2-0
271
213

Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av oppgjøret mellom LSK Kvinner og Stabæk!
    LSK Kvinner står med tolv poeng etter ti kamper. Forrige kamp spilte de mot Rosenborg, og tapte 1-0 på tampen av kampen. Det begynner å bli lenge siden LSK har vunnet en kamp, og vi må helt tilbake til runde 4 for å finne forrige seier.
    Stabæk møtte serietoer Vålerenga forrige kamp, og tapte 4-1 mot hovedstadsklubben. De ligger på femteplass med 14 poeng, og ligger bare ett poeng bak Lyn i kampen om topp fire.
    Forrige kamp i LSK-hallen mellom LSK og Stabæk endte 4-0 til hjemmelaget. På bortebane forrige sesong ble det også tre poeng til kanarifuglene etter 3-1-seier. Nåværende Roma-spillere Roman Haug og Haavi scoret hvert sitt mål for LSK, samt Thea Kyvåg. Sistnevnte starter kampen i dag etter at hun startet på benken forrige gang.
    Zara Katarina Jönsson har scoret fire mål for Stabæk til nå denne sesongen, og er toppscorer innad i klubben. Thea Kyvåg, Emma Godø og Nina Jakobsson har alle scoret to mål for de gulkledde i løpet av de første ti kampene av sesongen.
    Lagene er ute på banen, og det nærmer seg kampstart!
    0'
    Stabæk tar avspark, og kampen er i gang!
    0'
    Kyvåg med en tidlig tunnel, men LSK får kun et innkast rett etterpå.
    0'
    Vertene spiller seg opp venstresiden, men innlegget går over dødlinja.
    1'
    Loennecken får ballen oppe langs venstrekanten, og slår inn i feltet mot Jönsson, men Edrud får kontroll på innlegget.
    2'
    Gashi med et unøyaktig pasningsforsøk på midtbanen, som ender i innkast til gjestene.
    3'
    Edrud med et svakt utspark rett i Loennecken på utsiden av 16-meteren, men LSK får ryddet opp igjen raskt etterpå.
    5'
    Mye spill på midten nå.
    6'
    Johansen med en lang ball opp mot 16-meteren, som ender hos Skoglund.
    7'
    Jönsson plukker opp en god pasning på høyresiden, og setter fart innover i banen. Ved 16-meteren spiller hun fra seg kula, men lagvenninnen står offsideplassert og derfor ruller ballen fram til Edrud.
    8'
    Stabæk prøver å etablere litt spill inne på LSK sin halvdel nå.
    10'
    LSK kombinerer fint inne på egen halvdel, og Godø spiller høyt i bakrom opp langs høyresiden, men Kyvåg rekker ikke fram til ballen.
    11'
    Mål for LSK Kvinner!
    LSK Kvinner 1 - 0 Stabæk
    Mål: Fiona Worts
    Målgivende: Emilie Marie Woldvik
    LSK i ledelsen etter tolv minutter! Worts sender ballen enkelt i mål etter nydelig forarbeid fra Woldvik. Høyrebacken setter virkelig på turboen oppover høyresiden, og runder en spiller inne i 16-meteren før hun får kontroll på ballen igjen nede ved dødlinja. Hun velger å slå inn foran mål, og der står Worts som prikker ballen i mål.
    12'
    Vallotto med et skuddforsøk rett på Edrud.
    13'
    LSK Kvinner 2 - 0 Stabæk
    Mål: Andrea Wilmann
    Målgivende: Fiona Worts
    LSK dobler ledelsen etter scoring fra WIlmann! Fiona Worts kommer seg fri nede ved dødlinja i 16-meteren, og slår inn på syv-åtte meter. Stabæk-forsvarerne lar Wilmann komme veldig enkelt til og venstrekanten setter inn LSK sin andre scoring for dagen.
    14'
    God start på kampen fra LSK kvinner. De har kommet seg fint fram på høyresiden en rekke ganger.
    18'
    Innlegg fra venstresiden til LSK som Skoglund redder. Hun gir en liten retur, men får kontroll like etterpå.
    19'
    Stabæk åpnet kampen med å ha en god del ball, men nå er det hjemmelaget som styrer mest av banespillet.
    21'
    Fine kombinasjoner ute til høyre, men LSK klarer ikke omsette spillet til målsjanse.
    22'
    Slås inn i feltet, men går rett igjennom.
    23'
    Skuddforsøk fra LSK som ender med ny corner.
    24'
    Svinges inn i et tettpakket felt, og ballen stusses fra en LSK-spiller, men går til innkast på motsatt side.
    24'
    Gashi snapper opp ballen på midtbanen, og setter fart noen få meter før hun banker til fra nærmere 40 meter. Det er god kraft i skuddet, men den går rett over tverrliggeren.
    26'
    Nytt skuddforsøk fra Gashi, som går til side for mål.
    26'
    Kyvåg mottar ballen på utsiden av 16-metere, og prøver å dra seg forbi Bjørneboe nede ved dødlinja. Stabæk-spilleren klarer derimot å få en fot på ballen, og det ender med corner.
    28'
    Heades mot mål, men klareres fra Stabæk på to meter.
    28'
    Wilmann banker inn et innlegg langs bakken som Skoglund er nede og redder.
    30'
    Så kommer Stabæk til en sjelden mulighet. Jönsson får ballen ute til venstre, og spiller videre til Thoresen som legger inn på hodet til Bjånesøy, men sistnevnte header til side for mål.
    32'
    Nytt skuddforsøk fra Stabæk som går rett på Edrud.
    32'
    Vallotto får ballen nede ved dødlinja, og prøver å slå inn foran mål. Forsøket går i nettveggen.
