1-0
1-1

Ble dekket av VG Sporten

Hjertelig velkommen til livedekning av Liverpool-Chelsea, lørdagens Premier League-godbit. Avspark på Anfield er 18.30. Herman Tinius Folvik, epost: herman.tinius.folvik@vg.no, skal live kampen. Send gjerne tips om du har noen.
    0'
    Liverpool: Mignolet; Gomez, Matip, Klavan, Moreno; Milner, Henderson, Coutinho; Salah, Sturridge, Oxlade-Chamberlain.
    0'
    Chelsea: Cortouis; Azpilicueta, Christensen, Cahill; Zappacosta, Drinkwater, Kanté, Bakayoko, Alonso; Hazard; Morata.
    0'
    Lagene har møtt hverandre 50 ganger i Premier League. Statistikken er helt jevn. 19 seirer hver og 12 uavgjorte. Chelsea har vunnet 6 ganger på Anfield tidligere.
    0'
    Det er en viktig og vanskelig kamp. Det er en stor utfordring, sier Jürgen Klopp, Liverpool-trener.
    0'
    Chelsea er nummer tre med 25 poeng, to plasser og tre poeng foran Liverpool.
    0'
    - Åpenbar svekkelse, sier Brede Hangeland, TV 2-ekspert, om mangelen av Mané og Firminio. De er på benken
    0'
    Strålende ramme på Anfield. Fullsatt og flomlys. Lagene hilser på hverandre.
    0'
    You Never Walk Alone er ferdigsunget. Alt dags for denne toppkampen.
    0'
    Michael Oliver blåser i gang kampen.
    1'
    Cortouis starter kampen med et utspill rett utover banen.
    2'
    Matip slår opp til Sturridge. Han tar med seg Salah som skyter. Det blokkeres av midtforsvaret til de blå.
    2'
    Chelsea får kveldens første corner.
    4'
    Hazard slår inn to ganger. Liverpool har kontroll begge ganger
    4'
    Oxlade-Chamberlain prøver en kontring, men takles på veien.
    4'
    Morata går i bakken etter duell med Klavan. Får ikke frispark.
    5'
    Kante prøver en lang ball mot Hazard. Den går inn til Mignolet og Liverpool spiller seg ut bakfra.
    7'
    Zappacosta lurer Coutinho og får frispark.
    7'
    Milner tar med seg Salah som sender ballen inn i feltet. Chelsea har kontroll på den, men Liverpool vinner ballen tilbake
    8'
    Salah skyter fra 20 meter. Den går langt over.
    10'
    Kante stopper Moreno på vei fremover.
    11'
    Cesar Azpilicueta blir avblåst for å ha dyttet Alex Oxlade-Chamberlain.
    12'
    Hazard med noen strålende føringer, før Bakayoko slår bort ballen
    14'
    Strålende ball av Kante fram til Drinkwater, men engelskmannen sløser bort det som så ut til å bli farlig.
    14'
    Milner skyter fra 17 meter på volley. Den sklir av foten og forsøket ser mer eller mindre komiskt ut.
    15'
    Et stille åpningskvarter er over. Foreløpig svært lite som har skjedd
    15'
    Salah prøver å vri seg unna Alonso, men sistnevnte takler unna
    16'
    Godt Liverpool-spill. Salah og Gomez kombinerer før Gomez slår inn mot Sturridge. Christensen er der han skal være og avverger.
    16'
    Zappacosta header vekk legg fra Salah. Liverpool har festet grepet i kampen.
    17'
    Henderson prøver å tre gjennom Salah. Cahill rydder opp
    19'
    Hazard skyter fra 17 meter, men Mignolet reddet og har brukbar kontroll. Kampens beste mulighet kanskje likevel?
    21'
    Gomez header vekk hjørnesparket til Hazard
    21'
    Sturridge felles av Kante. Frispark for vertene midt på banen.
    22'
    Nære på for Chelsea! Hazard dribler seg forbi og trer fram Drinkwater, han prøver å runde Mignolet, men keeperen gjør en god jobb og redder Liverpool! Stor sjanse.
    23'
    Fra hjørnet av 16-meteren klinker Zappacosta til. Mignolet må slå til corner.
    24'
    Kaos i Liverpool-feltet! Cahill får tatt ned i feltet, men ikke skutt. Ballen går inn i feltet hvor det blir panikk og ballen lå fri i femmeteren, men Liverpool slipper med skrekken. Ouf!
    24'
    Zappacosta bryter og setter fart. Klavan takler han inne i 16-meteren, bra forsvarsspill. Kampen har våknet nå!
    25'
    Et skudd fra Mohamed Salah blir blokkert.
    27'
    Sturridge prøver et skudd. Chelsea står og blokkerer igjen.
    29'
    Zappacosta skaffer Chelsea frispark ved sidelinjen på høyde med 16-meteren. Moreno er skyldig.
    30'
    Nytt frispark for Chelsea. Matip river ned Morata.
    31'
    Alonso sitt forsøk er ikke så galt. Det går en halvmeter utenfor!
