San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Jordan Harvey (Los Angeles FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Nicholas Lima
    Sjanse til San Jose Earthquakes! Nick Lima er nær ved å score, men keeper redder.
    21'
    San Jose Earthquakes fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    21'
    Carlos Vela
    Carlos Vela (Los Angeles FC) avanserer forover på Banc of California Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    22'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Jackson Yueill (San Jose Earthquakes) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.
    23'
    San Jose Earthquakes angriper, men blir avblåst for offside.
    24'
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    37'
    Skudd på mål, Los Angeles FC
    38'
    39'
    39'
    Robert Sibiga tildeler Los Angeles FC en corner. Lee Nguyen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    I Los Angeles slår Carlos Vela en corner fra høyre.
    41'
    Mål for Los Angeles FC!
    Los Angeles FC 1 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Walker Zimmerman
    Målgivende: Carlos Vela
    Walker Zimmermann header ballen i mål og Los Angeles FCleder dermed 1-0. Carlos Vela var nest sist på ballen.
    41'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Florian Jungwirth
    Florian Jungwirth (San Jose Earthquakes) mottar sitt første gule kort for dagen på Banc of California Stadium.
    43'
    45'
    Carlos Vela
    Målsjanse til Los Angeles FC! Carlos Vela treffer mål, men keeper redder.
    45'
    Carlos Vela (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra høyre på Banc of California Stadium.
    45'
    Latif Blessing
    Los Angeles FC angriper i Los Angeles. Latif Blessing avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+1
    45'+1
    Det blir farlig! Frispark for Los Angeles FC i nærheten av straffesparkkassen.
    46'
    Carlos Vela
    Sjanse i Los Angeles! Carlos Vela (Los Angeles FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    47'
    Lee Nguyen (Los Angeles FC) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.
    47'
    47'
    48'
    Florian Jungwirth ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    49'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Los Angeles FC.
    52'
    Anibal Godoy
    Anibal Godoy (San Jose Earthquakes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    52'
    Florian Jungwirth er tilbake i kampen igjen.
    53'
    Jackson Yueill
    Jackson Yueill (San Jose Earthquakes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Frispark Los Angeles FC.
    54'
    55'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Marcos Urena
    Ut: Adama Diomande
    Bob Bradley (Los Angeles FC) gjør sitt første bytte for dagen. Marcos Urena erstatter Adama Diomande.
    57'
    57'
    57'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Luis Felipe
    Ut: Florian Jungwirth
    Det virker som Florian Jungwirth ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Luis Fernandes.
    63'
    Robert Sibiga tildeler Los Angeles FC en corner. Carlos Vela sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    Inn: Benny Feilhaber
    Ut: Diego Rossi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Los Angeles FC. Inn kommer Benny Feilhaber, mens Diego Rossi tar plass på benken.
    64'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    67'
    68'
    Los Angeles FC 2 - 0 San Jose Earthquakes
    Walker Zimmermann header ballen i mål og Los Angeles FC går opp til en komfortabel 2-0-ledelse i Los Angeles. Flott spill fra Carlos Vela før målet.