Noah Eile (NY Red Bulls) får et gult kort av dommer Guido Gonzales Jr.
    Kan LA FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    En av LA FCs spillere blir avblåst for offside.
    31'
    NY Red Bulls tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    38'
    40'
    En av NY Red Bullss spillere går i offside.
    44'
    Frispark til LA FC på halvdelen til NY Red Bulls.
    44'
    45'+3
    45'+4
    45'+5
    57'
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    57'
    57'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til NY Red Bulls.
    61'
    Straffe til Los Angeles FC
    63'
    VAR sjekker om det er straffe til Los Angeles FC
    64'
    Dommeren dømmer straffe til Los Angeles FC
    67'
    Los Angeles FC scorer på straffe!
    Los Angeles FC 1 - 1 NY Red Bulls
    Mål: Denis Bouanga
    Mål! hjemmelaget utligner til 1-1 takket være et straffespark av Denis Bouanga.
    67'
    68'
    68'
    Inn: Nathan Ordaz
    Ut: Kei Kamara
    Bytte for LA FC. Nathan Ordaz kommer inn for Kei Kamara på Banc of California Stadium.
    70'
    71'
    Frispark for NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    73'
    I Los Angeles slår Timothy Tillmann en corner fra høyre.
    77'
    Mateusz Bogusz
    Mateusz Bogusz (LA FC) avanserer forover på Banc of California Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    78'
    78'
    Denis Bouanga
    Denis Bouanga (LA FC) kommer til en målsjanse på Banc of California Stadium, men klarer ikke å score.
    78'
    Spillerbytte - NY Red Bulls
    Inn: Elias Manoel
    Ut: Dante Vanzeir
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for NY Red Bulls. Inn kommer Elias Manoel, mens Dante Vanzeir tar plass på benken.
    79'
    Inn: Dennis Gjengaar
    Ut: Wikelman Carmona
    NY Red Bulls bytter ut Wikelman Carmona med Dennis Gjengaar.
    79'
    Lewis Morgan
    Lewis Morgan (NY Red Bulls) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    80'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    81'
    Mål for NY Red Bulls!
    Los Angeles FC 1 - 2 NY Red Bulls
    Mål: Emil Forsberg
    Målgivende: John Tolkin
    I Los Angeles tar NY Red Bulls ledelsen 1-2 etter et mål av Emil Forsberg. John Tolkin sto for den målgivende pasningen.
    81'
    Målet til NY Red Bulls sjekkes av VAR
    82'
    Målet til NY Red Bulls blir stående
    82'
    84'
    Frankie Amaya
    Frankie Amaya (NY Red Bulls) mottar sitt første gule kort for dagen på Banc of California Stadium.
    84'
    LA FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    85'
    86'
    86'
    87'
    Inn: Kyle Duncan
    Ut: Emil Forsberg
    Emil Forsberg (NY Red Bulls) erstattes av Kyle Duncan.
    88'
    Inn: Luis Muller
    Ut: Cristian Olivera
    LA FC bytter ut Cristian Olivera med Luis Muller. Dette er det tredje byttet som Steven Cherundolo gjør i dagens kamp.
    89'
    Inn: Omar Chagoya
    Ut: Eddie Segura
    Steven Cherundolo gjør dagens fjerde bytte i Los Angeles, når han tar ut Eddie Segura og setter inn Omar Chagoya.
    89'
    Inn: Cameron Harper
    Ut: Lewis Morgan
    NY Red Bulls bytter ut Lewis Morgan med Cameron Harper. Dette er det fjerde byttet som Sandro Schwarz gjør i dagens kamp.
    90'+1
    Frispark i en god posisjon for LA FC!
    90'+2
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til LA FC.
    90'+4
    Luis Muller
    Sjanse til LA FC! Luis Muller er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+5
    90'+5
    Guido Gonzales Jr tildeler LA FC en corner. Ilie Sanchez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+5
    90'+5
    Mål for Los Angeles FC!
    Los Angeles FC 2 - 2 NY Red Bulls
    Målgivende: Maxime Chanot
    Mål! LA FC utligner på Banc of California Stadium. Målscorer: Denis Bouanga. Flott spill fra Maxime Chanot før målet.
    90'+6
    Ilie Sanchez (LA FC) løfter inn en corner fra høyre på Banc of California Stadium.