CSKA Moskva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Dmitri Barinov (Lokomotiv Moscow) kommer seg fri på RZD Arena, men avslutningen går utenfor.
    9'
    Anton Miranchuk (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra høyre side på RZD Arena.
    13'
    Sergey Pinyaev
    Lokomotiv Moscow angriper. Sergey Pinyaev får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    CSKA Moskva, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Frispark for CSKA Moskva på egen banehalvdel.
    15'
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til CSKA Moskva på egen banehalvdel.
    17'
    Abbosbek Fayzullaev (CSKA Moskva) løfter inn en corner fra venstre på RZD Arena.
    19'
    Abbosbek Fayzullaev
    Sjanse i Moskva! Abbosbek Fayzullaev (CSKA Moskva) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Hjørnespark til CSKA Moskva
    21'
    Ivan Oblyakov
    I Moskva header Ivan Oblyakov (CSKA Moskva) mot mål, men ballen går utenfor.
    21'
    Sergei Karasev tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Maksim Glushenkov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Maksim Glushenkov
    Dommer Sergei Karasev gir Maksim Glushenkov (Lokomotiv Moscow) et gult kort.
    24'
    Victor Davila ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    25'
    Victor Davila kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på RZD Arena.
    26'
    28'
    Frispark CSKA Moskva.
    29'
    Maksim Glushenkov (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra venstre side på RZD Arena.
    33'
    Sergei Karasev tildeler CSKA Moskva en corner. Abbosbek Fayzullaev sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Sergey Pinyaev (Lokomotiv Moscow) avanserer forover på RZD Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    34'
    34'
    I Moskva slår Abbosbek Fayzullaev en corner fra høyre.
    37'
    Abbosbek Fayzullaev (CSKA Moskva) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    38'
    Sergei Karasev tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Anton Miranchuk sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Mål for Lokomotiv Moscow!
    Lokomotiv Moscow 1 - 0 CSKA Moskva
    Mål: Ilya Samoshnikov
    Målgivende: Maksim Glushenkov
    Mål! Ilya Samoshnikov gir Lokomotiv Moscow en 1-0 ledelse. Maksim Glushenkov var nest sist på ballen.
    44'
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til CSKA Moskva.
    45'+1
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    45'+2
    Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    Abbosbek Fayzullaev (CSKA Moskva) kommer til en målsjanse på RZD Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Lokomotiv Moscows Maksim Glushenkov blåses av for offside på RZD Arena.
    51'
    Frispark til CSKA Moskva på halvdelen til Lokomotiv Moscow.
    52'
    53'
    Mål for CSKA Moskva!
    Lokomotiv Moscow 1 - 1 CSKA Moskva
    Mål: Tamerlan Musaev
    Målgivende: Abbosbek Fayzullaev
    Tamerlan Musaev header ballen i mål og utligner til 1-1. Flott spill fra Abbosbek Fayzullaev før målet.
    53'
    Spillerbytte - CSKA Moskva
    Inn: Fedor Chalov
    Ut: Victor Davila
    CSKA Moskva bytter ut Victor Davila med Fedor Chalov. Dette er det første byttet som Vladimir Fedotov gjør i dagens kamp.
    54'
    Frispark til Lokomotiv Moscow på halvdelen til CSKA Moskva.
    55'
    Lokomotiv Moscow 2 - 1 CSKA Moskva
    Mål: Maksim Glushenkov
    Mål! Maksim Glushenkov gir Lokomotiv Moscow ledelsen 2-1 i Moskva.
    56'
    Frispark for Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    57'
    Målsjanse til CSKA Moskva! Abbosbek Fayzullaev treffer mål, men keeper redder.
    59'
    59'
    I Moskva slår Maksim Glushenkov en corner fra venstre.
    62'
    Målet til Lokomotiv Moscow sjekkes av VAR
    62'
    Målet til Lokomotiv Moscow blir annullert
    63'
    64'
    Maksim Glushenkov (Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    64'
    I Moskva slår Anton Miranchuk en corner fra venstre.
    65'
    Lokomotiv Moscow 3 - 1 CSKA Moskva
    Mål: Fasson
    Fasson øker Lokomotiv Moscows ledelse til 3-1! Maksim Glushenkov sto for den målgivende pasningen.
    65'
    Milan Gajic
    Målsjanse på RZD Arena! Milan Gajic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    Tamerlan Musaev
    CSKA Moskva angriper i Moskva. Tamerlan Musaev avslutter på mål, men greier ikke å score.
    71'
    71'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Moskva fordi Maksim Glushenkov får behandling for en skade på banen.
    73'
    Maksim Glushenkov er tilbake i kampen igjen.
    73'
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Nayair Tiknizyan
    Ut: Sergey Pinyaev
    Sergey Pinyaev (Lokomotiv Moscow) erstattes av Nayair Tiknizyan.
    75'
    Inn: Artem Dzyuba
    Ut: Anton Miranchuk
    Lokomotiv Moscow gjør sitt andre bytte. Anton Miranchuk erstattes av Artem Dzyuba.
    75'
    Dommer Sergei Karasev venter med å sette i gang spillet fordi Maksim Glushenkov ligger nede.
    76'
    Maksim Glushenkov ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Moskva.
    76'
    CSKA Moskva må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Lokomotiv Moscow.
    76'
    Lokomotiv Moscow angriper, men avslutningen til Maksim Glushenkov går utenfor.
    77'
    Inn: Anton Zabolotnyi
    Ut: Khellven
    Vladimir Fedotov (CSKA Moskva) gjør sitt andre bytte for dagen. Anton Zabolotnyi erstatter Khellven.
    78'
    Lokomotiv Moscow 3 - 2 CSKA Moskva
    Mål: Anton Zabolotnyi
    Anton Zabolotnyi setter inn en redusering på RZD Arena. Stillingen er nå 3-2.
    80'
    Målet til CSKA Moskva sjekkes av VAR
    81'
    Målet til CSKA Moskva blir stående
    81'
    Inn: Mario Mitaj
    Ut: Artyom Karpukas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lokomotiv Moscow. Inn kommer Mario Mitaj, mens Artyom Karpukas tar plass på benken.
    82'
    Inn: Rifat Zhemaletdinov
    Ut: Maksim Glushenkov
    Rifat Zhemaletdinov (Lokomotiv Moscow) erstatter Maksim Glushenkov som ser ut til å måtte forlate RZD Arena med en skade.
    82'
    Sjanse til CSKA Moskva! Abbosbek Fayzullaev er nær ved å score, men keeper redder.
    83'
    83'
    Maksim Nenahov vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    83'
    Maksim Nenahov er tilbake på banen igjen.
    84'
    Ivan Oblyakov (CSKA Moskva) slår en corner fra venstre side på RZD Arena.
    85'
    Sergei Karasev tildeler CSKA Moskva en corner. Ivan Oblyakov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    Lokomotiv Moscow 3 - 3 CSKA Moskva
    Mål: Ilya Agapov
    Målgivende: Tamerlan Musaev
    Mål! CSKA Moskvautligner til 3-3 etter en heading av Ilya Agapov. Det er en fin assist fra Tamerlan Musaev.