1-0
1-1
1-2

Ble dekket av Eirik Nesset Hjelvik

Hei, og hjertelig velkommen til livedekning av kveldens oppgjør mellom Liverpool og Chelsea. Mitt navn er Eirik Nesset Hjelvik og jeg skal gjengi de viktigste hendelsene til deg i løpet av kampen. Skulle det være noe, er det bare å sende meg en mail på enh@vg.no.
    Liverpools lagoppstilling ser slik ut: Mignolet, Clyne, Lovren, Matip, Moreno, Fabinho, Milner, Keita, Shaqiri, Mane og Sturridge.
    Chelsea starter slik: Caballero, Azpilicueta, Christensen, Cahill, Emerson, Fabregas, Kovacic, Barkley, Moses, Willian og Morata.
    Verdt å merke seg er at 500-millionersmannen Fabinho får sjansen fra start for Liverpool. Det til tross for at manager Jürgen Klopp nylig uttalte at han kanskje kunne trenge opp mot et halvt år på seg for å virkelig komme inn i det.
    Liverpool har følgende spillere på benken: Grabara, Firmino, Salah, Gomez, Henderson, Solanke og Jones.
    Bulka, Luiz, Zappacosta, Kante, Jorginho, Hazard og Hudson-Odoi sitter på benken for Chelsea.
    Ingen tvil om at begge lag hviler flere av sine største stjerner, men like fullt to sterke lag som skal opp mot hverandre i dette oppgjøret.
    Kampen er en del av Carabao cup - i Norge mer kjent som ligacupen.
    Chelsea angriper og Moses kommer en mot en på høyrekanten. Moses setter fart, men det ender med utspill for Liverpool.
    2'
    Barkley og Moses kombinerer fint. Denne gang vinner Moses en corner fra sin posisjon på høyrekanten.
    3'
    Christensen stiger til vers ganske umarkert på corneren. Men headingen er fra ganske lang distanse og går rett på keeper. Brukbar sjanse.
    4'
    Liverpool nå. Keita mottar ballen i mellomrommet, setter fart og skyter fra 25 meter. Midt på keeper med venstrefoten.
    4'
    Moses har åpnet kampen friskt. Denne gang vinner han et frispark i brukbar posisjon på rundt 25 meters hold.
    7'
    Willian tar frisparket. En god meter over mål.
    7'
    Godt Liverpool-angrep! Shaqiri mottar ballen og drar seg nydelig til side. Får akkurat ikke avsluttet.
    9'
    Keita vil ha hands og dermed straffespark. I det Keita forsøker å dempe ballen inne i straffefeltet toucher den arma til Fabregas. Ser ut som om det er ganske uskyldig.
    11'
    Barkley spilles fri i mellomrommet og skyter fra 25 meter. Et par meter utenfor.
    11'
    Denne gang er det Willian som skyter fra distanse. Kombinerer fint med en lagkamerat og får skutt fra 25 meter. Midt på keeper.
    12'
    Enorm Chelsea-sjanse. Morata spilles nydelig fri i bakrommet, tar ned ballen og forsøker å lobbe den over Mignolet. Liverpool-keeperen får en hånd på den og Morata får en ny sjanse på returen. Avslutningen går like utenfor. Der burde det stått 0-1, spesielt på det første forsøket.
    18'
    Chelsea virker klart farligst foreløpig.
    18'
    Ny Morata-sjanse. Spilles fri på venstresiden, drar skuddfinta og avslutter fra skrått hold. Klareres til corner.
    19'
    Gult kort til Liverpool
    James Milner
    Liverpool-kapteinen løper Emerson - som er på vei framover - overende og belønnes med gult kort.
    20'
    Morata løper seg helt fri på bakerste og slår inn igjen i feltet, men linjedommeren har korrekt avvinket for offside.
    21'
    Liverpool sin tur til å yppe seg. Mane kommer seg nesten gjennom, men må vende tilbake. Sturridge overtar og forsøker seg på et skudd fra distanse, men det blokkeres.
    22'
    Joel Matip
    Kovacic setter fart framover og blir holdt igjen av Matip.
    26'
    Mane får seg en smell i duell med Azpilicueta og ligger nede.
    28'
    Mane er tilbake på banen ganske kjapt.
    28'
    Litt rotete kamp dette. Foreløpig helt åpent hvem som til slutt stikker av med seieren.
    28'
    Denne gang er det Moreno som får seg en smell, men også han reiser seg ganske så kjapt.
    30'
    Hele Anfield roper på straffespark i det Keita går i bakken innenfor straffefeltet. Cahill er rasende og mener Keita kaster seg altfor enkelt. Dommeren lar i alle fall spillet gå videre.
    31'
    Farlig frampå Liverpool nå. Mane kommer seg rundt på kanten og får slått inn, men inne i feltet er det Chelsea-forsvaret som er først på ball. TV-reprisene viser at ballen nok en gang treffer hånda til Fabregas, men igjen ser det ganske uskyldig ut.
