Ble dekket av Jonathan Hansen

Slik starter Liverpool: Kelleher - Williams, Gomez, Van den Berg, Milner - Lallana, Keita, Oxlade-Chamberlain - Origi, Brewster, Elliott.
    Jürgen Klopp slipper til fire tenåringer fra start. Neco Williams (18) får sin debut på førstelaget. Harvey Elliott, 16 år og 209 dager, blir den yngste spilleren som har spilt for Liverpool på Anfield.
    Dette er Arsenals utvalgte: Martinez - Bellerin, Holding, Mustafi, Kolasinac - Torreira, Willock, Maitland-Niles - Özil, Saka, Martinelli.
    Mesut Özil får en sjelden start. Denne sesongen har han bare spilt 142 minutter for Arsenal.
    Dette er det 15. ligacup-møtet mellom Arsenal og Liverpool.
    - Han kan hjelpe oss. Denne kvelden er viktig for ham, sier Arsenal-manager Unai Emery til Sky Sports om Mezut Özil. - Nå spiller han i favorittposisjonen sin.
    Disse lagene er allerede klare for kvartfinalen i ligacupen: Leicester, Colchester, Everton, Manchester City og Oxford.
    Da var vi i gang!
    1'
    Begge lag velger å slå langt nå i starten. Ikke så ofte vi ser det på Anfield.
    4'
    Maitland-Niles kommer seg rundt på kanten, men innlegget går langt bak mål.
    5'
    Elliott prøver seg med et skudd fra skrått hold fra 13-14 meter. Ballen går langt utenfor Martinez i Arsenal-målet.
    5'
    Mål for Liverpool!
    Liverpool 1 - 0 Arsenal
    I alle dager! Et enkelt innlegg fra Oxlade-Chamberlain settes i mål av Mustafi. Grusom start for Arsenal, dette. Stopperen er riktignok litt presset, men han er uheldig og bommer på ballen med høyrefoten. Så blir han truffet av innlegget i venstre kne, og dermed er Martinez utmanøvrert.
    6'
    Rhian Brewster avblåses for offside.
    9'
    Mustafi roter det til igjen. Tvinger Martinez til å slå en ball ut til innkast.
    11'
    Tidligere Arsenal-spiller Oxlade-Chamberlain spilles fri og er alene med keeper. Han får en dårlig førstetouch og keeper får ryddet opp.
    12'
    Kaptein Milner gir noen beskjeder til midtstopperne.
    13'
    Arsenal har kommet langt bedre med nå. Er bare litt for upresise på den siste tredelen.
    17'
    Mål for Arsenal!
    Liverpool 1 - 1 Arsenal
    Mål: Lucas Torreira
    Etter mye rot i Liverpool-forsvaret er det Torreira som enkelt setter inn en retur fra keeper og utligner fra kort hold. Men var Torreira offside da skuddet fra Saka ble reddet?
    20'
    Gult kort til Liverpool
    Rhian Brewster
    Brewster får gult kort for å ha hindret keeper i å sette i gang spillet. Helt korrekt.
    25'
    Liverpool 1 - 2 Arsenal
    Mål: Gabriel Martinelli
    Liverpool fortsetter å slurve med forsvarsspillet. Nå lager Lallana et unødvendig frispark som tas fort. Liverpool-forsvaret sover. Det kommer et skudd som keeper redder. Returen setter Martinelli kontant i mål fra et par meters hold. Det tok Arsenal seks minutter å snu kampen.
    26'
    Det ser ut som det er litt for mange juniorer på banen samtidig nå for Liverpool.
    29'
    Liverpool får en corner.
    29'
    TV-bildene viser nå at det første Arsenal-målet burde vært annullert for offside. Torreira er i offside på skuddet fra Saka.
    31'
    Liverpool får et nytt hjørnespark.
