Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til Lokomotiv Moscow.
    3'
    Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Matteo Guendouzi
    Olympique Marseille avanserer forover i Moskva. Matteo Guendouzi avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Olympique Marseille fosser forover og Matteo Guendouzi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Cengiz Ünder (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    11'
    Cengiz Ünder (Olympique Marseille) slår en corner fra høyre side på RZD Arena.
    11'
    Irfan Peljto tildeler Olympique Marseille en corner. Amine Harit sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Irfan Peljto signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    14'
    Irfan Peljto signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    17'
    19'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    21'
    22'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Alexis Beka Beka
    Dommer Irfan Peljto gir Alexis Beka Beka (Lokomotiv Moscow) et gult kort.
    22'
    Spillet på RZD Arena er stoppet midlertidig fordi Matteo Guendouzi ligger nede.
    23'
    Matteo Guendouzi er på beina igjen og fortsetter kampen på RZD Arena.
    24'
    Luan Peres
    Sjanse! Olympique Marseille avanserer forover, men Luan Peres avslutter utenfor.
    25'
    Målsjanse på RZD Arena! Matteo Guendouzi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    28'
    28'
    I Moskva slår Cengiz Ünder en corner fra høyre.
    28'
    Fedor Smolov
    På RZD Arena fyrer Fedor Smolov (Lokomotiv Moscow) av et skudd - i stolpen!
    31'
    Nayair Tiknizyan
    Nayair Tiknizyan (Lokomotiv Moscow) får et gult kort av dommer Irfan Peljto.
    33'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    37'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Boubacar Kamara
    Boubacar Kamara (Olympique Marseille) mottar sitt første gule kort for dagen på RZD Arena.
    37'
    Amine Harit (Olympique Marseille) slår en corner fra høyre side på RZD Arena.
    39'
    William Saliba
    Olympique Marseille avanserer forover og William Saliba kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    39'
    39'
    Cengiz Ünder (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra venstre på RZD Arena.
    40'
    40'
    Gerson
    Gerson (Olympique Marseille) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    44'
    44'
    Rifat Zhemaletdinov
    Lokomotiv Moscow angriper. Rifat Zhemaletdinov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    44'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Amine Harit
    Sjanse til Olympique Marseille! Amine Harit er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    Cengiz Ünder
    Cengiz Ünder (Olympique Marseille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    51'
    Alvaro Gonzalez
    I Moskva header Alvaro Gonzalez (Olympique Marseille) mot mål, men ballen går utenfor.
    52'
    I Moskva slår Amine Harit en corner fra høyre.
    53'
    Frispark til Lokomotiv Moscow på halvdelen til Olympique Marseille.
    54'
    Irfan Peljto tildeler Olympique Marseille en corner. Cengiz Ünder sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    Luan Peres
    Olympique Marseille angriper og Luan Peres får avsluttet. Headingen treffer ikke Lokomotiv Moscow-målet.
    55'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Konrad de la Fuente
    Ut: Amine Harit
    Olympique Marseille gjør sitt første bytte. Amine Harit erstattes av Konrad de la Fuente.
    56'
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Konstantin Maradishvili
    Ut: Daniil Kulikov
    Lokomotiv Moscow bytter ut Daniil Kulikov med Konstantin Maradishvili.
    56'
    57'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Olympique Marseille får straffe av Irfan Peljto på RZD Arena.
    57'
    Andre gule kort til Lokomotiv Moscow
    Utvisning! Nayair Tiknizyan (Lokomotiv Moscow) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    57'
    Olympique Marseille scorer på straffe!
    Lokomotiv Moscow 0 - 1 Olympique Marseille
    Mål: Cengiz Ünder
    Mål! Cengiz Ünder gir Olympique Marseille ledelsen 0-1 på RZD Arena. Målet kom på et straffespark.
    59'
    61'
    Valentin Rongier
    Dommeren gir Valentin Rongier (Olympique Marseille) et gult kort.
    62'
    Inn: Alexander Silyanov
    Ut: Alexis Beka Beka
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lokomotiv Moscow. Inn kommer Alexander Silyanov, mens Alexis Beka Beka tar plass på benken.
    63'
    Inn: Tino Anjorin
    Ut: Rifat Zhemaletdinov
    Rifat Zhemaletdinov (Lokomotiv Moscow) erstattes av Faustino Anjorin.
    64'
    Lokomotiv Moscow fosser fremover, men Fedor Smolov går rett i offsidefella.
    68'
    Irfan Peljto tildeler Olympique Marseille en corner. Cengiz Ünder sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    75'
    Inn: Gyrano Kerk
    Ut: Francois Kamano
    Lokomotiv Moscow bytter ut Francois Kamano med Gyrano Kerk.
    75'
    Inn: Vitali Lisakovich
    Ut: Fedor Smolov
    Bytte for Lokomotiv Moscow. Vitali Lisakovich kommer inn for Fedor Smolov på RZD Arena.
    75'
    77'
    En av Olympique Marseilles spillere blir avblåst for offside.
    79'
    Irfan Peljto signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.