    35'
    Glimrende redning av Caballero. Liverpool setter fart og Keita ender opp med å skyte fra 16-17 meter. Caballero må ut i full strekk for å slå den til corner.
    37'
    Inne i en god periode nå Liverpool.
    37'
    Kjempesjanse for Liverpool. Shaqiri slår et nydelig innlegg i bakrom til Mane, som stanger ballen mot lengste. Igjen er det bare Caballero som hindrer 1-0.
    39'
    Shaqiri virker spillesugen. Jobber på en håpløs ball og vinner en corner.
    42'
    Herlig tenning i et par dueller nå. Keita, Fabinho, Morata og Barkley de involverte.
    43'
    Shaqiri skyter fra 30 meter. Langt utenfor.
    44'
    Nesten for Liverpool igjen. Vinner ballen høyt i banen. Shaqiri forsøker Sturridge på direkten, men han når akkurat ikke ballen. Det kunne blitt en kjempesjanse.
    45'
    Ett minutt lagt til i førsteomgang.
    45'
    Er det mulig?! En kjempebrøler i Chelsea-forsvaret gjør at Sturridge plutselig er alene gjennom. Han runder keeper og har egentlig åpent mål, men på utrolig vis - med høyrefoten - skyter han utenfor. Der skal det stå 1-0!
    47'
    Bra mulighet andre veien. Willian finner Morata i feltet. Fra 7-8 meter header han over. Fullt mulig å score der.
    48'
    Gult kort til Chelsea
    Mateo Kovacic
    Hindrer en Liverpool-overgang og belønnes med gult kort.
    50'
    Ny kjempesjanse for Liverpool. Barkley feilberegner og ender med å stusse Mane gjennom. Han er såpass presset at avslutningen går via keeper og til corner.
    53'
    Brukbar sjanse på corneren for Liverpool. Får gått opp og stanget, men ballen blokkeres til ny corner. Den blir det ingenting av.
    53'
    Hazard gjør seg klar for Chelsea nå.
    54'
    Liverpool virker klart farligst nå.
    54'
    Fabinho er altfor seint ute i en duell og lager frispark. Heldig som slipper det gule kortet der.
    55'
    Fabinho
    Stopper Morata som er på veg framover og belønnes med gult kort.
    56'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Eden Hazard
    Ut: Willian
    Får seg en drøy halvtime Chelseas store stjerne.
    57'
    Mål for Liverpool!
    Liverpool 1 - 0 Chelsea
    Mål: Daniel Sturridge
    Målgivende: Naby Keita
    Sturridge revansjerer seg! Keita brenner til, Caballero må gi retur og der ligger Sturridge sidelengs i lufta og banker inn 1-0-ledelse for vertene. Fullt fortjent.
    58'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Jordan Henderson
    Ut: James Milner
    60'
    Inn: N'Golo Kante
    Ut: Mateo Kovacic
    64'
    Liverpool virker å ha god kontroll for øyeblikket.
    67'
    Inn: Roberto Firmino
    Ut: Sadio Mané
    70'
    Inn: David Luiz
    Ut: Andreas Christensen
    73'
    Lite som skjer for øyeblikket. Tempoet har roet seg betraktelig etter scoringen.
    74'
    Shaqiri roper på straffespark. Går i feltet etter en skuddfinte, men dommeren vinker spillet videre. Ser korrekt ut.
    77'
    Naby Keita
    79'
    Mål for Chelsea!
    Liverpool 1 - 1 Chelsea
    Mål: Emerson
    Ut av nesten ingenting sitter den for Chelsea. En dødball ender opp med at Barkley stanger ballen mot mål. Mignolet redder i førsteomgang, men på returen er Emersom først framme og prikker inn 1-1.
    79'
    Spenning på Anfield nå. VAR - som blir brukt i denne turneringen - skal se om målet skal godkjennes.
    80'
    Målet blir til slutt godkjent av VAR. Dermed er det full spenning igjen på Anfield.
    81'
    Nesten 2-1! Sturridge brenner til fra distanse med venstrefoten. Et nydelig forsøk som går i tverrliggeren og over.
    84'
    Liverpool 1 - 2 Chelsea
    Mål: Eden Hazard
    Eden Hazard gjør alt selv! Mottar ballen på Liverpools halvdel, kombinerer fint og driller seg forbi flere Liverpool-spillere. Til slutt banker han ballen vakkert i det lengste hjørnet.
    85'
    Inn: Mohamed Salah
    Ut: Fabinho
    87'
    Hazard går i bakken på 20 meter. Frispark i strålende posisjon for Chelsea.
    88'
    Frisparket fra Hazard blokkeres.
    90'
    Jordan Henderson
    90'
    Liverpool flytter fram folk nå, men sliter med å skape de helt store sjansene.
    90'+4
    Fem minutter er lagt til.
    90'+4
    Alvaro Morata
    90'+5
    Liverpool får trolig en siste mulighet nå. Frispark på 30 meter. Dytter opp alle mann, inkludert keeper Mignolet.