    33'
    Wilmann med en avslutning over mål.
    35'
    Stabæk prøver å spille LSK litt lavere i banen.
    36'
    Kielland med et pasningsfeil rett i Spord, og LSK kan angripe.
    37'
    Loennecken kommer til innlegg ute til venstre mot bakerste stolpe. Der får Johansen på ryddig vis headet ballen videre bakover, og hinder Huseby fra avslutning fra mål.
    38'
    LSK får klarert.
    39'
    LSK kommer på en overgang, hvor avslutningen går i nettveggen.
    39'
    En god pasning slås opp på Kyvåg i feltet som kommer til en litt halvveis avslutning på mål. Skoglund har full kontroll på situasjonen.
    41'
    Thoresen med et presist innlegg på pannebrasken til Bjånesøy som ikke klarer å overstige Edrud.
    42'
    Godø med en heading som hun ikke klarer å styre på mål.
    42'
    45'+1
    Dommeren blåser av til pause, og det står 2-0 til LSK Kvinner. Gjestene scoret allerede etter tolv minutter da Fiona Worts takket for tilliten og prikket inn ledelsen til kanarifuglene. Kort tid etterpå doblet Andrea Wilmann ledelsen og LSK kvinner kontrollerte kampen inn til pause. Mye kan skje i andreomgang, så her gjelder det å følge med! Men vi tar en liten pause først.
    45'
    LSK sparker i gang andreomgangen!
    45'
    Spillerbytte - LSK Kvinner
    Inn: Camilla Linberg
    Ut: Laura Gashi
    45'
    Stabæk jager etter LSK-spillerne som spiller seg rundt på midten.
    46'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Siri Merete Nordeide Grønli
    Ut: Maren Thoresen
    46'
    Loennecken med innlegg som raskt klareres ut.
    48'
    Edrud med nok et dårlig utspark som Stabæk får tak i, og kan angripe rundt 16-meteren til vertene. De kommer til slutt til en avslutning som går over mål.
    49'
    Stabæk vinner ballen inne på LSK sin halvdel.
    51'
    Pasning fra Huseby opp mot 16-meteren som ender hos Edrud.
    52'
    Stabæk med en del spill inne på LSK sin halvdel for øyeblikket uten at de helt klarer å skape noe særlig ut av det.
    53'
    LSK med lekkert pasningsspill og de avanserer inn i 16-metereren, men avslutningen går i nettveggen.
    55'
    Johansen løfter inn en pasning på Kyvåg som ikke får god nok tid til å skyte.
    56'
    Linberg med en avslutning som blokkeres på 17 meter.
    56'
    Willmann spiller en upresis pasning ut mot Johansen, og Stabæk får innkast.
    57'
    Sundlöv kommer til et skudd fra langt hold som går til side for mål.
    59'
    Huseby legger inn nede ved dødlinja, og Brenn klarerer i stolpen før Edrud får reddet på streken! Det er ikke langt unna en redusering for Stabæk, selv om det var LSK som nesten produserte målsjansen på egenhånd.
    61'
    Camilla Linberg klarer på mesterlig vis, og drible seg innover i 16-meteren, men Stabæk får til slutt skjermet ballen til Skoglund.
    62'
    Kielland med skudd rett på Edrud.
    62'
    Inn: Andrea Anderdal
    Ut: Ina Kristoffersen
    64'
    Inn: Iris Omarsdottir
    Ut: Melissa Bjånesøy
    64'
    Vallotto klarerer inn i 16-meteren, og ballen spretter en gang først. På andreballen lurer Worts, men Skoglund kommer ut og redder kontrollert.
    67'
    Anderdal kommer til en avslutning fra et stykke utenfor 16-meteren. Avslutningen går rett på keeper.
    68'
    Thoresen kommer til et skuddforsøk langt over mål.
    70'
    Inn: Nina Jakobsson
    Ut: Fiona Worts
    70'
    Stabæk klarer å etablere litt trøkk inne rundt 16-meteren til LSK, men gjestene avslutter ofte angrepene fra langt hold.
    71'
    Johansen med et innkast høyt i banen, men kastet inn i feltet får Stabæk kontroll på.
    73'
    Kyvåg får ballen ute til høyre, og setter fart oppover kanten. Wilmann kommer på et løp fra dypet, og får ballen langs bakken. Avslutningen går rett til side for stolpen.
    76'
    Stabæk med innkast høyt i banen.
    78'
    Andrea Wilmann får ballen på utsiden av 16-meteren, og vender opp før hun curler ballen mot lengste stolpe.
    79'
    Inn: Maiken Bjørndalen
    Ut: Linn Huseby
    79'
    Inn: Maren Hauge
    Ut: Smilla Vallotto
    79'
    Innlegg fra høyresiden til Stabæk som klareres ut til corner.
    80'
    Hjørnesparket stusses unna fra Gausdal.
    80'
    Tiden renner litt ut for gjestene her som ikke helt klarer å komme til så mange avslutninger innenfor 16-meteren. Det er likevel nok tid til å komme tilbake for Stabæk.
    82'
    Inn: Signe Holt Andersen
    Ut: Thea Kyvåg
    83'
    Hauge med høyt innlegg fra høyresiden som Edrud er ute og plukker i fast grep.
    85'
    Jakobsson får seg en trøkk ved midtbanestreken, og vertene får frispark.
    87'
    Klareres unna.
    88'
    Bjørndalen kommer til en retningsforandring på et innlegg fra venstresiden, men Edrud redder enkelt.
    89'
    LSK med ballen mot slutten her.
    90'+3
    Kielland med en lang ball opp mot LSK sin 16-meter, men hjemmelaget rydder unna.