Ole Gunnar Solskjær stiller med disse 11 fra strat: Henderson - Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Williams - Fred, Matic - Mata, Van de Beek, Lingard - Ighalo.
    Manchester United velger altså å stille med 10 nye spillere i forhold til den skuffende Premier League-åpningen mot Crystal Palace (lørdag). Bare Maguire starter sesongens to første kamper.
    United-benken: Grant, Dalot, Mengi, Bruno Fernandes, James, Greenwood, Rashford.
    Luton stiller med disse 11 fra start: James Shea - Peter Kioso, Tom Lockyer Sonny Bradley, Rhys Norringthon-Davies - Jordan Clark, Ryan Tunnicliffe, George Moncur - Kazenga LuaLua, Danny Hylton, Andrew Shinnie.
    Luton-benken: Simon Sluga, Martin Cranie, Matty Pearson, Harry Cornick, Elliot Lee, Pelly Ruddock Mpanzu, James Collins.
    Manchester United og Luton møttes siste 18. april 1992. Den gangen endte ligakampen 1-1 på Kenilworth Road. Uniteds siste tap mot Luton kom tilbake i 1987.
    Dean Henderson debuterer i United-målet. Han er den 12 akademispilleren Solskjær gir debut på A-laget til United, ifølge United-kjenner Lars Morten Olsen. Henderson hadde sist sesong suksess i Sheffield United.
    Luton har startet sterkt i Championship: 2-1 over Derby hjemme på Kenilworth Road og 1-0 borte mot Barnsley. I ligacupen er Norwich med Alexander Tettey slått 3-1 før Reading ble slått 1-0.
    United i grå bortedrakter starter med å ha ballen. Denne ligacupkampen går direkte til straffekonkurranse ved uavgjort.
    1'
    Skjer lite i starten bortsett fra at United flytter ballen frem og tilbake.
    3'
    Lingaard får satt opp Mata. Skudd fra 17 meter som James Shea redder greit.
    4'
    LuaLua kommer til et bra innlegg. United-forsvaret får ryddet unna.
    6'
    Luton prøver å presse United høyt. Hittil har det stort sett stoppet fremdriften hos gjestene.
    8'
    Lingard skaffer United en corner.
    9'
    United biter seg fast litt høyere i banen nå.
    9'
    Maguire på tokt mot Luton-målet. Men avslutningen fra 25 meter sklir av foten til United-kapteinen.
    11'
    Luton med et par gode angrepsforsøk. Tar seg inn i kampen.
    14'
    Mata kommer til en bra mulighet. Shea redder. Bra forarbeid fra Williams. Corner.
    15'
    Hjørnesparket ryddes unna av det hodesterke Luton-forsvaret.
    15'
    Luton-spissen Danny Hylton spilles fri. Men offside.
    16'
    Luton-kontring. Ender med et skudd i nettveggen av spiss Hylton.
    18'
    Fred kommer til skudd. Via en Luton-forsvarer til corner.
    18'
    Svak corner fra Mata feies unna.
    19'
    Lingard på vei gjennom, men stoppes av det kompakte Luton-forsvaret.
    19'
    Donny vande Beek kombinerer med Mata, men sistnevnte går i offside.
    20'
    Lingard legger inn. Blokkeres på første stolpe.
    21'
    Luton kontrer. Men tidligere United-spiller Ryan Tunnicliffe lykkes ikke med avslutningen.
    22'
    Kazenga LuaLua forsøker fra langt hold. Via en United-spiller til corner.
    26'
    Hjørnesparket slås på bakerste stolpe. Luton får en fin mulighet, men forsøket blir stoppet.
    27'
    United får en fin kontringsmulighet etter en feilpasning fra Lutons Kioso. Men det stopper hos Igalho. Feilpasning.
    30'
    Corner Luton.
    30'
    United avverger. Men Luton kommer tilbake. Skaffer seg ny corner.
    31'
    Lingard prøver seg fra kant. Blir stoppet av Kioso.
    32'
    Jordan Clark kommer til en avslutning. Men får ikke noe klem på headingen.
    34'
    Luton ligger lavt. Manchester United klarer ikke å få opp den bevegelsen og pasningsfarten som må til.
    36'
    Ole Gunnar Solskjær ser bekymret ut. Ikke mye å glede seg over til nå.
    37'
    Joran Clark på full fart i angrep, men stoppes av en glidende Eric Bailly.
    38'
    Bailly river ned Hylton på Lutons banehalvdel. Frispark.
    40'
    United skaffer seg et trykk, men har trøbbel med å bryte gjennom Luton-forsvaret.
