I Moskva har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Lokomotiv Moscow!
    Lokomotiv Moscow 1 - 0 FK Rostov
    Mål: Anton Miranchuk
    Målgivende: Maksim Glushenkov
    Mål! Anton Miranchuk gir Lokomotiv Moscow en 1-0 ledelse. Maksim Glushenkov sto for den målgivende pasningen.
    5'
    Frispark til Lokomotiv Moscow på halvdelen til FK Rostov.
    7'
    Frispark FK Rostov.
    15'
    Frispark for Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    19'
    Gult kort til FK Rostov
    Eyad El Askalany
    Eyad El Askalany (FK Rostov) mottar sitt første gule kort for dagen på RZD Arena.
    19'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Rostov.
    21'
    I Moskva slår Daniil Utkin en corner fra venstre.
    22'
    Hjørnespark til FK Rostov
    24'
    Daniil Utkin
    Daniil Utkin (FK Rostov) kommer til en målsjanse på RZD Arena, men klarer ikke å score.
    26'
    Ronaldo (FK Rostov) vinkes av for offside i Moskva.
    28'
    Daniil Utkin (FK Rostov) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    32'
    Ronaldo
    Sjanse! FK Rostov avanserer forover, men Ronaldo avslutter utenfor.
    33'
    Sergey Pinyaev
    Lokomotiv Moscow angriper i Moskva. Sergey Pinyaev fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    39'
    40'
    Ronaldo
    Ronaldo (FK Rostov) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Pavel Kukuyan tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Anton Miranchuk sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Maksim Glushenkov
    Lokomotiv Moscow avanserer forover i Moskva. Maksim Glushenkov avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    Offside! Maksim Glushenkov blir vinket av og Lokomotiv Moscow må dermed bygge opp et nytt angrep.
    45'
    Anton Miranchuk (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra høyre side på RZD Arena.
    45'+2
    Spillerbytte - FK Rostov
    Inn: Andrey Langovich
    Ut: Eyad El Askalany
    Eyad El Askalany (FK Rostov) erstattes av Andrey Langovich.
    46'
    Dommer Pavel Kukuyan ser at linjemannen løfter flagget, og Lokomotiv Moscows Timur Suleimanov blåses av for offside.
    49'
    Frispark i en god posisjon for FK Rostov!
    50'
    Daniil Utkin vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    50'
    Daniil Utkin er tilbake på banen igjen.
    51'
    I Moskva slår Daniil Utkin en corner fra høyre.
    52'
    54'
    55'
    Lokomotiv Moscow angriper, men Maksim Glushenkov vinkes av for offside.
    58'
    FK Rostov tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Frispark til FK Rostov på halvdelen til Lokomotiv Moscow.
    61'
    Ronaldo
    I Moskva header Ronaldo (FK Rostov) mot mål, men ballen går utenfor.
    62'
    64'
    65'
    Lokomotiv Moscow fosser forover og Maksim Glushenkov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    68'
    FK Rostov, prøver et skudd, men det reddes
    68'
    Målsjanse! Maksim Glushenkov (Lokomotiv Moscow) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Anton Miranchuk
    Anton Miranchuk (Lokomotiv Moscow) avanserer forover på RZD Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    70'
    70'
    71'
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Ilya Samoshnikov
    Ut: Sergey Pinyaev
    Mikhail Galaktionov gjør dagens første bytte i Moskva, når han tar ut Sergey Pinyaev og setter inn Ilya Samoshnikov.
    74'
    Inn: Nikolay Komlichenko
    Ut: Khoren Bayramyan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Rostov. Inn kommer Nikolay Komlichenko, mens Khoren Bayramyan tar plass på benken.
    74'
    Inn: Evgeni Chernov
    Ut: Ilya Vakhaniya
    FK Rostov bytter ut Ilya Vakhaniya med Evgeni Chernov. Dette er det tredje byttet som Valeri Georgievich Karpin gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Ivan Komarov
    Ut: Egor Golenkov
    FK Rostov bytter ut Egor Golenkov med Ivan Komarov.
    75'
    Daniil Utkin (FK Rostov) slår en corner fra venstre side på RZD Arena.
    75'
    Ronaldo
    Ronaldo (FK Rostov) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt bortelag.
    78'
    Kiril Schetinin
    Sjanse til FK Rostov! Kiril Schetinin er nær ved å score, men keeper redder.
    80'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    Ivan Komarov
    FK Rostov angriper, men avslutningen til Ivan Komarov går utenfor.
    82'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Gerzino Nyamsi
    Gerzino Nyamsi (Lokomotiv Moscow) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    83'
    Inn: Artyom Karpukas
    Ut: Maksim Glushenkov
    Mikhail Galaktionov (Lokomotiv Moscow) gjør sitt andre bytte for dagen. Artyom Karpukas erstatter Maksim Glushenkov.
    83'
    83'
    Offside! Nikolay Komlichenko (FK Rostov) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    84'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Timur Suleimanov (Lokomotiv Moscow) vrir seg av smerte i gresset.
    85'
    Timur Suleimanov er tilbake i kampen igjen.
    85'
    Daniil Utkin (FK Rostov) løfter inn en corner fra venstre på RZD Arena.
    86'
    Frispark for FK Rostov på egen banehalvdel.
    86'
    Pavel Kukuyan tildeler FK Rostov en corner. Daniil Utkin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    87'
    Inn: Vladislav Sarvelyi
    Ut: Timur Suleimanov
    Mikhail Galaktionov (Lokomotiv Moscow) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Vladislav Sarvelyi erstatter Timur Suleimanov som sannsynligvis er skadet.
    88'
    Inn: Rifat Zhemaletdinov
    Ut: Anton Miranchuk
    Lokomotiv Moscow gjør sitt fjerde bytte. Anton Miranchuk erstattes av Rifat Zhemaletdinov.
    89'
    Lokomotiv Moscow fosser fremover, men Vladislav Sarvelyi går rett i offsidefella.
    89'
    90'
    Artyom Karpukas
    Artyom Karpukas får gult kort og må stå over en kamp for Lokomotiv Moscow!
    90'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Rostov på egen banehalvdel.
    90'+1
    Dmitri Barinov
    Sjanse i Moskva! Dmitri Barinov (Lokomotiv Moscow) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+2
    90'+2
    Rifat Zhemaletdinov (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra venstre side på RZD Arena.