Følg Liverpool – Cardiff med LFCTV

Cardiff City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Marlon Pack
    Cardiff City avanserer forover i Liverpool. Marlon Pack avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Diogo Jota
    Målsjanse til Liverpool FC! Diogo Jota treffer mål, men keeper redder.
    4'
    Cardiff City, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark for Liverpool FC på egen banehalvdel.
    7'
    Liverpool FC angriper, men Andy Madley blåser for offside.
    9'
    I Liverpool slår Kostas Tsimikas en corner fra venstre.
    11'
    Spillet på Anfield er stoppet midlertidig fordi Jordan Henderson ligger nede.
    17'
    Jordan Henderson er på beina igjen og fortsetter kampen på Anfield.
    17'
    Trent Alexander-Arnold (Liverpool FC) løfter inn en corner fra høyre på Anfield.
    21'
    Andy Madley tildeler Liverpool FC en corner. Kostas Tsimikas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Trent Alexander-Arnold (Liverpool FC) slår en corner fra høyre side på Anfield.
    23'
    Will Vaulks
    Will Vaulks (Cardiff City) kommer seg fri på Anfield, men avslutningen går utenfor.
    24'
    Naby Keita
    Naby Keita (Liverpool FC) kommer til en målsjanse på Anfield, men klarer ikke å score.
    26'
    I Liverpool har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Naby Keita
    Liverpool FC angriper i Liverpool. Naby Keita fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Frispark til Liverpool FC på halvdelen til Cardiff City.
    33'
    Curtis Jones
    Curtis Jones (Liverpool FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Roberto Firmino
    Liverpool FC angriper på Anfield. Roberto Firmino header utenfor.
    36'
    Sjanse! Liverpool FC avanserer forover, men Curtis Jones avslutter utenfor.
    38'
    Cardiff City må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Liverpool FC.
    39'
    Trent Alexander-Arnold
    Liverpool FC avanserer forover i Liverpool. Trent Alexander-Arnold avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    Jordan Henderson
    Liverpool FC angriper, men avslutningen til Jordan Henderson går utenfor.
    45'
    Gult kort til Liverpool
    Caoimhin Kelleher
    Dommeren gir Caoimhin Kelleher (Liverpool FC) et gult kort.
    46'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    48'
    Ikke rødt kort likevel
    48'
    En av Cardiff Citys spillere går i offside.
    48'
    Andy Madley signaliserer et frispark til Liverpool FC på egen banehalvdel.
    50'
    51'
    Curtis Jones (Liverpool FC) kommer til en målsjanse på Anfield, men klarer ikke å score.
    52'
    Frispark Liverpool FC.
    52'
    Gult kort til Cardiff City
    Will Vaulks
    Dommer Andy Madley viser Will Vaulks (Cardiff City) det gule kortet.
    52'
    Mål for Liverpool!
    Liverpool 1 - 0 Cardiff City
    Mål: Diogo Jota
    Målgivende: Trent Alexander-Arnold
    Liverpool FC tar ledelsen 1-0 i Liverpool etter en heading av Diogo Jota! Trent Alexander-Arnold sto for den målgivende pasningen.
    53'
    55'
    Liverpool FC avanserer forover på Anfield og Roberto Firmino kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Cardiff City.
    56'
    56'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Harvey Elliott
    Ut: Naby Keita
    Bytte for Liverpool FC. Harvey Elliott kommer inn for Naby Keita på Anfield.
    58'
    Inn: Luis Diaz
    Ut: Curtis Jones
    Jurgen Klopp (Liverpool FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Luis Diaz erstatter Curtis Jones.
    58'
    Spillerbytte - Cardiff City
    Inn: Isaak Davies
    Ut: Mark Thomas Harris
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cardiff City. Inn kommer Isaak Davies, mens Mark Thomas Harris tar plass på benken.
    58'
    Inn: Jordan Hugill
    Ut: James Collins
    James Collins (Cardiff City) erstattes av Jordan Hugill.
    58'
    Kostas Tsimikas (Liverpool FC) slår en corner fra høyre side på Anfield.
    60'
    Diogo Jota
    Diogo Jota (Liverpool FC) kommer seg fri på Anfield, men avslutningen går utenfor.
    60'
    Kostas Tsimikas (Liverpool FC) løfter inn en corner fra høyre på Anfield.
    63'
    Andy Madley signaliserer et frispark til Liverpool FC.
    63'
    Liverpool 2 - 0 Cardiff City
    Mål: Takumi Minamino
    Målgivende: Luis Diaz
    Takumi Minamino setter ballen i mål og øker Liverpool FCs ledelse til 2-0 i Liverpool. Luis Diaz var nest sist på ballen.
    68'
    Inn: Rubin Colwill
    Ut: Eli King
    Cardiff City bytter ut Eli King med Rubin Colwill.
    69'
    Inn: Thomas Doyle
    Ut: Will Vaulks
    Cardiff City bytter ut Will Vaulks med Thomas Doyle. Dette er det fjerde byttet som Steve Morison gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: James Milner
    Ut: Takumi Minamino
    Liverpool FC gjør sitt tredje bytte. Takumi Minamino erstattes av James Milner.
    69'
    Inn: Andy Robertson
    Ut: Kostas Tsimikas
    Jurgen Klopp gjør dagens fjerde bytte i Liverpool, når han tar ut Kostas Tsimikas og setter inn Andy Robertson.
    70'
    Andy Madley tildeler Cardiff City en corner. Thomas Doyle sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    Liverpool FC fosser fremover, men Andy Madley blåser for offside på Anfield.
    73'
    Liverpool 3 - 0 Cardiff City
    Mål: Harvey Elliott
    Målgivende: Andy Robertson
    I Liverpool øker Liverpool FC ledelsen til 3-0 takket være et mål av Harvey Elliott. Flott spill fra Andy Robertson før målet.
    76'
    Inn: Thiago
    Ut: Jordan Henderson
    Jurgen Klopp gjør dagens femte bytte i Liverpool, når han tar ut Jordan Henderson og setter inn Thiago.
    78'
    En av Liverpool FCs spillere blir avblåst for offside på Anfield.
    79'
    Mål for Cardiff City!
    Liverpool 3 - 1 Cardiff City
    Mål: Rubin Colwill
    Målgivende: Isaak Davies
    Rubin Colwill scorer og reduserer til 3-1 på Anfield. Det er en fin assist fra Isaak Davies.