Oppgjøret mellom Liverpool og Manchester United er et av de heteste historisk sett. Til sammen har klubbene 87 store trofeer, Liverpool med 44 og Manchester United med 43.
    Liverpool har vunnet sine fire siste ligakamper, Klopps lengste rekke som trener for de røde.
    Manchester United har slått Liverpool 67 ganger i ligasammenheng. De røde djevlene er de som har påført Liverpool flest tap gjennom historien.
    Siden Premier Leagues oppstart i 1992 har oppgjøret mellom Liverpool og Manchester United sett 16 røde kort bli gitt. Kun Liverpool - Everton (21) har flere i historien.
    Spillerne er i tunnellen. Avspark i Liverpool er bare noen få minutter unna!
    0'
    You'll Never Walk Alone runger på Anfield. Får du ikke gåsehud av det, er du tykkhudet.
    0'
    Rashford tråkker til i starten. Går knallhardt inn i en duell med Milner. Frispark til Liverpool.
    2'
    Flere feilpasninger på midtbanen. Aggressiviteten er høy hos begge lag i åpnignen.
    4'
    Herrera dytter Coutinho i ryggen. Frispark for vertene på egen halvdel.
    4'
    Frispark til United. Matip feller Pogba. Dette er hold for Zlatan.
    6'
    Zlatan drar til alt han har, men ballen fyker opp til publikum med de billigste billettene øverst.
    6'
    Firmino vinner ballen høyt og får lagt inn i boksen. Smalling er riktig plassert i boksen og stanger ballen ut foran Mané.
    7'
    Liverpool triller ball rundt et kompakt United-lag.
    9'
    Utspill fra De Gea. Tar seg god tid. United har flyttet laget opp på midtbanen.
    9'
    Can slår en god ball i bakrom mot Sturridge, men sistnevnte får ikke kontroll på ballen som går over dødlinja.
    10'
    Zlatan felles igjen. Lovren blir avblåst.
    10'
    Young slår frisparket mot Fellaini på bakerste stolpe, men linjedommeren er oppe med flagget mot belgieren.
    11'
    Liverpool prøver å finne rom å spille den avgjørende pasningen i, men Manchester United ligger meget godt defensivt og sperrer. Angrepet ender med en feilpasning fra Firmino.
    13'
    Pogba drar til fra 30 meter, men er ikke i nærheten av å treffe mål.
    14'
    Zlatan vender opp og skyter fra 17-18 meter. Skuddet blokkeres på vei inn til Karius.
    16'
    Zlatan med to feilpasninger på rad, men vinner ballen tilbake begge gangene. Sterk som en okse der svensken.
    19'
    20 minutter er spilt i Liverpool og vi venter enda på kampens første sjanse.
    21'
    Horribelt innlegg av Blind. Går over dødlinja.
    22'
    Emre Can med et langskudd som Emre Can't. Høyt, høyt over mål.
    23'
    Rashford slår et innlegg med sert mellom keeper og forsvar. Karius får såvidt forlenget ballen ut til et kast.
    25'
    Herrera feller Mané på vei fremover. Frispark til Liverpool.
    26'
    Det som var en intens og spennende åpning har ebbet ut i feilpasninger og lavt tempo fra begge lag. Ingen spesielt pen kamp for øyeblikket.
    28'
    Mané får frispark i en duell med Zlatan. De røde tar det hurtig.
    29'
    Kampens første avslutning på mål. Henderson finner Firmino i boksen, men hodestøtet på rett i klypene på De Gea.
    29'
    Uansett tydelig at hjemmefansen likte det de så. Lydnivået på Anfield økte umiddelbart.
    30'
    Frispark til Coutinho. Herrera får tilsnakk.
    31'
    Frisparket fra Milner inn i boksen går helt inn til De Gea.
    31'
    Young slår inn mot Zlatan på bakerste stolpe, men svensken avblåses. Meget godt sett av dommeren.
    32'
    Zlatan flikker ballen til Pogba i bakrom. Men i løpsduell med Lovren når ingen bort til ballen før Karius kommer og ut og fanger kula.
    33'
    Young klarerer en ball til Liverpool-corner.
    34'
    Henderson svinger corneren inn i boksen, men Zlatan rager høyest også på defensive dødballer.
    34'
    Young spiller igjennom Zlatan i bakrom, men linjedommeren er oppe med flagget.
    36'
    - Det er Liverpool litt heldige. Alt for stor avstand mellom Lovren og Matip, mener tidligere Premier League-stopper Brede Hangeland om offsiden mot Zlatan.
    37'
    Zlatan avblåses for å dytte Matip.
    42'
    Gult kort til Manchester United
    Eric Bailly
    Der kommer dagens første gule kort. Bailly er i ryggen på Sturridge. Noe billig.
    44'
    Frisparket fra Coutinho går rett på De Gea. Gir ikke den spanske landslagskeeperen noen problemer.
    45'
    Ett minutt legges til før pause.
    45'+1
    Ashley Young
    Henderson feller Herrera. Dommeren dømmer fordel, til Youngs frustrasjon. Snakker på seg et gult kort.