    32'
    Tøff duell mellom Drinkwater og Moreno. Sistnevnte får fortjent frispark
    33'
    Azpilicueta stopper Chamberlain.
    34'
    Coutinho løfter inn et frispark. Det går over alt og alle.
    36'
    Dommer Oliver sklir til ironisk jubel fra tribunen
    38'
    Henderson nikker vekk et innlegg fra Zappacosta.
    38'
    Oxlade-Chamberlain får frispark etter duell med Kante
    39'
    Strålende spill av Chelsea. Klavan får heldigvis for Liverpool slått unna et nytt innlegg fra Zappacosta.
    40'
    Morata vinner duellen på corneren, men er aldri i nærheten av å true målet til Mignolet.
    40'
    Salah med et skummelt forsøk! Han prøver å curle ballen i mål fra lengste, men den går like til side for målet. Bra forsøk!
    41'
    Morata prøver et langskudd. Det går et par meter til side for mål
    42'
    Oxlade-Chamberlain prøver å ta seg rundt på høyresiden. Christensen får beinet ballen unna
    44'
    Legges til 1 minutt
    45'+1
    45'+1
    46'
    Andre omgang i gang. Ingen bytter.
    46'
    Henderson river ned Kante.
    47'
    Bakayoko vinner en corner for Chelsea
    48'
    Hazard går i bakken rett føoran 16-meteren etter tunnel på Milner. Dommer lar spillet gå.
    48'
    Sturridge løfter ballen inn foran mål. Cortouis er egentlig helt alene, men fumler den ut til corner.
    50'
    Mohamed Salah skyter via en spiller og utenfor.
    50'
    Zappacosta slår i rumpa på Henderson og til corner.
    50'
    Cahill kommer til en heading på Chelseas syvende corner, men det er helt ufarlig
    51'
    Moreno får applaus etter å ha stoppet Hazard
    52'
    Coutinho forsøker et frispark fra distanse. Ballen går i hodet til Morata og til corner. 3-7 til Chelsea i hjørnespark
    53'
    Liverpools corner er småfarlig, men Courtois og Chelsea får klarert.
    54'
    Henderson tester et langskudd. Keepermat for Courtois.
    55'
    Coutinho stoppes i et forsøk på å tre gjennom Salah
    56'
    Coutinho prøver å lobbe gjennom Sturridge. Azpilicueta står der han skal.
    58'
    Zappacosta står i offside når han mottar en pasning fra Kante.
    59'
    Hazard setter fart fremover, tar med seg Zappacosta som slår inn! Der er det like før Morata får satt inn 1-0. Nesten for Chelsea
    60'
    Zappacosta med et nytt godt innlegg. Han treffer Morata som på fem meter ikke klarer å reagere raskt nok til å få til en avslutning. Ballen treffer han bare og spretter ut til femmeter. Skummelt.
    62'
    Sturridge er fri inne i boksen og kliner til fra 10-12 meter. En fantastisk blokkering Azpilicueta redder Chelsea.
    63'
    Courtois holder corneren fra Coutinho.
    64'
    Mål for Liverpool!
    Liverpool 1 - 0 Chelsea
    Mål: Mohamed Salah
    Målgivende: Alex Oxlade-Chamberlain
    Anfield eksploderer! SELVFØLGELIG er det Salah som ikke fikk ut potensialet sitt i Chelsea som sender Liverpool foran! Bakayoko mister ballen og Oxlade-Chamberlain sender Salah igjennom, han scorer trygt! Salah lar være å juble.
    65'
    Hazard får ikke tatt ned en strålende langpasning
    67'
    Zappacoste slår inn. Morata prøver et saksespark, men han treffer ikke
    68'
    Alonso feller Oxlade-Chamberlain. Frustrerende for Chelsea nå.
    68'
    Står resultatet seg er Chelsea og Liverpool likt med 25 poeng.
    69'
    Mignolet er ute og holder en ball fra Kante
    71'
    Zappacosta i offside.
    73'
    Salah utfordrer Chelseas forsvar før Wijinaldum mister ballen.
    75'
    God pasning fra Fabregas mot Morata. Men sistnevnte er i offside
    76'
    Wijinaldum kommer til skudd. Cahill blokker. Coutinho roper på hands, men det er helt unødvendig - for det er ikke noe straffe.
    78'
    Hazard går i offside på en gylden overgangsmulighet
    79'
    Gomez med en viktig takling på Alonso
    80'
    Viktig takling av Azpilicueta på Salah.
    81'
    Wijinaldum kommer til heading. Den er grei for Chelseas keeper.
    81'
    Zappacosta slår inn til Alonso som er fri på bakre, men han setter den laaangt over. Stor, stor sjanse!
    82'
    Mål for Chelsea!
    Liverpool 1 - 1 Chelsea
    Mål: Willian
    Målgivende: Eden Hazard
    UTLIGNING UMIDDELBART FRA WILLIAN! Fra hjørnet av 16-meteren løfter han ballen i en nydelig bue over Mignolet! Spørsmålet er om han mener å skyte eller legge inn. Uansett! Mål er det!