Antonio Rapuano signaliserer et frispark til US Cremonese.
    US Cremonese fosser fremover, men Antonio Rapuano blåser for offside på Armando Picchi.
    4'
    Antonio Rapuano signaliserer et frispark til US Cremonese på egen banehalvdel.
    5'
    Simone Palombi
    Simone Palombi (US Cremonese) avanserer forover på Armando Picchi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    8'
    Livorno, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    I Livorno har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    Gult kort til US Cremonese
    Luca Ravanelli
    Luca Ravanelli (US Cremonese) mottar sitt første gule kort for dagen på Armando Picchi.
    9'
    Frispark for AS Livorno på egen banehalvdel.
    11'
    Samuel Gustafson
    Målsjanse på Armando Picchi! Samuel Gustafson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    13'
    13'
    Luca Valzania
    Luca Valzania (US Cremonese) kommer seg fri på Armando Picchi, men avslutningen går utenfor.
    15'
    AS Livorno tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark for US Cremonese på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark til US Cremonese på halvdelen til AS Livorno.
    18'
    19'
    Frispark AS Livorno.
    21'
    Hjørnespark til Livorno
    22'
    28'
    Michele Castagnetti
    US Cremonese avanserer forover i Livorno. Michele Castagnetti avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Offside! Murilo (AS Livorno) er alene igjennom, men dommer Antonio Rapuano ser at linjemannen er oppe med flagget.
    30'
    Gianluca Gaetano (US Cremonese) løfter inn en corner fra venstre på Armando Picchi.
    32'
    Vasile Mogos
    Vasile Mogos (US Cremonese) kommer til en målsjanse på Armando Picchi, men klarer ikke å score.
    33'
    35'
    Gult kort til Livorno
    Murilo
    Dommer Antonio Rapuano gir Murilo (AS Livorno) et gult kort.
    35'
    Mål for US Cremonese!
    Livorno 0 - 1 US Cremonese
    Mål: Daniel Ciofani
    Målgivende: Matteo Bianchetti
    Mål! Daniel Ciofani header ballen i mål og gir US Cremonese ledelsen 0-1 på Armando Picchi. Matteo Bianchetti var nest sist på ballen.
    36'
    US Cremonese angriper. Michele Castagnetti får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    42'
    Antonio Rapuano signaliserer et frispark til AS Livorno på egen banehalvdel.
    42'
    Gianluca Gaetano
    Sjanse til US Cremonese! Gianluca Gaetano er nær ved å score, men keeper redder.
    46'
    46'
    US Cremonese angriper i Livorno. Samuel Gustafson fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    53'
    Spillerbytte - Livorno
    Inn: Gennaro Ruggiero
    Ut: Andrea Luci
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Livorno. Inn kommer Gennaro Ruggiero, mens Andrea Luci tar plass på benken.
    53'
    Antonio Rapuano tildeler AS Livorno en corner. Davide Marsura sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    Mål for Livorno!
    Livorno 1 - 1 US Cremonese
    Mål: Alessandro Coppola
    Målgivende: Davide Marsura
    Mål! Alessandro Coppola (AS Livorno) utligner med en heading på Armando Picchi. Det er en fin assist fra Davide Marsura.
    55'
    59'
    60'
    Spillerbytte - US Cremonese
    Inn: Antonio Piccolo
    Ut: Samuel Gustafson
    Bytte for US Cremonese. Antonio Piccolo kommer inn for Samuel Gustafson på Armando Picchi.
    62'
    Inn: Vittorio Parigini
    Ut: Simone Palombi
    US Cremonese gjør sitt andre bytte. Simone Palombi erstattes av Vittorio Parigini.
    62'
    62'
    62'
    63'
    Offside! Enrico Del Prato blir vinket av og AS Livorno må dermed bygge opp et nytt angrep.
    66'
    Antonio Piccolo (US Cremonese) løfter inn en corner fra høyre på Armando Picchi.
    68'
    Dommer Antonio Rapuano venter med å sette i gang spillet fordi Luka Bogdan ligger nede.
    69'
    Inn: Alain Fremura
    Ut: Davide Marsura
    Davide Marsura (AS Livorno) erstattes av Alain Fremura.
    69'
    Antonio Rapuano signaliserer et frispark til AS Livorno.
    70'
    Vittorio Parigini
    Vittorio Parigini (US Cremonese) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    71'
    Antonio Rapuano tildeler US Cremonese en corner. Antonio Piccolo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    72'
    Daniel Ciofani
    US Cremonese angriper på Armando Picchi, men Daniel Ciofani header utenfor.
    74'
    Inn: Mariano Arini
    Ut: Michele Castagnetti
    US Cremonese bytter ut Michele Castagnetti med Mariano Arini.
    74'
    Inn: Zan Celar
    Ut: Gianluca Gaetano
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for US Cremonese. Inn kommer Zan Celar, mens Gianluca Gaetano tar plass på benken.
    74'
    Inn: Mattia Trovato
    Ut: Gabriele Morelli
    Roberto Breda gjør dagens tredje bytte i Livorno, når han tar ut Gabriele Morelli og setter inn Mattia Trovato.
    77'
    Inn: Sven Braken
    Ut: Murilo
    Murilo (AS Livorno) erstattes av Sven Braken.
    77'
    78'
    Sjanse! US Cremonese avanserer forover, men Vittorio Parigini avslutter utenfor.
    78'
    80'
    Zan Celar
    Zan Celar (US Cremonese) kommer til en målsjanse på Armando Picchi, men klarer ikke å score.
    85'
    Inn: Nadir Zortea
    Ut: Matteo Bianchetti
    Pierpaolo Bisoli (US Cremonese) gjør sitt femte bytte for dagen. Nadir Zortea erstatter Matteo Bianchetti.
    85'
    Nadir Zortea
    US Cremonese angriper i Livorno. Nadir Zortea avslutter på mål, men greier ikke å score.
    86'
    86'
    Hjørnespark til US Cremonese
    86'
    Antonio Piccolo (US Cremonese) slår en corner fra høyre side på Armando Picchi.
    88'
    88'
    Vasile Mogos (US Cremonese) header mot mål, men ballen går utenfor.
    89'
    Vittorio Parigini (US Cremonese) slår en corner fra høyre side på Armando Picchi.
    90'+2
    Livorno 1 - 2 US Cremonese
    Mål: Luca Valzania
    Mål! US Cremonese tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Luca Valzania på Armando Picchi.