    45'+1
    45'+2
    Man kan vel trygt si at oppladningen til dette storoppgjøret ikke har stått i stil med underholdningen på banen. United har vært svært defensive uten ball og hatt fem mann i bakerst. Det har resultert i at Liverpools største og eneste sjanse er Firminhos heading rett på De Gea etter halvtimen. Sjansene har uteblitt, et utfall Mourinho vil være betydelig mer fornøyd med enn Klopp. 2. omgang er snaue ti minutter unn.a
    45'+2
    46'
    Der er andre omgang i gang. Ingen bytter hos noen av lagene foreløpig.
    46'
    Rashford finner Valencia. Backen avanserer langt opp i banen og slår inn. En Liverpool-forsvarer får klarert.
    47'
    Liverpool forsøker seg med innlegg i andre enden. Young klarerer og United overtar.
    48'
    Så ut som en stor United-mulighet! Stor feil av keeper Karius. Han slår en pasning rett i beina på Pogba, som videre finner Zlatan alene med keeper. Svensken står imidlertid i offside og blir korrekt avvinket.
    49'
    Mane lager et unødvendig frispark inne i Uniteds 16-meter. Mye forseelser over hele linja. Dommeren blåser på det meste selv om lista er lagt høyt. Da blir kampen oppstykket.
    51'
    Herrera kriger til seg ballen inne på Liverpools halvdel. Forsøker å lobbe Ibrahimovic gjennom, men da har svensken allerede stoppet løpet sitt i bakrom. Vertene overtar.
    52'
    Kjempemulighet for Zlatan! Pogba drar av én mann og slår inn. Innlegget er perfekt og kraftspissen nikker rett og slett langt utenfor fra bare fire-fem meter! Der burde det stått 0-1.
    54'
    Herrera feller Coutinho. Frispark for Liverpool i brukbar posisjon.
    57'
    Coutinho prøver seg på en variant. Det mislykkes. Liverpool må starte helt bakfra igjen.
    58'
    Kjempesjanse for Liverpool nå! Can spilles gjennom av Matip og drar en skuddfinte inne i 16-meteren. Han skaffer seg akkurat nok tid til å løsne skudd mot lengte hjørne. De Gea er imidlertid våken og gjør en mesterlig redning!
    59'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Adam Lallana
    Ut: Daniel Sturridge
    60'
    Rooney og Rojo er begge i oppvarming for United.
    62'
    Lallana skyter like utenfor 16-meteren, men bommer fullstendig på mål.
    62'
    Lallana kjemper til seg en corner i duell med Smalling.
    65'
    Milner slår inn og Bailly klarerer. Firmino er uansett for tøff med Smalling i feltet og dommeren blåser frispark.
    66'
    Milner og Pogba i en heftig duell. Det ender med at begge blir liggende med store smerter.
    67'
    Begge er oppe og står nå. Ser ut til å gå greit.
    68'
    Liverpool bruker mange trekk før Coutinho bestemmer seg for å teste skuddfoten. Avslutningen er høy klasse, har retning mot lengste kryss, men de Gea gjør en like fantastisk redning og holder United inne i kampen nå.
    71'
    Liverpool får en gratis kontringsmulighet. Blind sklir og Mane overtar. Han setter full fart mot mål, spiller Firmino gjennom, men Bailly rydder opp.
    74'
    Firmino er plutselig alene med de Gea. Linjemann har imidlertid flagget oppe. Avgjørelsen er korrekt og United overtar.
    76'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Wayne Rooney
    Ut: Marcus Rashford
    77'
    Liverpool trykker Manchester United bra nå. Nå er det Coutinho som setter opp en vegg med Firmino, som igjen legger igjen til Clyne. Avslutningen til høyrebacken blir kontant blokkert av Ashley Young.
    78'
    Sterk prestasjon av Valencia. Drar seg forbi både en og to mann før han legger inn. Innlegget har retning mot Zlatan. Da skjønner Liverpool-spillerne at det er fare på ferde. Can får i siste liten klarert til corner.
    81'
    Fellaini slår alt og alle inne i feltet på den corneren. Headingen hans går like utenfor.
    82'
    Fin Liverpool-opprulling. Milner kommer til innlegg. Ballen går gjennom hele feltet og i beina på Clyne. Han skyter umiddelbart, men blir igjen blokkert.
    83'
    Firmino spilles gjennom. Valencia gjør en heroisk jobb, løper opp Liverpool-spissen og takler ballen vekk fra farlig sone.
    84'
    Inn: Divock Origi
    Ut: Roberto Firmino
    85'
    Origi forsøker å finte ut Rooney nede ved cornerflagget. Han lykkes dårlig, men innbytteren vil ha corner. Dommeren er uenig og dømmer utspill fra keeper.
    87'
    Zlatan pådrar seg frispark etter en dytt på Henderson. Vanskelig å se at det skal bli noen vinner av dette oppgjøret akkurat nå.
    89'
    Zlatan Ibrahimovic
    Svensken får det gule for en stygg arm i ansiktet på Can. Riktig av dommeren.
    90'
    Tre minutter er lagt til.
    90'
    Marouane Fellaini
    Gjør en tøff takling på en Liverpool-spiller og sparker så bort ballen. Da ber du om å havne i dommerens bok.