Det er midlertidig stopp i spillet, mens Endrick Felipe Moreira de Sousa (Palmeiras SP) vrir seg av smerte i gresset.
    7'
    Palmeiras SP slipper å klare seg uten Endrick Felipe Moreira de Sousa som kommer tilbake på banen i Montevideo.
    8'
    Andres Jose Rojas Noguera tildeler Palmeiras SP en corner. Marcos Rocha sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Andres Jose Rojas Noguera signaliserer et frispark til Liverpool Montevideo på egen banehalvdel.
    13'
    Raphael Veiga
    Palmeiras SP angriper i Montevideo. Raphael Veiga fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Palmeiras SP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Sjanse til Palmeiras SP! Raphael Veiga er nær ved å score, men keeper redder.
    18'
    Liverpool Montevideo, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Martin Barrios
    Liverpool Montevideo fosser forover og Martin Barrios fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    20'
    Palmeiras SP, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Liverpool Montevideo må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Palmeiras SP.
    21'
    Frispark for Liverpool Montevideo på egen banehalvdel.
    23'
    25'
    Liverpool Montevideo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    27'
    Estevao
    Palmeiras SP angriper, men avslutningen til Estevao går utenfor.
    28'
    Andres Jose Rojas Noguera signaliserer et frispark til Palmeiras SP.
    29'
    Diego Gonzalo Garcia Cardozo (Liverpool Montevideo) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Centenario.
    31'
    33'
    Diego Gonzalo Garcia Cardozo (Liverpool Montevideo) slår en corner fra høyre side på Estadio Centenario.
    34'
    Sjanse! Liverpool Montevideo avanserer forover, men Martin Barrios avslutter utenfor.
    34'
    Diego Gonzalo Garcia Cardozo
    Målsjanse til Liverpool Montevideo! Diego Gonzalo Garcia Cardozo treffer mål, men keeper redder.
    36'
    36'
    38'
    I Montevideo slår Diego Gonzalo Garcia Cardozo en corner fra høyre.
    41'
    Frispark for Palmeiras SP på egen banehalvdel.
    43'
    Mål for Palmeiras SP!
    Liverpool Montevideo 0 - 1 Palmeiras SP
    Mål: Raphael Veiga
    Målgivende: Marcos Rocha
    Mål! Raphael Veiga gir Palmeiras SP ledelsen 0-1 i Montevideo. Marcos Rocha sto for den målgivende pasningen.
    44'
    45'+1
    Palmeiras SP angriper, men blir avblåst for offside.
    47'
    Frispark til Liverpool Montevideo på halvdelen til Palmeiras SP.
    49'
    Frispark Liverpool Montevideo.
    49'
    Gult kort til Palmeiras SP
    Gabriel Menino
    Gabriel Menino (Palmeiras SP) får et gult kort av dommer Andres Jose Rojas Noguera.
    49'
    Andres Jose Rojas Noguera signaliserer et frispark til Liverpool Montevideo like utenfor Palmeiras SP-området.
    51'
    Luciano Rodriguez
    Luciano Rodriguez (Liverpool Montevideo) avanserer forover på Estadio Centenario. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    51'
    51'
    Diego Gonzalo Garcia Cardozo (Liverpool Montevideo) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Centenario.
    51'
    52'
    Anibal Moreno ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    53'
    Anibal Moreno er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Centenario.
    57'
    Anibal Moreno vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    60'
    Spillerbytte - Palmeiras SP
    Inn: Ze Rafael
    Ut: Anibal Moreno
    Abel Ferreira (Palmeiras SP) tar ut Anibal Moreno som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Ze Rafael.
    62'
    Inn: Luis Guilherme Lira dos Santos
    Ut: Estevao
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Palmeiras SP. Inn kommer Luis Guilherme Lira dos Santos, mens Estevao tar plass på benken.
    62'
    Inn: Rony
    Ut: Lazaro
    Palmeiras SP bytter ut Lazaro med Rony.
    62'
    Endrick
    Sjanse i Montevideo! Endrick Felipe Moreira de Sousa (Palmeiras SP) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    65'
    65'
    Rony
    Palmeiras SP avanserer forover i Montevideo. Rony avslutter, men treffer ikke mål.
    65'
    I Montevideo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    66'
    Luciano Rodriguez (Liverpool Montevideo) kommer til en målsjanse på Estadio Centenario, men klarer ikke å score.
