Sergey Cheban signaliserer et frispark til FK Sochi på egen banehalvdel.
    2'
    Mål for Lokomotiv Moscow!
    Lokomotiv Moscow 1 - 0 FK Sochi
    Mål: Rifat Zhemaletdinov
    Mål! Lokomotiv Moscow tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Rifat Zhemaletdinov på RZD Arena.
    2'
    Maksim Glushenkov
    Maksim Glushenkov (Lokomotiv Moscow) avanserer forover på RZD Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    3'
    FK Sochi, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Mål for FK Sochi!
    Lokomotiv Moscow 1 - 1 FK Sochi
    Mål: Artur Yusupov
    Målgivende: Martin Kramaric
    Artur Yusupov scorer og utligningen er et faktum på RZD Arena. 1-1. Martin Kramaric var nest sist på ballen.
    4'
    Frispark for FK Sochi på egen banehalvdel.
    5'
    En av FK Sochis spillere blir avblåst for offside.
    8'
    Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Sergey Cheban tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Rifat Zhemaletdinov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Aleksey Sutormin
    Aleksey Sutormin (FK Sochi) kommer til en målsjanse på RZD Arena, men klarer ikke å score.
    16'
    16'
    Rifat Zhemaletdinov (Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    19'
    19'
    Gult kort til FK Sochi
    Jurij Medvedev
    Dommer Sergey Cheban gir Jurij Medvedev (FK Sochi) et gult kort.
    20'
    Frispark for Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    21'
    Sergey Cheban signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow.
    22'
    Maksim Nenahov
    Målsjanse! Maksim Nenahov (Lokomotiv Moscow) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    23'
    Rifat Zhemaletdinov (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra venstre side på RZD Arena.
    27'
    28'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Artyom Karpukas
    Artyom Karpukas mottar et gult kort i Moskva, og må dermed stå over en kamp for Lokomotiv Moscow.
    28'
    31'
    Sergey Cheban signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    32'
    Dommer Sergey Cheban ser at linjemannen løfter flagget, og Lokomotiv Moscows Rifat Zhemaletdinov blåses av for offside.
    35'
    Artur Yusupov ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    37'
    Spillerbytte - FK Sochi
    Inn: Kirill Kravtsov
    Ut: Artur Yusupov
    Robert Moreno Gonzalez (FK Sochi) tar ut Artur Yusupov som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Kirill Kravtsov.
    40'
    Lokomotiv Moscow 2 - 1 FK Sochi
    Mål: Maksim Glushenkov
    Målgivende: Nayair Tiknizyan
    Mål! Lokomotiv Moscow tar ledelsen 2-1 ved Maksim Glushenkov. Nayair Tiknizyan sto for den målgivende pasningen.
    42'
    45'+1
    45'+3
    45'+4
    FK Sochi tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+5
    Inn: Kirill Zaika
    Ut: Jurij Medvedev
    FK Sochi gjør sitt andre bytte. Jurij Medvedev erstattes av Kirill Zaika.
    46'
    Frispark FK Sochi.
    46'
    Dmitri Barinov
    Dmitri Barinov (Lokomotiv Moscow) mottar sitt første gule kort for dagen på RZD Arena.
    47'
    47'
    I Moskva slår Martin Kramaric en corner fra venstre.
    51'
    Lokomotiv Moscow 2 - 2 FK Sochi
    Mål: Marcelo Alves Santos
    Mål! FK Sochiutligner til 2-2 etter en heading av Marcelo Alves Santos. Det er en fin assist fra Martin Kramaric.
    51'
    52'
    Andre gule kort til Lokomotiv Moscow
    Dommer Sergey Cheban gir Artyom Karpukas (Lokomotiv Moscow) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    53'
    56'
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Artem Dzyuba
    Ut: Timur Suleimanov
    Timur Suleimanov (Lokomotiv Moscow) erstattes av Artem Dzyuba.
    56'
    Inn: Mario Mitaj
    Ut: Rifat Zhemaletdinov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lokomotiv Moscow. Inn kommer Mario Mitaj, mens Rifat Zhemaletdinov tar plass på benken.
    57'
    Frispark Lokomotiv Moscow.
    57'
    Lokomotiv Moscow angriper, men avslutningen til Maksim Glushenkov går utenfor.
    58'
    Sergio Cordova
    FK Sochi angriper på RZD Arena, men Sergio Cordova header utenfor.
    60'
    Ignacio Antonio Saavedra Pino
    Ignacio Antonio Saavedra Pino (FK Sochi) fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Frispark til Lokomotiv Moscow på halvdelen til FK Sochi.
    65'
    Dommer Sergey Cheban viser Ignacio Antonio Saavedra Pino (FK Sochi) det gule kortet.
    65'
    Inn: Nikita Burmistrov
    Ut: Aleksey Sutormin
    Bytte for FK Sochi. Nikita Burmistrov kommer inn for Aleksey Sutormin på RZD Arena.
    66'
    Inn: Yahya Attia Attia Allah
    Ut: Artem Makarchuk
    FK Sochi bytter ut Artem Makarchuk med Yahya Attia Attia Allah.
    66'
    66'
    Inn: Sergey Pinyaev
    Ut: Maksim Nenahov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lokomotiv Moscow. Inn kommer Sergey Pinyaev, mens Maksim Nenahov tar plass på benken.
    70'
    Martin Kramaric
    Martin Kramaric (FK Sochi) kommer seg fri på RZD Arena, men avslutningen går utenfor.
    72'
    73'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    74'
    Rødt kort til FK Sochi
    Utvisning! FK Sochis Sergio Cordova får rødt kort og sendes av banen.
    75'
    Rødt kort!
    Spilleren på Lokomotiv Moscow får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    75'
    Sergey Pinyaev
    Sjanse! Lokomotiv Moscow avanserer forover, men Sergey Pinyaev avslutter utenfor.
    76'
    Maksim Glushenkov (Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra venstre på RZD Arena.
    77'
    Inn: Saul Guarirapa
    Ut: Aleksandar Jukic
    FK Sochi gjør sitt femte bytte. Aleksandar Jukic erstattes av Saul Guarirapa.
    78'
    Artem Dzyuba
    Lokomotiv Moscow avanserer forover i Moskva. Artem Dzyuba avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    Målsjanse på RZD Arena! Sergey Pinyaev fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    82'
    Artem Dzyuba (Lokomotiv Moscow) header utenfor.
    82'
    Yahya Attia Attia Allah
    Sjanse! FK Sochi avanserer forover, men Yahya Attia Attia Allah avslutter utenfor.
    83'
    Inn: Anton Miranchuk
    Ut: Dmitri Barinov
    Lokomotiv Moscow bytter ut Dmitri Barinov med Anton Miranchuk. Dette er det fjerde byttet som Mikhail Galaktionov gjør i dagens kamp.
    84'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    84'
    Anton Miranchuk
    Anton Miranchuk (Lokomotiv Moscow) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    86'
    88'
    Skudd utenfor mål, FK Sochi
    89'
    Ilya Samoshnikov
    Sjanse til Lokomotiv Moscow! Ilya Samoshnikov er nær ved å score, men keeper redder.
    90'
    90'
    Målet til Lokomotiv Moscow sjekkes av VAR
    90'+1
    Målet til Lokomotiv Moscow blir annullert
    90'+2
    Sergey Pinyaev må stå over en kamp for Lokomotiv Moscow etter å ha fått gult kort av dommer Sergey Cheban.