0-2
1-2
200
293

Hei, og velkommen til livedekning av Lyn - LSK Kvinner, i det som er den nest siste runden i Toppserien 2021! Kampstart klokken 13:00 på Kringsjå i dag.
    Det er hele tre uker siden forrige seriekamp. Landslagspause og NM-runde har stått i veien for videre seriespill, men endelig er vi tilbake!
    Lyn har ikke tatt poeng siden tidlig september. Da tok de imot Avaldsnes på hjemmebane. Kampen endte til slutt med en komfortabel 3-1 seier til vertene. Det var Runa Lillegård som sto for to av målene, mens Cathinka Tandberg sto for det tredje. Lyn har etter seieren gått på tre, strake tap. Men de har absolutt ikke gjort bort seg, da alle tre oppgjørene har vært jevne. De spilte 2-1 borte mot Stabæk, før de tapte 0-1 på hjemmebane mot byrival Vålerenga. Før landslagspausen spilte de 1-0 borte mot Kolbotn.
    Lyn ligger i faresonen. Det er kun ett poeng ned til Stabæk på kvalikplass når det gjenstår to kamper. Kvinnene fra Oslo ligger også á poeng med Avaldsnes. Det er derfor mye som skal avgjøres de siste to rundene.
    LSK Kvinner spilte borte mot Stabæk runden før landslagspausen. Det endte 1-3 på Nadderud. Tre mål, tre målscorere. Kyvåg, Haavi og Löfwenius skrev seg opp på scoringslista.
    LSK Kvinner ligger på en tredjeplass, men har Vålerenga rett bak seg. Laget må derfor fortsette å prestere om de skal sikre bronseplassen i år!
    Da lagene møttes tidligere i sesongen, endte det med seier til de gulkledde i LSK-hallen. Lyn gikk opp i ledelsen, men LSK Kvinner slo tilbake, og det sto 3-1 like før slutt. Aahjem kom innpå ut i andre omgang, og reduserte til 3-2 før dommeren blåste i fløyta for siste gang.
    Sist gang lagene møttes på Kringsjå, ble det en veldig underholdene kamp. Scoringer av Godø og Foslie gjorde at Lyn ledet 2-0 før timen var spilt. To raske mål av Vanhaevermaet og Román Haug rett før 80 minutter var spilt, gjorde at de siste ti minuttene ble utrolig spennende. Kaptein Haavi sikret tre poeng da hun sendte laget i føringen i det 86.minutt! De to siste kampene har endt med en 3-2 seier til LSK Kvinner. Skal det bli like målrikt i dag?
    Lagene er på vei ut på banen, og vi er straks klare for avspark!
    0'
    Der er vi igang!
    0'
    LSK Kvinner spiller seg til kampens første skudd! Woldvik prøver seg fra hjørnet av 16, men banker ballen over mål.
    2'
    Eide Lie legger ballen i bakrom, men Lyn-forsvaret har god kontroll.
    3'
    Palm bryter spillet til gjestene. Lyn får kjenne litt på ballen nå.
    4'
    Godø forsøker seg fra distanse! Skuddet er godt, men går over mål.
    4'
    Woldvik er sterk i duellen mot Tunes.
    5'
    Löfwenius legger inn fra venstre, men innlegget stoppes komfortabelt av Bækkelund.
    6'
    LSK Kvinner med mye ball de første syv minuttene.
    7'
    Haavi felles i gunstig posisjon. Kan legge inn i boks nå.
    7'
    Kyvåg får ballen i kjølvannet av frisparket. Vingen forsøker seg på et innlegg, men ballen går knallhardt i stanga. Odden har ikke særlig god kontroll på den.
    8'
    Lyn bryter spillet til gjestene. Bølviken slår ballen hardt i bakrom, men Fiskerstrand kommer ut i tide!
    10'
    LSK Kvinner spiller Lyn veldig lave nå.
    11'
    Haavi slår inn fra venstre, rett i klypene på Odden.
    11'
    Mål for LSK Kvinner!
    Lyn 0 - 1 LSK Kvinner
    Mål: Sophie Romàn Haug
    Målgivende: Emilie Haavi
    For et spill av gjestene! Haavi spilles pent ut på kanten av Löfwenius. Kapteinen slår inn fra venstre, og på bakerste stolpe er det Román Haug som får gleden av å heade ballen i mål! Endelig kom scoringen, etter total dominanse de første minuttene av kampen.
    11'
    LSK Kvinner forsetter det gode angrepsspillet. Spiller seg til kampens første corner!
    14'
    Legges hardt inn i boks. Bækkelund header unna.
    14'
    Haavi forsøker å tre ballen gjennom flere ledd, men Bækkelund står godt i mot.
    16'
    Alle spillerne, minus Fiskerstrand, er på Lyns banehalvdel nå.
