Shaquell Moore (Nashville SC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    I Los Angeles slår Eduard Atuesta en corner fra venstre.
    Los Angeles FC 1 - 0 Nashville SC
    Mål: Timothy Tillmann
    Mål! Timothy Tillmann gir LA FC ledelsen 1-0 i Los Angeles.
    9'
    Hany Mukhtar (Nashville SC) slår en corner fra høyre side på Banc of California Stadium.
    14'
    Brent Kallman
    Brent Kallman (Nashville SC) header utenfor.
    14'
    16'
    Straffe til Los Angeles FC
    17'
    Skudd på mål, Los Angeles FC
    17'
    Nashville SC, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Los Angeles FC scorer på straffe!
    Los Angeles FC 2 - 0 Nashville SC
    Mål: Denis Bouanga
    Straffe og mål! LA FC øker ledelsen til 2-0 i Los Angeles. Målscorer: Denis Bouanga.
    18'
    Frispark til Nashville SC på halvdelen til LA FC.
    21'
    Kan Nashville SC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    22'
    Erick Lezama Pavon signaliserer et frispark til LA FC.
    25'
    Cristian Olivera
    LA FC angriper, men avslutningen til Cristian Olivera går utenfor.
    27'
    Erick Lezama Pavon signaliserer et frispark til Nashville SC på egen banehalvdel.
    31'
    Hjørnespark til Nashville SC
    32'
    En av Nashville SCs spillere blir avblåst for offside på Banc of California Stadium.
    34'
    Frispark for LA FC på egen banehalvdel.
    36'
    Nashville SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Ryan Hollingshead
    Ryan Hollingshead (LA FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Banc of California Stadium.
    39'
    39'
    Erick Lezama Pavon tildeler LA FC en corner. Eduard Atuesta sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    40'
    41'
    Sergi Palencia
    Sergi Palencia (LA FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    42'
    Frispark Nashville SC.
    42'
    Målsjanse til Nashville SC! Shaquell Moore treffer mål, men keeper redder.
    42'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Dru Yearwood
    Dommer Erick Lezama Pavon viser Dru Yearwood (Nashville SC) det gule kortet.
    43'
    43'
    43'
    Mateusz Bogusz
    LA FC angriper, men avslutningen til Mateusz Bogusz går utenfor.
    45'+1
    45'+4
    45'+4
    Spillerbytte - Nashville SC
    Inn: Daniel Lovitz
    Ut: Taylor Washington
    Taylor Washington (Nashville SC) erstattes av Daniel Lovitz.
    47'
    Los Angeles FC 3 - 0 Nashville SC
    Målgivende: Sergi Palencia
    Mål! Denis Bouanga gir LA FC en komfortabel 3-0 ledelse. Sergi Palencia sto for den målgivende pasningen.
    48'
    Det blir farlig! Frispark for Nashville SC er nær straffområde.
    51'
    52'
    Eduard Atuesta
    Dommer Erick Lezama Pavon gir Eduard Atuesta (LA FC) et gult kort.
    52'
    55'
    LA FC fosser forover og Cristian Olivera fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    59'
    59'
    Hjørnespark til Los Angeles FC
    59'
    60'
    Skudd på mål, Nashville SC
    61'
    61'
    Rødt kort til Nashville SC
    Joe Willis
    Nashville SC må klare seg uten Joe Willis etter at han får et direkte rødt kort!
    62'
    Frisparket tildelt LA FC er farlig nær Nashville SCs målområde.
    63'
    Inn: Elliot Panicco
    Ut: Tyler Boyd
    Nashville SC gjør sitt andre bytte. Tyler Boyd erstattes av Elliot Panicco.
    64'
    Frispark i en god posisjon for LA FC!
    64'
    65'
    65'
    65'
    Frispark for Nashville SC på egen banehalvdel.
    66'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: David Emmanuel Martinez Morales
    Ut: Mateusz Bogusz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LA FC. Inn kommer David Emmanuel Martinez Morales, mens Mateusz Bogusz tar plass på benken.
    66'
    Inn: Eddie Segura
    Ut: Sergi Palencia
    LA FC bytter ut Sergi Palencia med Eddie Segura.
    66'
    Inn: Sean Davis
    Ut: Dru Yearwood
    Dru Yearwood (Nashville SC) erstattes av Sean Davis.
    67'
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt bortelag.
    67'
    Eduard Atuesta (LA FC) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.
    71'
    Los Angeles FC 4 - 0 Nashville SC
    Mål: Cristian Olivera
    Målgivende: David Emmanuel Martinez Morales
    LA FC går opp i en 4-0 ledelse etter et mål av Cristian Olivera. Flott spill fra David Emmanuel Martinez Morales før målet.
    75'
    Inn: Nathan Ordaz
    Ut: Cristian Olivera
    Bytte for LA FC. Nathan Ordaz kommer inn for Cristian Olivera på Banc of California Stadium.
    76'
    Inn: McKinze Gaines
    Ut: Hany Mukhtar
    Gary Smith gjør dagens fjerde bytte i Los Angeles, når han tar ut Hany Mukhtar og setter inn McKinze Gaines.
    77'
    Inn: Teal Bunbury
    Ut: Sam Surridge
    Nashville SC bytter ut Sam Surridge med Teal Bunbury. Dette er det femte byttet som Gary Smith gjør i dagens kamp.
    77'
    80'
    Eduard Atuesta (LA FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    83'
    Inn: Erik Duenas
    Ut: Timothy Tillmann
    Steven Cherundolo (LA FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Erik Duenas erstatter Timothy Tillmann.
    84'
    Denis Bouanga
    Denis Bouanga (LA FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    87'
    87'
    87'
    87'
    88'
    David Emmanuel Martinez Morales
    David Emmanuel Martinez Morales (LA FC) kommer til en målsjanse på Banc of California Stadium, men klarer ikke å score.
    88'
    89'
    89'
    Nathan Ordaz
    Nathan Ordaz (LA FC) får et gult kort av dommer Erick Lezama Pavon.
    90'
    David Emmanuel Martinez Morales (LA FC) avanserer forover på Banc of California Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+1
    90'+1
    Erick Lezama Pavon tildeler LA FC en corner. Eduard Atuesta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+2
    90'+3
    Los Angeles FC 5 - 0 Nashville SC
    Mål: Eduard Atuesta
    Målgivende: Denis Bouanga
    Mål! Eduard Atuesta (LA FC) header inn 5-0 på Banc of California Stadium. Det er en fin assist fra Denis Bouanga.