4 145

Ble dekket av Jonathan Hansen

Hei og velkommen til livedekning av Liverpool-Crystal Palace. Kampstart er 16.00 på Anfield.
    Liverpool mangler Firmino med skade. Det samme gjør Elliott.
    Liverpool har slått Crystal Palace de siste åtte kampene i serien. Liverpool er ubeseiret i de siste 14 seriekampene.
    Van Dijk kan få sin kamp nummer 100 i Premier League for Liverpool i dag.
    Sadio Mane jakter sitt 100. mål i alle turneringer for Liverpool.
    Mohamed Salah spiller sin 150. PL-kamp for Liverpool.
    You'll Never Walk Alone runger over stadion og vi er straks klare for kampstart!
    Palace sparker oppgjøret i gang.
    1'
    Enorm sjanse for Palace! En frispark svinges inn, men Liverpol klarerer. Andreballen sendes inn igjen mot Zaha som forsøker å lobbe over keeper, men Alisson hiver seg rundt og slår ballen i stang og ut.
    2'
    Benteke header i stanga, men det er avblåst for offside.
    3'
    Det svinger her. Milner slår inn, men Andersen header ballen ut til corner.
    4'
    Tsimikas roter på backplass, og blir fratatt kula. Legger Ayew i bakken, og dermed får Palace frispark i god posisjon.
    4'
    Gallaghers frispark klareres på første stang.
    5'
    Liverpool kan kontre, men de blir for upresise på motsatt halvdel.
    5'
    Thiago gjør en god defensiv jobb og stopper en Palace-overgang.
    6'
    Fabinho forsøker å finne Salah på kanten, men ballen sendes ut over linja.
    7'
    Fabinho orkestrerer mye her nå. Finner Henderson på løp to ganger, men midtbanegeneralen får aldri slått inn.
    8'
    Der får Jota muligheten! Mane river seg fri fra tre mann på kanten, og triller til Tsimikas. Han finner Jota i boksen, som fyrer av like over fra skrått hold.
    9'
    Salah legger opp et nydelig hælspark til Henderson på kanten. Innlegget lander hos Mane, som aldri rekker å få kontroll på ballen. Palace rydder unna.
    10'
    Palace kontrer tre mot tre, men Benteke kaster muligheten vekk med en elendig pasning i retning Zaha.
    13'
    Tsimikas slår en ball tvers over banen mot Salah, men forsøket er alt for langt og triller over dødlinja.
    15'
    God mulighet for Henderson! Mane slår inn på bakerste stang, hvor Henderson kommer susende inn. Han smeller til på hel volley, men det går rett på keeper.
    16'
    Corneren stanges unna.
    16'
    Salah løfter i bakrom mot Jota. Forsøker er silkemyt, men Andersen får en liten berøring på den med hodet, og det holder. Guaita kan fange ballen enkelt.
    19'
    Zaha går overende i boksen i duell med Konate, men det vinkes videre.
    19'
    Ward svinger inn i boksen, men Alisson bokser unna. I det påfølgende angrepet vinner Palace en corner.
    20'
    Gallagher slår corneren til Benteke, som stanger et par meter over.
    20'
    Ayew slår inn mot en helt fri Benteke i boksen, men er upresis. Reprisene viser uansett at Benteke er i offside.
    25'
    Milner legger inn i boksen fra høyre kant, men det er keepermat.
    25'
    Strålende av Ayew. Han snapper ballen og spiller Benteke alene mot keeper. Men Kouyate henger med hele veien, og leder han vekk fra mål. Når avslutningen til slutt kommer er det fra skrått hold, og går via Kouyate til corner.
    26'
    Corneren feies enkelt unna.
    27'
    Liverpool kontrer. Mane setter fart, men sender en svak pasning helt inn til Guaita.
    27'
    Henderson vinner en corner.
    29'
    Lur corner som slås lavt ut mot Jota, men han sparker hull i lufta og ballen forsvinner.
    29'
    Benteke sender Zaha gjennom på kant, men vingen er i offside.
    30'
    Salah slår inn langs bakken, Henderson hopper over, og Thiago banker til. Rett i blokka.
    31'
    Tsimikas sender et innlegg til Salah, men han treffer ikke rent på volley-forsøket. Guaita redder enkelt.
    31'
    Nå presser Liverpool på! Milner drar seg inn i boksen med en strålende skuddfinte, men avslutter i blokka. Så prøver Fabinho seg, men også hans forsøk blokkeres. Til slutt får Liverpool kun en corner ut av det.
    32'
    Corneren ryddes unna.
    33'
    Thiago spiller opp Jota utenfor boksen, men skuddet går via Ward og over. Ny corner.
    33'
    Benteke stanger unna på første stang.
    34'
    Liverpool holder presset oppe. Ballen sendes inn igjen. Mane avslutter rett i blokka, og ut til corner.
    34'
    Svak corner fra Milner, og Palace lever videre her.
    34'
    Nå blir det litt ampert her. Liverpool vinner et frispark, og Milner mener Gallagher står for lenge foran ballen. Han tar fart og smeller frisparket rett i midtbanespilleren. Dommer må roe gemyttene, og frisparket skal tas på nytt.