    34'
    Liverpool 1 - 3 Arsenal
    Målgivende: Bukayo Saka
    Nok en personlig feil i Liverpool-forsvaret med balltap. Özil tar ballen og spiller Saka som serverer en umarkert Martinelli som scorer enkelt.
    36'
    Nå er det full panikk i Liverpool-forsvaret. Får til slutt slått ut ballen til corner.
    38'
    Man kan jo lure på hvorfor Mesut Özil ikke får spille mer. Han har vært den kreative kraften i dette Arsenal-laget i kveld. Har vært tredje sist på to av målene.
    40'
    Willock har trøbbel med venstrefoten. Hinker rundt.
    41'
    Corner til Liverpool.
    41'
    Keita skyter og vil ha hands på Bellerin. Dommeren nekter. Ny corner for Liverpool.
    42'
    Det er Elliott som faller ganske enkelt. Liverpool får straffe. TV-bildene viser at den straffen er billig. Det verste av alt er at dommeren bare står noen meter fra.
    42'
    Liverpool 2 - 3 Arsenal
    Mål: James Milner
    Kapteinen setter ballen til venstre i målet. Den er godt plassert.
    43'
    Adam Lallana
    Lallana feller Maitland-Niles rett utenfor 16-meteren.
    44'
    Torreira prøver skuddfoten. Frisparket går høyt over mål.
    45'
    Arsenal får hjørnespark. Lallana med et håpløst balltap og Arsenal kontrer. Blir reddet av van den Berg.
    45'+1
    Martinelli får en kjempesjanse til å øke ledelsen, men han får ingen kraft i headingen alene med keeper.
    45'+2
    Så er det en kjempesjanse til Origi i andre enden. Går opp på femmeteren og header innlegget fra Elliott over mål.
    45'+2
    Brewster kommer seg nesten fri, men Mustafi kommer seg på rett side. Spissen får til slutt skutt fra skrått hold, men utenfor.
    48'
    Arsenal får en corner.
    48'
    Saka er vel optimistisk når han skyter fra langt hold. Går himmelhøyt over.
    50'
    Williams roter det til for seg selv på høyrebacken. Arsenal får kast.
    52'
    Så er Williams oppe i angrep på kanten. Er i innleggsposisjon, men ballen ender bak mål.
    53'
    Liverpool 2 - 4 Arsenal
    Mål: Ainsley Maitland-Niles
    Målgivende: Mesut Ozil
    Grusomt tilbakespill fra Milner. Blir alt for kort, og det utnytter Arsenal. Til slutt er det Maitland-Niles som øker ledelsen. Gjett hvem som har assisten? Mesut Özil.
    54'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Curtis Jones
    Ut: Naby Keita
    56'
    Liverpool 3 - 4 Arsenal
    Mål: Alex Oxlade-Chamberlain
    Oxlade-Chamberlain utnytter passivitet i Arsenal-forsvaret, tar ballen og kliner til med høyrefoten fra 18 meter. Keeperen har ikke sjanse i havet. Avdempet målfeiring fra den tidligere Arsenal-spilleren.
    58'
    Liverpool 4 - 4 Arsenal
    Mål: Divock Origi
    Liverpool er med igjen. Origi lurer Rob Holding trill rundt med en vending og har plutselig fri sikt mot mål. Skyter kjapt og i mål.
    62'
    Gult kort til Arsenal
    Joseph Willock
    64'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Matteo Guendouzi
    Ut: Mesut Ozil
    65'
    Tut og kjør med Liverpool nå. Får en corner.
    68'
    Avklares til ny corner.
    68'
    Williams prøver seg med et skudd. Får ikke nok trykk i det, enkelt for keeper.
    70'
    Liverpool 4 - 5 Arsenal
    Mål: Joseph Willock
    For et mål fra Willock! Går fra egen halvdel, ingen går på han, så legger han den i hjørnet. Det er et kjempemål!
    71'
    Inn: Dani Ceballos
    Ut: Lucas Torreira
    73'
    Sead Kolasinac
    Legger Brewster i bakken når Liverpool forsøker å kontre.