    41'
    Brandon Williams finner Mata. Men spanjolen treffer dårlig. Corner.
    41'
    Kort corner som ender med at Lingard legger et svakt innlegg rett ut.
    42'
    Straffe til Manchester United. Brandon Williams tas ned av George Moncur etter en svak Luton-avklaring. Ingen tvil om avgjørelsen til dommer Tim Robinson. Kommer etter et bra United-angrep med Donny van de Beek i hovedrollen.
    43'
    Manchester United scorer på straffe!
    Luton Town 0 - 1 Manchester United
    Mål: Juan Mata
    Den trenger Solskjær! Mata har ingen problemer med å sette inn ballen. Sikkert ned til venstre for James Shea.
    44'
    Ett minutt lagt til.
    45'+1
    Luton går høyt fra start i 2.omgang.
    47'
    Spiss Hylton kommer til et godt innlegg, men ingen Luton-spillere foran mål.
    48'
    Fred mister ballen på egen banehalvdel. Luton har vært best de første minuttene.
    50'
    Fryktelig feilpasning fra Bailly. United imponerer ikke nå.
    52'
    Bruno Fernandes tar på seg vesten. Begynner oppvarmingen.
    53'
    Ighalo pådrar United et frispark. Den tidligere Lyn-spissen har stort sett vært usynlig på Kenilworth Road.
    54'
    Van de Beek setter opp Lingard. Prøver et langskudd. Langt utenfor og over.
    55'
    Luton i kontring. Brandon Williams stopper LuaLua. Får frispark mot seg, men bildene viser at United-backen var først på ballen.
    58'
    Fint United-angrep etter en spillvending fra Maguire. Men ender med at Mata går i offside.
    59'
    Bedre bevegelser i Manchester United nå. Skaffer seg en corner, men Luton forsvarer seg igjen godt på en defensiv dødball.
    61'
    Luton stormer frem på en kontring. Stoppes av Williams. Venstrebacken er god nå.
    63'
    Ighalo får en bra mulighet. Skuddet blokkeres. Lingard slår ballen på tvers av målstreken rett etterpå. Luton får så vidt ryddet opp.
    64'
    United bedre nå. Med van de Beek går i offside. Ikke første gangen denne kvelden. Ganske tydelig at denne Solskjær-utgaven ikke er helt samkjørt.
    65'
    Igalho tvinger frem et hjørnespark. Mata slår inn. Luton klarerer.
    65'
    Gult kort til Luton Town
    Peter Kioso
    Bailly hyler høyt. Får knottene til Kioso på innsiden av ankelen. Korrekt gult.
    68'
    Luton har skrudd på aggressiviteten igjen. Andrew Shinnie får en mulighet fra 16-meteren. Men svakt treff på ballen.
    70'
    Wan-Bissaka driver frem et godt angrep. Lingard skyter over via en Luton-spiller. Skulle hatt corner der.
    71'
    Luton-toppscorer James Collins sitter fortsatt på benken. Luton-manager Nathan Jones har fortsatt ikke byttet.
    72'
    Donny van de Beek får en god sjanse. Shea redder til corner. Maguire høyest på corneren. Men Luton-keeperen tar den også.
    74'
    Spillerbytte - Luton Town
    Inn: Harry Cornick
    Ut: Jordan Clark
    76'
    Inn: Elliott Lee
    Ut: George Moncur
    77'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Marcus Rashford
    Ut: Juan Mata
    79'
    Inn: Bruno Fernandes
    Ut: Donny Van De Beek
    79'
    Inn: Mason Greenwood
    Ut: Odion Ighalo
    81'
    To kjempemuligheter for Luton. Henderson varter opp med en superredning.
    82'
    Bruno Fernandes drar til. Shea er med på notene og redder.
    83'
    Brandon Williams går i offside.
    87'
    Mål for Manchester United!
    Luton Town 0 - 2 Manchester United
    Mål: Marcus Rashford
    Målgivende: Mason Greenwood
    Da er det avgjort! Rashford rykker gjennom Lutons midtforsvar etter å ha bli satt opp av Greenwood. Setter ballen sikkert ned i hjørnet.
    88'
    Lingard får en bra sjanse. Shea slår til corner.
    90'+1
    To minutter lagt til.
    90'+1
    Luton Town 0 - 3 Manchester United
    Mål: Mason Greenwood
    Greenwood trekker inn fra høyre og scorer via en Luton-forsvarer. Alt er avgjort. United møter Preston eller Brighton i 4. runde.