1-0
1-1
3-1
    Claudinho
    FK Zenit St Petersburg angriper i Moskva. Claudinho avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Aleksei Vasilevich Sukhoi tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Maksim Glushenkov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    FK Zenit St Petersburg scorer selvmål!
    Lokomotiv Moscow 1 - 0 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Mikhail Kerzhakov
    Lokomotiv Moscow leder 1-0 etter en scoring av Mikhail Kerzhakov.
    8'
    Aleksei Vasilevich Sukhoi signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    12'
    Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark for Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    15'
    Maksim Glushenkov
    Sjanse til Lokomotiv Moscow! Maksim Glushenkov er nær ved å score, men keeper redder.
    17'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Aleksei Vasilevich Sukhoi signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark til FK Zenit St Petersburg på halvdelen til Lokomotiv Moscow.
    23'
    I Moskva slår Douglas Santos en corner fra venstre.
    25'
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra venstre side på RZD Arena.
    25'
    25'
    Wilson Isidor
    FK Zenit St Petersburg angriper, men avslutningen til Wilson Isidor går utenfor.
    28'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Evgeniy Morozov vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    31'
    Nuraly Alip ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    31'
    Evgeniy Morozov er på beina igjen og fortsetter kampen.
    32'
    Nuraly Alip kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på RZD Arena.
    32'
    Sergey Pinyaev
    Målsjanse! Sergey Pinyaev (Lokomotiv Moscow) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Maksim Glushenkov (Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra venstre på RZD Arena.
    40'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    Lokomotiv Moscow 1 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Mateo Cassierra
    Målgivende: Strahinja Erakovic
    Mål! FK Zenit St Petersburgutligner til 1-1 etter en heading av Mateo Cassierra. Flott spill fra Strahinja Erakovic før målet.
    41'
    Strahinja Erakovic
    Sjanse! FK Zenit St Petersburg avanserer forover, men Strahinja Erakovic avslutter utenfor.
    43'
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    45'
    45'+1
    Aleksei Vasilevich Sukhoi signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    46'
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    47'
    48'
    I Moskva slår Maksim Glushenkov en corner fra venstre.
    49'
    Aleksei Vasilevich Sukhoi signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow.
    51'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Artyom Karpukas (Lokomotiv Moscow) vrir seg av smerte i gresset.
    52'
    54'
    Artyom Karpukas er tilbake i kampen igjen.
    54'
    Artyom Karpukas (Lokomotiv Moscow) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på RZD Arena.
    54'
    56'
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Anton Miranchuk
    Ut: Artyom Karpukas
    Artyom Karpukas, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Anton Miranchuk kommer inn for Lokomotiv Moscow.
    56'
    Mål for Lokomotiv Moscow!
    Lokomotiv Moscow 2 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Maksim Glushenkov
    Målgivende: Anton Miranchuk
    Lokomotiv Moscow tar ledelsen 2-1 i Moskva etter en heading av Maksim Glushenkov! Det er en fin assist fra Anton Miranchuk.
    59'
    59'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Sergey Pinyaev (Lokomotiv Moscow) pådrar seg et gult kort.
    63'
    Frispark Lokomotiv Moscow.
    63'
    64'
    Aleksei Vasilevich Sukhoi tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Douglas Santos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    68'
    68'
    Maksim Nenahov
    Dommer Aleksei Vasilevich Sukhoi gir Maksim Nenahov (Lokomotiv Moscow) et gult kort.
    70'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Gustavo Mantuan
    Ut: Wilson Isidor
    FK Zenit St Petersburg gjør sitt første bytte. Wilson Isidor erstattes av Gustavo Mantuan.
    71'
    Inn: Mario Fernandes
    Ut: Claudinho
    Sergey Bogdanovich Semak (FK Zenit St Petersburg) gjør sitt andre bytte for dagen. Mario Fernandes erstatter Claudinho.
    71'
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    72'
    72'
    75'
    Aleksei Vasilevich Sukhoi signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow like utenfor FK Zenit St Petersburg-området.
    76'
    Anton Miranchuk
    Anton Miranchuk (Lokomotiv Moscow) kommer seg fri på RZD Arena, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Inn: Konstantin Maradishvili
    Ut: Maksim Glushenkov
    Mikhail Galaktionov gjør dagens andre bytte i Moskva, når han tar ut Maksim Glushenkov og setter inn Konstantin Maradishvili.
    78'
    Inn: Ilya Samoshnikov
    Ut: Sergey Pinyaev
    Sergey Pinyaev (Lokomotiv Moscow) erstattes av Ilya Samoshnikov.
    78'
    Ilya Samoshnikov
    Lokomotiv Moscow angriper i Moskva. Ilya Samoshnikov fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Mateo Cassierra (FK Zenit St Petersburg) vinkes av for offside i Moskva.
    81'
    Inn: Andrey Mostovoy
    Ut: Daniil Krugovoy
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Zenit St Petersburg. Inn kommer Andrey Mostovoy, mens Daniil Krugovoy tar plass på benken.
    81'
    Frispark til Lokomotiv Moscow på halvdelen til FK Zenit St Petersburg.
    83'
    83'
    Konstantin Maradishvili
    Konstantin Maradishvili (Lokomotiv Moscow) får et gult kort av dommer Aleksei Vasilevich Sukhoi.
    83'
    Hjørnespark til FK Zenit St Petersburg
    84'
    Nuraly Alip
    Nuraly Alip (FK Zenit St Petersburg) avanserer forover på RZD Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    86'
    86'
    Lokomotiv Moscow 3 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Nayair Tiknizyan
    Målgivende: Artem Dzyuba
    Mål! Nayair Tiknizyan øker Lokomotiv Moscows ledelse til 3-1 på RZD Arena. Artem Dzyuba sto for den målgivende pasningen.