    78'
    Liverpool har et lite press nå. Forsøker et innlegg, men Arsenal stanger unna. Like etter skyter Origi fra distanse, men det går rett i blokka.
    79'
    Elliott kommer seg ned til kant, og slår inn. Lander rett i klypene til Martinez.
    79'
    Klopp gjør klar et bytte. Tidligere RBK-linkede Chirivella skal inn.
    80'
    Arsenal kontrer og ballen slås mot Saka i bakrom, men Gomez er på pletten og rydder opp.
    81'
    Inn: Pedro Chirivella
    Ut: Alex Oxlade-Chamberlain
    81'
    Liverpool holder mye på ballen nå, men har ikke fått noe ut av presset foreløpig.
    82'
    Brewster prøver seg på en blanding av et skudd og et innlegg. Går langt utenfor.
    83'
    Inn: Kieran Tierney
    Ut: Sead Kolasinac
    83'
    Holding sender en fryktelig feilpasning tvers over egen sekstenmeter. Jones plukker opp, men tar en dårlig berøring, og roter bort muligheten.
    84'
    Martinelli og Saka forsøker å kombinerer på en kontring, men brasilianerens avsluttende pasning blir for svak.
    85'
    Bukayo Saka
    Feller Brewster.
    85'
    Gomez løfter en ball inn i boksen mot Origi, men pasningen er alt for høy.
    87'
    Klabb og babb i boksen. Ballen lander hos Jones, som ikke klarer å avslutte. Til slutt får Arsenal klarert.
    89'
    Martinelli blir tråkket på hånda. Blir liggende en stund, men nå er spillet igang igjen.
    90'
    Det legges til fem minutter.
    90'+1
    Anfield jager Liverpool fremover nå.
    90'+1
    Martinez bruker lang tid på et utspill. Får tilsnakk av dommer.
    90'+2
    Tierney blir liggende nede etter en duell med Jones.
    90'+2
    Liverpool 5 - 5 Arsenal
    FOR EN GOAL! Ballen svinges inn, og Origi finner frem ett strålende saksespark. Treffer ballen helt rent, og smeller den i hjørnet. Litt av noen godbiter vi får servert her.
    90'+4
    Hvis dette ender uavgjort går vi rett til straffer.
    90'+6
    1. ekstraomgang
    2. ekstraomgang
    Straffesparkkonkurranse
    Det er ikke ekstraomganger i disse kampene i Carabao Cup. Dermed går vi rett til straffer.
    Om undertegnede skal tolke håndbevegelsene til dommeren her, så ser det ut til at Arsenal skal ta første straffe.
    Liverpool scorer på straffe!
    Sikker som banken. Sender keeper feil vei. Hardt i hjørnet.
    Guendouzi neste mann.
    Mål: Matteo Guendouzi
    Keeper går riktig vei, men straffen går stang inn.
    Lallana er Liverpools mann.
    Liverpool 2 - 2 Arsenal
    Mål: Adam Lallana
    Klistrer den i krysset.
    Martinelli er neste mann ut.
    18-åringen setter den oppe til høyre! Iskaldt.
    Brewster skal skyte nå.
    Liverpool 3 - 3 Arsenal
    Mål: Rhian Brewster
    Setter den til venstre, keeper går til høyre.
    Ceballos er neste mann.
    Arsenal bommer på straffe! Ceballos misser! Keeper går riktig vei, og tar den. Skuddet er i keeperhøyde.
    Liverpool 4 - 3 Arsenal
    Sender Liverpool i føringen!
    Maitland-Niles må score om håpet skal leve videre.
    Jones skal ta det som kan avgjøre dette!
    Liverpool 5 - 4 Arsenal
    Mål: Curtis Jones
    Unggutten gjør det, og det er en strålende straffe! Klistret i hjørnet. Iskaldt hode på Jones der.