Lillestrøm: Matvei Igonen - Mats Haakenstad, Marius Amundsen, Frode Kippe, Simen Rafn - Aleksander Melgavis Andreassen, Ifeanyi Mathew, Fredrik Krogstad, Simen Kind Mikalsen - Thomas Lehne Olsen, Erling Knudtzon.
    Start: Håkon Opdal - Eirik Wichne, Damion Onandi Lowe, Simon-Andreas Larsen, Elliot Käck- Niklas Sandberg, Afeez Olalekan Aremu, Adnan Hadzic- Aron Sigurdarson, Kristjan Finnbogason, Kevin Kabran.
    Nysigneringen Niklas Sandberg får sin debut for Start mandag kveld.
    Lillestrøm har bare tatt ett poeng av ni mulige så langt og er tabelljumbo foran mandagens kamp.
    Lillestrøm har spilt 15 hjemmekamper på rad uten tap mot Start. De to siste kampene på Åråsen har endt uavgjort.
    Kasper Skaanes starter altså ikke for Start på Åråsen. Han sitter imidlertid på benken. På benken sitter også nykomlingen fra Viking, Mathias Bringaker.
    Marius Amundsen må kaste inn håndkleet etter oppvarmingen. Inn kommer Stefan Antonijevic.
    Start vant sist på Åråsen i 1993. Målscorere for sørlendingene? Viggo Strømme og Morten Pettersen. Og resultatet var 2-1. Bård Bjerkeland scoret for LSK.
    Aron Sigurdarson skyter på frispark, men rett på keeper Igonen.
    8'
    Opdal fint ute og rydder opp for Start.
    8'
    Skudd i tverrliggeren fra Thomas Lehne Olsen. Fint samarbeid med Knudtzon - som blir sparket ned etter at han har levert fra seg pasningen.
    9'
    LSK presser på og får corner etter Haakenstad-innlegg.
    10'
    Farlig foran Opdal - etter innlegg fra Haakenstad. Knudtzon header tilbake, Antonijevic misser på sjansen.
    11'
    Stor sjanse til Lillestrøm! Mathew legger inn, og ballen ender etter hvert hos Lehne Olsen - men ballen går utenfor. Nå lukter det LSK-mål.
    13'
    Lehne Olsen blir spilt igjennom, men er i offside.
    14'
    Knudtzon-skudd ender rett utenfor - og det er corner.
    14'
    Mikalsen-corner ender i returrommet, men Mathew bommer fullstendig.
    15'
    Start-frispark fra Sigurdarson. Ballen ender til slutt hos Sandberg, som skyter langt over.
    17'
    Mark Dempsey prøver å oppmuntre sine disipler til innsats. Start er hardt presset nå.
    18'
    Haakenstad og Knudtzon kombinerer bra. Det hele ender med frispark til Lillestrøm. Krogstad blir tråkket på hodet og ligger skadet.
    20'
    LSK-frispark på 16-meter-streken.
    21'
    LSK misbruker den store muligheten. Kippe skyter rett i muren. Lehne Olsen mislykkes også.
    22'
    Håkon Opdal har mye å gjøre og rydder opp i alt til nå.
    23'
    Start spiller nå med 11 mot 10 mens Krogstad er til behandling på sidelinja.
    24'
    Krogstad er tilbake på banen - med bandasje på hodet.
    24'
    Aremu ligger nede og har veldig vondt.
    25'
    Bra skudd fra Sigurdarson. Igonen gir corner. Bra forsøk.
    26'
    Enda en corner til Start. Har klart å etablere seg nær Lillestrøm-målet nå.
    27'
    Håpløst skudd fra Sigurdarson.
    27'
    Bra angrep fra LSK, men Opdal rydder opp igjen.
    30'
    Melgalvis får frispark i midtsirkelen.
    32'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 0 Start
    Mål: Thomas Lehne Olsen
    Thomas Lehne Olsen setter ballen i åpent mål. Flott forarbeid av Erling Knudtzon.
    34'
    Kabran kommer til dødlinjen og legger inn, men det er ingen i LSK-feltet til å ta imot ballen.
    39'
    Aremu kommer til skudd - men langt over/utenfor målet til LSK-keeperen.
    41'
    Käck skyter - og er heldig og får corner.
    42'
    LSK har sluppet Start litt inn i matchen.
    43'
    Start har fått litt mer orden på forsvarsspillet nå.
    44'
    Melgalvis setter seg ned og må ha behandling fra LSKs medisinske apparat.
    45'
    Det er lagt til minst to minutter.
    45'+1
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Kristoffer Ødemarksbakken
    Ut: Aleksander Melgalvis
    46'
    Spillerbytte - Start
    Inn: Tobias Christensen
    Ut: Niklas Sandberg
    46'
    Sigurdarson skyter i nærmeste hjørne på frispark. Frekt forsøk, men ikke særlig vellykket. Ballen går utenfor.
    48'
    Käck bryter et LSK-angrep, men det er ikke nok sting i Start-spillet.
    51'
    Start har klart å presse LSK lengre bakover i 2.omgang. Kan de snu kampen?
    52'
    Tobias Christensen skyter for Start, men Igonen redder. Bra forsøk!
    54'
    Nå presser Start på! Igonen må gi retur på en ny Start-sjanse.
    57'
    Thomas Lehne Olsen skyter utenfor målet til Opdal. Får ikke vridd skuddet nok tilbake.
    59'
    Gult kort til Lillestrøm
    Stefan Antonijevic
    61'
    Spillet ruller fram og tilbake. Kampen er langt mer åpen enn i 1. omgang.
    62'
    Tobias Christensen får frispark midt på LSKs halvdel.
    64'
    Frisparket munner ut i ingenting.
    64'
    Innbytter Tobias Christensen skyter utenfor. Vil ha corner, men får ikke det. TV-bildene viser at han har rett.
    65'
    Lillestrøm sliter. Dette kan ende med Start-utligning.
    66'
    Start presser på for utligning. Tobias Christensen har vært et friskt pust etter at han kom inn i pausen.
    67'
    Sigurdarson header, men enkel oppgave for Igonen.
    69'
    Inn: Mathias Bringaker
    Ut: Aron Sigurdarson
    70'
    Lillestrøm kommer fremover og får en corner.
    71'
    Det blåses frispark mot Lillestrøm på corneren.
    72'
    Gult kort til Start
    Damion Lowe
    Sparker ned Knudtzon.
    73'
    Start vinner en corner.
    76'
    Stanges ut av feltet to ganger. For dårlig slått fra cornerflagget.
    77'
    Inn: Gary Martin
    Ut: Thomas Lehne Olsen
    82'
    Inn: Isaac Twum
    Ut: Afeez Aremu
    84'
    God stemning på tribunen i sluttminuttene. Hjemmefansen holder koken oppe.
    85'
    Stor sjanse for LSK! Start får ikke klarert ballen ut av egen boks og det gir hjemmelaget muligheten. Første skudd blokkeres, men gjør at Opdal kaster seg for å redde. Returen havner hos Kind Mikalsen, men han klarer ikke presse skuddet på det åpne målet.