    67'
    Spillerbytte - Liverpool Montevideo
    Inn: Agustin Gonzalez Pereira
    Ut: Matias Ocampo
    Emiliano Alfaro gjør dagens første bytte i Montevideo, når han tar ut Matias Ocampo og setter inn Agustin Gonzalez Pereira.
    68'
    Inn: Franco Nicola
    Ut: Kevin Amaro
    Emiliano Alfaro (Liverpool Montevideo) gjør sitt andre bytte for dagen. Franco Nicola erstatter Kevin Amaro.
    69'
    Liverpool Montevideo 0 - 2 Palmeiras SP
    Målgivende: Endrick
    I Montevideo øker Palmeiras SP ledelsen til 0-2 takket være et mål av Raphael Veiga. Flott spill fra Endrick Felipe Moreira de Sousa før målet.
    71'
    72'
    En av Palmeiras SPs spillere blir avblåst for offside.
    73'
    VAR sjekker om det er straffe til Liverpool Montevideo
    78'
    Ingen straffe til Liverpool Montevideo
    79'
    En av Liverpool Montevideos spillere går i offside.
    79'
    I Montevideo slår Ze Rafael en corner fra høyre.
    81'
    Luis Guilherme Lira dos Santos
    Palmeiras SP angriper. Luis Guilherme Lira dos Santos får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    81'
    81'
    Andres Jose Rojas Noguera tildeler Palmeiras SP en corner. Raphael Veiga sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    82'
    Liverpool Montevideo 0 - 3 Palmeiras SP
    Mål: Endrick
    Målgivende: Rony
    Endrick Felipe Moreira de Sousa header ballen i mål og Palmeiras SP går opp til en komfortabel 0-3-ledelse i Montevideo. Rony var nest sist på ballen.
    82'
    Endrick
    Endrick Felipe Moreira de Sousa (Palmeiras SP) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    85'
    Inn: Jose Manuel Lopez
    Ut: Raphael Veiga
    Palmeiras SP gjør sitt fjerde bytte. Raphael Veiga erstattes av Jose Manuel Lopez.
    85'
    Inn: Mayke
    Ut: Endrick
    Endrick Felipe Moreira de Sousa (Palmeiras SP) erstattes av Mayke.
    86'
    Inn: Diego Rodriguez
    Ut: Diego Gonzalo Garcia Cardozo
    Liverpool Montevideo gjør sitt tredje bytte. Diego Gonzalo Garcia Cardozo erstattes av Diego Rodriguez.
    86'
    Inn: Renzo Machado
    Ut: Lucas Maximiliano Lemos Mayuncaldi
    Liverpool Montevideo bytter ut Lucas Maximiliano Lemos Mayuncaldi med Renzo Machado.
    86'
    Martin Barrios (Liverpool Montevideo) slår en corner fra høyre side på Estadio Centenario.
    87'
    Rony
    Sjanse til Palmeiras SP! Rony er nær ved å score, men keeper redder.
    88'
    88'
    89'
    Gult kort til Liverpool Montevideo
    Agustin Gonzalez Pereira
    Dommeren gir Agustin Gonzalez Pereira (Liverpool Montevideo) et gult kort.
    89'
    Inn: Matias Silva
    Ut: Martin Barrios
    Liverpool Montevideo bytter ut Martin Barrios med Matias Silva. Dette er det femte byttet som Emiliano Alfaro gjør i dagens kamp.
    90'
    Liverpool Montevideo 0 - 4 Palmeiras SP
    Mål: Rony
    Målgivende: Jose Manuel Lopez
    Mål! Palmeiras SP øker ledelsen til 0-4 etter en scoring av Rony på Estadio Centenario. Det er en fin assist fra Jose Manuel Lopez.
    90'+1
    Franco Nicola
    Målsjanse! Franco Nicola (Liverpool Montevideo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+2
    Rony
    Målsjanse på Estadio Centenario! Rony fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+3
    90'+3
    Straffe til Palmeiras SP
    90'+5
    VAR sjekker om det er straffe til Palmeiras SP
    90'+5
    Dommeren dømmer straffe til Palmeiras SP
    90'+6
    Palmeiras SP scorer på straffe!
    Liverpool Montevideo 0 - 5 Palmeiras SP
    Mål: Gustavo Gomez
    Straffe og mål! Palmeiras SP øker ledelsen til 0-5 i Montevideo. Målscorer: Gustavo Gomez.