    16'
    Woldvik kombinerer med Haavi. Kapteinen legger inn nok en gang. Román Haug får den fra litt ubeleilig vinkel, og banker ballen dermed til side for mål.
    18'
    Godø holder godt på ballen og sikrer at vertene får kjenne litt på den.
    18'
    Så kommer Lyn! Tunes legger inn fra høyre. I boks er Isaksen ganske alene, men spissen klarer ikke å få til en avslutning. God mulighet!
    19'
    Jorde mister ball. Löfwenius ser at Odden står langt ute, og forsøker seg fra distanse! Keeper rekker tilbake til strek akkurat i tide!
    20'
    Legges på første og treffer Brenn! Headingen er hard, men går over mål.
    20'
    Löfwenius er meget sterk på midtbanen, og finner Haavi på kanten. Hun får den igjen inne i boks, men klarer ikke å styre headingen på mål.
    22'
    LSK Kvinner kommer til nok en god mulighet! Skuddet fra Haavi går via en Lyn-spiller og over dødlinja.
    23'
    Román Haug får muligheten midt i boks. Skuddet reddes på strek av en utespiller!
    23'
    Tunes jager LSK Kvinner tilbake til Fiskerstrand.
    25'
    Nordahl gir vertene frispark i god posisjon!
    26'
    Palm forsøker å finne Godø sentralt foran mål. Ballen går inn til keeper.
    28'
    To raske innkast til Lyn høyt oppe på gjestenes banehalvdel, vertene klarer ikke å skape noe farlig ut av det.
    29'
    Authen finner Kyvåg på kant. Innlegget fra høyre har Odden god kontroll på.
    30'
    Gult kort til Lyn
    Julie Jorde
    Hekter Haavi i det hun setter full fart framover.
    30'
    Da blir det nok en mulighet fra god posisjon til gjestene!
    31'
    Lyn holder ballen innad i laget nå, men kommer seg ikke særlig oppover i banen.
    33'
    Román Haug vender spillete pent til Authen. Backen forsøker seg fra distanse. Corner!
    34'
    Brenn er på den, og forsøker å flikke den videre. Lyn får overgangsmulighet.
    34'
    Raaum Closs legger inn fra venstre, men gjestene klarerer.
    35'
    Kyvåg skyter fra skrå vinkel. Skuddet er ikke godt.
    36'
    Isaksen er nære å være på ballen etter at skuddet til Melgård blokkeres av Gausdal!
    37'
    Raaum Closs kommer til et nytt innlegg på venstrekanten. Fiskerstrand har god kontroll.
    38'
    Raaum Closs takler en gulkledd spiller, men blir selv liggende nede.
    38'
    LSK Kvinner kommer på kontring, men Nordahl takler utmerket i det Woldvik setter foten inn i boks!
    41'
    Lite å melde fra Kringsjå de siste par minuttene.
    43'
    LSK Kvinner vinner ballen i god posisjon. Skuddet fra Haavi ender med innkast på motsatt side!
    44'
    Authen setter inn en god takling i det Raaum Closs utfordrer på venstrekanten.
    44'
    Fiskerstrand får knokene på den!
    44'
    45'
    Vi går til pause på 0-1! Det har vært en omgang der LSK Kvinner til tider har dominert. Den første halvtimen handlet kun om gjestene. Sjanse på sjanse, skudd på skudd. Målet kom rett før 12 minutter var spilt. Haavi la pent inn på bakerste stolpe, der var det Román Haug som headet ballen i mål. Gjestene fortsatte å dominere i minuttene etter scoringen. Lyn spilte seg mer inn i kampen jo nærmere pause vi kom. Vertene har likevel ikke kommet til så mange gode muligheter. Den største kom rett før 20 minutter var spilt. LSK Kvinner hadde få spillere inne i boks, men Isaksen klarte likevel ikke å styre innlegget fra Tunes på mål. Akkurat nå er det Lyn som ligger på kvalikplass. Stabæk leder over Vålerenga på andre siden av byen.
    45'
    Román Haug sparker de siste 45 minuttene i gang!
    45'
    LSK Kvinner fortsetter angrepsfotballen fra første omgang. Kyvåg rekker akkurat ikke ballen oppe ved dødlinjen.
    46'
    Melgård setter fart framover. Hun slipper ballen ut til Palm. Backen forsøker seg fra hjørnet av 16. Fiskerstrand har god kontroll.
    47'
    Lyn mister ball i det de vender seg vekk fra eget mål.
    49'
    Legges sentralt foran mål. Haavi får muligheten fra distanse etter klareringen. Ny corner.
    49'
    Bækkelund klarerer.
    50'
    Melgård vender seg pent, og spiller Raaum Closs fri foran mål. Backen bruker god tid, kanskje for mye. Hun klarer ikke å få avslutningen på mål. Uansett godt spill av Lyn!
