Dommeren blåser i gang dagens kamp i Los Angeles.
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Los Angeles FC.
    1'
    Chris Wondolowski
    I Los Angeles header Chris Wondolowski (San Jose Earthquakes) mot mål, men ballen går utenfor.
    6'
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Frispark Los Angeles FC.
    14'
    Brian Rodriguez (Los Angeles FC) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.
    16'
    Latif Blessing
    Sjanse! Los Angeles FC avanserer forover, men Latif Blessing avslutter utenfor.
    17'
    San Jose Earthquakes angriper, men Ismail Elfath blåser for offside.
    18'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Los Angeles FC.
    24'
    I Los Angeles slår Brian Rodriguez en corner fra høyre.
    26'
    Eduard Atuesta
    Los Angeles FC angriper, men avslutningen til Eduard Atuesta går utenfor.
    27'
    Frispark til Los Angeles FC på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    30'
    Marcos Lopez
    San Jose Earthquakes angriper i Los Angeles. Marcos Lopez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    31'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Dommer Ismail Elfath ser at linjemannen løfter flagget, og San Jose Earthquakess Chris Wondolowski blåses av for offside.
    31'
    32'
    34'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Andy Rios
    Andy Rios (San Jose Earthquakes) pådrar seg et gult kort.
    34'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    35'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    36'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Los Angeles fordi Andy Rios får behandling for en skade på banen.
    37'
    Andy Rios ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Los Angeles.
    38'
    40'
    Brian Rodriguez (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra venstre på Banc of California Stadium.
    44'
    Mål for Los Angeles FC!
    Los Angeles FC 1 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Mark-Anthony Kaye
    Målgivende: Bradley Wright-Phillips
    Mål! Mark Anthony Kaye gir Los Angeles FC ledelsen 1-0 i Los Angeles. Bradley Wright-Phillips var nest sist på ballen.
    45'+1
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    45'+2
    Frispark i en god posisjon for Los Angeles FC!
    51'
    Ismail Elfath tildeler Los Angeles FC en corner. Brian Rodriguez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    54'
    Latif Blessing (Los Angeles FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Banc of California Stadium.
    55'
    Latif Blessing kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Banc of California Stadium.
    58'
    Carlos Fierro
    Carlos Fierro (San Jose Earthquakes) kommer til en målsjanse på Banc of California Stadium, men klarer ikke å score.
    59'
    60'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Shea Salinas
    Ut: Marcos Lopez
    Marcos Lopez (San Jose Earthquakes) erstattes av Shea Salinas.
    63'
    Inn: Valeri Qazaishvili
    Ut: Chris Wondolowski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Vako Qazaishvili, mens Chris Wondolowski tar plass på benken.
    63'
    Latif Blessing (Los Angeles FC) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.
    63'
    Ismail Elfath tildeler Los Angeles FC en corner. Diego Rossi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Danny Musovski
    Ut: Bradley Wright-Phillips
    Los Angeles FC bytter ut Bradley Wright-Phillips med Danny Musovski.
    68'
    Inn: Francisco Ginella
    Ut: Jose Cifuentes
    Bytte for Los Angeles FC. Francisco Ginella kommer inn for Jose Cifuentes på Banc of California Stadium.
    68'
    Inn: Cade Cowell
    Ut: Carlos Fierro
    San Jose Earthquakes gjør sitt tredje bytte. Carlos Fierro erstattes av Cade Cowell.
    68'
    Los Angeles FCs Brian Rodriguez blåses av for offside på Banc of California Stadium.
    69'
    Inn: Eric Calvillo
    Ut: Judson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Eric Calvillo, mens Judson tar plass på benken.
    73'
    Shea Salinas
    Dommer Ismail Elfath gir Shea Salinas (San Jose Earthquakes) et gult kort.
    75'
    75'
    76'
    Valeri Qazaishvili
    Sjanse til San Jose Earthquakes! Vako Qazaishvili er nær ved å score, men keeper redder.
    77'
    77'
    Brian Rodriguez
    Los Angeles FC angriper. Brian Rodriguez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    80'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    80'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    Los Angeles FC 1 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Shea Salinas
    Mål! Shea Salinas utligner for San Jose Earthquakes. Stillingen er dermed 1-1 i Los Angeles.
    80'
    82'
    83'
    Cristian Espinoza
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    83'
    Inn: Andy Najar
    Ut: Mark-Anthony Kaye
    Los Angeles FC gjør sitt tredje bytte. Mark Anthony Kaye erstattes av Andy Najar.
    84'
    87'
    87'
    Vako Qazaishvili (San Jose Earthquakes) avanserer forover på Banc of California Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    88'
    88'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra høyre på Banc of California Stadium.
    89'
    90'+2
    90'+3
    Gult kort til Los Angeles FC
    Francisco Ginella
    Francisco Ginella (Los Angeles FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Banc of California Stadium.
    90'+3
    Los Angeles FC 1 - 2 San Jose Earthquakes
    Mål: Jackson Yueill
    Målgivende: Cristian Espinoza
    Mål! San Jose Earthquakes tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Jackson Yueill på Banc of California Stadium. Det er en fin assist fra Cristian Espinoza.