Riza Durmisi (Lodz) løfter inn en corner fra høyre på Stadion LKS.
    I Lodz slår Elias Andersson en corner fra høyre.
    Frispark i en god posisjon for KKS Lech Poznan!
    Mål for KKS Lech Poznan!
    LKS Lodz 0 - 1 KKS Lech Poznan
    Mål: Mikael Ishak
    Målgivende: Elias Andersson
    Mål! Mikael Ishak header ballen i mål og gir KKS Lech Poznan ledelsen 0-1 på Stadion LKS. Flott spill fra Elias Andersson før målet.
    36'
    Husein Balic
    Lodz angriper. Husein Balic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    38'
    38'
    Skudd utenfor mål, KKS Lech Poznan
    40'
    Damian Sylwestrzak tildeler KKS Lech Poznan en corner. Alan Czerwinski sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lodz fordi Daniel Ramirez Fernandez får behandling for en skade på banen.
    42'
    Spillerbytte - LKS Lodz
    Inn: Thiago Ceijas
    Ut: Daniel Ramirez Fernandez
    Thiago Ceijas (Lodz) erstatter Daniel Ramirez Fernandez som ser ut til å måtte forlate Stadion LKS med en skade.
    45'+2
    Filip Marchwinski
    Målsjanse på Stadion LKS! Filip Marchwinski fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+3
    LKS Lodz, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    Alan Czerwinski (KKS Lech Poznan) slår en corner fra høyre side på Stadion LKS.
    45'+3
    En av KKS Lech Poznans spillere går i offside.
    45'+5
    50'
    51'
    52'
    Spillerbytte - KKS Lech Poznan
    Inn: Jesper Karlstrom
    Ut: Afonso Sousa
    Afonso Sousa (KKS Lech Poznan) erstattes av Jesper Karlstrom.
    53'
    LKS Lodz 0 - 2 KKS Lech Poznan
    Mål: Filip Marchwinski
    Filip Marchwinski øker KKS Lech Poznans ledelse til 0-2! Det er en fin assist fra Elias Andersson.
    57'
    Straffe til LKS Lodz
    59'
    Bartosz Salamon
    Bartosz Salamon mottar et gult kort i Lodz, og må dermed stå over en kamp for KKS Lech Poznan.
    60'
    LKS Lodz scorer på straffe!
    LKS Lodz 1 - 2 KKS Lech Poznan
    Mål: Kay Tejan
    Mål! Lodz reduserer til 1-2 takket være et straffespark av Kay Tejan.
    60'
    61'
    Thiago Ceijas
    Thiago Ceijas (Lodz) får et gult kort av dommer Damian Sylwestrzak.
    64'
    Filip Marchwinski ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    66'
    Andre gule kort til LKS Lodz
    Utvisning! Thiago Ceijas (Lodz) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    67'
    Skudd på mål, KKS Lech Poznan
    67'
    67'
    Filip Marchwinski er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadion LKS.
    68'
    Frispark for KKS Lech Poznan på egen banehalvdel.
    68'
    Inn: Joel Vieira Pereira
    Ut: Alan Czerwinski
    Mariusz Rumak (KKS Lech Poznan) gjør sitt andre bytte for dagen. Joel Vieira Pereira erstatter Alan Czerwinski.
    70'
    Inn: Jose Antonio Ruiz Lopez
    Ut: Piotr Janczukowicz
    Lodz bytter ut Piotr Janczukowicz med Jose Antonio Ruiz Lopez. Dette er det andre byttet som Marcin Matysiak gjør i dagens kamp.
    75'
    75'
    75'
    76'
    Inn: Stipe Juric
    Ut: Engjell Hoti
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lodz. Inn kommer Stipe Juric, mens Engjell Hoti tar plass på benken.
    83'
    Inn: Antoni Mynarczyk
    Ut: Husein Balic
    Lodz gjør sitt fjerde bytte. Husein Balic erstattes av Antoni Mynarczyk.
    83'
    Jose Antonio Ruiz Lopez
    Jose Antonio Ruiz Lopez (Lodz) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    84'
    85'
    Mål for LKS Lodz!
    LKS Lodz 2 - 2 KKS Lech Poznan
    Mål: Stipe Juric
    Målgivende: Kay Tejan
    Mål! Lodz utligner på Stadion LKS. Målscorer: Stipe Juric. Kay Tejan var nest sist på ballen.
    86'
    Kristoffer Velde
    Målsjanse til KKS Lech Poznan! Kristoffer Velde treffer mål, men keeper redder.
    89'
    89'
    Joel Vieira Pereira (KKS Lech Poznan) slår en corner fra høyre side på Stadion LKS.
    90'
    I Lodz slår Joel Vieira Pereira en corner fra høyre.
    90'
    Joel Vieira Pereira (KKS Lech Poznan) løfter inn en corner fra høyre på Stadion LKS.
    90'+1
    LKS Lodz 2 - 3 KKS Lech Poznan
    Målgivende: Joel Vieira Pereira
    Mål! Filip Marchwinski gir KKS Lech Poznan en 2-3 ledelse. Joel Vieira Pereira sto for den målgivende pasningen.