    51'
    Godø bryter i det Kyvåg forsøker å vende spillet.
    52'
    Löfwenius tar med seg ballen sentralt i banen. Hun velger å skyte selv fra 18 meter, men får ikke noe godt treff. Enkelt for Odden.
    54'
    Woldvik legger inn fra venstre i retning Román Haug. Bølviken er først på den og demper ned til keeper.
    56'
    Lyn spiller seg til en mulighet, men Melgård treffer ikke ballen på midt på 16-meteren.
    58'
    Haavi forsøker å tre Román Haug gjennom, men Odden er offensiv og kommer ut i tide.
    59'
    Raaum Closs spiller seg fri på venstrekanten. Innlegget klareres av Gausdal.
    59'
    Spillerbytte - Lyn
    Inn: Selma Hernes
    Ut: Julie Jorde
    60'
    Kyvåg med mye rom på kanten, men klarer ikke få til noe farlig.
    63'
    Lyn spiller seg til et innlegg fra høyre. Det er altfor upresist.
    65'
    Román Haug er først på den, og gjestene får ballen ut fra farlig område.
    65'
    Spillerbytte - LSK Kvinner
    Inn: Isabell Bachor
    Ut: Casandra Lüthcke
    66'
    Löfwenius vender om og fyrer av fra 18 meter. Odden har god kontroll på den.
    67'
    Godø banker ballen i stanga fra distanse!
    68'
    Authen holder Raaum Closs litt for mye på midtbanen. Frispark til vertene.
    70'
    Hjørnespark til LSK Kvinner
    70'
    Lyn 0 - 2 LSK Kvinner
    Mål: Ina Gausdal
    Målgivende: Emilie Marie Woldvik
    Corneren legges midt i feltet. Ballen går så vidt over fingertuppene til Odden som kommer ut i feltet. Gausdal er der når ballen faller ned bak keeperen, og header ballen komfortabelt i mål! 2-0 til gjestene!
    71'
    Román Haug har godt overblikk, og sender ballen ut til Kyvåg som har klar bane oppover i banen. Innlegget fra kanten stoppes av Palm.
    74'
    Isaksen drar med seg Brenn. Frispark til gjestene.
    75'
    Nordahl stopper Haavi inne i boks!
    75'
    Román Haug sender en nydelig pasning oppover i banen, men Odden er tidlig ute og stopper angrepet.
    77'
    Kyvåg legger inn fra høyre. Román Haug kommer med voldsom fart inn i boks, og er først på ballen! Enorm redning av Odden står i veien for 3-0 på Kringsjå!
    78'
    Inn: Anna Aahjem
    Ut: Maja Maria Staubo Nordahl
    78'
    Inn: Runa Lillegård
    Ut: Sofie Tunes
    78'
    Inn: Maria Fink
    Ut: Monica Isaksen
    78'
    Inn: Kristin Haugstad
    Ut: Anna Palm
    78'
    LSK Kvinner klarerer.
    79'
    Fiskerstrand er ute og sikrer.
    80'
    Lyn står høyt nå, men LSK Kvinner står også godt i mot.
    83'
    85'
    Haavi kommer alene med keeper. Odden er god når hun kommer ut til vingen akkurat i tide!
    88'
    Kyvåg legger inn på bakerste stolpe. Román Haug er nok overrasket når innlegget kommer helt frem til henne,. Spissen er dermed ikke klar, og det blir ingenting av innlegget.
    89'
    Mål for Lyn!
    Lyn 1 - 2 LSK Kvinner
    Mål: Anna Aahjem
    Målgivende: Kamilla Melgård
    Der sitter den for vertene! Melgård legger inn fra høyre. Aahjem lurer på bakerste stolpe, og setter ballen kontant i mål!
    89'
    Det legges til tre minutter.
    90'
    Lyn står høyt og jakter en utligning!
    90'+1
    Ballen triller inn til Fiskerstrand. Keeperen bruker god tid nå.
    90'+2
    Lyn får innkast høyt i banen.
    90'+2
    90'+3
    Etter noen dramatiske sluttminutter, er det LSK Kvinner som stikker av med tre poeng! Andre omgangen ble mye jevnere enn første omgang. Lyn spilte seg til gode muligheter, og Godø hadde et skudd i stanga etter at 68 minutter var spilt. Det var likevel gjestene som fikk den første scoringen i andre omgang. Gausdal scoret på hodet på corneren lagt av Woldvik. Lyn gjorde fire bytter rundt 80 minutter. Aahjem var en av dem. Hun reduserte like før 90 minutter var spilt. Det ble derfor noen nervepirrende sluttminutter, men gjestene klarte å stå i mot. Etter at Stabæk slo Vålerenga på Intility Arena. Er det nå Lyn som ligger på kvalikplassen, mens LSK Kvinner har sikret bronseplassen når det gjenstår én runde!