    35'
    Frisparket heades unna.
    37'
    Zaha slår godt inn mot Benteke, som hekter i Tsimikas og går i bakken. Roper på straffe, men det vinkes videre.
    37'
    Årets bom! Er det mulig!? Henderson slår inn til en helt fri Thiago. Han header rett på keeper, men returen lander hos Jota. Fra tre meter sender han ballen langt over mål. Den skal sitte.
    38'
    Gult kort til Liverpool
    Jordan Henderson
    River ned Zaha i en kontring.
    40'
    Ward klarerer en ball opp på tribunen. Corner til Liverpool.
    43'
    Mål for Liverpool!
    Liverpool 1 - 0 Crystal Palace
    Mål: Sadio Mané
    Der sitter den endelig! Tsimikas legger corneren perfekt til Salah. Guita redder strålende, men returen lander hos Mane. Åpent mål gjør det enkelt, og da står det 1-0.
    43'
    Dermed scorer Mane sitt 100. Liverpool-mål.
    44'
    Ayew får et frispark nede ved cornerflagget.
    45'+1
    Det blir farlig. Ballen klareres ut til Ward. Han kliner til og det er mye trafikk foran mål, men ballen går rett på Alisson som redder.
    45'+2
    Da tar lagene pause. Palace startet best, og Zaha sendte et skremmeskudd via stanga. Så tok Liverpool fullstendig over, og leder fortjent.
    Thiago får æren av å starte de siste 45.
    46'
    Henderson fyrer av fra distanse, men det går langt utenfor.
    47'
    Henderson slår inn, men det blokkeres. Palace får kontroll.
    51'
    Zaha kommer seg fri på kant når Milner og Konate sover. Slår inn til Gallagher, men førsteberøringen er svak. Alisson redder.
    52'
    Zaha dribler seg fri på kant igjen, men denne gangen bokser Alisson innlegget unna.
    54'
    Thiago skyter fra distanse, men også dette forsøket blokkeres. Ballen går rett opp i lufta, og Guaita kommer ut og fanger.
    55'
    Liverpool vinner en corner.
    56'
    Milner slår inn, men på første stang er det ingen rødkledde. Palace rydder rolig opp.
    57'
    Henderson får seg en smell og et frispark i god posisjon et par meter utenfor boksen.
    58'
    Frisparket går rett i muren.
    59'
    Gallagher felles på sekstenmeterstreken og får frispark! Jota er uenig, men det ser riktig ut. Meget god posisjon.
    61'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Naby Keita
    Ut: Thiago
    Thiago halter av her med en skade.
    62'
    Ayew setter frisparket midt i muren. Han roper på hands, men det vinkes videre. Ballen treffer låret til Konate, men spretter opp i armen. Likevel langt fra straffbar hands om undertegnede var dommer.
    62'
    Liverpool svinger et frispark til van Dijk, men headingen går en liten meter over.
    64'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Jairo Riedewald
    Ut: James McArthur
    67'
    Inn: Odsonne Edouard
    Ut: Christian Benteke
    67'
    Dobbeltsjanse for Liverpool! Mane fyrer av, men Guaita redder. Returen snapper Salah opp, men igjen går forsøket via sisteskansen og ut!
    68'
    Fabinho mister ballen, og Ayew setter fart. Han kliner til fra 16 meter, men det går både utenfor og over.
    72'
    Stor Palace-sjanse! Edouard tar ned et innlegg og er plutselig helt alene i boksen! Men berøringen blir ørlite for lang, og Alisson kommer seg ut og får slått ballen unna.
    72'
    Kostas Tsimikas
    Hakker ned Gallagher.
    75'
    Inn: Curtis Jones
    Ut: Diogo Jota
    76'
    Liverpool vinner et frispark nede ved hjørneflagget.
    77'
    Edouard sleiver innlegget ut til corner.
    78'
    Liverpool 2 - 0 Crystal Palace
    Mål: Mohamed Salah
    Målgivende: Virgil van Dijk
    Liverpool er livsfarlige på corner i dag! Tsimikas slår igjen godt. Van Dijk stusser videre, og på bakerste smeller Salah ballen inn.
    78'
    Mohamed Salah
    Kaster trøya i feiringen. Det er forøvrig hans 99. Premier League-mål for Liverpool.
    79'
    Edouard kjemper seg fri i bakrom, og avslutter rett på Alisson i duell med Konate. Det ender med corner.
    81'
    Corneren stusses til Zaha utenfor boksen. Han banker til, men det går utenfor.
    81'
    Inn: Michael Olise
    Ut: Cheikhou Kouyate
    82'
    Gult kort til Crystal Palace
    Joel Ward
    83'
    Milner slår et innlegg i blokka, og skaffer corner.
    87'
    Inn: Divock Origi
    Ut: Jordan Henderson
    88'
    Jones fyrer av fra distanse. Via blokka og ut til atter en corner.
    89'
    Liverpool 3 - 0 Crystal Palace
    Mål: Naby Keita
    CORNER ER MÅL! Tredje cornerscoringen for Liverpool i dag. Guaita bokser vekk ballen rett til Keita. Han smeller til på volley, og legger ballen i lengste hjørne.