang spillet fordi Gavriel Kanichowsky ligger nede.
    79'
    Maccabi Tel Aviv slipper å klare seg uten Gavriel Kanichowsky som kommer tilbake på banen i Backa Topola.
    80'
    Dan Biton
    Maccabi Tel Aviv angriper. Dan Biton får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    80'
    80'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Gavriel Kanichowsky (Maccabi Tel Aviv) vrir seg av smerte i gresset.
    81'
    Spillerbytte - Maccabi Tel Aviv
    Inn: Eyal Golasa
    Ut: Gavriel Kanichowsky
    Eyal Golasa (Maccabi Tel Aviv) erstatter Gavriel Kanichowsky som ser ut til å måtte forlate TSC Arena med en skade.
    82'
    Maccabi Tel Aviv angriper, men blir avblåst for offside.
    83'
    Frisparket tildelt KAA Gent er farlig nær Maccabi Tel Avivs målområde.
    84'
    Milson
    Milson (Maccabi Tel Aviv) avanserer forover på TSC Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    86'
    86'
    En av Maccabi Tel Avivs spillere går i offside.
    86'
    Sjanse i Backa Topola! Tarik Tissoudali (KAA Gent) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.